F.E.A.R. trzanje

poruka: 8
|
čitano: 1.882
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
F.E.A.R. trzanje
pitanje

Igram na rezoluciji 1280x1024, high postavke, i čim su u prostoriji više od 2 vojnika i krene makljaža, počne mi trzati (zamrzne se animacija na sekundu). Na početku najviše, kasnije rjeđe.

Onaj početni test mogućnosti sistema mi je javio da je fps daleko iznad minimuma, dakle ne bi trebalo biti problema.

Ima li načina da skužim tko je krivac - cpu, grafa ili nešto treće?

Da li je netko imao slična iskustva?

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: F.E.A.R. trzanje
Tvrdy kaže...

Igram na rezoluciji 1280x1024, high postavke, i čim su u prostoriji više od 2 vojnika i krene makljaža, počne mi trzati (zamrzne se animacija na sekundu). Na početku najviše, kasnije rjeđe.

Onaj početni test mogućnosti sistema mi je javio da je fps daleko iznad minimuma, dakle ne bi trebalo biti problema.

fear je inace igra koja trza, a ako igras makljazu na fear 2 trzat ce ti jer je to jedna glupa mana fear 2-ce, ali de nam ti svoju konfu napisi pa cemo da vidimo

SORRY nisam vidio tvoj PC, ne bi trebalo da bude problema, jeli to fear 2 ili 1?
Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.4.2009 10:56 (Bes7).
17 godina
neaktivan
F.E.A.R. trzanje

Koja ti je konfiguracija?

Imaš najnovije drivere za grafičku?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Bes7 kaže...
 fear je inace igra koja trza, a ako igras makljazu na fear 2 trzat ce ti jer je to jedna glupa mana fear 2-ce, ali de nam ti svoju konfu napisi pa cemo da vidimo

SORRY nisam vidio tvoj PC, ne bi trebalo da bude problema, jeli to fear 2 ili 1?

F.E.A.R. 1 i to početni nivo. Najviše 6 vojnika u sobi. Mislim, nije tako strašno da se ne može igrati, ali volim uživati u igri bez trzanja i zapinjanja. Pogotovo u nekoj starijoj koju bi konfa morala podržavati. Igrao sam novije igre (MOH Airborne) ili one izdane u isto vrijeme (COD2), scene gdje je bilo više likova na ekranu, ne znaš tko će koga kako svi trče okolo i sve se odvija brzo, meci, eksplozije itd. pa nije trzalo. A ovdje uletim u sobu, tri vojnika, počnem pucati po njima, oni potrče i zapucaju prema meni  i trza :-(((

17 godina
Tvrdy kaže...

meni se to dogadalo kada sam imo 2 way sli sa 9800gtx pa cak i sa 3 way sli. razlog je taj sta sam imo misa g9 i i neka sranja koja je su se u device manageru trebala disable stavit i onda je radilo normalno.

procitaj malo forum ispod

http://forums.nvidia.com/lofiversion/index.php?t46739.html
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Whalter vT kaže...

Koja ti je konfiguracija?

Imaš najnovije drivere za grafičku?

Konfa je na Moj PC gumbu. Driver je Catalyst 9.2.  Vidim da je izašao 9.4 pa ću probati s njim, ako bude bolje, javim.
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje
Tvrdy kaže...

Konfa je na Moj PC gumbu. Driver je Catalyst 9.2.  Vidim da je izašao 9.4 pa ću probati s njim, ako bude bolje, javim.
Updejtaj drivere za grafu a ako bude opet trzalo probaj smanjit detalje pa onda vidi.
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina
neaktivan
F.E.A.R. trzanje
autorov komentar

Za one koje možda muči isti problem, samo mali update:

Nakon instalacije Catalysta 9.6 i na Windows7 platformi, trzanja više nema! Čak i u žestokim fight situacijama.

Nisam isprobao na XP-u.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice