Far Cry 4

poruka: 777
|
čitano: 169.820
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Far Cry 4
doktor1 kaže...

Za sttutering probajte u GamerProfile.xml, (Documents\My Games\Far Cry 4) promjeniti
GPUMaxBufferedFrames=0
u
GPUMaxBufferedFrames=1

Te ako već nije, isključite page file!

Eh da, reci mi koji nacin garantuje da ce sigurno iskljuciti pagefile? Iskljucio sam tamo u control panelu, psotavio na Disk C - No paging file, ali MSI afterburner pokazuje da se opet koristi.

dedaa kaže...
Almin94 kaže...

Igra ima isti micro stuttering kao i Far Cry 3, koji nije moguce rijesiti, bez obzira na FPS.

Na far cryu 3 nisam imao nikakav micro stuttering.

Tebi bolje, ne znaju svi ni sta je micro stuttering. ;)

12 godina
Najbrži kaže...

Cijela mapa Kyrat - download

fali krokodil na popisu :D

17 godina
dennocro kaže...

fali krokodil na popisu :D

Krokodili su oko vode, među lopočima. A demon fish je u vodi, označite sa kamerom tj. Y

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
16 godina
neaktivan
Far Cry 4

Zna ko kako se zove pjesma koja svira u toku vožnje u onom kamionetu, pri samom početku igre? Ne za vrijeme cutscene-a, već nakon toga, za vrijeme gameplay-a.

EUW: Dorans Dildo
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.11.2014 16:30 (BannedOnThisForum).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Far Cry 4
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Far Cry 4

zasto nece da radi save kad updateam na 1.3 verziju, sve moguce sam verzije skinuo i ni jedna nece da radi, krenuo sam igrati sa prepackom od 15gb gold edition i samo na njoj radi moj save i mogu igrati, ostale verzije s...w i r....d nece da ga uhvate

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.11.2014 16:48 (dennocro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
BannedOnThisForum kaže...

Zna ko kako se zove pjesma koja svira u toku vožnje u onom kamionetu, pri samom početku igre? Ne za vrijeme cutscene-a, već nakon toga, za vrijeme gameplay-a.

Probaj uključit shazam tokom gameplaya {#}

P.S.

Zatvorit će moderatori temu jer se je počelo o tim crakovima i bakračima navelko. Stvarno nepotrebno...

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.11.2014 16:35 (doktor1).
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
BannedOnThisForum kaže...

Probaj uključit shazam tokom gameplaya {#}

P.S.

Zatvorit će moderatori temu jer se je počelo o tim crakovima i bakračima navelko. Stvarno nepotrebno...

Prosto nemoguće, previše pucnjave, buke motora, vrištanja ljudi itd... Kontao ako neko slučajno prepoznaje pjesmu jer je čuo da kaže, ako nema niko nema veze, ugl ty

EUW: Dorans Dildo
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.11.2014 16:39 (BannedOnThisForum).
12 godina
Far Cry 4

probaj upamtiti rijeci pjesme pa guglaj, znas da gugl sve zna

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Far Cry 4

Ljudi vi koji imate yogurt verziju{#}, jel vam dugo trajala instalacija, ja sam stavio instalirati i nakon sat vremena, došlo je do 35%, ako tom brzinom nastavi, čekat ću tri sata da završi... {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Ljudi vi koji imate yogurt verziju{#}, jel vam dugo trajala instalacija, ja sam stavio instalirati i nakon sat vremena, došlo je do 35%, ako tom brzinom nastavi, čekat ću tri sata da završi... {#}

Oko 10-15 min. Pogledaj možda ti nešto usporava HDD

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.11.2014 17:07 (FanBoy).
15 godina
neaktivan
FanBoy kaže...

Oko 10-15 min. Pogledaj možda ti nešto usporava HDD

Aha, ma to me samo zanimalo, hvala, da ne idemo više u off topic, a sumnjam na hard već dva dana, neke stvari mi trenutno otvara, a neke se duže otvaraju, wd blue sa sata3 sučeljem, spojen sata3 kablom na sata 3 konektor, to bi trebalo letit, morat ću vidjet u čemu je problem = )

13 godina
neaktivan
Far Cry 4

Igra li neko multiplayer? Isplati li se kupiti igru zbog mp-a?

0 2 hvala 0
17 godina
Far Cry 4

Ovo mi je zabavnije od trojke... Leteći žohar je pun pogodak!!

Baš ima svašta za radit! Zabavna neobavezna pucaljka...

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Far Cry 4

kako preskocit onaj jewbisoft i nvidija intro

Moj PC  
1 1 hvala 3
17 godina
thaar kaže...

kako preskocit onaj jewbisoft i nvidija intro

15 godina
neaktivan
Far Cry 4
Moj PC  
2 3 hvala 0
15 godina
Far Cry 4

meni stalno crni ekran, to je zivo cudo, pokusavao svasta i nista...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Almin94 kaže...

Na FX8320 koristi svih 8 jezgri

EDIT: evo jedna preglednija

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.11.2014 23:34 (Najbrži).
17 godina
Almin94 kaže...

15 godina
neaktivan
Far Cry 4

Kod mene uvijek forsira jednu jezgru vise od ostalih.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

Nesto ti nije u redu s kompom.

17 godina
dedaa kaže...
Almin94 kaže...

Slažem se.

12 godina
Far Cry 4

1.4 update je vec vani

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Najbrži kaže...
dedaa kaže...
Almin94 kaže...

Slažem se.

Totalbiscuit ima isti problem, i to isto 3. jezgra.

BBC2 nick: reader562 BF3 nick:reader562
17 godina

Potpuno uklanjanje mouse "akceleracije"!

Skinuti ovo i prebaciti u FC4/data_win32 folder. Napraviti backup originalnih datoteka za svaki slučaj...!

Preporod!!

17 godina
dennocro kaže...

1.4 update je vec vani

Valja kolega i staviti link na vijest - Far Cry 4 Patch 2

14 godina
Far Cry 4

Ovi posteri propagande, stvarno koma, stavili su na nedostupna mjesta na 3 metra visine od tla da nemreš nikak drukčije nego uzet auto i parkirat ispod pa skinut plakat.  Kad se izađe iz Banapura odma lijevo toranj, tj gore, taj poster propagande je na tornju, ali isto na visini cca 2.5 metra i nema šanse da ga skinem, a gore nema nigdje za stat ili sa strane, jedino da ispod stavim neki predmet, a nemrem, probao sam helić parkirat i stat na njega, nema šanse. Izgubio sam više od pol sata na te gluposti. Isto ko i kutija s blagom u osvojenom outpostu s druge strane jezera sjever, u kyra tea factory. Gore je na tavanu i moraš se penjat po policama, dok skužiš kak treba i di, prođe vječnost. Sviđa mi se taj logičan dio igre kako i šta. Podsjetilo me na igru Portal makar su to različite igre u potpunosti.

Pomoć netko kak skinut taj poster s towera na visini 2.5 metra? Ty

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.11.2014 0:16 (DiRT).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Far Cry 4

ja sam nasao tu vijest na str koje se nesmiju reklamirati pa zato nisam stavljao link

a sto se tice propagandi i onih maski koje su nedostupne samo nacite molotov na propagandu ili granade launcher i unistit ce se, a za masku npr strijelom ju pogodite

Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Far Cry 4

Evo riješio sam problem sa hardom (defektni sata kabel...) instalirao igru, na prvu mi se čini da su ubacili neke segmente fc2 i fc3 u 4-ku, neki zvukovi su mi prepoznatljivi iz fc-a3, fora mi je pentranje po užetu, i iznenadila me ona Fur opcija u postavkama, koliko daje realniji izgled dlake i krzna na životinjama, nisam znao da u početku nema wingsuit, pa sam opal sa onog zmaja, još stišćem po tipkovnici, lik neće letit, reko koji vrag, dok nisam skužio da wingsuit treba kupit...{#}, nikad više ne idem autom na nosoroga, lik me kotrlja ko ronaldo loptu, profulana taktika skroz {#}, čudni su mi likovi iz golden path-a, dođem do jedne grupice, 2 ženske i jedan muškarac, ženske ko da su na drogama, samo skakuću i pucaju u zrak, a tip ih gleda, te odjednom sleti orao i napadne jednu žensku, a ovi počnu pucat po njoj, na kraju orao padne mrtav, a ženska preživi, pa nema šanse da su je fulali, još gledam i ne vjerujem {#}, uglavnom igra je odlična i zabavna. {#}

Moj PC  
8 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice