Far Cry 4

poruka: 777
|
čitano: 169.851
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Far Cry 4
SPY kaže...

Vama koji koristite zadnji update (1.3), jel radi save? Sve super, ali save ne ostaje sta god da uradim... Ne da mi se vise ponavljati jedno te isto iz pocetka u tri lijepe materine vise...

Samo pokreni igu kao Administrator svaki put i save ce raditi.

15 godina
SPY kaže...

Vama koji koristite zadnji update (1.3), jel radi save? Sve super, ali save ne ostaje sta god da uradim... Ne da mi se vise ponavljati jedno te isto iz pocetka u tri lijepe materine vise...

Pokreni igru preko admin moda i save če normalno raditi...

17 godina
SPY kaže...

..radi,sve je Ok uz zadnji fix) i nadam se da igraš kao admin....

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.11.2014 19:22 (lion002).
13 godina
neaktivan
Cryogenic kaže...

280x jače roka od titana {#}

fakat,daj link {#}

17 godina
Far Cry 4

Ovaj screenshot mi je ispao kao da radim u Ubisoftu na false advertising odjelu... {#}

Ako netko želi screenshot bez UIa, jednostavno sa Y pokrene kameru i onda tipka E za sakriti HUD...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Far Cry 4

Jer Far cry radi na dual core procesoru ili je minimum quad core?? :?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Far Cry 4

Menii jako trza nezavsino na kojim postavkama igram, ima li kakvo rjesenje? Probao sam i novi driver, taj 1,03 updajt i sve...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
SPY kaže...

radi.

12 godina
Far Cry 4

Dali je neko sa verzijom od 15gb uspio staviti 1.0.3 update i da mu je save ostao, mislim sve mi je otvoreno i predjeno sto sam presao samo postotak predjenosti nije isti, i pise mi kao da nisam ni jedno oruzje otvorio a sve ih mogu koristiti? probao sam sve crackove i sve mogucnosti ali ni jedna ne radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Far Cry 4

Mlađi buraz naišao na lebdeće drvo u Kyratu. Shangri-La?

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Far Cry 4

eo link, benchmark je malo opsirniji.

http://gamegpu.ru/action-/-fps-/-tps/far-cry-4-test-gpu.html

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.11.2014 21:15 (Cryogenic).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Far Cry 4

Dal ovaj zadnji pach ispravlja one pre tamne sjene?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Far Cry 4

Glavna prica kolko sam odigrao par misija je srednja žalost svi likovi su klišej na klišeju. A vidim da i ovog glavnog negativca vidiš u pocetku i na kraju igre samo kao i u trojci...

Moj PC  
1 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Far Cry 4

možda pitam glupost,al zanima me dal možeš koristit opciju nvidia godrays ako imaš amd karticu??? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Far Cry 4

ne {#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Strider-X kaže...

Zasada mi je igra jako dobra. Zna netko kako maknuti one crne crte gore i dolje?

Ovo i mene zanima

|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Far Cry 4

fps mi oscilira od 40 do 100fps i imam micro stuttering nevezan za fps...instalira sam nove radeon drivere koji tvrde da prucaju 50% buff za single gpu, bullshit dobija sam mozda 10% max -.-

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Far Cry 4
I kod mene nije neki pomak sa tim novim driverima
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kako da riješim black screen? znači preimenujem patch datoteke u instalacijskom folderu?
kada to napravim mi se verzija igre vrati na 1.0.0
|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
11 godina
odjavljen
tonchy kaže...
Strider-X kaže...

Zasada mi je igra jako dobra. Zna netko kako maknuti one crne crte gore i dolje?

Ovo i mene zanima

ili instalirajte patch 1.3 ili stavite SSAO u opcijama grafike.

17 godina
thaar kaže...

fps mi oscilira od 40 do 100fps i imam micro stuttering nevezan za fps...instalira sam nove radeon drivere koji tvrde da prucaju 50% buff za single gpu, bullshit dobija sam mozda 10% max -.-

..edituj GamerProfile.xml datoteku i izmjeni  DisableLoadingMip0="0" na DisableLoadingMip0="1" ...a datoteka se nalazi u: dokumenti/My Games/Far Cry 4..

15 godina
neaktivan
Far Cry 4

Igra ima isti micro stuttering kao i Far Cry 3, koji nije moguce rijesiti, bez obzira na FPS.

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
Far Cry 4

malo moje borbe u areni :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.11.2014 3:57 (dennocro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Far Cry 4

Cijela mapa Kyrat - download

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Moj PC  
4 0 hvala 2
17 godina
Far Cry 4

Evo moje Far Cry 4 glaerija VS Far Cry 3 galerija

Mnogo plastičnije izlgeda trojka..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Almin94 kaže...

Igra ima isti micro stuttering kao i Far Cry 3, koji nije moguce rijesiti, bez obzira na FPS.

Da,kako trčiš trzucka,na 1.3 patchu isto.mouse lag je prisutan vidim.pirat je ali vidim na originalu isto.

17 godina
Far Cry 4

Za sttutering probajte u GamerProfile.xml, (Documents\My Games\Far Cry 4) promjeniti
GPUMaxBufferedFrames=0
u
GPUMaxBufferedFrames=1

Te ako već nije, isključite page file!

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.11.2014 11:54 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
SPY kaže...

run as admin stavi po defaultu,meni je pomoglo.

16 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

Na far cryu 3 nisam imao nikakav micro stuttering.

12 godina
Far Cry 4

Imam zadnje beta amd drivere,imam zadnji patch za FC4,postavke su mi na max ukljucujuci i nvidia tech poput HBAO+ i ostalo i igra mi po otvorenim djelovima ide iznad 60 fpa a u onom prvom vecem selu padne na 45 min.Problem je sto i kad mi se djelovi igre vrte na recimo 80fps i ja lockam na 60 fps nije glatko a lock na 30 fps unutar igre je stutterasti uzas.Radeon pro u ovoj igri za sad ne funkcionira koliko sam probao,vidim po netu da uopce nisu skockali igru za amd grafe i da se radi patch za iste.

Inace mozete koristit sav nvidia tech osim txaa koliko sam vidio i neznam dali ce radit ovaj dodatni nvidia furr koji dolazi naknadnim patchom,ocito da su nvidia i amd poceli razmijenjivat tech jer u AC Unity imam ukljucen sav nvidia tech osim txaa koji nemam na biranje u opcijama....

Sto se tice samog frameratea sve osim tog sela mi je na ultra iznad 60 fps ali to kao sto sam rekao ne vrijedi nista je je nesto broken za amd vlasnike,sad neka izdaju patch sto prije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice