Far Cry 3

poruka: 2.883
|
čitano: 903.858
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
16 godina
neaktivan
Re: Far Cry 3
boxer kaže...

Tek sam započeo sa igrom i u lovu sam na veprove, ali nikako da ih pronađem jer mi treba njihova koža da povećam inventory.

Možete li mi na mapi reći gdje se mogu pronaći veprovi, jer na ikonicama svinja samo pronalazim obične svinje čija koža mi ne treba.

Imam samo tri odašiljača koje sam uključio i na mapi nema markera za divlje svinje?

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

igra je zakon..toliko bolja od far cry 2 nema vise onog glupog stekanja oruzja u igri..a atmosfera je puno bolja od isprane Afrike..sve cool samo me jednom strasno scimao krokodil ali sam ga nekako ubio jer sam imao dobar timing onih tipki space..i w,s cini mi se i nakon toga dok sam jednom pucao po onim piratima xD prisuljao mi se komodo dragon i za nogu me poceo hahaha i to me strasno cimalo..iduci put kad krenem igrati far cry cu prethodno 'get high' 

you kno me,the chill dude who never gave a !@#%
Moj PC  
6 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
D15 kaže...

igra je zakon..toliko bolja od far cry 2 nema vise onog glupog stekanja oruzja u igri..a atmosfera je puno bolja od isprane Afrike..sve cool samo me jednom strasno scimao krokodil ali sam ga nekako ubio jer sam imao dobar timing onih tipki space..i w,s cini mi se i nakon toga dok sam jednom pucao po onim piratima xD prisuljao mi se komodo dragon i za nogu me poceo hahaha i to me strasno cimalo..iduci put kad krenem igrati far cry cu prethodno 'get high' 

Ja se jucer bas udesio i nekih sat vremena se samo vozio po mapi sa dzipom. {#}

I possess a skill to google.
17 godina
Far Cry 3

Divlja svinja me odiza pogodila i samo su mi noge napred odletile i pao na guzicu.... Medvjed me bacio na leđa... Zbilja odlično...

Sve mi se čini da će mi za prelazak trebat cca 35 sati....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 12:41 (doktor1).
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Minoza kaže...
D15 kaže...

Ja se jucer bas udesio i nekih sat vremena se samo vozio po mapi sa dzipom. {#}

{#}

xfact
17 godina
neaktivan
Far Cry 3

Konacno presao halicu.

Neke misije su dosta teze od drugih, sve u svemu odlicna igra!

everybody lies

0 0 hvala 0
16 godina
Far Cry 3

velike mante šta krstare dubinama ubio bombom i nikakva korist od njih

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

Za sve  dobar vodič kroz igru možete naći sve odgovore

http://www.ign.com/wikis/far-cry-3

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
D15 kaže...

Lol,i ja i ja..iako sam malo vise pocastio rizlu,toliko sam bio ushicen od igre koliko je dobra..da je highanje oslo u drugi plan!! Zakooon!!  Jedva cekam danas doci doma s posla i preselit se na otok!!

14 godina
neaktivan
Far Cry 3

Eto, prešao sam main story nakon malo manje od 30h igre. Žao mi je bilo što nisam saveo barem 8h prije kraja (mali spoiler, možda ni ne treba ali eto) kada sam vidio da imaju 2 različita endinga, ali mi je i drago što sam izabrao taj koji sam izabrao nakon što sam vidio drugi.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
PLASMAorLCD kaže...

Eto, prešao sam main story nakon malo manje od 30h igre. Žao mi je bilo što nisam saveo barem 8h prije kraja (mali spoiler, možda ni ne treba ali eto) kada sam vidio da imaju 2 različita endinga, ali mi je i drago što sam izabrao taj koji sam izabrao nakon što sam vidio drugi.

Što si izabrao? Ja sam spasio frendove, ipak je to bio i glavni motiv Jasona da napravi sva ona sranja, Citra je zgodna, ali ne toliko :P

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

Također, a pogledaj i drugi završetak. 

Makar na YT. :P

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
juno kaže...

Lol,i ja i ja..iako sam malo vise pocastio rizlu,toliko sam bio ushicen od igre koliko je dobra..da je highanje oslo u drugi plan!! Zakooon!!  Jedva cekam danas doci doma s posla i preselit se na otok!!

Ali mi je najteže bilo spaljivati ono polje... Skoro sam plakao :)

Sad znam kako treba izgledati otok sreće ali bez agresivnih ljudi i životinja: Pokoja svinja ili srna za pojesti (upotpunjeno sa školjkama, rakovima i tunjevinom), koja teta (po mogućnosti i više njih različite puti) i naravno koje polje. Još i dr. Earnhardt da me liječi.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
17 godina
PLASMAorLCD kaže...

Stvarno odvratan kraj

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
15 godina
neaktivan

Joooj jos nisam dosao do tog spaljivanja..ne da mi se ici odmah misije rijesavat,sada  lovim zivotinje radim si ruksake novcanike i razno razne pripravke..osvajam outposte i tornjeve..sve me to impresionira..ali onaj trip na gljivama sam prosao {#}

14 godina
neaktivan
Dodinho kaže...
PLASMAorLCD kaže...

Stvarno odvratan kraj

Da, mislim da bi stvarno tužan bio da nakon sve one patnje onako završim. Baš mi je drag lik na kraju bio. Ali tko je i izabrao onaj kraj i zaslužuje ono. :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 14:18 (PLASMAorLCD).
12 godina
odjavljen
quickr kaže...

na ammo refill, pancirku i signature weapons trošim pare. a poker u igri je realno napravljen ali postane naporan nakon par djeljenja....

i ja fefillam ali nikak potrošt.pa mogao bi počet kupovat malo i drugi weapons da vidim kako se ponašaju u igri , još malo zabave pored zabave.......{#}

btw guys ___>>>  uglavnom na koje skilove trošite pointe?

skOOrvy
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 14:21 (skorvy).
17 godina
quickr kaže...

na ammo refill, pancirku i signature weapons trošim pare. a poker u igri je realno napravljen ali postane naporan nakon par djeljenja....

Svih sam mako sa stola na pokeru, Ja pobjedio... Jedan odustao pa drugi i onda borba sa trećim, igrao sam kakcih 45 minuta {#}{#}

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 14:50 (doktor1).
12 godina
neaktivan
Far Cry 3

Ako kojim slučajem nekoga zanima kako igra radi na 9600M GT - Jako loše. xD Donekle je igrivo na 800 x 600, sve na low i ručno isključen SSAO. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Far Cry 3

U igri, kad stavim sve postavke na ultra i sve na low, fps uvijek vrti od 20-40, u amanaki village zna past na 18 :S 

Pokusao sam msi afterburner, nove drivere, aa na adaptive ali nista .. 

Konfu imate pod Moj PC.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

clockaj cpu

Werdum Combat Team
14 godina
neaktivan
D15 kaže...

dobar timing onih tipki lol... meni se čini da su optimizirane za bakice od 90 godina

14 godina
neaktivan
Far Cry 3

druze moj ja igram zavaljen u fotelji a ne na stolici pribijen uz monitor spojio sam komp na tv i igram na jednoj strani mi je tipkovnica a na drugoj mis..zato sam i rekao da me scimao krokodil i da sam se jedva snasao

you kno me,the chill dude who never gave a !@#%
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
D15 kaže...

druze moj ja igram zavaljen u fotelji a ne na stolici pribijen uz monitor spojio sam komp na tv i igram na jednoj strani mi je tipkovnica a na drugoj mis..zato sam i rekao da me scimao krokodil i da sam se jedva snasao

Du not fantazirati.

I ja sam zavaljen u veliku stolicu ispred 24" monitora pa šta.... Da ležim, grickam kikiriki, namještam program na TVu i čitam novine stigao bi regirat na tipke prilikom tih borbi......

________

Došao sam na drugi otok i čini mi se da je prvi bolje dizajniran i ljepši.. Nekako mi sve prazno, ali neznam , vidjet ću kako napredujem tako da ne pričate niša....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 16:15 (doktor1).
16 godina
Far Cry 3

Jedina loša strana ove igre bit će mi što će sve ostale igre biti pomalo dosadne :)

U ovih tjedan dana što je igram nisam ni pomislio pokrenuti ni jednu drugu od njih 10-tak koje imam instalirano. Čak sam je znao i sanjati.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina

omašio ceo fudbal................

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 16:35 (doktor1).
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Kad ćemo coop * :)

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
Tommy_123 kaže...
doktor1 kaže...

Kad ćemo coop * :)

Ma neda mi se to bla bla bla sve skupa... Odigram SP i to je to....

ššššš - možda su u šumi
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Coop izgleda zanimljiv, al' ga nisu previše nahvalili što sam čuo.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

Lijepo sam šetao ulicom i onda spazih ovo.{#}

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
13 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice