imam je i nije loša igra radi odlično iako je piratska čemu uopče to secuROM kad če uvjek za sve postojat crack
imam je i nije loša igra radi odlično iako je piratska čemu uopče to secuROM kad če uvjek za sve postojat crack

Naletio sam na benchmark FC2, i to nakon ati-jevog hotfixa, pa evo http://www.pcgameshardware.com/aid,664125/Reviews/Far_Cry_2_AMD_Hotfix_delivers_up_to_98_Prozent_better_performance/?page=2

Jeli netko zagiro?
Eo ja vec nekih pola sata perem, i mogu vam rec da mi se cini da Crysis ima bolju grafiku, a i nekako mi se i kompletna igra cini bolja. To je ovako na prvu loptu dojam. Sad cemo vidit kad malo vise odigram Far Crya da li ce se promijenit
Ja sam ga danas počeo igrat,grafika je super. možda malo lošija nego na crysis.
Skinem ovaj hotfix, krenem ga instalirati i usred instalacije se pojavi plavi ekran smrti.
I što sada da radim, kako sada da instaliram taj hotfix?
Imas Vistu ili XP, negdje sam cito da sa Vistom ima nekih problema
E i vatra je SICKK, fun do yaya
Win XP 32-bitni
hmm isto kao i ja. Cuj skini si svakako NAJNOVIJE drivere za grafu. Meni je izbacio poruku kad sam pokreto igru da updateam drivere. Imaj na umu da ti ja to ovako vise napamet govorim nego sto stvarno znam u cemu je zaista problem, al updatanje drivera nemoze skodit :-)
Nakon sat i pola dosadi. Gameplay me podsječa na Boiling point, previše vožnje i monotonost. Ima paljenja i još par sitinica, ali u globalu sam razočaran. Sve nove igre pucaju samo na grafiku i na to da testiraju naše kompove, umjesto da se igrivost stavi u 1. plan. Mislim igra nije loša, ali moglo je to i puno bolje. Također između DX9 i DX10 je premala razlika
Zanimljiv je taj securom...toliko je mocan da vidim da vec postoji crack...haha.Neznam sta time zele postic.I najjacu zastitu razbiju za jedan dan.
Zanimljiv je taj securom...toliko je mocan da vidim da vec postoji crack...haha.Neznam sta time zele postic.I najjacu zastitu razbiju za jedan dan.
Skinem ovaj hotfix, krenem ga instalirati i usred instalacije se pojavi plavi ekran smrti.
Jel zna netko kako da nađem onaj dijamant ?Na početku igre .Gdje se nalazi ?
Znam da treba ono jako blinkati pa onda nestane .....
Jel zna netko kako da nađem onaj dijamant ?Na početku igre .Gdje se nalazi ?
Znam da treba ono jako blinkati pa onda nestane .....
Znači stigao je
Dok iscekujem Far Cry 2 da Vas upitam nesto zastarjelo. Mozda sam zalutao sa ovim pitanjem?! Ne zamjerite jer sam novi - moj prvi upis!
Veliki sam Far Cry fan (Crysis i Warhead sam odigrao po nekoliko puta, a na Far Cry originalu mogu magistrirat) pa me zanima kakve su ono ruske verzije Far Cry-a? Ima ih nekoliko epizoda. Jel' tko zna nešto više o njima? Hvala...
zna li ko šta treba nači u onoj prvoj misiji kad teba nešto sa mapom itd
ja nikoako ne mogu nači to što se traži zna li šta uopče tu treba
(sorry-te nama veze sa secuROM-om ali ima sa fc2)
Prva stvar koju moras napravit je popravit auto onaj i onda se s njim furas okolo. Samo stisni mapu i nemoj hodat da ti on digne kartu sebi ispred nosa i sve ce ti pisat.
I ljudi kakva vam je igra? Ja imam neki cudan stav, nije mi ni dobra niti losa, onako solidna ali ne ono sto sam ocekivao
I ja naletih na problem s mapom kad kaže da moraš zumirat mapu '+' i '-', ali ne kaže s kojim key-om.
Nikako da maknem taj blesavi tekst s ekrana ni da dobijem sljedeći zadatak..
Evo igra je primjerice na gamespotu dobila 8.5 / 10 Crysis je dobio bio preko 9 ako se dobro sjecam. Tocno je toliko i losiji Far Cry 2...Vrijedi zaigrat svakako ali nije bolji od Crysisa...
E a ta mapa. moj boze mogli su to nekak bolje napravit :D
Ma ja jednostavno ne razumijem zašro stavljaju zaštite koje će ionako kad tad biti probijene.
Neka se ugledaju na Sins Of Solar Empire koji je odlićno napravljen i bez zaštite a prodao se u puno primjeraka.
Nije važna zaštita igre, nego njena kvaliteta i igrivost.