Far cry 2 i SecuROM zaključana tema

poruka: 54
|
čitano: 8.574
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Far cry 2 i SecuROM

imam je i nije loša igra radi odlično iako je piratska čemu uopče to secuROM kad če uvjek za sve postojat crack

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Far cry 2 i SecuROM
madafaker kaže...

imam je i nije loša igra radi odlično iako je piratska čemu uopče to secuROM kad če uvjek za sve postojat crack

Daj dosta o piratstvu...Izlanuo se
...Scooter Tuning is not A Crime!!...
17 godina
neaktivan
madafaker kaže...

Osim što lažeš jer crack ne postoji još, potičeš piratstvo pa ćeš dobiti žuti karton. I zaista, dosta više rasprave o tome, dovoljno se toleriralo.
Internet forumi, revolucija komunikacije, zajedno s ostalim medijima, opterećeni su hrpom šuma u informaciji koja munjevito gubi na kvaliteti. Dekadentno međusobno oglupljivanje prvi je simptom kronične bolesti cyber-društva punog zombija koji hrle ka izvoru najveće buke.
17 godina
PsychoticBaklava kaže...
 Ako su to točni rezultati testa, pa onda su tvorci dotične igre obavili odličan posao. Ako se nevaram grafika je na razini Crysis-a ili bar slična a ti rezultati su odlični za 4870 radeonku. Jedva čekam da je zaigram. Osmijeh
Q6600 -OCC, 8GB ddr2 mushkin, 4870 512MB OCC, 2x640GB Samsung F1 raid 0, DFI P45-T2RS MB, Antec p182 kućište
17 godina
neaktivan

Jeli netko zagiro?

Eo ja vec nekih pola sata perem, i mogu vam rec da mi se cini da Crysis ima bolju grafiku, a i nekako mi se i kompletna igra cini bolja. To je ovako na prvu loptu dojam. Sad cemo vidit kad malo vise odigram Far Crya da li ce se promijenit

P35-DS4 // Q6600 @ 3.5Ghz // Corsair DDR2-1066 // 8800GTX
17 godina
Far cry 2 i SecuROM

Ja sam ga danas počeo igrat,grafika je super. možda malo lošija nego na crysis.

Asus p5b deluxe/wifi, q9450 3,2 Ghz, 2 x 1 Gb Ddr2 Corsair Dominator 1066 Mhz, Asus 8800 gts 640 mb, Hdd 320 Gb, Lg 22" L222WS.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far cry 2 i SecuROM

Skinem ovaj hotfix, krenem ga instalirati i usred instalacije se pojavi plavi ekran smrti.

I što sada da radim, kako sada da instaliram taj hotfix?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imas Vistu ili XP, negdje sam cito da sa Vistom ima nekih problema

E i vatra je SICKK, fun do yaya

17 godina
neaktivan
Far cry 2 i SecuROM

Win XP 32-bitni

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hmm isto kao i ja. Cuj skini si svakako NAJNOVIJE drivere za grafu. Meni je izbacio poruku kad sam pokreto igru da updateam drivere. Imaj na umu da ti ja to ovako vise napamet govorim nego sto stvarno znam u cemu je zaista problem, al updatanje drivera nemoze skodit :-)

17 godina
Far cry 2 i SecuROM

Nakon sat i pola dosadi. Gameplay me podsječa na Boiling point, previše vožnje i monotonost. Ima paljenja i još par sitinica, ali u globalu sam razočaran. Sve nove igre pucaju samo na grafiku i na to da testiraju naše kompove, umjesto da se igrivost stavi u 1. plan. Mislim igra nije loša, ali moglo je to i puno bolje. Također između DX9 i DX10 je premala razlika

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far cry 2 i SecuROM

Zanimljiv je taj securom...toliko je mocan da vidim da vec postoji crack...hahaBelji se.Neznam sta time zele postic.I najjacu zastitu razbiju za jedan dan.

Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Corsair TX650w,Thermaltake Soprano

0 0 hvala 0
17 godina
F1-IVO kaže...

Zanimljiv je taj securom...toliko je mocan da vidim da vec postoji crack...hahaBelji se.Neznam sta time zele postic.I najjacu zastitu razbiju za jedan dan.

Upravo to se i ja pitam, samo bzvz troše lovu na zaštite i gube zbog njih potencijalne kupce
...something diabolic
17 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

Skinem ovaj hotfix, krenem ga instalirati i usred instalacije se pojavi plavi ekran smrti.

Koliko ja znam prvo trebas deinstalirat kompletne drivere od Atija i catalyst cc te onda instalirat hotfix jer on u sebi sve sadrzi (hotfix,driveri,ccc)
Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Corsair TX650w,Thermaltake Soprano
17 godina
neaktivan
Far cry 2 i SecuROM

Jel zna netko kako da nađem onaj dijamant ?Na početku igre .Gdje se nalazi ?

Znam da treba ono jako blinkati pa onda nestane .....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WItcher kaže...

Jel zna netko kako da nađem onaj dijamant ?Na početku igre .Gdje se nalazi ?

Znam da treba ono jako blinkati pa onda nestane .....

Kad jako blinka postaneš i polako se vrtiš oko svoje osi dok lampica počne svijetliti bez prestanka znači da si dobro usmjeren, a onda samo ravno
...something diabolic
17 godina
neaktivan
Far cry 2 i SecuROM

Znači stigao je Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Prison Breaker kaže...

Koliko ja znam prvo trebas deinstalirat kompletne drivere od Atija i catalyst cc te onda instalirat hotfix jer on u sebi sve sadrzi (hotfix,driveri,ccc)
 Da znam da sadrzi sve u sebi ali sta ja mogu kad se pojavi plavi ekran smrti.
A nista, instalirao sam samo ove nove ATI-jeve drivere, a hotfix onda ni necu, jbg.
16 godina
neaktivan
Far cry 2 i SecuROM

Dok iscekujem Far Cry 2 da Vas upitam nesto zastarjelo. Mozda sam zalutao sa ovim pitanjem?! Ne zamjerite jer sam novi - moj prvi upis!

Veliki sam Far Cry fan (Crysis i Warhead sam odigrao po nekoliko puta, a na Far Cry originalu mogu magistrirat) pa me zanima kakve su ono ruske verzije Far Cry-a? Ima ih nekoliko epizoda. Jel' tko zna nešto više o njima? Hvala...

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.10.2008 0:21 (Deniken).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Far cry 2 i SecuROM

zna li ko šta treba nači u onoj prvoj misiji kad teba nešto sa mapom itd

ja nikoako ne mogu nači to što se traži zna li šta uopče tu treba

(sorry-te nama veze sa secuROM-om ali ima sa fc2)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Prva stvar koju moras napravit je popravit auto onaj i onda se s njim furas okolo. Samo stisni mapu i nemoj hodat da ti on digne kartu sebi ispred nosa i sve ce ti pisat.

I ljudi kakva vam je igra? Ja imam neki cudan stav, nije mi ni dobra niti losa, onako solidna ali ne ono sto sam ocekivao

17 godina
neaktivan
Far cry 2 i SecuROM

I ja naletih na problem s mapom kad kaže da moraš zumirat mapu '+' i '-', ali ne kaže s kojim key-om.

Nikako da maknem taj blesavi tekst s ekrana ni da dobijem sljedeći zadatak..  Neodlučan

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo igra je primjerice na gamespotu dobila 8.5 / 10 Crysis je dobio bio preko 9 ako se dobro sjecam. Tocno je toliko i losiji Far Cry 2...Vrijedi zaigrat svakako ali nije bolji od Crysisa...

E a ta mapa. moj boze mogli su to nekak bolje napravit :D

17 godina
Far cry 2 i SecuROM

Ma ja jednostavno ne razumijem zašro stavljaju zaštite koje će ionako kad tad biti probijene.

Neka se ugledaju na Sins Of Solar Empire koji je odlićno napravljen i bez zaštite a prodao se u puno primjeraka.

Nije važna zaštita igre, nego njena kvaliteta i igrivost.

Sometime the best defense is to attack!
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.10.2008 9:21 (Hummer).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice