Fallout 3

poruka: 852
|
čitano: 186.283
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Fallout 3
Raving Rabbid kaže...

Evo da se i ja uključim u raspravu o mod-ovima. Ja neću još nikakve mod-ove stavljat jer nisam još ni original priču prošao, a uskoro dolazi Game of the Year Edition pa ću vidjeti koje su mod-ove stavili na disk kao što su i učinili s Oblivionom.

ja sam shebo igru..kako cesto reinstaliravam komp tak sam i slucajno pogubio save-ove od igre(a skoro prosao) tak da cekam GOTY  ediciju

:D be happy i da treba delat
17 godina
Raving Rabbid kaže...

Evo da se i ja uključim u raspravu o mod-ovima. Ja neću još nikakve mod-ove stavljat jer nisam još ni original priču prošao, a uskoro dolazi Game of the Year Edition pa ću vidjeti koje su mod-ove stavili na disk kao što su i učinili s Oblivionom.

Nema veze prošao original priču ili ne, ima odličnih modova! Također nisam prošao main quest, ali sada sam stavio sve DLC-ove i mnogo odličnih modova, a FOOK - (nove teksture oružja, novi zvukovi i balansiranje) i Welcome to the wasteland (u igri smanjuje količinu municije i naročito stimpaxa koji se ne mogu naći u svakom smeću, kao i drugačije cijene repair oružja i municije; daje naglasak na trgovinu i naročito hranu koja je sada itekako važna za preživljavanje; trajnost armora i oružja itd....), su jedni od boljih

Tu je i odličan NeilMC terrarin pack, (teksture su fenomenalne u tri verzije) kao i mnogi grafički dodaci koju igru čine mnogo ljepšom... kao i neke promjene da malo baca na Fallout 2.

Uf skoro zaboravih Fallout unoficial patch 3 i MMM - (Marts Mutant Mod) koji mnogo oživljava svijet...

Uf, kada izađeš noću u pustoš, a napadnu te Night Goulovi koji imaju odlično meso za preprodaju (i za krpanje rana)...Osmijeh

Novi UI koji mi nekako ima "falloutovski" štihOsmijeh:

FMM FMM
wait screen wait screen
ekran za razgovor ekran za razgovor
raskramani pipboy :) raskramani pipboy :)
dotore1
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.9.2009 21:52 (doktor1).
17 godina
neaktivan
Fallout 3

Šteta što nećemo vidjeti ovaj mod, izgleda odlično. Skrolajte malo niže za in-game screenshotove.

http://thenexusforums.com/index.php?showtopic=146994 

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.9.2009 2:13 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dajem igri treću i posljednju šansu... :)

Možda me razuvjeri. Prva dva puta završila su neslavno.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina
Fallout 3

Naživcirala me je sličnost s oblivionom, kojeg mrzim.

@Danny - kod mene ako nevalja prvi put, nema više šansi :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2010 20:14 (xxxxx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
xxxxx kaže...

Još nisam čuo da netko mrzi Oblivion. Inače meni je Oblivion odličan, a Fallout 3 mi i nije nešto.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
protjeran
Igor kaže...
xxxxx kaže...

Još nisam čuo da netko mrzi Oblivion. Inače meni je Oblivion odličan, a Fallout 3 mi i nije nešto.

hehe meni obrnuto..

fallout sam sp igro oko 60 sati proso sam glavne questove al mi dosta side questova ostal

to je najduze kaj sam neki rpg igro

BUCKETHEAD /// ceka se 11.2
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2010 23:01 (hrvatskafarkasevec).
17 godina
protjeran
Fallout 3

Ja sam takodjer 2 puta pokusao, mislim da treceg nece biti. Dogodilo mi se nesto kao kod Bioshocka, poceo sam i negdje na cca 2/3 odustao...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fallout 3

Da vas iskreno velim,nisam neki igrac RPG-a bio.

Fallout 3 sam skinuo reda radi.

Cuo sam da ce biti dobra igra ali nisam se nadao necemu.

Kad sam je zaigrao,pomislih "Cemu potrosena struja"?

Tek kad sam izasao iz Vaulta pocelo je ludilo.

Shvatio sam o kakvoj se igri radi.

Ep!

Ta atmosfera me totalno uvukla da nastavim igrati.

Tesko da se ovako dobra igra moze ponoviti.

I sad mi zao sto prije nisam sudjelovao u ovoj temi,kad je jos bila aktivna.

Ako ti je netko svojim postom pomogao,stisni gumb HVALA
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2010 23:09 (luckyluke).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Igor kaže...
xxxxx kaže...

Odsad si čuo :)

Nije da je mrzim (nemam ništa protiv nje) ali mi jednostavno nije sjela, a npr. Witcher i Mass Efect su mi odlični.

16 godina
luckyluke kaže...

Da vas iskreno velim,nisam neki igrac RPG-a bio.

Fallout 3 sam skinuo reda radi.

Cuo sam da ce biti dobra igra ali nisam se nadao necemu.

Kad sam je zaigrao,pomislih "Cemu potrosena struja"?

Tek kad sam izasao iz Vaulta pocelo je ludilo.

Shvatio sam o kakvoj se igri radi.

Ep!

Ta atmosfera me totalno uvukla da nastavim igrati.

Tesko da se ovako dobra igra moze ponoviti.

I sad mi zao sto prije nisam sudjelovao u ovoj temi,kad je jos bila aktivna.

isto kod mene, meni isto činila sranje ali kad sam izašao i vaulta, odma sam išao skidati svih pet dlc-ova.

igra je stvarno fenomenalna.

xxxxx kaže...
Igor kaže...
xxxxx kaže...

Nije da je mrzim (nemam ništa protiv nje) ali mi jednostavno nije sjela, a npr. Witcher i Mass Efect su mi odlični.

A vidiš ja meni nije witcher uopće dobar kao ni mass effect, a mass effect 2 sam odigrao 7 sati i igra mi postala dosadna.

16 godina
neaktivan
Fallout 3

Ni ja ne volim Oblivion, doduše odigrao sam možda 2,3 sata i odustao.

Fallout Las Vegas? Nisam baš pratio, o čemu se konkretno radi?

Jeftina mjuza, teska cuga, uzas je nasa furka
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
xxxxx kaže...
Igor kaže...
xxxxx kaže...

Nema ih puno koji se vole potpuno udubiti u pravi RPG. Zato si i počeli raditi kvazi RPGove (iitiga action-RPGove) poput Mass Effecta. Ima više novca u tome.

There are 10 types of people in the world... those who understand binary and those who don't.
17 godina
ZC_Someone kaže...
xxxxx kaže...
Igor kaže...
xxxxx kaže...

Nema ih puno koji se vole potpuno udubiti u pravi RPG. Zato si i počeli raditi kvazi RPGove (iitiga action-RPGove) poput Mass Effecta. Ima više novca u tome.

A valjda si u pravu, ali nije da svaki voli samo jedan žanr, ovisi od igre do igre. Meni Fallout 3 i Witcher nisu nešto, a Oblivion i Mass Effect su mi odlični.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2010 0:27 (Igor).
16 godina
neaktivan
Zlatan kaže...

Ni ja ne volim Oblivion, doduše odigrao sam možda 2,3 sata i odustao.

Fallout Las Vegas? Nisam baš pratio, o čemu se konkretno radi?

Ne možemo znati, budući da je dosad izašao samo teaser.

Link, stvari koje su zasad poznate, službena stranica igre.

"The harder the battle the sweet of jah victory."
16 godina
neaktivan
Fallout 3

Treba mi mala pomoc od vas. Fallout mi stalno nakon jedno 20-ak minuta (vise-manje) chrasha, updateao sam na 1.7 verziju i to mi je popravilo freezanje no od kad sam poceo igrati Broken Steel non-stop mi se to događa, rjesenje?

Kill a man, one is a murderer; Kill a milion, a conqueror; Kill them all, a God.- Jean Rostand(1894-1977)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fallout 3

Shit, nakon jedva 10-ak minuta igranja ponovno mi je crashalo, zar nitko nezna neki fix?

Kill a man, one is a murderer; Kill a milion, a conqueror; Kill them all, a God.- Jean Rostand(1894-1977)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fallout 3

Namjeravam si nabaviti fallout 3 pa me zanima šta bude ako vam naprimjer umre vaš igrač?

Kao vratite se na chekpoint ili moramo loadati?

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nailer kaže...

Namjeravam si nabaviti fallout 3 pa me zanima šta bude ako vam naprimjer umre vaš igrač?

Joj, prešao sam igru, ali još davnooo, prije 2 godine, tko će se toga sječati, mislim da se vratiš na prošla vrata ili tako nešto, ugl ima neki sustav snimalja pozicije i dobro funkcionira.

Sad me baš malo uhvatila nostalgija, a Fallout ima tako dobru atmosferu... mislim da ću ga ponovno instalirati.

Because... war, war never changes!   Plač

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
nailer kaže...

Čini mi se da imaš save game uvijek prisutan i omogućen ( osim u borbi ) i autosave koji savea kad dođeš na checkpoint, tako da je save game sistem sve u svemu dosta dobar.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina

Automatski te vrati na zadnji save.

14 godina
neaktivan
Fallout 3

A ti kada god bilo gdje udes u prostoriju/izades iz prostorije snimi se, i tu te vrati

The ONE and ONLY!
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.9.2010 9:23 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Fallout 3

igram fallaout 3 za ps3 te sam došao na 20 level i nemogu se više unaprijedit, piše da je to max level ,a više od pola skillsa nemam ispunjeno do kraja! dal ima neko riješenje za to?! iamm sejvano dok sam još bio level 19!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
igyp kaže...

igram fallaout 3 za ps3 te sam došao na 20 level i nemogu se više unaprijedit, piše da je to max level ,a više od pola skillsa nemam ispunjeno do kraja! dal ima neko riješenje za to?! iamm sejvano dok sam još bio level 19!

Ako nemaš DLC Broken Steel ništa od daljnjeg level upanja.

Što se tiče skillova. Ako ih želiš sve nabiti na sto onda moraš krenuti igrati ispočetka. E sad, ako se odlučiš igrati ispočetka moraš paziti na neke stvari. Prvo, stavi inteligenciju na 9 i ne moj nikakve knjige/ stripove čitati koje nađeš, nego ih čuvaj do onog trenutka kada dođeš na level 4. Drguo, kad izađeš iz vaulta trk u River City po bobblehead za inteligenciju, i na taj će ti se način inteligencija popeti na level 10. Što je veća inteligencija to možeš više bodova staviti u skillove. E sad, prilikom odlaska u River City pazi da se ne boriš i da ne nalaziš nove lokacije, jer sa svakom uspješnom borbom i nađenom lokacijom ti napreduješ po levelu, a trebaš to napredovanje sačuvati dok ne uzmeš bobblehead za inteligenciju.

Ako se sjećaš napomenuo sam da ne čitaš knjige/ stripove prije nego što dođeš na level 4. To je zato jer ćeš tada dobiti perk comprehension koji ti daje dodatnih +1 jedan na svaku pročitanu knjigu. Znači, sa tim perkom imaš +2 na svaku knjigu ako računaš da bez tog perka imaš samo +1 jedan na svaku pročitanu knjigu/ strip.

Sa Broken Still dlc-om imaš perk almost perfect, pa ako imaš taj DLC onda moraš čekati do levela 30 i tada ga uzeti. Level 30 je zadnji level tako da ovaj gore tutorial pada u vodu.

Međutim, meni se čini da ti nemaš Broken Steel, tako da je ovaj tutorial za tebe.

Ako kojim slučajem imaš Broken Steel inteligenciju stavi na osam (to je sasvim dovoljno), jer će sa dadatnim dlc-ovima nalaziti još knjiga/ stripova, a i level cap je dignut na 30. E sad, ako misliš uzimati perk almost perfect nikako ne moj koristiti bobbleheadove jer će ti taj perk sve SPECIAL dignuti na devet.   Ako budeš koristio bobbleheadove i potom uzeo perk almost perfect nećeš moći podignuti sve SPECIAL na 10. Ono što moraš napraviti je zapamtiti ili zapisati lokacije gdje se nalaze bobbleheadovi, i nakon što uzmeš perk almost perfect, odeš i pokupiš bobbleheadove i svi SPECIAL su ti na 10. Naravno ne moj zaboravti  comprehension perk na level 4 i nikako ne čitati knjige/ stripove do tada.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.10.2010 17:46 (MegaMass 2000).
17 godina
neaktivan
igyp kaže...

Nabavi DLC-e koji dižu level cap.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan

Šta je to dlc broken steel?! nestavak igre ili

17 godina
neaktivan
igyp kaže...

Šta je to dlc broken steel?! nestavak igre ili

Tako rekuć.

14 godina
neaktivan
Fallout 3

jedno pitanje 

koji je bolji fallout 3 ili fallout new vegas?

FrankY
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni osobno NV, no obe su vrhunske igre i obje se isplati igrati.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
14 godina
neaktivan

a u kojem je bolja grafika i koji je duži

FrankY
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice