Tko se zna spustit sa onog hotela na Venom placu nakon sastanka sa onom trojcom tipova. Rekli su mi da im za pokrenut lift treba nekakva baterija. Kako ju pronać ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tko se zna spustit sa onog hotela na Venom placu nakon sastanka sa onom trojcom tipova. Rekli su mi da im za pokrenut lift treba nekakva baterija. Kako ju pronać ?
Trebati Fission Battery koji se može naći na jednom od levela tog hotela kod Protectron robota (onim glupih dvonožnih robota). Naći ćeš ga na levelu/ sobi koja je puna sa mutantima, prostorija ima dva para stepenica i u sredini prostorije je pult, pa malo pronjuškaj okolo. Ako imaš sa sobom Fission Battery to im možeš dati. Btw, kad poprave dizalo dolje će vas čekati hrpa mutanata, a bilo bi dobro da ih središ a da pri tome nitko od rangera ne pogine, jedna dobro smještema nuklearna bomba čini trik.
možeš iskoristiti bilo koji fission battery, ja sam donio jedan is svoje kuće u megatonu jer mi se nije dalo ponovno pretraživati katove
btw. kad imaš bilo kakvo pitanje u vezi Fallouta The Vault je tvoj najbolji prijatelj
Opet sam zapeo. Ovaj puta na onom dijelu kad treba ponovo uključit antenu u onom tehničkom muzeju. Nikako se maknut.
I još jedno pitanje. Kako nekome nešto dati, recimo onim ljudima koji traže vodu. Razgovaram s njima i kažem da imam, ali oni to na kraju ne uzmu.
Ok. Za antenu sam skužio tj. treba je skinut sa one svemirske karsule i postavit na antenu odašiljača.
Samo mi još nije jasno za vodu za što je tip odbija i na kraju umre i nikako skužit kako hakirat kompjuter.
Ok. Za antenu sam skužio tj. treba je skinut sa one svemirske karsule i postavit na antenu odašiljača.
Samo mi još nije jasno za vodu za što je tip odbija i na kraju umre i nikako skužit kako hakirat kompjuter.
Jedinu vodu koju uzimaju je čista/ pročišćena voda. Hakiranje ti je u biti igra riječi (što ti je veća inteligencija imaš manje nepotrebnih znakova itd...). Kad hakiraš, gledaj na primjer zadnja slova (dva ili tri slova), isto tako gledaj kombinaciju slova. Pa na primjer, ako imaš hrpu riječi koji završavaju na "ing", vrlo je vjerojatno da ispravna riječ zavšava na "ed" ili nekako slično. Ovo posljednj vrijedi samo ako imaš jednu ili dvije riči koje ne završavanju na primjer na "ing". Uglavnom, radi se o kombinaciji riječi, pa ako imaš riječ "going", i kad na nju klikneš pojavi se rezultat od 4/8, to znači da je to ispravan put.
Sve što je pod navodnicima su primjeri, a ostalo je na tebi.
Tutorial:
Opet sam zapeo, ali ovaj put do kraja. Ovo je misija u Little Lamplightu. Oslobodio sam onu djecu iz zatvora i ušao kroz ona vrata unutar špilje i sada mi spominju neke gljive kojih tamo nema, a njima su potrebne. Proba sam i na youtube-u, ali rješenja nema pa ako je netko prošao ove muke neka pomogne tako da već jedanput uđem u ta vault 87.
Opet sam zapeo, ali ovaj put do kraja. Ovo je misija u Little Lamplightu. Oslobodio sam onu djecu iz zatvora i ušao kroz ona vrata unutar špilje i sada mi spominju neke gljive kojih tamo nema, a njima su potrebne. Proba sam i na youtube-u, ali rješenja nema pa ako je netko prošao ove muke neka pomogne tako da već jedanput uđem u ta vault 87.
kakve gljive pustis djecu iz zatvora i puste te klinci unutra i kroz njihove spilje dojdes do vaulta i to je to dalje ti necu pricat da ti ne spoilam
a jesi siguran da si ih sve oslobodil(nisam siguran kolko ih je)
Pa jesam kad su me pustili unutra i sada me našetavaju. Prvu su tražili da pitam gradonačelnika, kada sam ga pronašao( a toje bila Princeza) samo sam se posvađao s njom. Sada onaj stražar koji me je pustio unutra (a u stvari je glavni) traži te nekakve gljive. Nikog to izgleda nisu tražili. Kada dođem do ulaza u Vault 87 sve je offline nemogu pokrenut vrata niti terminal s kojim se ta vrata otvaraju.
Pa jesam kad su me pustili unutra i sada me našetavaju. Prvu su tražili da pitam gradonačelnika, kada sam ga pronašao( a toje bila Princeza) samo sam se posvađao s njom. Sada onaj stražar koji me je pustio unutra (a u stvari je glavni) traži te nekakve gljive. Nikog to izgleda nisu tražili. Kada dođem do ulaza u Vault 87 sve je offline nemogu pokrenut vrata niti terminal s kojim se ta vrata otvaraju.
nemam pojma ak nemas drugog izbora napisi sifru za otvaranje vrata
u konzolu napises unlock a moras pritisnut u igri na vrata
koliko se ja sjecam gljive ti daju rad resistance, naci ces ih dublje u pecini (jednom kad ti otvore vrata) i mozes ih mijenjat za neke ljekove, ali nemaju veze sa samim pustanjem kroz vrata. da bi te pustili dalje moras obaviti samo razgovore s nekim licnostima, proci malo kroz selo, naci sama vrata, cuva ih princeza, zatim naci gradonacelnika koji sece selom (onaj klinjo sto te pustio unutra) i reci mu da ti dodje otvoriti vrata te ga pratiti do njih i skupa s njim dici tj. otvoriti vrata (ako se dobro sjecam, ali gotovo sam siguran da je tako)
nadam se da ti to pomaze, dalje je samo put kroz pecinu i..... necu spoilat
Koliko se sićam sa tim gljivama se dobije negativna karma tako da je bolje da ih preskočiš, tj. kreneš dalje kroz pećinu...
Jel zna netko gdje se nalazi pas u igri? Jel se mora nešto napraviti da bi mi postao pratioc?
Jel zna netko gdje se nalazi pas u igri? Jel se mora nešto napraviti da bi mi postao pratioc?
jooj cek mislim da na nekom odpadu auta
evo http://fallout.wikia.com/wiki/Dogmeat_
znaci to je ovjde http://fallout.wikia.com/wiki/Scrapyard
edit:popravljen prvi link
mislim da ce ga neki raideri napadat pa ih sam ubijes i razgovaras sa njim