Bog svima.Pa kad već toliko zezaju oko izlaska, imate li neku igru približnog tipa kao Fable. Za PC.I link da skidanje. Hvala.
ajde barem reci igre....
Ostalo je još nešto više od mjesec dana do izlaska igre.
Usput,evo i najave sa HCL-a.
Jep, bit ce zanimljivo... Ima jedan trailer (gameplay) di glavni lik skoro da nabije neciji nos u svoj supak i onda mu prdne :D Haha, ovaj Bozic ce po sve sudeci bit zanimljiv i smijesan :)
Igra je vani za Xbox.
Jer netko zaigrao, kakvi su dojmovi ?
za pc igra izlazi sutra?
Ja mislim da je PC verzija odgodena za 2011...
pa vidim da su maknuli sa gamespota i ign-a ali nigdje nisam našao da je odgođena
Po vgreleases igra mozda izlazi za 66 dana.
Zasto? Bili su i u Fable II pistolji i puske pa nisu stavili m19 pistolj, ovaj pistolj sa slike se totalno uklapa u okruzenje i vrijeme u kojem se igra odvija...
Zasto? Bili su i u Fable II pistolji i puske pa nisu stavili m19 pistolj, ovaj pistolj sa slike se totalno uklapa u okruzenje i vrijeme u kojem se igra odvija...
:S
ne znam sta bi ti to znacilo mislim znam da je to onaj smileić ali mu nikad nisam znao tocno znacenje...
kakve puske kakvi pistolji.o čemu ti to?
http://fable.wikia.com/wiki/List_of_Fable_II_Weapons evo ti pa pogledaj
15.12.2010 izlazi
Tada se lansira novi Games for Windows Live, a par puta se spomenulo da će Fable III biti među dostupnim igrama na tom servisu.
To je igra koju cu s radoscu zaigrat ove godine. Ne sjecam se koju sam zadnju igru zaigral, mislim da Fable TLC... :D
Nadam se da me nece razocarat.
http://www.hcl.hr/recenzije-fable-3-pc-xbox360-501-20.html
Kaj velite na ocjenu?
Ja sam nekako blago razocaran .
Maa...ocjena je cisto s... nisam je jos odigrao ali sam siguran da je to premala ocjena dvojka mi je bila zakon a ova je bolja od dvojke 3 puta...
Maa...ocjena je cisto s... nisam je jos odigrao ali sam siguran da je to premala ocjena dvojka mi je bila zakon a ova je bolja od dvojke 3 puta...
LoL nisi igrao,a vec znas da je bolja
Izašla je na torrente x360 vrezija prije više od 2 tjedna. Lako moguće da ju je odigrao
Izašla je na torrente x360 vrezija prije više od 2 tjedna. Lako moguće da ju je odigrao
rekao je da nije :)
rekao je da nije :)
Vrijeme je da odem okulistu
Prosao sam je danas predobra igra jednostavno ne mozes prestat igrat sve mi je genijalno a pogotovo sanctuary di je mapa,armori,oruzja i nacin na koje oruzje mjenja izgled grafika je pet puta bolja nego u dvojci i jos kad postanes kralj neprocjenjivo...
Dobre vijesti za sve PCijaše, poznato je kada igra izlazi za PC!
Loše vijesti za sve PCijaše, igra izlazi tek u 5. mjesecu, točnije u americi 17.5, a u Europi 19.5, al' eto, bolje ikad nego nikad I guess.
cisto da se pridruzim ljubiteljima fablea u iscekivanju 3ice za pc.
lost chapter je igra koju sam imao instaliranu na svakom kompu do sad, i imati cu za 5 god vjerojatno na nekoj tamo i10 konfi, te je opet prelaziti. do god budem igrao igre igrati cu i fable - cudo od igre