F1 2011 (Codemasters)

poruka: 1.765
|
čitano: 307.612
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Koja je razlika između difficulty level i AI difficulty level?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: F1 2011 (Codemasters)

Prvo je vjerovatno opcija da namjestiš težinu za sebe, koliko teško da ti bude voziti, a ovo drugo koliko jaki da budu protivnici.

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
15 godina
F1 2011 (Codemasters)

broj gledatelja na streamu sa 800 u roku 5 min na 1800
{#}

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Ma, nek' igra ostane na kvaliteti prethodnika, uz mala poboljšanja i dodatke, i ja ću biti zadovoljan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dmanz kaže...
softwaremaniac kaže...

F1 2011 - Safety Car Test in Monaco

evo na tom videu se bas vidi monaco quali kolko ima gripa po mokrome! predobro je!

Ma lik je smješan glavno da je on sve isključio, jeeeeeee!

14 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Prvo je vjerovatno opcija da namjestiš težinu za sebe, koliko teško da ti bude voziti, a ovo drugo koliko jaki da budu protivnici.

Tako sam i mislio al neznam u kom smislu da meni bude teže, jedino mi teže može biti ako je AI brži.

15 godina
neaktivan
Zekat kaže...
thesekiman kaže...

Tako sam i mislio al neznam u kom smislu da meni bude teže, jedino mi teže može biti ako je AI brži.

ABS, TC itd.

15 godina
F1 2011 (Codemasters)

koji k igra je ista kao prosla!

menu je isti, podesavanja formule ista...wtf ono...................

Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Pa promijenili su paddock koji je puno bolji ove godine, a ovaj meni prije utrke je ok i nema ga potrebe mijenjat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

koji k igra je ista kao prosla!

menu je isti, podesavanja formule ista...wtf ono...................

dobro da nisi spomenuo da se opet vozi po zemlji, a ti bas mislio da ce formula letit...

pa narvno da je isti ako je 80% korisnika zadovoljno sadasnjim stanjem...

nece ga valjda mjenjat za ostalih 20....

potpis :D
15 godina
F1 2011 (Codemasters)

ovaj filmic po mokrome u monacu RULA! predobar je, otkriva mi najvise, a to mi najvaznije da fali gripa...jedva cekam...

sto se tice menija mogli su malo drugacije nesto, al ok...bitan je gameplay

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)
jel sutra izlazi u americi tj na torrentu..??

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
F1 2011 (Codemasters)

Gle dečki,prestanite o Slovencima,jogurtima,torrentima,crackovima i ostalim piratskim temama,jer s time kršite pravila foruma.

Sljedeći kojeg vidim da piše nešto o piratluku dobiva karton i njegov post se briše.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

zajeban s ti igrač

15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Evo par riječi Andy Gray-a iz streama koje sam zapamtio:

- staze ne mogu biti na djelomično suhe/mokre

- moguće je polomiti suspenziju ako se previše jaše rubnike ili udara u zidove

- mogući su kvarovi na motoru ili mjenjaču ako se previše vozi na limiteru

- ove godine veća razlika između bolida "novih" momčadi i ostatka grida

- moguće je pratiti tuđe online utrke i kvalifikacije kao spectator

- u online utrkama su svi bolidi bazirani na performansama red bulla

- prošle godine je abu dhabi startao u predvečernjem svjetlu, a ove godine starta na dnevnom svjetlu pa polako dolazi mrak

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pirat kaže...

Gle dečki,prestanite o Slovencima,jogurtima,torrentima,crackovima i ostalim piratskim temama,jer s time kršite pravila foruma.

Sljedeći kojeg vidim da piše nešto o piratluku dobiva karton i njegov post se briše.

pirate, to je paradoksalno, jer vec citirajuci tvoj post komentiramo nesto oko piraterije {#}

nego ljudi htio sam pitat jel bolje uzet XBOX kontroler za 400kn za ovu igru ili neki jeftinjava volan? Nekako mi primamljivije zvuci kvalitetni joystick.

Ili mozda riskirat sa njuskalom i trazenjem necega rabljenoga do tih para, (MOMO?!)

Jer ipak ce bit grijeh igrat ovu igru bez volana, a to sam odgodio prosle godine radi buga sa pit-om.

3 XBOX kontroler
14 jeftini volan do 400kn
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
moderator
Mitsuoka kaže...
pirate, to je paradoksalno, jer vec citirajuci tvoj post komentiramo nesto oko piraterije {#}

Pa nemoj citirat moj post.Ili misliš da je moj nick povezan s piratlukom?

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 23:25 (pirat).
14 godina

jel igra izasla il stA?

16 godina
moderator
exer1234 kaže...

jel igra izasla il stA?

Nije još,u petak izlazi.

سمندری ڈاکو
15 godina
Mitsuoka kaže...
nego ljudi htio sam pitat jel bolje uzet XBOX kontroler za 400kn za ovu igru ili neki jeftinjava volan? Nekako mi primamljivije zvuci kvalitetni joystick.

Ili mozda riskirat sa njuskalom i trazenjem necega rabljenoga do tih para, (MOMO?!)

Jer ipak ce bit grijeh igrat ovu igru bez volana, a to sam odgodio prosle godine radi buga sa pit-om.

hbg i meni bi bilo super da imam volan, ali kupio sam xboxov kontroler, i mogu reć da vrijedi svake kune koja se da, precizan, ljepo leži u rukama, kvalitetan, a voziti na trigere je pun k bolje nego na gljive, barem meni

tako da po mom mišljenju, bolje uzeti kontroller nego neki tamo volan za 400 kn, a realno gledajući od kontrolera ćeš imati puno više koristi

kako je microsoftov proizvod instalacija je plug'n'play, a svaka novija igra podržava taj kontroler, i kad se kontroler ušteka i uđe u igru ne moraš ni kontrole namještati, sve po defaultu savršeno radi, provjereno u dosta igri od moje strane

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
16 godina
moderator
F1 2011 (Codemasters)

Izašao manual za igru.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 23:38 (pirat).
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
dax_22 kaže...

Evo par riječi Andy Gray-a iz streama koje sam zapamtio:

- staze ne mogu biti na djelomično suhe/mokre

JADNO!!! nabijem ih nak... obecaju nesto i onda to ne naprave...zelim SPA da na o ruzu bude pljusak a tamo dalje u sumi da se susi i natrag na cilju da roka kisa! nabijem ih

15 godina
F1 2011 (Codemasters)
Ja se nadam da je wheater system poboljsan u kvalama. Da nije ko u f1 2010 di se znalo desit da u Q2 padne kisa, a u Q3 staza suha ko da nije nist padalo.
Uvijek postoji način, ali obično ne funkcionira.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
matija656 kaže...

hbg i meni bi bilo super da imam volan, ali kupio sam xboxov kontroler, i mogu reć da vrijedi svake kune koja se da, precizan, ljepo leži u rukama, kvalitetan, a voziti na trigere je pun k bolje nego na gljive, barem meni

tako da po mom mišljenju, bolje uzeti kontroller nego neki tamo volan za 400 kn, a realno gledajući od kontrolera ćeš imati puno više koristi

kako je microsoftov proizvod instalacija je plug'n'play, a svaka novija igra podržava taj kontroler, i kad se kontroler ušteka i uđe u igru ne moraš ni kontrole namještati, sve po defaultu savršeno radi, provjereno u dosta igri od moje strane

Vidim masu glasova za volan, ali nitko nista ne argumentira, cini mi se da cu onda na kontroler lijepo... em manje mjesta zauzima, em je kvalitetniji od nekih wannabe volana, osim ako ne nadem po oglasniku MOMO.

Hvala ti na preporuci {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
F1 2011 (Codemasters)

iznenadio bi se kakvih sve volana imas do 400kn...

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

ne bih pitao da znam. tako da si moga bit i konkretniji. al na PM da bezveze ne spamamo.

15 godina
Mitsuoka kaže...
RuskeGTT kaže...

ne bih pitao da znam. tako da si moga bit i konkretniji. al na PM da bezveze ne spamamo.

Preporucio bih ti Logitech Formula Force Ex, ali posto ga nema za kupiti najbolje je ovo.

BBC2 nick: reader562
14 godina
Mitsuoka kaže...
matija656 kaže...

Vidim masu glasova za volan, ali nitko nista ne argumentira, cini mi se da cu onda na kontroler lijepo... em manje mjesta zauzima, em je kvalitetniji od nekih wannabe volana, osim ako ne nadem po oglasniku MOMO.

A šta ti se treba tu argumentirati {#}. Jel se Formula vozi sa volanom, ili nekavim joysticima {#}.

15 godina
itomic009 kaže...
Mitsuoka kaže...
matija656 kaže...

A šta ti se treba tu argumentirati {#}. Jel se Formula vozi sa volanom, ili nekavim joysticima {#}.

ma nije u pitaju samo to,ja bi također dao 300 kn za odličan gamepad koji će me služiti u svim igrama,nego za neki ne baš dobar volan koji ću koristiti u dvije igre.Gamepad za tu lovu ima pravi force feedback i uopće nije loše igrati s njim,znam iz iskustva jer igram F1 2010 i DiRT 3 na Xbox gamepadu.Nemojte me krivo shvatiti,naravno da je veći užitak ovakve igre igrati na volanu,ali je jako lijepo imati odličan gamepad,pogotovo sad u vrijeme izlaska novih sportskih naslova.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2011 1:06 (antimadridista).
15 godina
F1 2011 (Codemasters)

i jako je lijepo imati volan od 300kn koji radi u svim igrama i kojeg koristim u svim igrama, ciju marku kad spomenem nekima se smrkne pred ocima, a ni neznaju sta je i kakav je jer ga nisu nikad imali...

samo marke vidite!

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice