F1 2010 - rasprava

poruka: 3.571
|
čitano: 1.008.653
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
14 godina
protjeran
RE: f1 2010
RuskeGTT kaže...

da kazem iskustvo sa zbusenim gumama...

pocinjem utrku u bahrainu i na kraju ciljne ravnine u 1. krugu mi se zbusi zadnja lijeva!!!! nitko me nije taknuo od iza, losije sam startao i bio tad zadnji...jel to moguce? napominjem nisam gario u kvalifikacijama (23. od 24) tako da mi ovo smjesno...nakon toga sam testirao igru restartao nakon pol kruga utrku 5-6 puta i naravno to se nije ponovilo...da je guma bila unistena u kvalifikacijama onda bi se kod svakog restarta zbusila...a nije!!! na car statusu su sve gume bile zelene i odjednom se pojavila ta zadnja lijeva crvena i zbusila se...glupo!

To je isto mislim bug da zadnja lijeva pukne bzv. meni se nedogađa kad isključim tyre simulation.

BAZINGA
14 godina

Koji volan za X360? Logitech FX ili MS Wireless Racing Wheel? Fanatec nažalost isključen zbogradi cijene. S tim da vidim da za taj Logitech nema model Wheel Stand Pro-a?

16 godina
neaktivan

e moze help imam volan smartbox mx-v9 vibration,pa me zanima kak da ga slozim da kad skrecem da mi tocno ko na monitoru kad ja malo skrenem ulijevo tako da i on,

SUICIDE-because the world is better place without you
14 godina
neaktivan
F1 2010

Dal cu ja moc igrati na ovom kompu:

Intel Celeron D 2.8 GHz

1GB RAM DDR2

Ati Radeon HD 4350 512mb

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
heheas
Aliser kaže...

Intel Celeron D 2.8 GHz

1GB RAM DDR2

Ati Radeon HD 4350 512mb

mislim da neces moc jer celeron je slab jos ako je s jednom jezgrom nis od toga

Be Gamer
16 godina
neaktivan
RE: F1 2010 majena
Aliser kaže...

Intel Celeron D 2.8 GHz

1GB RAM DDR2

Ati Radeon HD 4350 512mb

Ne. Proc, memorija, ma sve ti fali. Mozda, ali veliko mozda, na low detaljima. Ali buduci da je to 478, jedna jezgra i jos Celeron, ne vjerujem :(

Interviewer: The most exciting moment during the race weekend? Kimi: I think it's the race start, always. Interviewer: The most boring? Kimi: Now..
17 godina
neaktivan
F1 2010

Mike Litoris, suzdrži se od komentara, da nebi morao djelovati kao moderator.

Obrisana je cijela naša rasprava od trenutka kada si krenuo vrijeđati i razgovarati na kulturnom nivou neprimjerenom ovom forumu. Nažalost, sinoć sam iščekujući Mirkovu borbu, bio previše nježan da se ponašam kao moderator. Umjesto da ti odgovaram na vrijeđanje i bezobrazluk, kako kolege savjetuju, trebao sam te sankcionirati u startu. Grešku neću ponoviti.

Drži se teme. Ukoliko ti se jedna rečenica ne drži teme, cijeli post će ti nestati. Bez pardona.

Edit: nisam dugo čekao izgleda. "Budalom" se obraćaj u kućnom okruženju, ne na forumu.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.9.2010 14:03 (naxeem).
Moj PC  
5 4 hvala 0
15 godina
F1 2010

Evo ga SC a mi ga nemamo :(

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1 2010

evo meni vise ne steka igra.  mislim da je stekala zbog 6-jezgrenog procesora jer igra ne prepoznaje trojezgreni i sestojezgreni pa je trebalo promjenit nesto u jednom xml-u. i svaki put bi mi zastekala na ucitavanj utrke, kvalifikacije i vjezbu je normalno ucitavala. uglavnom sad je sve ok.

jel netko zna kak staviti na 5.1 zvuk? samo na stereo mi radi igra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
RE: F1 2010j
Crokilla kaže...

evo meni vise ne steka igra.  mislim da je stekala zbog 6-jezgrenog procesora jer igra ne prepoznaje trojezgreni i sestojezgreni pa je trebalo promjenit nesto u jednom xml-u. i svaki put bi mi zastekala na ucitavanj utrke, kvalifikacije i vjezbu je normalno ucitavala. uglavnom sad je sve ok.

Ja imam trojezgreni i sve mi radi dobro.

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
15 godina
neaktivan
F1 2010

pozdrav ekipo! da li netko zna gdje se nalazi save file, jer instalirao bi ponovo igru, a daleko sam dogurao u carrer modu pa da ne moram prelaziti sve od početka.hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
RE: F1 2010a
songoku kaže...

pozdrav ekipo! da li netko zna gdje se nalazi save file, jer instalirao bi ponovo igru, a daleko sam dogurao u carrer modu pa da ne moram prelaziti sve od početka.hvala!

Gdje i GFWL

// OFP Forever Fan // PM isključen zbog izuzetno dosadnih likova koji pitaju glupa pitanja.
17 godina
neaktivan
RE: F1 2010 mala slova da nisu samo velika
songoku kaže...

C:\Users\<user>\Documents\My Games\FormulaOne\savegame

17 godina
neaktivan
F1 2010

Moj primjerak još nije ni došao a već imam problema.

Izgubio sam adapter za Logitech driving force (idem cvilit Logitechu na supportPlač).

Kad isprobam javim svoje dojmove jer vidim da mnogi nisu zadovoljni (trenutno ganjam F1 2006 na PS2).

World Championships: 7, GP started: 264, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,415

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

rFactor F1 kliže kao obični auto - ne smije jer jednostavno nije - formule prokližu, ali iz stabilnog u klizanje nema prijelaza ljuljanjem. Ljulja se k'o brod.

Ona trešnja je smiješna - formula se ne trese kao masažna fotelja.

Reakcija u rFactoru na rubnike je koma. Kao da ima Citroenove, a ne sportske tvrde amortizere.

Gdje su protivnici u rFactoru?

Grafičku ne treba komentirati.

F1 2010 bi na području realnosti trebao maknuti ugrađeni traction control, ne mislim na TC opciju, uz koju postoji, već kad je TC OFF, bolid se ponaša kao da je tu.

Tada bi formula realnije reagirala na prejak gas, tj. preveliku snagu na prijenos, na koju svi koji gunđaju zapravo imaju kritiku.

F1 2010 definitivno ima odličnu fiziku, ali kao da ima permanentan TC i auto teško proklizava.

Klitiću, nisi mi rekao svoj vrijeme na Ferrari Academiu:)

1) Bolid na onom videu ulazi u proklizavanje ljuljanjem zato što lik vozi po kiši pa ne stišće gas do kraja te ne dolazi do rapidne vrtnje kotača. Zato bolid ne proklizava trzajem nego ljuljanjem.

2) Zapravo, prava formula se užasno trese, djelomice i zato što ima jako krut sportski ovjes i amortizere kao što navodiš u svome postu. Pogledaj samo kako pravi vozači trzaju glavom i kako im se tresu ruke kad voze punom brzinom.

3) Na onom videu doista izgleda kao da bolid ima amortizere nekog serijskog auta, ali da si igrao rFactor, recimo stazu Montreal i da si malo previše ušao u zadnju šikanu, znao bi kakve su posljedice prejakog rubljenja. Vjeruj mi, bolid puno jače reagira nego u F1 2010.

Grafičku stranu rFactora doista ne treba komentirati jer je igrica stara već 5 godina, a engine na kojem je rađena još i više, no to je nekima svejedno jak argument protiv rFactora. Prema tome, jak argument protiv F1 2010 bi bio da nije modabilan.

Da se razumijemo, meni je F1 2010 stvarno izvrsna igrica i uživam u njoj i više nego u rFactoru, ali ruku na srce, rFactor realnije simulira pravu formulu. I mada nikad nisam vozio sportski auto, logički mogu zaključiti da 700 konja na 700 kg i čak i malčice prejak gas sigurno nisu dobar recept za stabilnu vožnju.

Ako me sjećanje ne vara, i sam si jednom rekao da nitko od nas nije vozio pravu formulu pa analogno tome ne može prosuđivati što je realno, a što nije. Zato, cut the crap...

P.S. - nije bilo u redu da si izbrisao moj post koji je bio replika tvome postu, a svoj si ostavio. Mogao si se posuti pepelom pa izbrisati i svoj post kojim si, BTW, započeo raspravu o rFactoru vs. F1 2010 za koju si i sam kasnije uvidio da nikamo ne vodi i izbrisao sve postove onih koji brane rFactor dok si postove u kojima ljudi govore protiv rFactora uglavnom ostavio. Samim time si osakatio raspravu, umjesto da si je ili ostavio ili potpuno izbrisao.

Zato apeliram da ne brišeš ovaj post, a ako ćeš ga obrisati, očekujem da obrišeš i OVAJ i OVAJ i OVAJ i OVAJ i OVAJ te svoj post (sve offtopic kao i ovaj moj) pošto ja ovim postom nikoga ne vrijeđam, samo repliciram na ono što si ti izjavio. Ako ćeš obrisati samo moj post, postati ću ponovno (sad imam i kopiju).

When you came pulling in here, did you notice the sign on the front of my house that said ''Dead Nigger Storage''?
15 godina
F1 2010

i_rambo_plache

samo mala ispravka.f1 2010 je modabilan ali ipak ne toliko koliko rfactor

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
kj
F1-IVO kaže...

Moj primjerak još nije ni došao a već imam problema.

Izgubio sam adapter za Logitech driving force (idem cvilit Logitechu na supportPlač).

Kad isprobam javim svoje dojmove jer vidim da mnogi nisu zadovoljni (trenutno ganjam F1 2006 na PS2).

Kako se tebi kao (vidim veoma velikom obozavatelju i poznavaocu f1) cini taj 2006? vrijedi li to skidati ili cak kupovati?

dore 2 cuo
14 godina
neaktivan
F1 2010

KUPIO SAM IGRU F1 2010,I U NJOJ ME JE DOČEKAO POLJSKI ILI ČEŠKI JEZIK,ZNA LI NETKO MOŽE LI SE TO IKAKO PROMJENIT,U PRIMJER ENGLESKI ITD,UNAPRIJED HVALA

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mate2603 kaže...

KUPIO SAM IGRU F1 2010,I U NJOJ ME JE DOČEKAO POLJSKI ILI ČEŠKI JEZIK,ZNA LI NETKO MOŽE LI SE TO IKAKO PROMJENIT,U PRIMJER ENGLESKI ITD,UNAPRIJED HVALA

ne bih rekao

15 godina
neaktivan
RE: F1 2010a
Mate2603 kaže...

gdje si kupio igru?

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
17 godina
neaktivan

Neće se brisati, naravno. Svi tvoji komentari stoje. I off-topic to nije - rasprava o rFactoru u kontekstu usporedbe s F1 2010 sasvim je legitimna. Naravno, sve dok sugovornika ne nazoveš "budalom" :)

Brisani su samo komentari u ružnom tonu, ali slobodno stisni PRIJAVI na svaki post koji smatraš problematičnim. Rado ću ga obrisati.

rFactor je legitimna tema sve dok se nastavlja na raspravu o F1 2010 ili direktno upliće. Ne brini za to.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.9.2010 17:56 (naxeem).
14 godina
protjeran
F1 2010

Gdje mogu najeftinije kupiti original ak može link tu ili na pp..

BAZINGA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

najveća mana igre (osim bugova) je što je lockana za single core procesore... već danima pokušavam na forumima nači rješenje sa ljudima koje muči ista stvar.

17 godina
RE: re:F1 2010

Da. Do sada je to najrealnija simulacija koju sam vozio. Šteta je jedina što si ograničen na F10 i Fiorano. Uskoro dolaze Mugello i Nürburgring.

F1 2010 me toliko razočarao da bolje ne pišem sve nedostatke...

14 godina
neaktivan

viruj tako je,ni ja nisam mogao virovat,pa dali se to može ikako prominit ,jer to me izludi

14 godina
protjeran
ZDS kaže...

dajte neki link.. bio bih zahvalan

BAZINGA
16 godina
neaktivan
ZDS kaže...
ZDS kaže...

sacekaj drugi tjedan kako mi je rekao tip na eplati da od ponedeljka krece prodaja keyeva pa razmisli.

EDIT:oko 160 kn ce biti key mozd i manje tako mi je rekao na onilne suportu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.9.2010 18:10 (razer1911).
14 godina
protjeran
razer1911 kaže...
ZDS kaže...
ZDS kaže...

sacekaj drugi tjedan kako mi je rekao tip na eplati da od ponedeljka krece prodaja keyeva pa razmisli.

misliš sutra ili... pa nije meni problem kupit key sa neke strane stranice to je ionako isto ak imaš karticu kaj ne sam ak mi neko može poslati neki link gdje da kupim po najnižoj cijeni.

BAZINGA
16 godina
neaktivan
ZDS kaže...
razer1911 kaže...
ZDS kaže...
ZDS kaže...

misliš sutra ili... pa nije meni problem kupit key sa neke strane stranice to je ionako isto ak imaš karticu kaj ne sam ak mi neko može poslati neki link gdje da kupim po najnižoj cijeni.

da sutra.odi na eplati pa vidi

17 godina
neaktivan
F1 2010

Što je više igram, to mi se sve više sviđa...

Moj PC  
5 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice