F1 2010 - rasprava

poruka: 3.571
|
čitano: 1.008.571
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
16 godina
RxcvE: F1 2010
smrad06 kaže...

a zakaj uopće ulazite u box kada vas ovi zovu... jednostavno prije utrke podesite strategiju u kojem krugu ćete ulazit u bok i koje gume da vam stavljaju... ja sam sad recimo probao u maleziji malo kemijat(neslavno)... startao sam s lotusom s pole positiona na prime gumama i stavio sam ulazak u box u 11. krugu(od 17) i naravno optionice... nakraju sam popušio sa svojom taktikom(drugi puta ću pametnijeSmijeh) ali i nije to toliko bitno nego samo zapamtite kad AI ulazi otprilike u box i odite krug prije ili kasnije... još mi se nikad nije desilo da propustim više od 2 bolida...

Gdje si naštelaš u kojem krugu želiš ići u boks? Ja sam gledao svugdje prije utrke i nigdje nisam našao.

14 godina
protjeran
F1 2010

Rfactor-stavio si video gdje ispada da rfactor ima vrhunsku grafiku jer pada kiša pa se i ne vide loše teksture. Da te ispravim evo i dalje nemogu vjerovati kako je loš ovaj f1 RFT 2010 mod stvarno katastrofa bolidi klize kao da su na ledu, a igram s volanom umoran sam pa sam napisao s tipkovnicom.

F1 2010-nije se radio 3 radio se upola manje.

i da meni rfactor u singleplayeru trza na high(čak i na slabije neznam zakaj) imam WIN7 možda zato u MP je normalno ponekad zna trzati pa moram izači što nebi trebalo na mojem pc-u.

BAZINGA
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.9.2010 1:55 (ZDS).
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
moderator
RE: F1 2010jk
ZDS kaže...

Rfactor-stavio si video gdje ispada da rfactor ima vrhunsku grafiku jer pada kiša pa se i ne vide loše teksture. Da te ispravim evo i dalje nemogu vjerovati kako je loš ovaj f1 RFT 2010 mod stvarno katastrofa bolidi klize kao da su na ledu, a igram s tipkovnicom.

Točnije 18 mjeseci.

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
15 godina
neaktivan
RE: RxcvE: F1 2010
Jack Sparrow kaže...

Gdje si naštelaš u kojem krugu želiš ići u boks? Ja sam gledao svugdje prije utrke i nigdje nisam našao.

prije same utrke dok si još u boxu odeš na tyres i onda imaš dole recomended strategy i tam si to malo prouči pa ćeš skužit...Namigiva

16 godina
neaktivan
RE: F1 2010 ddd
ZDS kaže...

Rfactor-stavio si video gdje ispada da rfactor ima vrhunsku grafiku jer pada kiša pa se i ne vide loše teksture. Da te ispravim evo i dalje nemogu vjerovati kako je loš ovaj f1 RFT 2010 mod stvarno katastrofa bolidi klize kao da su na ledu, a igram s volanom umoran sam pa sam napisao s tipkovnicom.

i da meni rfactor u singleplayeru trza na high(čak i na slabije neznam zakaj) imam WIN7 možda zato u MP je normalno ponekad zna trzati pa moram izači što nebi trebalo na mojem pc-u.

Evo ti onda bolji

. Ja neznam koji su tvoji problemi s kantom doma, ali radi glatko na sve high preko 100 FPS-a (na time trialu cak i preko 200).

Imas na slikama FPS gore desno pa vidi. Kod tebe je onda neki bad.

Interviewer: The most exciting moment during the race weekend? Kimi: I think it's the race start, always. Interviewer: The most boring? Kimi: Now..
14 godina
protjeran
Mike Litoris kaže...
ZDS kaže...

Evo ti onda bolji

. Ja neznam koji su tvoji problemi s kantom doma, ali radi glatko na sve high preko 100 FPS-a (na time trialu cak i preko 200).

Nije samo kod mene neki isto imaju lagana trzanja sa nvidia karticama na time trialu je sve ok no dok je više bolida trza. U multiplayeru ne baš no zna zezat dok je prek 14 bolida.

BAZINGA
15 godina
neaktivan
F1 2010

moderatori preimenujte temu u rfactor bla bla bla...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Evo ti onda bolji

Postao si video sa najviše moguće nalickanom grafikom još samo fali onaj famozni motion blur i svi bi rekli VAU kak je rfactor napredan... a može i ovak

BAZINGA
16 godina
moderator
F1 2010

Pa ako je nešto teže igrat ne znaći da je to realno il da je veća simulacija od nečeg što je lakše igrat.

Meni je npr. lakše igrat FVA nego FSONE 2009,a kažu da je FVA najbolja/najrealnija simulacija.

Na FVA je formula puno stabilnija nego na FSONE 2009,želim reći da FVA puno manje proklizava i manje baca formulu nego na FSONE 2009.

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
F1 2010

zaboravio sam rec da onaj problem sa boxom, kad zoves mehanicare i udes, promjenis vrstu guma i izades i onda ti nakon krug dva kazu da moras u box uc da ti promjene gume...jednostavno ignorirajte, ja sam tako odvezao do kraja utrke, prije kraja svakog kruga su mi javljali da moram uc u box, nisam usao i zavrsio utrku i nije bilo ni kazni, ni nicega...

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
RE: F1 2010 a
ZDS kaže...

E ljudi moji griješite f1 bolid se ne raspada njemu se malo nos zgužva i to je to.. morate pratiti sport da bi to vidjeli.. inače meni u igri sa 250km/h bolid ode totalno, gume se raspadnu i popucaju ovjesi uglavnom dosta realno.

GRID je lakši da se od auta napravi vizualna šteta kaj zgužvaš haubu i spljoštiš prednji dio i niš posebno napraviš još neke nepostojeće komadiće da lete.

Gledam utrke nekih 6-7 godina, i mogu reci da se pri iole vecoj brzini bolid sasvim lako ošteti. I najmanja sitnica je u stanju ošetit djelove bolida.

U F1 2010 damage model je preslab po mom mišljenju.

// OFP Forever Fan // PM isključen zbog izuzetno dosadnih likova koji pitaju glupa pitanja.
17 godina
F1 2010

Ako netko želi probat ovaj homemade dx11.... (naravno, potrebno je imat i dx11 karticu)

VEĆA SLIKA

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
F1 2010

I btw. Ove kazne sa presjecanje i sudarima. Odvozio sam dvije 100% utrke u petogodišnjoj karijeri. Niti jednom nisam dobio kaznu za sjecanje šikane/zavoja i izazivajne sudara. I naguravam se sa ostalima po stazi i tu i tamo dobijem upozorenje. kada malo izletim sa staze jer fulam zavoj usporim i samo dobijem warning za kraćenje staze! Guma mi je pukla u prvoj utrci nakon šta me je krug prije puknuća Buemi pogodio u guzicu na kočenju (nisam dobio tu kaznu šta kažete da kada i oni vas naguze dobivate kaznu). problemi sa boksom nikada, sam odaberem strategiju koju čak i promjenim tijekom utrke ovisno o stanju guma i poziciji.

A mogu se kladit da ovi šta se žale da stalno dobiavaju kazne zbog kraćenja zavoja, sa dva kotača prođu sa suprotne strane pasice, (pa Massa je zbog te stvari upozoravan cijelu utrku u Monte Carlu :)) te kazne za sudare idu ko muhe bez glave i izguraju supranički bolid. Od svih prestizanja imao sam možda dva, tri kontakta. I kada bi bio kontakt nebi svaki put niti dobio opomenu. Pa to je i napravljeno da se malo potrudite i neidete glavom kroz zid na svakom zavoju i svakoj akciji na stazi. A kada smo već kod opomena i kazni, nije baš da ih nedostaje i u RL... Pa nakon svakog drugog pretjecanja dobijemo informaciju kako su auti broj 15 i 7 pod istragom ili kako će slučaj biti riješen posle utrke....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.9.2010 8:39 (doktor1).
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
F1 2010

Meni je jednom usred pravca udarilo kaznu invalidated lap jučer kad sam vozio sa jednim frendom 1vs1. Neznam u čemu je problem, ili loša verzija ili bug u igri. Neoprostivo.

Jedino me to frustrira.

// OFP Forever Fan // PM isključen zbog izuzetno dosadnih likova koji pitaju glupa pitanja.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
F1 2010

Evo i moja recenzija.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
17 godina
neaktivan
F1 2010

Što se kazni tiče, mene smeta što ima situacija kada ja nisam kriv, a dobijem kaznu - npr. kad me na startru izgura u MP-u i udari u mene, znao sam dobiti Penalty 10s zbog izazivanja sudara, a ja miran i pristojan u klasičnoj putanju, dok se u mene zabio protivnik.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.9.2010 11:45 (naxeem).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2010

imam problem kod instalacije f1 2010 izaberem costum instalaciju upisem sigurnosni kod i krene mi kao instaliravati pise ovako  please wait while windows configures f1 2010 zatim mi stane na pola i pise kao da je nekakav error i ponudi mi samo exit

imam windowse 7 64 bit, intel core i5

sutil

0 0 hvala 0
16 godina
F1 2010

LoL meni je pisalo da ću imat neke performance nadogradnje za bolid u karijeri ????, lol pa i ovako je brz.

Umjesto Thumbup-a klikčite mi HVALA ! :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2010

evo jucer malo igrao mp zakon je, ali trebamo se sa foruma dogovorit pa da prek lana bacimo koju naravno ako hocete.

vozio sam nekih 15 utrka u svima sam bio prvi osim u jednoj kad sam bio drugi al to zato jer sam se okrenuo u zadnjem krugu T_T

inace nekad su hostovi budale pa usred utrke izadju iz igre i naravno da nemozes igrat vise al dok ima ekipe rastura se , niti nema onako puno ljudi da te namjerno crashaju ekipa je super

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
F1 2010

da kazem iskustvo sa zbusenim gumama...

pocinjem utrku u bahrainu i na kraju ciljne ravnine u 1. krugu mi se zbusi zadnja lijeva!!!! nitko me nije taknuo od iza, losije sam startao i bio tad zadnji...jel to moguce? napominjem nisam gario u kvalifikacijama (23. od 24) tako da mi ovo smjesno...nakon toga sam testirao igru restartao nakon pol kruga utrku 5-6 puta i naravno to se nije ponovilo...da je guma bila unistena u kvalifikacijama onda bi se kod svakog restarta zbusila...a nije!!! na car statusu su sve gume bile zelene i odjednom se pojavila ta zadnja lijeva crvena i zbusila se...glupo!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: f1 2010
RuskeGTT kaže...

pocinjem utrku u bahrainu i na kraju ciljne ravnine u 1. krugu mi se zbusi zadnja lijeva!!!! nitko me nije taknuo od iza, losije sam startao i bio tad zadnji...jel to moguce? napominjem nisam gario u kvalifikacijama (23. od 24) tako da mi ovo smjesno...nakon toga sam testirao igru restartao nakon pol kruga utrku 5-6 puta i naravno to se nije ponovilo...da je guma bila unistena u kvalifikacijama onda bi se kod svakog restarta zbusila...a nije!!! na car statusu su sve gume bile zelene i odjednom se pojavila ta zadnja lijeva crvena i zbusila se...glupo!

možda si naletio na neki komadić od drugog bolida

17 godina
F1 2010

Ja sam tako naletio na komad krila od Alonsovog bolida i pukla mi je prednja ljeva guma....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: F1 2010 mala slova da nisu samo velika
dmanz kaže...

evo jucer malo igrao mp zakon je, ali trebamo se sa foruma dogovorit pa da prek lana bacimo koju naravno ako hocete.

vozio sam nekih 15 utrka u svima sam bio prvi osim u jednoj kad sam bio drugi al to zato jer sam se okrenuo u zadnjem krugu T_T

inace nekad su hostovi budale pa usred utrke izadju iz igre i naravno da nemozes igrat vise al dok ima ekipe rastura se , niti nema onako puno ljudi da te namjerno crashaju ekipa je super

Zašto ne možeš igrat više? Pirat? U originalnoj igri također znaju izaći hostovi, ali igra nastavi bez ikakvog znaka o tome osim kratkog natpisa (host left, session migrated).

Inače,

o greškama AI-a i slabašnom dmg modelu (tzv. "samo se malo nos zgužva dmg model").

Inače, u MP-u također ostanu komadi drugih formula i ne uvijek, ali zna se dogodit da ti pukne guma ako pregaziš komad krilca. Meni se desilo jednom.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.9.2010 12:21 (naxeem).
15 godina
RE: f1 2010
patch123 kaže...
RuskeGTT kaže...

možda si naletio na neki komadić od drugog bolida

pratio sam situaciju ispred, nije se nitko zabijao niti je bilo dijelova...kazem vam guma se zbusila iz cista mira...

15 godina
neaktivan
naxeem kaže...
dmanz kaže...

Zašto ne možeš igrat više? Pirat? U originalnoj igri također znaju izaći hostovi, ali igra nastavi bez ikakvog znaka o tome osim kratkog natpisa (host left, session migrated).

Inače,

o greškama AI-a i slabašnom dmg modelu (tzv. "samo se malo nos zgužva dmg model").

Inače, u MP-u također ostanu komadi drugih formula i ne uvijek, ali zna se dogodit da ti pukne guma ako pregaziš komad krilca. Meni se desilo jednom.

ja govorim za lan dok igramo preko lana a nemogu online jer nemam org igru, pise host left session migrated i nekad mogu nastaviti voziti a nekad ne jednostavno vise nikog nema ko da time trial vozim

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
17 godina
neaktivan

U Internet modu (na originalu) igra ima genijalno riješeno igranje: host nestane, ali igra prebaci na drugog igrača. Mogu svi otići i dok si ti sam tu, na tebi je igra.

Još jedna super stvar je, da kad netko lagga, postane proziran i ne možeš se sudariti s njim. Idealno rješenje koje spriječava da netko drugi strada zbog tuđeg laga.

15 godina
F1 2010

e pitanje jedno, kako vi igrate preko neta? imate original igre ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
naxeem kaže...

U Internet modu (na originalu) igra ima genijalno riješeno igranje: host nestane, ali igra prebaci na drugog igrača. Mogu svi otići i dok si ti sam tu, na tebi je igra.

Još jedna super stvar je, da kad netko lagga, postane proziran i ne možeš se sudariti s njim. Idealno rješenje koje spriječava da netko drugi strada zbog tuđeg laga.

To je imai i prvi DiRT iz 2006. godine, kao i Modern Warfare 2 (uvjerljivo najbolje rješeno nego u ijednoj igri bez dedicated servera). Ništa novo.

15 godina
neaktivan
RE: F1 2010a
RuskeGTT kaže...

e pitanje jedno, kako vi igrate preko neta? imate original igre ili?

online mozes samo sa original igrom, a preko lana mozes kak oces (tunngle, hamachi) ili jednostavno spojis kompove sa zicom Cool

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice