F1 2010 - rasprava

poruka: 3.571
|
čitano: 1.009.542
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
15 godina
neaktivan
RE: F1 2010j

ja imam problem....uvijek mi pise nakon sto upisem key error code 0x800b0109 i kao please se the log files...pls help

edit:riješio problem

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 14:05 (Hojs).
15 godina
neaktivan
RE: F1 2010j
Wolf88 kaže...

Kako je igrati f1 2010 na tipkovnici?

ja igram na tipkovnici i ok mi je

volan nemam,pravo auto nikad nisam vozio tako da ne mogu usporediti osjećaj

najbitnije mi je da mi je igra zabavna,što i jest

17 godina
neaktivan
RE: F1 2010 za naxa
Weky kaže...
naxeem kaže...

Evo malo plesa na kiši od sinoć. Formula prokliže kad to i očekujem, a ne prokliže kad ne očekujem.

Igraš sa Traction Controlom, zar ne?

Jer ovo se nebi smjelo događati sa TC (naravno osim ako namjerno neuletiš u zavoj) - A i dosta rano dodaješ gas s obzirom na kišu ;)

Da, ovo je s TC-om. To je odgovor na izjavu da je u igri nemoguće proklizati niti sa svime isključenim.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
16 godina
neaktivan
RE: F1 2010 mala slova da nisu samo velika
naxeem kaže...
Mike Litoris kaže...

Prica s glupim AI-em se nastavlja...

U Albert Parku dva Virgina ispred mene ulaze u box odjednom, jedan ceka iz drugoga! Odlicno. A sve to da ja nemogu izaci vanka na vrijeme jer mi faking lolipop dude na daje da idem tek kad se Virgini izredaju u hebenom boxu.

Ludilo!

Ima 12 krugova. U trecem je pala kisa i bas ono, uvjeti su za interice, ako ne i za full wet. Ali ne, ne treba, jer stvar na slicku ide kao po shinama. Ne samo RBR-u ili McLarenu, svima. HRT leti. Ja isto, ostao na prime-u, presao na option (Virgin, LOOOL) i perem kao da ni kap kise pala nije. Dynamic weather system??!?! Kakvo mazanje ociju...

A Naxeem...skini se s toga sto god uzimas, pogledaj ozbiljno i shvatit ces o cemu pricam...a ako te bas zanima kad sam bio klinjo sam vozio karting rucne izrade, dok je bilo novca i srece (rat, pa u Njemacku i tako),

tako da lagano se napushi svoje "realne" spike...kako te nije stid da te stariji mora ovako grditi :)

Ma jasno mi je. Ne zamjeri, ali činjenica je da su i u rFactoru formule previše sklizave i nerealne. Ni auti ni formule baš ne plešu po stazi kao po ledu.

Jednostavno nije točno da ne moraš kočiti, da možeš nabiti gas itd. To su laži.

Fizika je odlična. Osjeti se razlika u svim postavkama, od zakrilaca, balasta, kočnica, goriva, čak vožnje iza nekoga npr, što se posebno vidi u situacijama s dužim ravnicama i nadmetanjem; puno mi je lakše napasti nekoga ako ga neko vrijeme pratim iza, nego kad se zaletim iz bočnog položaja.

Razlike u vrsti guma postoje i itekako se osjete. Ne znam kako nisi skužio razliku, jer sa slickovima ne možeš kontrolirati bolid, a pogotovo u situacijama kada ti jedna guma ide po lokvi, a druga strana po sušem dijelu staze - dobiješ razliku u gripu na dva boka koja djeluje isto kao i brake lock skoro. Nisam jednom izletio sinoć zbog toga.

Ponavljam - nije realno da je formulu apsolutno nemoguće voziti i da je osjetljiva kako misliš da treba biti. Mnoge igre pretjeruju s time.

Je. I to samo ako utrku startas kad je kisa. Jucer se vrijeme promijenilo, na pola je utrke pocela padati kisa, nitko nista ne mijenja, svi se voze dalje na slicku. O tome pricam. A kisa je dovoljno padala

da iz kokpita jedva vidis voziti. Sve puno kapljica na viziru. Ali ne, sve ide dalje kao podmazano. Zanimljivo. Dynamic weather system...neznam kako objasniti, eto...

Interviewer: The most exciting moment during the race weekend? Kimi: I think it's the race start, always. Interviewer: The most boring? Kimi: Now..
16 godina
neaktivan
F1 2010

kaj nitko mi ne moze pomoci s mojim problemom oko loading screena?

SUICIDE-because the world is better place without you
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: f1 2010
Mike Litoris kaže...

Prica s glupim AI-em se nastavlja...

U Albert Parku dva Virgina ispred mene ulaze u box odjednom, jedan ceka iz drugoga! Odlicno. A sve to da ja nemogu izaci vanka na vrijeme jer mi faking lolipop dude na daje da idem tek kad se Virgini izredaju u hebenom boxu.

Ludilo!

Ima 12 krugova. U trecem je pala kisa i bas ono, uvjeti su za interice, ako ne i za full wet. Ali ne, ne treba, jer stvar na slicku ide kao po shinama. Ne samo RBR-u ili McLarenu, svima. HRT leti. Ja isto, ostao na prime-u, presao na option (Virgin, LOOOL) i perem kao da ni kap kise pala nije. Dynamic weather system??!?! Kakvo mazanje ociju...

A Naxeem...skini se s toga sto god uzimas, pogledaj ozbiljno i shvatit ces o cemu pricam...a ako te bas zanima kad sam bio klinjo sam vozio karting rucne izrade, dok je bilo novca i srece (rat, pa u Njemacku i tako),

tako da lagano se napushi svoje "realne" spike...kako te nije stid da te stariji mora ovako grditi :)

E Mike zašto si toliko dosadan daj se pomiri da nevole svi rfactor i da igru nemožeš gledati kao lošu zbog sitnica. Molim te reci mi u čemu je to online rfactor bolji od f1 2010.. i da evo baš sam probao  F1 RFT 2010 i rekao da se više nikada ne vračam na rfactor katastrofa mod čak je i stariji RFT 2009 bio  bolji, FSONE 2009 je isto sranje jedino još valja CDPT 2006, ali i to dosadi jer ipak kom se da vozit samo utrke treba uživati u glamuru f1.

BAZINGA
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 14:10 (ZDS).
16 godina
neaktivan
ZDS kaže...

E Mike zašto si toliko dosadan daj se pomiri da nevole svi rfactor i da igru nemožeš gledati kao lošu zbog sitnica. Molim te reci mi u čemu je to online rfactor bolji od f1 2010.. i da evo bap sam probao  F1 RFT 2010 i rekao da se više nikada ne vračam na rfactor katastrofa mod čak je i stariji RFT 2009 bio  bolji, FSONE 2009 je isto sranje jedino još valja CDPT 2006, ali i to dosadi jer ipak kom se da vozit samo utrke treba uživati u glamuru f1.

Ja ni ne tvrdim da svi vole rFaactor ili da bi ga trebali voljeti. Ali cinjenica je i da puno njih ne voli ili ne favorizira F1 2010. (recimo na usenetu je 20ak ljudi probali i 18 ih se smije i nasladjuje grdeci pritom Codemasters). Pazi ti samo kakav bug ima igrica, pa to s boxom je esencijalno! Ne smiju si dozvoliti da treba patch za nesto tako bitno (s tim da jos na njihovom forumu nesto trkeljaju da se nece moci patchirati taj bug!! ). To ti je kao da u CODu bacis bombu, a ona ne eksplodira :))

Kad ce podrska za DX11? Ja neznam sto su oni radili 3 godine...

Evo kazem, ne zelim suditi prema jednoj lasti, ali sto dalje igram to sve vise nema smisla... Collisioni, kazne koje ne postoje, ta caka s boxom. Previse stvari koje zivciraju... Ako si stvarno toliko toga odigrao i probao neznam samo kako ti prelazis preko tih stvari. Na stranu sada grafika i simulacija kise, pa logicno je, igra je od prije dva dana, rFactor je od prije 3 godine. Ali ne mozes mi nakititi igricu svim i svacim (vecinom bespotrebnim) i prozvati je odlicnom. No dobro, mozda sam prekritican, ali to je samo iz navike prema rFactoru i LFS-u...

Igra je zabavna na neki svoj nacin, kvali je odlicno odradjen. Imao sam puncture, to je isto odlicno graficki odradjeno... Ovo s gumama i motorima, opa to nije nista spektakularno, to je bilo i logicno za ocekivati. Da se gume trose, da si limitiran po weekendu i sessionu, da imas osam motora itd. Sve je to fino upakirano... Ali da ima mana, ima ih waaaay too much :)

Interviewer: The most exciting moment during the race weekend? Kimi: I think it's the race start, always. Interviewer: The most boring? Kimi: Now..
17 godina
neaktivan
Mike Litoris kaže...

Je. I to samo ako utrku startas kad je kisa. Jucer se vrijeme promijenilo, na pola je utrke pocela padati kisa, nitko nista ne mijenja, svi se voze dalje na slicku. O tome pricam. A kisa je dovoljno padala

da iz kokpita jedva vidis voziti. Sve puno kapljica na viziru. Ali ne, sve ide dalje kao podmazano. Zanimljivo. Dynamic weather system...neznam kako objasniti, eto...

Očito je bug u pitanju, jer kad startaš kišu, kiša je, mokro je, klinovi smetaju i sl. Probat ću stazu s vrlo mogućom kišom, pa vidjeti.

16 godina
neaktivan
F1 2010

?

?

@naxeem  Probaj bas. Mene je razocaralo totalno.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: F1 2010
nije to bug,to kad stavis detalje na ultra low pa zato
17 godina
neaktivan
Mike Litoris kaže...

Ja ni ne tvrdim da svi vole rFaactor ili da bi ga trebali voljeti. Ali cinjenica je i da puno njih ne voli ili ne favorizira F1 2010. (recimo na usenetu je 20ak ljudi probali i 18 ih se smije i nasladjuje grdeci pritom Codemasters). Pazi ti samo kakav bug ima igrica, pa to s boxom je esencijalno! Ne smiju si dozvoliti da treba patch za nesto tako bitno (s tim da jos na njihovom forumu nesto trkeljaju da se nece moci patchirati taj bug!! ). To ti je kao da u CODu bacis bombu, a ona ne eksplodira :))

Kad ce podrska za DX11? Ja neznam sto su oni radili 3 godine...

Evo kazem, ne zelim suditi prema jednoj lasti, ali sto dalje igram to sve vise nema smisla... Collisioni, kazne koje ne postoje, ta caka s boxom. Previse stvari koje zivciraju... Ako si stvarno toliko toga odigrao i probao neznam samo kako ti prelazis preko tih stvari. Na stranu sada grafika i simulacija kise, pa logicno je, igra je od prije dva dana, rFactor je od prije 3 godine. Ali ne mozes mi nakititi igricu svim i svacim (vecinom bespotrebnim) i prozvati je odlicnom. No dobro, mozda sam prekritican, ali to je samo iz navike prema rFactoru i LFS-u...

Igra je zabavna na neki svoj nacin, kvali je odlicno odradjen. Imao sam puncture, to je isto odlicno graficki odradjeno... Ovo s gumama i motorima, opa to nije nista spektakularno, to je bilo i logicno za ocekivati. Da se gume trose, da si limitiran po weekendu i sessionu, da imas osam motora itd. Sve je to fino upakirano... Ali da ima mana, ima ih waaaay too much :)

Da, na "usenetu" - lol... mislim, gle... NITKO normalan više nije na usenetu.

Nadalje, "po forumu se nešto trkelja" - LOL - stručnjaci? :D

Znaš da iza svake utakmice po forumu 20 od 20 ljudi se naslađuje Biliću i sl., jer, normalno, oni bi to puno bolje.

Mana? Ne znam. Mana je što grafika nije još bolja, što je okoliš siromašan, što je gledalište mrtvo. To su mane. Želim vidjeti Ferrarijeve zastave kako mašu i vijore. Tehnologija postoji, trebali su je upotrijebiti.

Želim vidjeti dim roštilja iza gledališta, želim ljude u gledalištu aktivne, želim hostese sa suncobranima, želim radio chat prije starta, želim malo atmosfere.

To je ono što su mane, jer su to mogli napraviti.

Uživo su formule puno, puno, puno dinamičnije. Zvuk je neusporediv - dobar, ali sva ona buka nije ni blizu pravoj, miris guma, goriva, oznojenih sugledatelja... ok, to ne moraju, ali nije to to.

To je ono što neće moći još desetak godina najmanje. To ni ne očekujem. Sama fizika je super, kakvu očekujem.

Mike Litoris kaže...

?

?

@naxeem  Probaj bas. Mene je razocaralo totalno.

Tebi nije jasan pojam "buga"? - A onda nemamo o čemu pričati. Nisi kvalificiran za raspravu o softveru bilo koje vrste, a pogotovo ne o video igrama.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 14:34 (naxeem).
17 godina
naxeem kaže...

Uživo su formule puno, puno, puno dinamičnije. Zvuk je neusporediv - dobar, ali sva ona buka nije ni blizu pravoj, miris guma, goriva, oznojenih sugledatelja... ok, to ne moraju, ali nije to to.

Ispred przora zapali gumu od šlepera, kantu benzina, neka smrad dobro uđe u prostoriju u kojoj voziš i nakon šta odradiš trening u teretani sjedni i vozi... Smijeh

Ma igra je fenomenalna. Jedino sada ću počet karijeru pa me strah tog bug-a u boksu....... Neodlučan

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 14:42 (doktor1).
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Da, na "usenetu" - lol... mislim, gle... NITKO normalan više nije na usenetu.

Nadalje, "po forumu se nešto trkelja" - LOL - stručnjaci? :D

Znaš da iza svake utakmice po forumu 20 od 20 ljudi se naslađuje Biliću i sl., jer, normalno, oni bi to puno bolje.

Tebi nije jasan pojam "buga"? - A onda nemamo o čemu pričati. Nisi kvalificiran za raspravu o softveru bilo koje vrste, a pogotovo ne o video igrama.

Meni nije jasan pojam buga??? LOL. Pa da, meni nije :)

Da, na Codemasters forumu, ljudi iz Codemastersa, admini i moderatori zaduzeni za odgovore vezane uz igru. Pih, sta oni znaju :))))))))

Sto se useneta tice, jedini su NORMALNI ostali na usenetu, oni koje nije povukao facebook, twitter i ostala sranya... gdje je rijec zakon :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 14:52 (Mike Litoris).
17 godina
F1 2010

O Pit Stop bug-u

Many thanks for the rapid feedback on this. We really appreciate the details and, now that the team are returning from their short holiday, have started an immediate investigation into the cause. Just to clarify that this is most likely a bug with the pit stop release system being overly cautious, which is compounded by the limited pit stop strategy window in short race distances, rather than any form of intentional rubberbanding. Here’s a workaround for now, while we investigate further: -

Altering Your Race Strategy

By interacting with the ‘Tyre’ stack menu in the garage prior to a race you can adjust your default pit strategy. By making any of the following changes then this problem will be significantly less likely to occur as you will stop yourself from pitting on the same lap as the majority of the AI:

1) Increase or decrease your first pit stop by a lap from the pre-set default

2) Reverse your strategy to start the race on the prime tyres rather than the options, which will allow you to get significantly later in the race before having to make your pit stop (you’ll notice a recommended number of laps for each tyre compound, which will help you determine what lap to make your pit stop). This will require you to alter the both tyres which you start the race on and the pit stop tyres as well as your intended pit stop lap.

3) Alternatively you could also carry on with your default race strategy but choose to ignore the lap where the Race Engineer calls you in and select to pit on the subsequent lap. This is what I tend to do.

Altering Your Race Distance

The more you increase your default race distance up from 20%, the less likely this will occur as the AI will have much larger windows in which to make their stops rather than all coming in on the same lap, as well as the distances between the field becoming much more widely spread.

This issue is almost certainly less likely to be an issue in Multiplayer since the problem’s frequency is a function of how many people are in the pits at once, and your position in the garage line-up.

We'll be back when we've got some more details on this but
rest assured we are looking into it.

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 14:48 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: F1 2010 malena manja najmanja
doktor1 kaže...

O Pit Stop bug-u

Many thanks for the rapid feedback on this. We really appreciate the details and, now that the team are returning from their short holiday, have started an immediate investigation into the cause. Just to clarify that this is most likely a bug with the pit stop release system being overly cautious, which is compounded by the limited pit stop strategy window in short race distances, rather than any form of intentional rubberbanding. Here’s a workaround for now, while we investigate further: -

Altering Your Race Strategy

By interacting with the ‘Tyre’ stack menu in the garage prior to a race you can adjust your default pit strategy. By making any of the following changes then this problem will be significantly less likely to occur as you will stop yourself from pitting on the same lap as the majority of the AI:

Altering Your Race Distance
The more you increase your default race distance up from 20%, the less likely this will occur as the AI will have much larger windows in which to make their stops rather than all coming in on the same lap, as well as the distances between the field becoming much more widely spread.

Probao vise manje sve. Pa logicno je da si race strategy sam naredjujes, nikad nisto ne ostavljam po defaultu. Pa napisao sam da su ispred mene bila dva Virgina odjednom u boxu!

Bit ce patch, ajde, nema zime :) Naxeem ce im pomoci, software guru :)

17 godina
neaktivan
Mike Litoris kaže...
naxeem kaže...

A jasan ti je? De' objasni i meni, jer meni se čini da tebi baš i nije.

Ja (na pragu tridesetih, mlad i naivan), mislim da je bug propust ili sl. greška u softveru, koja se očituje abnormalnom funkcionalnošću. Primjeri u F1 2010 mogu biti:

- propuštanje apliciranja "kišnog" fizikalnog modela u dinamičkim uvjetima (slickovi na kiši kao da je suho)

- preskakanje učitavanja modela vozača tijekom učitavanja bolida (nema vozača)

- guranje igrača na kraj stacka kod dozvola za izlazak iz boxa

To su sve bugovi. Ono što meni u igri može smetati su:

- dizajnerske pogreške, poput mrtvog gledališta, nedostatak hostesa

- prevelik broj bugova, što znači da proizvod nije prošao QA odjel ili da ga je prošao ovlaš ili ih nije bilo briga

S obzirom da je Codemasters ozbiljan izdavač, tj. da su ozbiljna firma, sigurno nije problem u nemaru, već se dogodio uobičajeni propust.

A kako radim na arhitekturi, dizajnu i razvoju softvera, znam koliko se često nekim čudom znaju provući bugovi i u zadnjim trenucima. S iskustvom razvoja 3D enginea, znam koliko je sve to kompleksno i koliko je lako da ti se ovakvi bugovi dogode.

16 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Mike Litoris kaže...
naxeem kaže...

A jasan ti je? De' objasni i meni, jer meni se čini da tebi baš i nije.

Ja (na pragu tridesetih, mlad i naivan), mislim da je bug propust ili sl. greška u softveru, koja se očituje abnormalnom funkcionalnošću. Primjeri u F1 2010 mogu biti:

- propuštanje apliciranja "kišnog" fizikalnog modela u dinamičkim uvjetima (slickovi na kiši kao da je suho)

- preskakanje učitavanja modela vozača tijekom učitavanja bolida (nema vozača)

- guranje igrača na kraj stacka kod dozvola za izlazak iz boxa

To su sve bugovi. Ono što meni u igri može smetati su:

- dizajnerske pogreške, poput mrtvog gledališta, nedostatak hostesa

- prevelik broj bugova, što znači da proizvod nije prošao QA odjel ili da ga je prošao ovlaš ili ih nije bilo briga

S obzirom da je Codemasters ozbiljan izdavač, tj. da su ozbiljna firma, sigurno nije problem u nemaru, već se dogodio uobičajeni propust.

A kako radim na arhitekturi, dizajnu i razvoju softvera, znam koliko se često nekim čudom znaju provući bugovi i u zadnjim trenucima. S iskustvom razvoja 3D enginea, znam koliko je sve to kompleksno i koliko je lako da ti se ovakvi bugovi dogode.

LOL kao kuca. Pa reci mi sta sam ja drugo naveo kao bugove nego to sto si ti napisao (ta tri). Pit stop, kisa i no driver!!!

Ova nebuloza da ih nije bilo briga za quality assurance je u najmanju ruku smijesna... :)) Pa nisu snimali spot za Ekrema Jevrica, radili su ozbiljnu igru na temelju licence najskupljeg sporta na Zemlji!

A kako radimo slican posao (doduse ne u 3D smjeru) znam sto je bug, kako se lako prikrade kad ga najmanje ocekujes i gdje da najmanje ocekujes.

Lijep pozdrav

17 godina
neaktivan

A zašto onda to spominješ pod mane? To su stvari koje se rješavaju kako ide život igre. Nema softvera bez bugova.

Nije fer navesti ih kao mane. Da, mane su, ali rješive. Ne radi se o nerješivim stvarima.

Ne radim ni ja u 3D smjeru već cca 10 godina. To mi je bio hobi.

15 godina
protjeran
doktor1 kaže...
naxeem kaže...

Ispred przora zapali gumu od šlepera, kantu benzina, neka smrad dobro uđe u prostoriju u kojoj voziš i nakon šta odradiš trening u teretani sjedni i vozi... Smijeh

Ma igra je fenomenalna. Jedino sada ću počet karijeru pa me strah tog bug-a u boksu....... Neodlučan

Preporučam da ne počinješ dok to ne riješe šteta što im se to potkralo.... evo doktor je postao par primjera kako se riješiti muke s boksom.

BAZINGA
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 15:51 (ZDS).
16 godina
neaktivan
ZDS kaže...
doktor1 kaže...
naxeem kaže...

Preporučam da ne počinješ dok to ne riješe šteta što im se to potkralo.

Neznam samo kako..Šta su radili prokleti beta testeri...Ako ih je uopce bilo..

16 godina
neaktivan
F1 2010

ljudi ajd molim vas da mi kazete kako da nariktam u opcijama kad se stumbam da dijelovi lete?po trecu puta ajd molim vas

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2010

svi sad pljuju po igrici a zapravo je vecina skida i igra al ok nebitno ja cu samo reci da je meni igrica jako zanimljiva cak i u sp a mp cu probat veceras pa vam javim..inace jos da kazem da je grafika odlicna kao i cijeli vremenski sistem i kod mene kad padne kisa usred utrke svi lete u boksove(ili van staze) tak da neznam sta ovi pricaju :D

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
aa
luka5555 kaže...

svi sad pljuju po igrici a zapravo je vecina skida i igra al ok nebitno ja cu samo reci da je meni igrica jako zanimljiva cak i u sp a mp cu probat veceras pa vam javim..inace jos da kazem da je grafika odlicna kao i cijeli vremenski sistem i kod mene kad padne kisa usred utrke svi lete u boksove(ili van staze) tak da neznam sta ovi pricaju :D

ozbiljno u pol trke pocne padat kiša?

16 godina
neaktivan
RE: aa
kad mi treba ucitat loading screen krene normalno otprilike 10 sekundi i onda pocne zastajkivat,ucita 1 sek pa onda 10 sekundi kao da je zastekalo i tak 8 min dok ne ucita,stvarno iritira,a komp mi je dost jak da mogu igrat,probao sam detalje skroz na low pa opet isto dajte ljudi bilo tko???
15 godina
RE: aa
Ryder007 kaže...
kad mi treba ucitat loading screen krene normalno otprilike 10 sekundi i onda pocne zastajkivat,ucita 1 sek pa onda 10 sekundi kao da je zastekalo i tak 8 min dok ne ucita,stvarno iritira,a komp mi je dost jak da mogu igrat,probao sam detalje skroz na low pa opet isto dajte ljudi bilo tko???

updateaj directx i drivere za grafu

The further you get into technology, the further you go into gaming. That's the general rule.
16 godina
F1 2010

Šta ima novog u F1 2010 u odnosu na ostale F1 igre?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: F1 2010
dx je july 2010 a driver od grafe isto novi jucer je kupio
17 godina
neaktivan
dejo6 kaže...

Šta ima novog u F1 2010 u odnosu na ostale F1 igre?

Sada možeš voziti formulu 1.

16 godina
neaktivan
dx je june 2010 a driver od grafe isto novi jucer je kupio

EDIT:june
15 godina
neaktivan
F1 2010

jel zna tko kako uključiti damage u time trialu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice