scs forum
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mene upravo zanima gdje se mogu preuzeti ti modovi, pošto imam pripadajući DLC
scs forum , ets2.lt probaj, ima mnogo stranica za modove
http://www.njuskalo.hr/igrace-konzole/logitech-momo-racing-wheel-oglas-22890750
Prodajem volan, pa ako nekog zanima nek se javi. Igrao sam s njim ETS2 i stigao do lvl 83. Ispravan je.
http://www.njuskalo.hr/igrace-konzole/logitech-momo-racing-wheel-oglas-22890750
Prodajem volan, pa ako nekog zanima nek se javi. Igrao sam s njim ETS2 i stigao do lvl 83. Ispravan je.
imas posebnu temu tj. oglas na forumu, ali mislim da je ovo previse za volan sa samo 270 stupnjeva... za 500-600kn ima Logitech driving force gt koji ima 900 stupnjeva i bolji ff
Pozdrav, ne mogu pronaći odgovor na svoje pitanje pa ću postaviti ponovo.
Zanima me na primjer kada bi ubacio mod za novac, dali će to vrijediti za ets 2 multiplayer ?
Zanima me na primjer kada bi ubacio mod za novac, dali će to vrijediti za ets 2 multiplayer ?
mislim da taj "mod" ne postoji. Nema me netko ispravi ako nisam u pravu.... a i da postoji, ne znam kako bi to radilo u igri, pa nije ti ovo GTA
mislis na savegame, pa da imas novaca kolko hoces ? da, to ti je moguce, ali nije zanimljivo...
mislis na savegame, pa da imas novaca kolko hoces ? da, to ti je moguce, ali nije zanimljivo...
da, ali ne u offline nego u online da imam te novce
da, ali ne u offline nego u online da imam te novce
pa to ti i govorim, skines si savegame i stavis ga u profiles, ukljucis truckersmp i opet sve isto...
Probao sam, da dobro je radi. Ali ono nije fora kad sve imas
danas (nakon duge pauze) malo vožnje...
skinem par achivementsa ali sjetim se što me nervira i "odbija" od ETS2..
naime, kako sam izrazito ljevoruk, na računalu mi je miš "naopačke" programiran kao i kontrole za razne igre ali jedino ETS ne prepoznaje konfiguraciju tj. uvijek se miš ponaša k'o za desnoruke..
nakon nekoliko poslanih mailova, još od doba prvog ETS (GTS..), nisam dobio odgovor od podrške a kamoli da su se udostojili raditi na tom problemu..AW je to riješio u sljedećem update nakon kontakta..
ako netko od ekipe ima kontakte molio bi da piše vezano za ovu problematiku
unaprijed zahvalan
inače, uopće ne želim "kačit" normalne prikolice nego samo heavy
danas (nakon duge pauze) malo vožnje...
skinem par achivementsa ali sjetim se što me nervira i "odbija" od ETS2..
naime, kako sam izrazito ljevoruk, na računalu mi je miš "naopačke" programiran kao i kontrole za razne igre ali jedino ETS ne prepoznaje konfiguraciju tj. uvijek se miš ponaša k'o za desnoruke..
nakon nekoliko poslanih mailova, još od doba prvog ETS (GTS..), nisam dobio odgovor od podrške a kamoli da su se udostojili raditi na tom problemu..AW je to riješio u sljedećem update nakon kontakta..
ako netko od ekipe ima kontakte molio bi da piše vezano za ovu problematiku
unaprijed zahvalan
inače, uopće ne želim "kačit" normalne prikolice nego samo heavy
hehe ma uzaludno je to slati kao da iko od proizvođaca cita to
Jo ljudovi evo mene opet natrag kako je faks zavrsio, vidim dosao ovaj heavy cargo dlc pa ako može neki feedback ako ga netko ima.
I jel prati možda netko forum imaju li u planu balkanske paintjobove?
konfiguracija mi je :
Intel core 2 quad q9400 2,66Ghz
RAM 8 GB DDR2
Asus r7 260 x 2 GB OC
ja sam vecinom modova nasao na steam-u (workshop)
je li ovo neku bug u igrli ili? Jer vidim maksimalno 5 kamiona mozes imat u garazi ali zasto ova dva slota stoje dole onda i uvijek su zakljucana
Nije bug. Kad klikneš na jedan od gornjih slotova, u donjima se prikaže kamion i vozač koji su u tom slotu.
Bok
Može preporuka neke off road mape, da ne zahtijeva druge DLC ove. Nešto tipa Kraljevi leda: Smrtonosne ceste ako ste gledali
Lp
Bok
Može preporuka neke off road mape, da ne zahtijeva druge DLC ove. Nešto tipa Kraljevi leda: Smrtonosne ceste ako ste gledali
Lp
pa nije ti ovo spintires.....
Ma znam da nije, al sjecam se da je bilo preporuka nekih mapa, od autora goba ili tako nešto.
Ma znam da nije, al sjecam se da je bilo preporuka nekih mapa, od autora goba ili tako nešto.
Jedino sam nasao ovu: Harsh Russia Baikal R9
Ako netko trazi nekoga da vozi sa njim tu sam :D
je li ima jos uvijek aktivna Virtual Company, znam da je bilo prije neke dvije godine gdje je bila vecina clanova s ovog foruma
Dobar dan svima !!!!
Kupio sam jucer na Stimu ets2 i sve je 5,doslo je do problema kada sam htio igrati online (truckmp nevidi igru sa stima) sta trebam napravit ? Evo slika u prilogu.
Logirao sam se dobio sigurni kod od stima utipkao,stim je prihvatio i nakraju kada bim se trebao logirat za igrati online izadje poruka.Nije mi jasno sta treba ucinit da igram on line.Pomoc....pomoc
.
.
.
.
.
upomoc
Dobar dan svima !!!!
Kupio sam jucer na Stimu ets2 i sve je 5,doslo je do problema kada sam htio igrati online (truckmp nevidi igru sa stima) sta trebam napravit ? Evo slika u prilogu.
Logirao sam se dobio sigurni kod od stima utipkao,stim je prihvatio i nakraju kada bim se trebao logirat za igrati online izadje poruka.Nije mi jasno sta treba ucinit da igram on line.Pomoc....pomoc
.
.
.
.
.
upomoc
koliko ja znam, trebas odigrati par sati singleplayera (2 ili 5 nezz sad) da bi mogao uopce igrati multiplayer.. nisam 100% siguran ali mislim da je tako, sad cu malo potrazit pa ti javim..
edit: vidim niti ja nisam citao poruku, dap, moras igrat singleplayer bar 2 sata da bi mogao konektat truckersmp sa stimom