Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.959.914
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
Euro Truck Simulator 2

scs forum

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
Gale92 kaže...
Fele08 kaže...
 ali kad kupis taj dlc onda ces moc skidat i te ostale dodate u modovima

mene upravo zanima gdje se mogu preuzeti ti modovi, pošto imam pripadajući DLC  

scs forum , ets2.lt probaj, ima mnogo stranica za modove

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

http://www.njuskalo.hr/igrace-konzole/logitech-momo-racing-wheel-oglas-22890750

Prodajem volan, pa ako nekog zanima nek se javi. Igrao sam s njim ETS2 i stigao do lvl 83. Ispravan je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
medjimurac kaže...

http://www.njuskalo.hr/igrace-konzole/logitech-momo-racing-wheel-oglas-22890750

Prodajem volan, pa ako nekog zanima nek se javi. Igrao sam s njim ETS2 i stigao do lvl 83. Ispravan je.

imas posebnu temu tj. oglas na forumu, ali mislim da je ovo previse za volan sa samo 270 stupnjeva... za 500-600kn ima Logitech driving force gt koji ima 900 stupnjeva i bolji ff

Battleog - 191silvinjo
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav, ne mogu pronaći odgovor na svoje pitanje pa ću postaviti ponovo.

Zanima me na primjer kada bi ubacio mod za novac, dali će to vrijediti za ets 2 multiplayer ?

Samo Rijeka.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Jole-Ri kaže...

Zanima me na primjer kada bi ubacio mod za novac, dali će to vrijediti za ets 2 multiplayer ?

mislim da taj "mod" ne postoji. Nema me netko ispravi ako nisam u pravu.... a i da postoji, ne znam kako bi to radilo u igri, pa nije ti ovo GTA 

12 godina
Jole-Ri kaže...

mislis na savegame, pa da imas novaca kolko hoces ? da, to ti je moguce, ali nije zanimljivo...

Battleog - 191silvinjo
13 godina
hahhaajaads kaže...
Jole-Ri kaže...

mislis na savegame, pa da imas novaca kolko hoces ? da, to ti je moguce, ali nije zanimljivo...

da, ali ne u offline nego u online da imam te novce

Samo Rijeka.
12 godina
Jole-Ri kaže...
hahhaajaads kaže...
Jole-Ri kaže...

da, ali ne u offline nego u online da imam te novce

pa to ti i govorim, skines si savegame i stavis ga u profiles, ukljucis truckersmp i opet sve isto... 

Battleog - 191silvinjo
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Probao sam, da dobro je radi. Ali ono nije fora kad sve imas

Samo Rijeka.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

danas (nakon duge pauze) malo vožnje...

skinem par achivementsa ali sjetim se što me nervira i "odbija" od ETS2..

naime, kako sam izrazito ljevoruk, na računalu mi je miš "naopačke" programiran kao i kontrole za razne igre ali jedino ETS ne prepoznaje konfiguraciju tj. uvijek se miš ponaša k'o za desnoruke..

nakon nekoliko poslanih mailova, još od doba prvog ETS (GTS..), nisam dobio odgovor od podrške a kamoli da su se udostojili raditi na tom problemu..AW je to riješio u sljedećem update nakon kontakta..

ako netko od ekipe ima kontakte molio bi da piše vezano za ovu problematiku

unaprijed zahvalan

inače, uopće ne želim "kačit" normalne prikolice nego samo heavy

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
bivsi branitelj kaže...

danas (nakon duge pauze) malo vožnje...

skinem par achivementsa ali sjetim se što me nervira i "odbija" od ETS2..

naime, kako sam izrazito ljevoruk, na računalu mi je miš "naopačke" programiran kao i kontrole za razne igre ali jedino ETS ne prepoznaje konfiguraciju tj. uvijek se miš ponaša k'o za desnoruke..

nakon nekoliko poslanih mailova, još od doba prvog ETS (GTS..), nisam dobio odgovor od podrške a kamoli da su se udostojili raditi na tom problemu..AW je to riješio u sljedećem update nakon kontakta..

ako netko od ekipe ima kontakte molio bi da piše vezano za ovu problematiku

unaprijed zahvalan

inače, uopće ne želim "kačit" normalne prikolice nego samo heavy

hehe ma uzaludno je to slati kao da  iko od proizvođaca cita to

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Lagano kroz noć

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Jo ljudovi evo mene opet natrag kako je faks zavrsio, vidim dosao ovaj heavy cargo dlc pa ako može neki feedback ako ga netko ima.

I jel prati možda netko forum imaju li u planu balkanske paintjobove?

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

zna li neko u cemu je razlika u ovim svim opcijama i sta je najbolje odabrati

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

konfiguracija mi je :

Intel core 2 quad q9400 2,66Ghz
RAM 8 GB DDR2
Asus r7 260 x 2 GB OC

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.7.2017 20:22 (Fele08).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

ja sam vecinom modova nasao na steam-u (workshop)

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

je li ovo neku bug u igrli ili? Jer vidim maksimalno 5 kamiona mozes imat u garazi ali zasto ova dva slota  stoje dole onda i uvijek su zakljucana

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fele08 kaže...

je li ovo neku bug u igrli ili? Jer vidim maksimalno 5 kamiona mozes imat u garazi ali zasto ova dva slota  stoje dole onda i uvijek su zakljucana

Nije bug. Kad klikneš na jedan od gornjih slotova, u donjima se prikaže kamion i vozač koji su u tom slotu.

14 godina
Euro Truck Simulator 2

Bok

Može preporuka neke off road mape, da ne zahtijeva druge DLC ove. Nešto tipa Kraljevi leda: Smrtonosne ceste ako ste gledali

Lp

Ako sam nešto progriješio, ispravite me. :D Mlad sam, još učim! :D
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.7.2017 10:32 (Tony1999).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tony1999 kaže...

Bok

Može preporuka neke off road mape, da ne zahtijeva druge DLC ove. Nešto tipa Kraljevi leda: Smrtonosne ceste ako ste gledali

Lp

pa nije ti ovo spintires.....

14 godina
Euro Truck Simulator 2

Ma znam da nije, al sjecam se da je bilo preporuka nekih mapa, od autora goba ili tako nešto.

Ako sam nešto progriješio, ispravite me. :D Mlad sam, još učim! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Tony1999 kaže...

Ma znam da nije, al sjecam se da je bilo preporuka nekih mapa, od autora goba ili tako nešto.

Jedino sam nasao ovu: Harsh Russia Baikal R9

Nisam 100% siguran ali mislim da je goba nazalost prestao radit offroad mape oko 2014 godine, mozda ima neka novija no ne znam za nju :(
Battleog - 191silvinjo
14 godina
Euro Truck Simulator 2

malo se uživa uz "caterpillar"

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ako netko trazi nekoga da vozi sa njim tu sam :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

komšije iz Srbije u Engleskoj xd

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

je li ima jos uvijek aktivna Virtual Company, znam da je bilo prije neke dvije godine gdje je bila vecina clanova s ovog foruma

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Dobar dan svima !!!!

Kupio sam jucer na Stimu ets2 i sve je 5,doslo je do problema kada sam htio igrati online (truckmp nevidi igru sa stima) sta trebam napravit ? Evo slika u prilogu.

Logirao sam se dobio sigurni kod od stima utipkao,stim je prihvatio i nakraju kada bim se trebao logirat za igrati online izadje poruka.Nije mi jasno sta treba ucinit da igram on line.Pomoc....pomoc

.

.

.

.

.

upomoc

Odmori se u Istini! :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
veseli007 kaže...

Dobar dan svima !!!!

Kupio sam jucer na Stimu ets2 i sve je 5,doslo je do problema kada sam htio igrati online (truckmp nevidi igru sa stima) sta trebam napravit ? Evo slika u prilogu.

Logirao sam se dobio sigurni kod od stima utipkao,stim je prihvatio i nakraju kada bim se trebao logirat za igrati online izadje poruka.Nije mi jasno sta treba ucinit da igram on line.Pomoc....pomoc

.

.

.

.

.

upomoc

koliko ja znam, trebas odigrati par sati singleplayera (2 ili 5 nezz sad) da bi mogao uopce igrati multiplayer.. nisam 100% siguran ali mislim da je tako, sad cu malo potrazit pa ti javim..

edit: vidim niti ja nisam citao poruku, dap, moras igrat singleplayer bar 2 sata da bi mogao konektat truckersmp sa stimom

Battleog - 191silvinjo
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.7.2017 16:15 (hahhaajaads).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice