Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.950.376
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
Strumf123 kaže...
Kiki287 kaže...

Nastavak slika ^^

ovo su od Dmitry Van der Doef-a slike

Zato sam ih i stavio, covik je BOG u modanju za ETS2!

12 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...
Strumf123 kaže...
Kiki287 kaže...

Nastavak slika ^^

ovo su od Dmitry Van der Doef-a slike

Zato sam ih i stavio, covik je BOG u modanju za ETS2!

Potpisujem!

Electronic Dance Music ♥
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Decki, ste vi pripremili zimske hlace (mani te vise vruce pitanje) ... {#}

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Moj PC  
7 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Ajoj, kak mali briježić! Jel hoće povući do gore? Ima kakvog utjecaja snijeg na trakciju ili je samo više vizualno? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Igzy20 kaže...

Ajoj, kak mali briježić! Jel hoće povući do gore? Ima kakvog utjecaja snijeg na trakciju ili je samo više vizualno? :D

Hehe, i jos kako ... kad bi stigao (Gobina mapa) i blizu onog kamiona iza mene ja placam ice i pice ... {#}

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Ljudi koliko ste najviše prešli sa jednim kamionom  . Ja sam najviše napravio sa Volvo FH16 750 ,30 000 km.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Rucipe kaže...

Ljudi koliko ste najviše prešli sa jednim kamionom  . Ja sam najviše napravio sa Volvo FH16 750 ,30 000 km.

ja sam od početka na novom Volvu FH i sumnjam da ću ga mijenjati, zasad na profilu koji sam nanovo počeo oko 54 tisuće kilometara

14 godina
Kiki287 kaže...

1) Moj post uopce nije napisan sa namjerom da bi ja nesto omalovazavao, niti mi je to palo na pamet.

2) Cilje je pokazati RESPEKT prema moderima koji sami rade ove "custum" modele do sitnog detaljcica, te naravno je da ti ljudi nece to podjeliti s nikim, ili sa malom kolicinom ljudi, ili ce ga masno prodati jer da se takav model uradi, treba 4-5-6 mjeseci konstantnog rada!!

3) Ja kamion nisam platio, ali imam srecu sto je moj dobar prijatelj odlican moder, pogotovo za ETS2 tako da on sve podjeli samnom, ali ja mu pokusavam pomoci koliko god mogu u izradi kamiona, bar sa skinjom i teksturama.

4) Pogledajte u slikama nekolicinu kamiona koje sam ja izabrao, u koje je utroseno skoro godinu dana rada da bi bili savrseni, pa recite razliku izmedu samo skina i tog kompletnog modela!!

Lijep pozdrav svima ;)))

Strava modeli :) Ali glavno da sam hrpu TD-a pobrao jer dečki tu misle da razlike nema, nekima je to očito sve isto {#}

Ja ljude koji te modove rade potpuno razumijem što ih neće pustiti u javnost. Recimo ona Klintra za koju si tu jednom stavio link a bila je privat mod, drugi dan je osvanula na ets2.lt, ne kažem odmah da je tu netko sa Buga bio ali na to je smrdjelo, najgore je što si je uploader tamo i zasluge za mod pripisao. Ne bi ni ja više nikome davao linkove od takvih modova pa da ih onda neki šonjo uploada i pripiše si zasluge.

14 godina
vrinho kaže...
Kiki287 kaže...

1) Moj post uopce nije napisan sa namjerom da bi ja nesto omalovazavao, niti mi je to palo na pamet.

2) Cilje je pokazati RESPEKT prema moderima koji sami rade ove "custum" modele do sitnog detaljcica, te naravno je da ti ljudi nece to podjeliti s nikim, ili sa malom kolicinom ljudi, ili ce ga masno prodati jer da se takav model uradi, treba 4-5-6 mjeseci konstantnog rada!!

3) Ja kamion nisam platio, ali imam srecu sto je moj dobar prijatelj odlican moder, pogotovo za ETS2 tako da on sve podjeli samnom, ali ja mu pokusavam pomoci koliko god mogu u izradi kamiona, bar sa skinjom i teksturama.

4) Pogledajte u slikama nekolicinu kamiona koje sam ja izabrao, u koje je utroseno skoro godinu dana rada da bi bili savrseni, pa recite razliku izmedu samo skina i tog kompletnog modela!!

Lijep pozdrav svima ;)))

Strava modeli :) Ali glavno da sam hrpu TD-a pobrao jer dečki tu misle da razlike nema, nekima je to očito sve isto {#}

Ja ljude koji te modove rade potpuno razumijem što ih neće pustiti u javnost. Recimo ona Klintra za koju si tu jednom stavio link a bila je privat mod, drugi dan je osvanula na ets2.lt, ne kažem odmah da je tu netko sa Buga bio ali na to je smrdjelo, najgore je što si je uploader tamo i zasluge za mod pripisao. Ne bi ni ja više nikome davao linkove od takvih modova pa da ih onda neki šonjo uploada i pripiše si zasluge.

Meni nije, i zbilja volim detaljne kamione. Npr. default kamion bi trebao biti u najmanju ruku bar dovoljno dobro izmodeliran/texturiran, a ne ja gledam iza kardan za prijenos uopce nema texturu nego bijelu boju, još par textura je također jakoo niske kvalitete i jako mi ide na živce zašto se nisu više potrudili...

NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH
14 godina
Strm kaže...

Meni nije, i zbilja volim detaljne kamione. Npr. default kamion bi trebao biti u najmanju ruku bar dovoljno dobro izmodeliran/texturiran, a ne ja gledam iza kardan za prijenos uopce nema texturu nego bijelu boju, još par textura je također jakoo niske kvalitete i jako mi ide na živce zašto se nisu više potrudili...

Čim bolje teksture, to moraš imati jači komp. Da je SCS radio modele kamiona u takvoj kvaliteti kao ti moderi pola ljudi koji ju igraju ne bi mogli igrati normalno nego bi gledali Slide show. A i igra vjerojatno još dan danas ne bi ni izašla :)

15 godina
Rucipe kaže...

Trenutno imam 100657km na Scania Streamline R730

Jedna iz Poljske Jedna iz Poljske
Yamaha AES 720
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pogledaj sad ovo, ova igra je smrt za nesto napraviti, pise mi da nemam chrom.dds u folderu od kola, a imam i opet mi pokazuje kola ljubicaste boje, pa ja cu.... XD
I sad ti idi modati ETS2, pa ima da poludis ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kiki287 kaže...

Pogledaj sad ovo, ova igra je smrt za nesto napraviti, pise mi da nemam chrom.dds u folderu od kola, a imam i opet mi pokazuje kola ljubicaste boje, pa ja cu.... XD
I sad ti idi modati ETS2, pa ima da poludis ;)

Kaj se sekiras stavi ljubicastu boju na prednje točkove i vozi {#}  

Pravi balkanci ne čitaju upute da saznaju na početku kako nešto radi ili kako nešto osposobiti, već da vide gdje su zajebali
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Famozna mješalica za beton koja radi u MP :D((klik) ali neznam dali radi, navodno da...  i da, ja se bojim ovih šahtova, jednom sam s MAN-om ((nezanm kojim)) se vozio, ja sam sjedio iza a moj ujak vozio i prelazio s 85Kmh preko tog sahta i on je pukao, te je tocak propao u nj. i prakticki iscupao od sile desni dio osovine a tocak odlomio, no zbog prikolice od 23T((ima dozvolu do 24)) ga je sila ga gurnula van, a onda naposljetku par metara kasnije i zaustavlia jer se tocak koji se otkino zabio u baltobran ribajuci o asfalt, a drzala ga je djelomicno savijena/odlomljena osovina, od tada ih kad god vozim izbjegavam slalom {#}

NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Euro Truck Simulator 2

.....još malo i 500.000 km sa Scaniom R730, a kad se zbroji i slobodna vožnja onda smo malo više.... 

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Idemo lagano ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Kiki287 kaže...

Idemo lagano ;)

sch-vabis{#}

12 godina
neaktivan
Puls3 kaže...
Rucipe kaže...

Trenutno imam 100657km na Scania Streamline R730

trenutno 118 275 km sa Scania R

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Kiki na kolko ti je skaliranje 400%? :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

ja sam se preporodio kad sam stavio na 400...uopce nisam znaoda se toliko poboljsa.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Da razlika ja ogromna baš sam danas stavio na 400 i izgubio 40 fps haha pa sam vratio na 150%.

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ponovio sam vise puta u ovoj temi, skaliranje 400% uopce ne daje bolju sliku kao sto mislite.

Dakle uz antialiasing mode 0x000010C5 u "Nvidia Inspectoru" te skaliranju na 100% dobije se kombinacija najbolje moguce grafike, uz Realistic Weather improved reload i jos neki od ova 2 moda (Lautus Graphi mod ili Red Expert), s tim da ja koristim Red Expert.

Skaliranje stavim na 100% jedino kad slikajem , a kad vozim, maknem na 150% sto daje ucinak jednako kao da si potpuno maknuo antialiasing, sto je perfektno jer ga mozes kontrolirati u igri bez problema samo sa micanjem skaliranja sa 100 na 150 ili obratno ako slikajem.

Evo pogledajte dolje u poruci sam morao staviti jpg slike manje kvalitete jer su ove originalne preko 2MB, a ako nekog zanima original, evo na moj flickr nek vidi u punoj velicini sliku pa recite sto mislite.

https://www.flickr.com/photos/126689338@N07/

Moj PC  
3 2 hvala 0
12 godina
neaktivan

Modeli izgledaju genijalno kako god okreneš, samo ne znam zbog čega forsiraš bull bar, dovoljno izgleda močno i bez njega, samo bezveze prikrije pola kamiona.

14 godina
neaktivan

Zato sto je takav kamion u originalu, kompletno isti model u igri i zapravo.

12 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...

Polako, past ću sa stolca.

Da sad obojici ubaciš istu pozadinu, okačiš jednog kraj drugog, možeš me ubit ako bi znao koji je "pravi"...

EDIT: Jesu to uradci od ekipe Peer's 3D?

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.9.2014 15:58 (Lemyxz).
14 godina
neaktivan
Lemyxz kaže...
Kiki287 kaže...

Polako, past ću sa stolca.

Da sad obojici ubaciš istu pozadinu, okačiš jednog kraj drugog, možeš me ubit ako bi znao koji je "pravi"...

EDIT: Jesu to uradci od ekipe Peer's 3D?

Perkee je jedan od onih koji je napravio konvert, ali bas na modelu kamiona je radio jedan drugi frend, ugl. oboje su zasluzni, a bome i ja sam umra dok smo skin napravili, to je bila prava smrt XD

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Malo voznje od danas,mogu reci da je bio sou {#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Šta ste vi radili? :D Podsjeća me na Harlem Shake xD xD 

Ja sam se pak danas uvjerio u onu izreku ''Karma is a bitch''. :D Izlazim iz grada, dolazim do raskrižja i trebam skrenuti lijevo. Stanem na STOP da provjerim dal ide tko i odjednom se u mene u punoj brzini zabije neki idiot, odbaci me na travu, a on se zabije u stup i prekrene. 

Vratim se na cestu, pogledam štetu, a ono ništa, kad odjednom on nestaje i za par minuta se vraća. Momak se očito poprilično razbio. Baš sam se slatko na to nasmijao i nastavio vozit. :D :D A i primjetio sam da sve manje idiota ima, bar dok ja vozim. Zadnjih par tura mi je bilo gušt voziti jer je ekipa koju sam sretao normalna.

Sutra se malo vraćam na SP, skinuo sam ProMods novu mapu, pa moram srediti stare profile da rade sa novom verzijom. Vjerojatno ide na skidanje i nova TSM mapa. pa da i nju isprobamo.

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ovaj zeleni je isao u suprotnom i direktno se u ovu dvojicu zabio,u bijelu skaniju i ovog ispred mene.Jedva sam se uspio zaustavit a iza mene jos par kamiona..

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
protjeran
Euro Truck Simulator 2

PPozz raja danas sam skinuo Euro Truck Simulator 2 i skinuo vreziju 1.6.0 i sve radi dobro msm radi normalno i skinuo onda sebi Europe Rebuilding Map i ubacio .scs fajlove u folder mod ali nece da radi pa ako može pomoć {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.9.2014 15:52 (jebacnabaterije).

0 11 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice