- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam igru + GoinEast DLC, jel postoji još nešto što mogu kupit a da radi u MP?
Imaš još jedino Paint Jobs i High Power Cargo Pack.
Gosp. ako smijem primjetit, vi ste skroz nestali?
Gosp. ako smijem primjetit, vi ste skroz nestali?
Prije par dana sam se vratio kući s godišnjeg. Preko Lap topa pratim šta se dešava, pa dok ne srede MP kako treba, ništa od vožnje. Vidim sprema se konvoj, ne znam baš jel izvediv s obzirom kakvo je stanje na serveru (speedlimiter i trzanje).
po meni je ovo katastrofa....sad laga nenormalno i ovo ogranicenje je po meni ok al je onda stvarno pre monotono svaki zavoj mozes proci kako zelis...
trebali bi se bolje pozabaviti ovim laganje i srediti fps jer kad je grad pun fps padne na 15-20 a inace je lockan na 60,
nisu bas trebali staviti max 90 nego negdje 130 jer vise od toga nije potrebno, al opet ima kre tena koji ce te shebati i sa 50 zabiti se u tebe ili ti prepreciti put. tako da se to nemoze iskorjeniti, ili da se daje perm ban nakon 3 upozorenja npr blokiranja ili namjernog sudaranja pa bi se smanjili ovi "vozaci"
vidim pisete kako svaki zavoj mozes preci 90kmh,stavite stabilnost prikolice nisko pa onda nece bas tako lako sa 90kmh proci svaki zavoj
Trebali su staviti sto realnije.Isto kao sto je i na pravim cestama.Ako je ogranicenje 50,vozit ces pedeset.
Trebali su staviti sto realnije.Isto kao sto je i na pravim cestama.Ako je ogranicenje 50,vozit ces pedeset.
Vozit ću 50 jedino ako ja hoču nikako drugačije nije realno!
Prije par dana sam se vratio kući s godišnjeg. Preko Lap topa pratim šta se dešava, pa dok ne srede MP kako treba, ništa od vožnje. Vidim sprema se konvoj, ne znam baš jel izvediv s obzirom kakvo je stanje na serveru (speedlimiter i trzanje).
Može se radit meet bez problema samo se treba satojat od antiidiota i nema problema..ja cijeli dan vozim bez problema. Samo da bi vožnja bila zanimljivija treba uzeti slabiji kamion i težu prikolicu + lokalne ceste.
Službena anketa za speed limiter YES/NO Link . Za glasati trebate se registrirati na njihovom forumu. Trenutno je DA = 150 NE = 211
Može se radit meet bez problema samo se treba satojat od antiidiota i nema problema..ja cijeli dan vozim bez problema. Samo da bi vožnja bila zanimljivija treba uzeti slabiji kamion i težu prikolicu + lokalne ceste.
Do ponoći će izać novi update(fix), tako da bi prije bilo kakvog većeg konvoja trebalo pričekat na njega.
Strm kako to ostavljaš prikolicu? Btw evo uspio sam nać u Milanu za Hamburg.
Hahahah, morao ic kamion popravit, neki idiot me bio pokupio
Službena anketa za speed limiter YES/NO Link . Za glasati trebate se registrirati na njihovom forumu. Trenutno je DA = 150 NE = 211
Super, tks ... mene zanima i ovdje i sa malo vise detalja ...
7 | za limit od 90 |
---|---|
24 | 110 |
1 | 130 |
1 | 150 |
5 | bez limita |
U MP kada si na 90Kmh postane dosadno pa bzvz stiskaš tipku, trebaju taj tempomat srediti...
1150Kmh, na slici se nevidi..
skinuo sam promods i imam org ets ali kada radim novi profil i ukljucim samu mapu nemoze ni pokrenut pise stoped working nez ... imam 12.1 verziju dal zna ko do cega je problem
U MP sam prosirio garazu, kupio kamione i zaposlio radnike... Ali mi ti radnici nerade, vec pise "odmara" a kamion "Na Cekanju". Zna li netko kako da ja njih stavim da rade?
U MP sam prosirio garazu, kupio kamione i zaposlio radnike... Ali mi ti radnici nerade, vec pise "odmara" a kamion "Na Cekanju". Zna li netko kako da ja njih stavim da rade?
U MP nemozes imat radnike,mislim mozes ali ti stoje i nemas koristi od njih.I nemoj slucajno igrat MP sa profilom kojim igras SP.
U MP nemozes imat radnike,mislim mozes ali ti stoje i nemas koristi od njih.I nemoj slucajno igrat MP sa profilom kojim igras SP.
Zašto? Meni jedan profil savršeno funkcionira..
I ja sam jedno vrijeme vozio sa istim profilom MP i SP dok me radnici nisu poceli zezat pa sam morao trazit pomoc tu na forumu pa mi je suMaper rekao da sa odvojenim profilom igram jel se zna desit da vozacu treba da se vrati po 600+ sati..Pogledaj malo vozace pa ces vidit..Sad igram sa odvojenim i super je..
Hvala na savjetu :D
EDIT: Sad sam napravio novi profil na MPu, i nemam "Brzih poslova"
Hvala na savjetu :D
EDIT: Sad sam napravio novi profil na MPu, i nemam "Brzih poslova"
Da Xperiax1 je u pravu za dva profila, pa MP je alfa i koja bi to fora bila da ona bas nista ne remeti SP (a ne remeti samo onima koji to jos ne primjecuju) ...
Kad nemas posla u MP idi na spavanje tj. odspavaj u servisu ili vec bilo gdje ...
Kako naš VTC stoji i dali čega uopče bit? Već ima jedan((klik))
Promods 1.71 + Poland Rebuilding 1.71 + RusMap 1.35
Ovako trebaju biti poredani fajlovi:
1. promods-def-v171.scs
2. promods-map-v171.scs
3. promods-v171.scs
4. zzz 01 PolandRebuilding_1.70.scs
5. zzz 02 PolandRebuilding_1.70.scs
6. zzz 03 PolandRebuilding_1.70.scs
7. zzz 04 PolandRebuilding_1.70_fix.scs
8. zzzzz_rusmap_ver_1.3.5_for_ets2_1.12.1_def.scs
9. zzzzz_rusmap_ver_1.3.5_for_ets2_1.12.1_map.scs
10. zzzzz_rusmap_ver_1.3.5_for_ets2_1.12.1_model.scs
Pročitajte read me od Ruske mape pošto se ona mora učitavati zadnja, ona također radi i TSM mapom.
Danas je autor ove mape koja se već duuuugo iščekuje izjavio da će kad izađe biti kompatibilna s Promods mapom, e ak se to dogodi to bude epski posao
http://ets2c.com/view/1807/strm-cro-dortmund-hotel
Konvoj Dortdmund, Aberdeen. TS, u 21h, dođite