Naravno da mogu slijedit grace zraku, nije u tom problem.
Pricu ionako vecina ne moze bas povezati. Zato se ide na YouTube i gleda Vaatividya.
Trebali su nesto bolje skontati za svoj open world, neki crveni X na mapi za spilju koju sam zavrsio.
Ili npr 10 sentinel tree sam ubio, (nisam brojao, mozda sam 7, odkud da znam koje jesam, po cemu?) a ima ih 13 valjda. Kako sad da nadjem jos preostala tri, sem da gubim vrijeme i idem od stabla do stabla. Gdje je tu zabava?
To sam naveo kao jedan primjer, gdje je sve ostalo.
Ne kazem da treba da bude kao Ubisoft igre, al neke stvari su trebali ubaciti kad su vec krenuli u ovom pravcu.
Izvukao sam 100h zabave iz igre i meni dosta, stvarno.
Ostaje mi da ubijem zadnjeg bossa, ili da bukvalno gubim vrijeme u otvorenom svijetu lutajuci bez cilja i plana, what's the point???
Vjerujem da nisam jedini koji ce odustati iz istih ili slicnih razloga.
Imaju oni uvid u statistiku, ko je sta i koliko odradio u igri, pa nek analiziraju.
ER je dobra igra, sjajna kao i sve u serijalu, steta jer je mogla biti genijalna.
Dok jos malo prodje vremena i euforija splasne, rangirat ce je fanovi tamo gdje joj je i mjesto, tik iznad DS2.
Sretno u daljem igranju, don't go hollow.
Imas map markere za mapu, one obicne beacone kao i razlicite vrste markera. Mozes njih koristiti da sebi oznacis gdje si sta naisao a propustio ili cak ako si sta obavio oznacis da znas.