DiRT 2

poruka: 1.567
|
čitano: 357.968
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: DiRT 2

Očito je prošel lvl 14 sa 53%

Dal imaš možda više sejvova?

Možda ti je loadalo neki stariji, ili se koruptal ovaj kojeg imaš.

Jesi bar izašel odma iz igre kad ti je pisalo lvl3?

Ne,bio sam lvl 14 i negdje 20% igre,imam samo 1 save...Izašao sam odmah,da...

Jack Sparrow kaže...

Si uključio auto save?

Ako nisi svaki put prije nego ideš iz igre moraš ići u options>profiles i tamo save, tako ja radim jer ne žalim taj usrani autosave.

Auto save je uključen

Burs kaže...
big_guy kaže...

Jesi možda isključio autosave na lvl3, pa zaboravio sejvat na lvl14?

Ja na lvl21, završenost 27%, i dosad nikad problema sa saveom.

Jedino mi se desilo da mi igra zblokala dva puta kad završim utrku i kliknem na continue.

Moram naslijepo ugasit DiRT2.exe proces iz Task Managera i opet startat igru.

Nakon toga zadnju utrku moram ponovno odvozit jer ju nije snimilo.

Mislim da je netko spomenuo isti problem, čak i na originalu ako se ne varam.

Ne škodi vam da si povremeno koji put napravite backup save foldera.

Evo i slike

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 9:06 (big_guy).
17 godina
DiRT 2

Baš čudno.

Vidim postotak prolaza ti je ostal, jesu ti ostala i dotignuća, novci i otvorena više-levelska natjecanja?

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Armor kaže...

Baš čudno.

Vidim postotak prolaza ti je ostal, jesu ti ostala i dotignuća, novci i otvorena više-levelska natjecanja?

Da..Sad mi je glupo jel bi već bio level 20+,i otvorio bi UTAH i još tamo nešto u SAD-u...Plač

Žao mi je što ovo moram tražit-ali jel ima neki trainer da me stavi bar na level 15?Neodlučan

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 9:57 (big_guy).
17 godina
DiRT 2

Demo Benchmark DX9 video:

Demo Benchmark DX11 video:

Demo Benchmark DX9 DX11 Head to Head video:

Napatio sam se za ovaj Head to Head comparison, nemojte me odmah popljuvati (rađeno sa Freeware toolovima + Windows Live Movie Maker, koji dođe sa Win7 Live Essentials)... Zašto ovaj potonji - čini mi se da Youtube najmanje degradira video napravljen u 1280x720 profilu WLMM.

Ako netko želi neku posebnu stazu da snimim, samo naprijed, dobio sam Dirt 2 voucher s novom grafičkom. Namigiva Tek sam na nekih 10%, ali ako specificirate stazu poradit ću da je otključam

Inače i meni je igra radila probleme prilikom ulaska u istu dok nisam napravio slijedeće (to je za original igru, skinutu preko Steam-a):

• Kreirati ili osposobiti Games for Windows Live account
  • GfW Live account-u dati dozvolu da ide na net (ja sam ga bio koristio u offline modu prije...)
  • Igru startati iz STEAM -> My Games -> Dirt 2 (kad sam koristio Shortcut uglavnom nije ulazilo u igru kako treba)
  • imati sreću i igrati do iznemoglosti te drugi dan tražiti kavu za kavom...
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 10:28 (TomoR).
Moj PC  
4 0 hvala 6
17 godina
TomoR kaže...

Napatio sam se za ovaj Head to Head comparison, nemojte me odmah popljuvati (rađeno sa Freeware toolovima + Windows Live Movie Maker, koji dođe sa Win7 Live Essentials)... Zašto ovaj potonji - čini mi se da Youtube najmanje degradira video napravljen u 1280x720 profilu WLMM.

Svaka čast na videu i pohvale na trudu!

Isto to se i meni čini, HD (720p) profil iz WLMM-a daje skoro pa savršenu sliku na YT!

Inače, vidi se razlika, ponajviše u prašini i u dojmu ko da ima više AA - oštrija, čišća slika.

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
17 godina
protjeran
DiRT 2

al razlika nije dovoljno velika da bi se isplatilo dat tolike pare na dx 11 grafu...barem ne na ove dostupne, il su preslabe il "prejake" (skupe)

do HD5670 nikaj ... dok se ona ubode, ubost će se i Dirt2 s nekim Logitech G volanom

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DiRT 2

Kad ste vi otključali UTAH i LA?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
big_guy kaže...

Utah na lvl 14, barem ja.

16 godina
neaktivan
Armor kaže...
big_guy kaže...

Utah na lvl 14, barem ja.

Meni sad piše još 17.480 points to lvl 14,wtf?Neodlučan

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
17 godina
Armor kaže...
TomoR kaže...

Isto to se i meni čini, HD (720p) profil iz WLMM-a daje skoro pa savršenu sliku na YT!

Inače, vidi se razlika, ponajviše u prašini i u dojmu ko da ima više AA - oštrija, čišća slika.

Hvala na lovorikama!

BTW, obje su verzije (DX9 i DX11) bile propuštene s istim postavkama od 4xAA na 1280x720.

No, da dodam moje origigi komentare:

What I saw as main differences - DX9 mode adds bluriness, the shadows are much softer in DX11. Also textures are crisper and sharper in DX11 mode. Also tessellation for water was added.

No, to nije sve, na ovoj novoj grafičkoj i DX9 mode izgleda puno čišće nego sa starom grafičkom, kao da interno bez obzira na driver digne teksture na čišći nivo. Danas bih trebao prodati staru grafičku (a čovjek hoće da je vidi u akciji), pa možda napravim još jedan video, sad bar znam kako ide prekodiravanje...

16 godina
neaktivan

pa meni je sd 24lvl a 28% posto sam presao

17 godina
Dodge_167 kaže...

Ja sam na lvl21 sa 27%. To sve ovisi o broju odvoženih staza, tipu staza, gdje su vožene, kojim redom, itd itd.

Meni su brojke isto tako čudne (uspoređujući s ostalima), vjerojatno jer uopće ne igram s onim buggyjima i truckovima.

S njima mrzim vozit, uopće mi nije nikakav gušt. Samo pičim rally, rallycross i trailblazer.

Od 9 autiju svi su updatani na pro level, a 3 na prostreet (ili pro-nešto?).

Ove ostale staze ću isto vjerojatno morat odvozit ako želim proći igru do kraja. Možda se nekak nagovorim...

17 godina
Burs kaže...
Dodge_167 kaže...

Ja sam na lvl21 sa 27%. To sve ovisi o broju odvoženih staza, tipu staza, gdje su vožene, kojim redom, itd itd.

Meni su brojke isto tako čudne (uspoređujući s ostalima), vjerojatno jer uopće ne igram s onim buggyjima i truckovima.

S njima mrzim vozit, uopće mi nije nikakav gušt. Samo pičim rally, rallycross i trailblazer.

Od 9 autiju svi su updatani na pro level, a 3 na prostreet (ili pro-nešto?).

Ove ostale staze ću isto vjerojatno morat odvozit ako želim proći igru do kraja. Možda se nekak nagovorim...

Naravno da ovisi o broju odvoženih utrka.

Postotak prijeđenosti puno ovisi o prelasku najvažnijih, velikih natjecanja.

Znači ak neko odma ide na X-games i samo traži prolazak dalje, imal bude visoki postotak prelaska, što ne znači da bude imal i visoki level - jer nije imal gdje skupiti tolko expiriencea.

17 godina
neaktivan
DiRT 2

Evo i ja nabavio pa se bacio na igranje.Sve na max i sve leti Cool

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TomoR kaže...
Armor kaže...
TomoR kaže...

Hvala na lovorikama!

BTW, obje su verzije (DX9 i DX11) bile propuštene s istim postavkama od 4xAA na 1280x720.

No, da dodam moje origigi komentare:

What I saw as main differences - DX9 mode adds bluriness, the shadows are much softer in DX11. Also textures are crisper and sharper in DX11 mode. Also tessellation for water was added.

No, to nije sve, na ovoj novoj grafičkoj i DX9 mode izgleda puno čišće nego sa starom grafičkom, kao da interno bez obzira na driver digne teksture na čišći nivo. Danas bih trebao prodati staru grafičku (a čovjek hoće da je vidi u akciji), pa možda napravim još jedan video, sad bar znam kako ide prekodiravanje...

Zbog boljeg AF-a na novoj seriji, neznam dali je i AA kvalitetniji?

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
17 godina
neaktivan
DiRT 2

Puno je postova u temi pa da sad ne pretražujem post po post može li mi netko reć

dali su bolje performance u DX9 DX10 ili DX11 i kolike su razlike u frameovima?

Moji ID-ovi u igrama su: alien2710, A.I.Alien
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DiRT 2

imaš dx9 i dx 11. Razlika u kvaliteti slike tj grafici je nezamjetna a performance 30% lošije na dx11

Kupujem afričkog tvora.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 20:43 (Kill Frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

imaš dx9 i dx 11. Razlika u kvaliteti slike tj grafici je nezamjetna a performance 30% lošije na dx11

Znači da nema Dirt u DirectX-u 10?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
Igor kaže...

Znači da nema Dirt u DirectX-u 10?

Tak se čini al potpuno nevažno.

To svi zaborave kad ga zaigraju i vide kak fenomenalno izgleda...i kaj nudi!

I to i na starim, za većinu igara koje mu nisu ni do koljena, nemoćnim računalima.

17 godina
neaktivan
DiRT 2

Nisam previše pažnje oraćao na grafiku dok nisam došao u Malaziju.

Majko mila nekoliko puta sam se gadno slupao gledajući okoliš..a tek

prašina i blato što se ljepe po autu PREKRASNO!

I još jedna stvar koja me se dojmila je prva staza u Utahu one planine što se na početku vide u pozadini

jako me se dojmilo kad zapravo dođeš do njih i kroz njih prolaziš.

Smrt statičnim slikama u pozadini!!!!!!!!!!Smijeh

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
Moj PC  
12 0 hvala 0
17 godina

Spaz kaže...

Majko mila nekoliko puta sam se gadno slupao gledajući okoliš

Yep! I hear ya! :)

One palme, vegetacija općenito, i zemljani putevi me neodoljivo podsjećaju na Crysis.

Nisam znao da su se kodisi i krajtekovci spojili u istu firmu lol

I meni isto fakat dobro izgledaju te staze u Malaziji. Najbolje koje sam vidio.

A u vezi optimizacije, to je stvarno iznimno uspješno obavljen posao. Za svaku pohvalu!

Al nije mi jasno kako se drugi developeri ne žele malo potruditi na tom području?

Lako ti nacrtaš neku teksturu, zalijepiš ju na neki objekt i rotiraš po svim osima...

Ali ako to sve trza na nekoj mid-range grafi, onda ljudi fakat ne znaju svoj posao.

To govorim jer sam i sam developer i tester i znam kako sve ide i što se sve očekuje od mene.

Al ono što rade NFS:Shift, ARMA II, GTA IV, Saints Row 2, je prosto rečeno - govno!

Nek se ugledaju malo na GRID i DiRT2. Nisu jedine igre, ali jedne od najoptimiziranih - to stoji.

P.S. Tipični primjer je v1.02 patch na nfs:shift. Fps skocio sa 20->45, i vrijeme loadanja se skratilo sa 45->20sek.

I da ljudi sa ATI karticama nisu cmizdrili kako sve loše ide, ne bi se ništa popravilo po tom pitanju.

Sry na OT...

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2009 7:52 (Burs).
17 godina
DiRT 2

Malezija je definitivno vrh racing doživljaja.

Ne samo da je uvjerljivo najljepša staza, već je i fenomenalno osmišljena za vožnju.

Po čovjeku prođu trnci dok to vidi...

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DiRT 2

Jao moram skloniti onu lubanju.Je predobra ali stalno gledam u oči i polupam se Smijeh

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Burs kaže...

Spaz kaže...

Majko mila nekoliko puta sam se gadno slupao gledajući okoliš

Yep! I hear ya! :)

One palme, vegetacija općenito, i zemljani putevi me neodoljivo podsjećaju na Crysis.

Nisam znao da su se kodisi i krajtekovci spojili u istu firmu lol

I meni isto fakat dobro izgledaju te staze u Malaziji. Najbolje koje sam vidio.

A u vezi optimizacije, to je stvarno iznimno uspješno obavljen posao. Za svaku pohvalu!

Al nije mi jasno kako se drugi developeri ne žele malo potruditi na tom području?

Lako ti nacrtaš neku teksturu, zalijepiš ju na neki objekt i rotiraš po svim osima...

Ali ako to sve trza na nekoj mid-range grafi, onda ljudi fakat ne znaju svoj posao.

To govorim jer sam i sam developer i tester i znam kako sve ide i što se sve očekuje od mene.

Al ono što rade NFS:Shift, ARMA II, GTA IV, Saints Row 2, je prosto rečeno - govno!

Nek se ugledaju malo na GRID i DiRT2. Nisu jedine igre, ali jedne od najoptimiziranih - to stoji.

P.S. Tipični primjer je v1.02 patch na nfs:shift. Fps skocio sa 20->45, i vrijeme loadanja se skratilo sa 45->20sek.

I da ljudi sa ATI karticama nisu cmizdrili kako sve loše ide, ne bi se ništa popravilo po tom pitanju.

Sry na OT...

100% se slažem

devovi cest ne optimiziraju igru i to sve upropasti

saints row 2 i sims 3 su najneoptimiziranje igre ikad a nemaju grafiku niti do nožnog palca dirtu2

GTA IV mi je savršeno radio(medium/high) LOLČINA a Arma2 je trzala tu i tam al nista nije ravno neoptimiziranosti simsa 3 i saints rowu 2

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2009 14:46 (TopForumaš).
17 godina
protjeran
DiRT 2

neistina

cura igra simse 3 na rezi 1680x1050 sa maxanim postavkama, pri 40 fps-a

na e5300, 2gb ram-a, i hd4670

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doxy kaže...

neistina

cura igra simse 3 na rezi 1680x1050 sa maxanim postavkama, pri 40 fps-a

na e5300, 2gb ram-a, i hd4670

ja na svojoj konfi nisam imao takvo iskustvo a GTA 4 je savršeno radio na medium/high 1280x1024 4AA

probao sam simse samo dal vidim dal ce trzat

i trzali su tako jako da to nije bilo normalno i to na bilo kakvim postavkama

svako pomicanje screena rezultiralo je takvim trzanjem da to stvarno je nesto posebno

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2009 14:50 (TopForumaš).
16 godina
neaktivan
DiRT 2

Baš sam otključao Utah i LA te odvozio po jednu utrku u oba podrucja. Moram priznati da me staza u Utahu impresionirala, ima najvise ravnih dijelova ali ima i gadnih zavoja, a tek okolis, stvarno odlicno. Dok mi je staza u LA-u prilicno gadna, puno zavoja, ne bas toliko siroko, meni jedna od tezih staza. U svakom slucaju, impresionira me to sto svaka staza iz nekog mjesta ima svoje odlike, svoj ugodaj, atmosferu i okolis.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Prison Breaker kaže...

Baš sam otključao Utah i LA te odvozio po jednu utrku u oba podrucja. Moram priznati da me staza u Utahu impresionirala, ima najvise ravnih dijelova ali ima i gadnih zavoja, a tek okolis, stvarno odlicno. Dok mi je staza u LA-u prilicno gadna, puno zavoja, ne bas toliko siroko, meni jedna od tezih staza. U svakom slucaju, impresionira me to sto svaka staza iz nekog mjesta ima svoje odlike, svoj ugodaj, atmosferu i okolis.

Slažem se, razlike između pojedinih krajeva svijeta i dotičnih staza su ogromne, iako je to teško i zamisliti kak ih takvim učiniti u svijetu blata i prašine, Codii su to uspjeli.

Nisam još ni vozil Utah i LA, iako ih imam već dugo otključane...

Danas dolaze i one na red!

Level 20 sam trenutno, iako se ne okupiram baš tim stvarima.

15 godina
neaktivan
DiRT 2

sta ljudi mislite da li bi moj komp mogao da gura DIRT 2 i na kojim postavkama ako bi...

Inter Core 2 , 2.0ghz , 4gb ddr2 , 9600M GT 1GB

pozdrav

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bane123 kaže...

sta ljudi mislite da li bi moj komp mogao da gura DIRT 2 i na kojim postavkama ako bi...

Inter Core 2 , 2.0ghz , 4gb ddr2 , 9600M GT 1GB

pozdrav

čini mi se da si to napisao samo da se podvališ sa konfom al dobro

normalno da če ti moč radit ako meni može

<object><param name="movie" value="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"><embed src="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice