Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.641.157
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Mrgud Veliki kaže...

Sto se tice instalacija i kvalitete veze, lijepo se spojis na router i vidis tzv. margine. Mozda ih imas niske, pa su u t-comu ti postavili minimalne da imas odredjenu brzinu.

To sto je on spojen bezicno, a ti preko zice ne igra nikakvu ulogu. Ako povuce promet, tebi pada, ne igrat tu zica nikakvu ulogu, ona je samo nesto u nizu. I obrnuto....

Downstream Rate: 5159 Kbps

Upstream Rate: 895 Kbps

Downstream Line Measured Values

Maximum Attainable Rate: 16412 Kbps

Noise Margin: 12.3 dB

Line Attenuation: 30.5 dB

Power: 8.2 dBmV

Upstream Line Measured Values

Maximum Attainable Rate: 1343 Kbps

Noise Margin: 14.7 dB

Line Attenuation: 18.5 dB

Power: 8.1 dBmV 

da čujem mišljenje stručnjaka ?

i 5-3570K
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...
GoodAngel kaže...

što ti ovo sereš legendarye ? 

To je na PTR (Public Test Realm), poseban server na kojem se može testirati novi patch. Kako bi se olakšalo dobivanje opreme legendary drop rate je podignut za 2000%, tj. ako ti na live padne jedan leg, na PTR-u ih u istom vremenu padne 20-ak.

Ništa se ne prenosi u live, to je samo za test. Tj. što se dogodi na PTR, ostaje na PTR.

aha, tako znači to nisam znao, ali zabavno izgleda, puno zabavnije nego kad mene izbacuje van, evo opet me izbacilo van, mislim da ću se par dana dobro mučit dok ne riješim problem, zvao sam t.com i tražit ću da mi zamjene ruter da i taj problem otklonim. 

onda će ostat samo blizard i stare instalacije u igri, iako ja već par godina igram igru bez problema uz ove instalacije koje sad imam, ali sam primjetio da kad je vlažno i kišovito vrijeme da mi je sve sporije pa i internet, može biti lako i da je do mojih instalacija. 

no kao što sam rekao ne želim vas davit više time, samo me zanima šta je problem da mogu konačno normalno igrat, jer ovako kad me kicka van svakih 20 minuta nije baš zabavno. 

i 5-3570K
16 godina
odjavljen
GoodAngel kaže...

Downstream Rate: 5159 Kbps

Upstream Rate: 895 Kbps

Downstream Line Measured Values

Maximum Attainable Rate: 16412 Kbps

Noise Margin: 12.3 dB

Line Attenuation: 30.5 dB

Power: 8.2 dBmV

Upstream Line Measured Values

Maximum Attainable Rate: 1343 Kbps

Noise Margin: 14.7 dB

Line Attenuation: 18.5 dB

Power: 8.1 dBmV 

da čujem mišljenje stručnjaka ?

Koliko vidim tebi margine nisu bas toliko lose, da  bi dolazilo do prekida veze. Ja imam dosta losije margine i radi. Cini mi se i ostalo relativno OK. Mozda ti ping oscilira ili ti pak bratek udari download/upload toliki da ne mozes igrati. Znam da kada mi kcer gleda youtube na HD da mi padne vec u zuto veza, pa...

14 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

Koliko vidim tebi margine nisu bas toliko lose, da  bi dolazilo do prekida veze. Ja imam dosta losije margine i radi. Cini mi se i ostalo relativno OK. Mozda ti ping oscilira ili ti pak bratek udari download/upload toliki da ne mozes igrati. Znam da kada mi kcer gleda youtube na HD da mi padne vec u zuto veza, pa...

iskreno buraz mi definitivno nije tip od downloada, to sam siguran da rijetko kad nešto skida, uglavnom igra poker starst preko neta i tako neke gluposti, normalno da kad je on na liniji da sigurno malo lošije vuče igra to mi je jasno, ali sumnjam da je on problem i da je on razlog izbacivanja posljednjih dana, nikad prije a već 4 godine igram igru i općenito ostale igre, me nije izbacivalo ko u posljednje vrijeme, ja mislim da je lako moguće da je ovaj ADB ruter problem jednostavno je loš i počeo me zajebavat.

danas bi trebali doć t.comovci pa će nadam se vidjet šta i kako, ja ću definitivno tražit novi ruter jer mislim da je definitivno u tome problem. kako to da me posljednje dvije godine nikad nije ovako izbacivalo, ili je ruter ili blizard, pa ja ne mogu u igri biti duže od 20 minuta da me ne kicka, evo maloprije ista stvar. ne znam jel moguće neki virus pobrat na netu, pa da od toga nastanu takvi problemi ? ali opet kako to da mi buraz isto ne može na internet uopće, a ja imam probleme s gamingom, dok mogu pisat na netu bez da mi ne da pristup. baš ono neke gluposti se događaju, a nemam pojma šta im je uzrok.

edit, još mi nisu došli zvat ću ih sutra da dođu, jer mislim da je router problem, svako malo mi pukne veza nema šta drugo biti nego router, taj ADB mi se nije sviđao od starta, jel mi možete predložit može i na pp, koji router bi mi bilo dobro naručit s kojim ću imat najmanje takvih problema ? hvala unaprijed, dakle može i na privatnu poruku da ovdje ne davimo ostale. meni se čini ovaj dobar Siemens Gigaset SX 763, a i prije je bio hvaljen od drugih korisnika.

https://www.hrvatskitelekom.hr/podrska/uredaji-i-oprema/podesavanje-uredaja

https://us.battle.net/support/en/article/error-3007

inače meni je problem 3007, i blizard kaže da je velika mogućnost upravo taj problem, evo me opet izbacilo, kažem stalno me izbacuje mora da je do routera.

i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.12.2015 1:09 (GoodAngel).
16 godina
odjavljen
GoodAngel kaže...
Mrgud Veliki kaže...

iskreno buraz mi definitivno nije tip od downloada, to sam siguran da rijetko kad nešto skida, uglavnom igra poker starst preko neta i tako neke gluposti, normalno da kad je on na liniji da sigurno malo lošije vuče igra to mi je jasno, ali sumnjam da je on problem i da je on razlog izbacivanja posljednjih dana, nikad prije a već 4 godine igram igru i općenito ostale igre, me nije izbacivalo ko u posljednje vrijeme, ja mislim da je lako moguće da je ovaj ADB ruter problem jednostavno je loš i počeo me zajebavat.

danas bi trebali doć t.comovci pa će nadam se vidjet šta i kako, ja ću definitivno tražit novi ruter jer mislim da je definitivno u tome problem. kako to da me posljednje dvije godine nikad nije ovako izbacivalo, ili je ruter ili blizard, pa ja ne mogu u igri biti duže od 20 minuta da me ne kicka, evo maloprije ista stvar. ne znam jel moguće neki virus pobrat na netu, pa da od toga nastanu takvi problemi ? ali opet kako to da mi buraz isto ne može na internet uopće, a ja imam probleme s gamingom, dok mogu pisat na netu bez da mi ne da pristup. baš ono neke gluposti se događaju, a nemam pojma šta im je uzrok.

edit, još mi nisu došli zvat ću ih sutra da dođu, jer mislim da je router problem, svako malo mi pukne veza nema šta drugo biti nego router, taj ADB mi se nije sviđao od starta, jel mi možete predložit može i na pp, koji router bi mi bilo dobro naručit s kojim ću imat najmanje takvih problema ? hvala unaprijed, dakle može i na privatnu poruku da ovdje ne davimo ostale. meni se čini ovaj dobar Siemens Gigaset SX 763, a i prije je bio hvaljen od drugih korisnika.

https://www.hrvatskitelekom.hr/podrska/uredaji-i-oprema/podesavanje-uredaja

https://us.battle.net/support/en/article/error-3007

inače meni je problem 3007, i blizard kaže da je velika mogućnost upravo taj problem, evo me opet izbacilo, kažem stalno me izbacuje mora da je do routera.

Sada smo u offtopicu. Ima tema tu na forumu oko takvih problema (kvaliteta parice, wifi...). Ne znam koji router sada daju, taj siemens je bio dobar, ja sam imao i sa thompsonom dobra iskustva. Znam da sada za vdsl daju ZTE ZXDSL. Uglavnom, sretno ti sa njihovim tehnicarima, jer problem moze biti na masu mjesta. Ja sam imao na 'centrali' i zezalo me jedno vrijeme dok nije sve ruklo, odnosno nestao internet totalno, mada su govoritili da je problem negdje kod mene i kada su to popravili, radi OK. Eto. I da uradimo EOD na tu temu i prica se o diablu, a odgovore na ta pitanja potrazi na onim temama, mozda je netko imao slicno iskustvo kao ti pa ti zna pomoci. Ja nisam....

17 godina
Diablo 3

Ako koga zanima, kineski WD koji je očistio GR76 sa 1000 paragona!

http://www.tudou.com/programs/view/xLHJ6DlXHAI/?resourceId=19036354_06_02_99

Prvo vrti neke reklame, i užasno dugo treba da krene video, ali to je taj clear.

EDIT:

Evo i link na lika:

http://www.diablo3ladder.com/index.php?action=action_showchar&hid=1512557

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.12.2015 15:10 (TomoR).
Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
Diablo 3

Evo, i ja sam "skinuo" GR70 u sezoni sa svojim WD, i onda na kraju skužim da nisam imao čizme sa Zombie Bear nego sa Acid Cloud damage na sebi...

Poginuo bih bar jednom manje da nije toliki lag bio, ali neću se žaliti!

Bit će i video, no malo mi je niska brzina upload-a...

Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
Diablo 3

Evo i video:

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Evo, i ja sam "skinuo" GR70 u sezoni sa svojim WD, i onda na kraju skužim da nisam imao čizme sa Zombie Bear nego sa Acid Cloud damage na sebi...

Poginuo bih bar jednom manje da nije toliki lag bio, ali neću se žaliti!

Bit će i video, no malo mi je niska brzina upload-a...

kažu meni t.comovci da je sve u redu s routerom, e jesam se i ja ponado, uskoro ja prelazim na iskon. dosta mi je t.coma iako su i oni njihova filijala, iskon je zakon. povoljniji i čujem da je usluga kvalitetnija.
Last Result:
Download Speed: 4186 kbps (523.3 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 508 kbps (63.5 KB/sec transfer rate)
Latency: 11 ms
Jitter: 1 ms
12/19/2015, 4:14:12 PM

evo mojih rezultata, dakle i ti si imao lag posljednjih dana, ali kod mene je nešto drugo čim mi brat na lap topu ne može conectirat se nešto drugo tu ne štima.

jesi to solo ili u grupi prešo GR 70 ?

aha sad vidim solo, nije loše, sezonac prešo 70 solo. treba dogurat dotle da se može solo to riješit.

i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.12.2015 16:20 (GoodAngel).
16 godina
odjavljen
GoodAngel kaže...

kažu meni t.comovci da je sve u redu s routerom, e jesam se i ja ponado, uskoro ja prelazim na iskon. dosta mi je t.coma iako su i oni njihova filijala, iskon je zakon. povoljniji i čujem da je usluga kvalitetnija.
Last Result:
Download Speed: 4186 kbps (523.3 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 508 kbps (63.5 KB/sec transfer rate)
Latency: 11 ms
Jitter: 1 ms
12/19/2015, 4:14:12 PM

Tesko je nekada otkriti gdje je kvar.  U biti tvoje postavke i 'brojevi' su relativno ok, ali dolazi negdje do problema koji nije permanentan,  vec se javlja sa vremena na vrijeme. Lag (onaj, servrski imaju svi u zadnje vrijeme tu i tamo).... Jedno vrijeme nisam imao, ali sada imam. Danas/jucer, sam cak i izasao iz jedne igre... No, taj konkretni lag treba Blizzard sredjivati, a, oni svaljuju krivicu na druge. Zato ti  i napisao da svoj problem napises na onim grupama (ovo je kriva), jer tu odgovor neces dobiti. Tamo se zali daleko vise ljudi i mozda netko zna u cemu je problem.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2015 1:34 (Mrgud Veliki).
12 godina
Diablo 3

Pozdrav, mislio sam isprobati preko prijatelja Diablo III (samo osnovna igra) a onda i možda kupiti ako mi se svidi.

Kakvo je trenutno mišljenje o igri? Koje bi bile preporuke umjesto Diabla? Probao sam PoE, Torchlight i imam Grim Dawn kojeg nisam upalio već duže vrijeme.

0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Još sutra i leaderboard se resetira. 

Konačno, sutra završava sezona!

Sad su zadnji momenti za hvatanje rekorda 

I fino me je, hm, po*****o 

Najprije smo odradili 82 u 4, solidan rezultat - 169 pozicija u tom trenutku, ali jeeeedva smo uspjeli, kad je bos stalno šetao po stepenicama. I još kad sam vidio koliko smo jadni u odnosu na sezonu, tamo sa 82 se uopće ne ulazi na leaderboard 

I onda je uletio savršeni GRift, Silver spire,  conduit i super mobovi, i onda još Saxtris za kraj, i 42 mjesto na "vječnoj" tablici. 

Valjda ću ostati u top 50, sutra...

Sve skupa u 20ak pokušaja, skroz dobro! 

Imali smo 4-5 pokušaja na 84, ali nije bilo savršeno kao prethodni...

77 u 3 za zagrijavanje, sutra ćemo (vjerovatno) riješiti 80 u 3, i to je to! Opet smo predugo lovili paragone, pa neću stići riješiti ništa značajno solo 

Jedini je problem šta sam zabrljao sa snimanjem, pa nema videa, iako sam im se nadao... Još ja moram učiti dok uskočim u Tomine cipele 

Ništa, nadajmo se bar 90 u 4 u sljedećem patchu!

77-3a 77-3a
77-3b 77-3b
82-4 82-4
83-4 83-4
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Kuschnyer kaže...

Pozdrav, mislio sam isprobati preko prijatelja Diablo III (samo osnovna igra) a onda i možda kupiti ako mi se svidi.

Kakvo je trenutno mišljenje o igri? Koje bi bile preporuke umjesto Diabla? Probao sam PoE, Torchlight i imam Grim Dawn kojeg nisam upalio već duže vrijeme.

Hmmm, ovisi!

Recimo to ovako, ako ti se svidi osnovni dio, ekspanzija će te oduševiti!

Ali moraš uzeti i origina i eksapanziju.

Ako si nekad ranije igrao D1 i D2, sve  ostale navedene igre ti neće biti blizu Diablu.

Ali ako nisi fan Diabla od ranije, onda ne znam kako ćeš se provesti. Pokušaj i vidi.

Moje mišljenje o Diablu je savršeno, ali ja spadam u kategoriju zaslijepljenih ljubitelja Diabla, pa nisam baš objektivan...

17 godina
striko kaže...

Jedini je problem šta sam zabrljao sa snimanjem, pa nema videa, iako sam im se nadao... Još ja moram učiti dok uskočim u Tomine cipele 

Nvidia Shadowplay FTW. Samo stisnem ALT+F10 i baci mi na HDD zadnjih 20 odigranih minuta!

Ja ganjam solo GR72 sa WD u sezoni, ali kad i dobijem "dobar" rift onda me sprca lag...

17 godina
TomoR kaže...
striko kaže...

Nvidia Shadowplay FTW. Samo stisnem ALT+F10 i baci mi na HDD zadnjih 20 odigranih minuta!

Ja ganjam solo GR72 sa WD u sezoni, ali kad i dobijem "dobar" rift onda me sprca lag...

AMD Gaming Evolved ili Raptr ima istu opciju. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina
Diablo 3

Sretna Nova svim tamaniteljima virtualnih zvijeri i čudovišta, onima koji se tako osjećaju, te vašim obiteljima.

Neka loot bude s vama i 2016-e!

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
TomoR kaže...

Sretna Nova svim tamaniteljima virtualnih zvijeri i čudovišta, onima koji se tako osjećaju, te vašim obiteljima.

Neka loot bude s vama i 2016-e!

Također sve dobro svima. Dabog da u stvarnom životu imali upola zlata ko u Diablu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina

Svima sve najbolje u Novoj! I u životu i na bojnom polju!

P.S. Hex, bilo bi mi dosta i 0,001%

17 godina
Diablo 3

Malo sam se zezao na PTR-u ova 3 dana, igrao sam sezonca do otključavanja stash tab-a (većinom solo). Uspio sam u naumu, i čim se otključa 7-i stash tab u sezoni, dobijete ga i u ne-sezoni! Bar na PTR-u.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Diablo 3

Sto kazete koja ce klasa bit top u 2.4 patchu? Nisam vec mjesecima igrao niti sam pratio bas ikakve forume sa informacijama. Dh mi fora izgleda sa impaleom i fan of knives logikom igre, barb kao i inace ako je charge ili spin barb cu preskocit jer dosadniju stvar u zivotu igrao nisam.. cini mi se da je wd opet solidan sa jade setom. I nes vidim da ljudi hvale crusadera masu sad. Ostalo nemam pojma.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TomoR kaže...

Malo sam se zezao na PTR-u ova 3 dana, igrao sam sezonca do otključavanja stash tab-a (većinom solo). Uspio sam u naumu, i čim se otključa 7-i stash tab u sezoni, dobijete ga i u ne-sezoni! Bar na PTR-u.

Evo malo više o tome (ukratko, tab se otključava odmah i van sezone te u Hardcore mode-u):

http://www.diablofans.com/forums/diablo-iii-general-forums/diablo-iii-general-discussion/142295-complete-list-of-season-5-journey-requirements-and

https://www.reddit.com/r/Diablo/comments/3ze5th/complete_list_of_season_5_journey_requirements/

So, I decided to do the Season Journey up to the stash tab on PTR (good info, as soon as you unlock it you get it in non-season and hardcore mode, too). It took me a little bit less than 24 hours of playtime (Friday to Sunday, averaging 8 hours), I got power boosted to lvl 70 though, but most of the things (gem leveling, speed requirements, killing certain bosses within time limits I did solo). PTR on those lower levels kinda empty these days.

Here the video with list of Season Journey goals and Conquests:

Also videos to:

The Thrill (GR45 without set items):

GR60 solo clear:

Invoker set dungeon Mastery:

Here the complete list in written form:

Chapter I:

1. A New Start: Complete 5 bounties
  2. Begin Again: Complete a Nephalem rift
  3. Socket to me: Socket a gem in an item
  4. Iron Heart: Raise the Blacksmith to level 5
  5. I like jewels: Raise the Jeweler to lvl 5
  6. Shake it fast: Raise the Mystic to lvl 5
  7. Fly to New Tristram: Kill the Skeleton King
  8. Automatic: Kill Maghda
  9. Wasting my Young Years: Reach lvl 35

Chapter II:

1. Build me up Buttercup: Craft an item at the Blacksmith
  2. Hard: Complete a Nephalem rift on Hard or higher
  3. Friends with Benefits: Fully Equip one of your Followers
  4. A life with meaning: Raise Blacksmith to lvl 10
  5. Just a Hobby: Raise the Jeweler to lvl 10
  6. Watch yourself: Raise the Mystic to lvl 10
  7. Kanai's Excellent Adventure: Find Kanai's Cube
  8. Hero of Sanctuary: Reach lvl 60
  9. Ghom Nom Nom: Kill Ghom at lvl 60 or higher on hard or higher
  10. Fresh Static Snow: Kill Izual at lvl 60 or higher on hard or higher

Chapter III:

1. Change Clothes: Transmogrify an Item at the Mystic
  2. The Rock: Craft a Gem of Imperial or higher quality at the Jeweler
  3. Forged Credentials: Raise the Blacksmith to lvl 12
  4. Run the Jewels: Raise the Jeweler to lvl 12
  5. Show me what you working with': Raise the Mystic to lvl 12
  6. Above & Beyond: Reach lvl 70 (gives 1st Haedrig gift)
  7. Hey there Kadala: Spend bood shards at Kadala
  8. Watch me Araneae-Neae: Kill Queen Araneae at lvl 70 at Master or higher
  9. Penetrate & Defenestrate: Kill Urzael at lvl 70 at Master or higher

Chapter IV:

1. Penchant for Enchants: Replace a property on an item at the Mystic
  2. Key Decisions: Slay Odeg the Keywarden at lvl 70 on T1 or higher
  3. Key Wee: Slay Sokahr the Keywarden at lvl 70 on T1 or higher
  4. Keeping it Low Key: Slay Xah'Rith the Keywarden at lvl 70 on T1 or higher
  5. The Key to Success: Slay Nekarat the Keywarden at lvl 70 on T1 or higher
  6. Mercy: Kill Zoltun Kulle at lvl 70 on T2 or higher (gives 2nd Haedrig gift)
  7. Seeya: Kill the Sigebreaker Assault Beast at lvl 70 on T4 or higher
  8. Great Expectations: Reach GR20 solo (gives 3rd Haedrig gift)
  9. Set me free: Complete any set dungeon (doesn't need to be mastered!)
  10. Up all night to get lucky: Equip all slots with lvl 70 legendary items

Slayer:

1. The realm of Regret: Finish it on T1 or higher
  2. The realm of Putridness: Finish it on T1 or higher
  3. The realm of Terror: Finish it on T1 or higher
  4. They're Grrrrreat: Reach GR30 solo
  5. Adventure Club: Kill Rakanoth on lvl 70 at T7 or higher
  6. Whatever: Kill Adria on lvl 70 at T7 or higher
  7. Tear Down These Walls: Finish a Nephalem rift @lvl 70 on T7 or higher within 7 min
  8. Gem's the breaks: Lvl one leg gem to lvl 25
  9. We're all we need: Fully equip one follower with lvl 70 leg items

Champion:

1. Mastermind: Master any set dungeon
  2. Sad Machine: Slay the soul of Evil @lvl 70 on T6 or higher (Realm of Fright)
  3. The Longest Road: Reach GR40 solo
  4. Nobody told me: Kill Cydaea @lvl 70 on T9 or higher
  5. Steppin' Out: Kill the Butcher @lvl 70 on T9 or higher
  6. Something Something Champs: Finish a T9 or higher Nephalem Rift within 6 min
  7. Up and at Gem: Level 3 legendary gems to lvl 35

Destroyer:

1. Take U there: Reach GR50 solo
  2. Destroyer of Rifts: Finish a lvl70 Nephalem rift @TX within 5 minutes
  3. Turn it down: Kill Azmodan @lvl 70 on TX
  4. Peg U: Kill Belial @lvl 70 on TX
  5. Insane in the Gembrane: Level 3 legendary gems to lvl 45
  6. Easy: Complete one season Conquest this season

Conqueror: (ovo daje Stash Tab)

1. Show me what you got: Kill Diablo on TX within 1 minute 30 seconds
  2. Money Ain't a Thang: Kill Greed on TX
  3. A little more: Reach GR60 solo
  4. 4 minutes to save the World: Finish a TX Nephalem rift within 4 minutes
  5. Gem of my Life: Level 3 legendary gems to lvl 55
  6. All I do is win: Finish 2 Conquests this season

Guardian:

1. The hardest of the Core: Reach lvl 70 in hardcore mode
  2. Get Schwifty: Kill Malthael at TX within 45 seconds
  3. Guardian of Sanctuary: Finish a TX Nephalem rift within 3 minutes
  4. We don't Stop: Reach GR70 solo
  5. Gem Fatale: Level 3 legendary gems to lvl 65
  6. Flawless Victory: Complete 3 Conquests this season

CONQUESTS:

1. Sprinter: Complete Act 1 through 5 within one hour
  2. Speed Racer: Complete Act 1 through 5 within one hour on Hardcore mode
  3. Avarice: Complete a 50M gold streak while out of the Vault and Inner Sanctum
  4. Avaritia: Avarice on Hardcore mode
  5. The Thrill: Reach GR45 without any set item equipped
  6. Super Human: Reach GR45 without any set item equipped on HC mode
  7. Years of War: Reach GR55 with bonuses from 6 class sets
  8. Dynasty: Years of War on HC mode
  9. Masters of the Universe: Master 8 set dungeons
  10. Masters of sets: Master 8 set dungeons on Hardcore mode
14 godina
Diablo 3

Bokte koja debilana. Šta oni misle da imam vremena non stop igrati diablo. Samo nek se usude ne dati stash tab casual igračina.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Bokte koja debilana. Šta oni misle da imam vremena non stop igrati diablo. Samo nek se usude ne dati stash tab casual igračina.

Čim dođe Patch 2.4 svi mogu kupiti 6-i stash tab za 500.000 zlata. 

Ako hoćeš 7-i stash tab, trenutno trebaš "odraditi" Season Journey do Conqueror-a.

Nemamo informaciju da li će na kraju 5-e sezone svi dobiti 7-i stash tab ili ne (tj. i oni koji nisu igrali sezonu ili nisu uspjeli riješiti Conqueror-a).

Meni osobno nije problem, jer znam da ću igrati sezonu i već planiram što i kako, ali velika je debilana što kinezi imaju 10 stash tab-ova već mjesecima a mi ostali koji smo tu od početka i platili punu cijenu za D3 i RoS, trebamo godinu dana otključavati tab-ove da dođemo do tih 10 (plan je da ćemo svaku sezonu jedan tab moći otključati)...

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.1.2016 11:23 (TomoR).
14 godina
TomoR kaže...
Hexfire kaže...

Čim dođe Patch 2.4 svi mogu kupiti 6-i stash tab za 500.000 zlata. 

Ako hoćeš 7-i stash tab, trenutno trebaš "odraditi" Season Journey do Conqueror-a.

Nemamo informaciju da li će na kraju 5-e sezone svi dobiti 7-i stash tab ili ne.

Ah, nisam znao da će se jedan moći kupiti. Onda recimo da je ok, ali ne kužim logiku da se odbace Season only itemi kako se ljude ne bi "sililo" da igraju Seasons, a onda se stavi stash tab, o nedostatku kojih se whinea od izlaska igre.

17 godina
Hexfire kaže...

Ne mogu odoljeti, moram ti ovo napisati 

"Ako ne možeš odvojiti 24 sata, u 3 mjeseca sezone, za dobiti dodatni stash, onda ti vjerovatno i ne treba !" 

Sorry, morao sam, ovo je obično odgovor pametnjakovića kad netko kaže da "nema vremena"! 

No hard feelings 

14 godina
striko kaže...
Hexfire kaže...

Ne mogu odoljeti, moram ti ovo napisati 

"Ako ne možeš odvojiti 24 sata, u 3 mjeseca sezone, za dobiti dodatni stash, onda ti vjerovatno i ne treba !" 

Sorry, morao sam, ovo je obično odgovor pametnjakovića kad netko kaže da "nema vremena"! 

No hard feelings 

Zezancija na stranu, ustvari se i slažem da mi sedmi tab ne treba. Još jedan novi će mi biti taman. Ali da je od početka trebalo biti po stash za svaku od dostupnih klasa + 1 stash za općenite stvari, trebalo je.

Eh kad bi to bilo 24h kroz 3 mjeseca onda bi možda i igrao seasons, ali koliko vidim requirements su neke stvari koje nisam napravio u prethodne 3 godine.

17 godina
Diablo 3

Ljudi, u sezoni 5, kada dođete do lvl 70 dobijete 2 set komada, još dva kada ubijete Kulle na T2, te zadnja 2-3 set komada kada završite GR20 solo. Čak i da igraš totalno sporo na normal, za 10 sati najviše ste na lvl 70 (sa 2.4 se dobije puno više XP po kill-u nego do sad, organizirane grupe će biti za manje od 3 sata na lvl 70, možda čak i za manje od 2). Pa da ne znam što kombiniraš, u sat vremena nakon što dođete na lvl 70 imate kompletni set s kojim možete "napasti" T6/7.

A od tamo sve ide lakše što se dropa tiče. Također, ključevi za GR padaju puno češće i na manjim težinama.

Tako da, čak i ako igrate solo, te odvojite u prosjeku pola sata dnevno na sezonu unutar 2 mjeseca, otključat ćete taj 7-i stash tab.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Hoće li se neka ekipa s foruma skupiti pa da brže dingamo 70 na početku S5? Ja još nisamodlučio s kojom klasom da krenem, al bi mogao odmah 15tog krenuti...

Endure...and in enduring grow stronger
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pa evo ja sam za odigrat malo u grupi al kako sam vec i prije napisao valjalo bi u nekom klanu bit, al eto nitko se nista ne nudi...

10 godina
neaktivan
Diablo 3

Ha cujte, ja sam  u zadnji cas rijesio stvari za portrait frame i ice dukelu. Nikako da mi dropa legendary ringove, idem sa ekipom jos i trerbalo mi je cca 8-10 sati... morao sam dropati na T1 posto na T3 nije bilo nikoga....

Ali dobro radio sam duze pauze, sad planiram bar jedanput na tjedan odigrati Diablo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice