Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.653.796
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Barbar, HoT vs seismic slam? Zasto svi forsiraju hot, je li toliko bolji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
fanaticni gejmer kaže...

Kolko vidim svi Barb DD igraju HOTA u grupi, a rend build ili ww build za solo.

Čak i Manner Cookie koji je dizao slam u nebesa sad igra HOTA u grupi i zato se Alkaizer sprda s njima ^^

17 godina
Diablo 3

Potrošiš oko 1500 DB-ova da od cube-a dobiš jedan Fist of Az, onda farmaš bounty-e i potrošiš bounty mats-a + 750 FS-ova da ga napraviš ancient, i onda ti dropa bolji, 

Jedino ovi 6%CDR, ali dobro, nećemo umrijeti zbog 4% CDR, bar ne 4% puta više, xD.

Sad moram ganjati bolji Lion's Claw, ali i tako sam uspio GR60, treba sad paragone i gemove podić, pa ćemo dalje!

http://eu.battle.net/d3/en/profile/MadTom-2218/hero/65797609

EDIT:

Bolji je zbog 97% EP damage, a spirit regen ide u 10% damage.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.9.2015 10:33 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ekipa ima tko u sezoni otvoren story mode malthael quest .  Sofrcore ili hardcore ?  Svejedno 

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Grozota kaže...

Ekipa ima tko u sezoni otvoren story mode malthael quest .  Sofrcore ili hardcore ?  Svejedno 

Treba ti baš quest? Ima neki XP bug, ili?

Ako ti treba za Reaper's Wraps recept, to dobiješ i kroz bounty, tj. adventure mod.

Nisam "odradio priču", tako da quest nemam.

17 godina
TomoR kaže...

Potrošiš oko 1500 DB-ova da od cube-a dobiš jedan Fist of Az, onda farmaš bounty-e i potrošiš bounty mats-a + 750 FS-ova da ga napraviš ancient, i onda ti dropa bolji, 

EDIT:

Bolji je zbog 97% EP damage, a spirit regen ide u 10% damage.

Kako ti to uspijeva? Ja ne mogu za svog monka dobiti nista ancient pa da se na glavu posadim. Mislim da sam kroz kocku i dropanje dosada dobio preko 20 Lions Clawa i 6-7 Fista cak sam se 5-6 puta uspustio i u reforganje i nista. Sa materijalom sam stalno oko nule ne mogu dovoljno nafarmati

15 godina
Diablo 3

Hmmm.....je li nakon patcha jos netko od vas dobio nebuloznu kolicinu forgotten soul-a (ne, nisu oni koji su preneseni iz prosle sezone)?

Pitam posto mi se od ne znam kuda stvorilo preko 3k tih leg. matsa u non season modu, a imao sam ih samo oko 1 k prije toga.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

@Eld, RNG, jučer mi dropalo dva Fist of Az, prije toga cijelu sezonu ni jedan (zato sam i craftao kao lud).

Pa gle, re-rollao sam Fist of Az 15 puta da postane ancient, to je 75 bounty mats-a i 750 Forgotten soul-ova, nije da nisam i ja farmao da dođem do toga. Ali, uglavnom "čekam" da skupim materijala bar za 10 roll-ova kako bih imao veću šansu dobiti ancient.

@Win32, sve ispod lvl 60 mats-e je pretvorilo u lvl 61+ matse sa patch-om.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.9.2015 10:58 (TomoR).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Grozota kaže...

Treba ti baš quest? Ima neki XP bug, ili?

Ako ti treba za Reaper's Wraps recept, to dobiješ i kroz bounty, tj. adventure mod.

Trebam to da mogu uzeti enchantress quest napunim XP pool do maksimuma i onda po T10 da xp ide brže. Nije to nikakav bug , to je mjesecima poznato da se tako puni XP pool

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
17 godina
Grozota kaže...
TomoR kaže...

Trebam to da mogu uzeti enchantress quest napunim XP pool do maksimuma i onda po T10 da xp ide brže. Nije to nikakav bug , to je mjesecima poznato da se tako puni XP pool

A ništa, sad za manje od 5 sati protrčiš kroz kampanju.

Apropo RNG, u prvoj sezoni sam ganjao Crusa, dobio sam svu ancient opremu, osim rukavica i Blade of Prophecy. Uglavnom, nakon patcha koji je uveo anciente, ja sam odigrao više od 300 sati na Crusu, palo mi je više od 20 BoP-ova, i nikad, nisam dobio ni jedan ancient. Nikad...

A sad mi se ne da van sezone ganjat bounty matse da jednog od njih pretvorim u ancient, pogotovo dok Akkhan set nema smisla (mislim, može se T7 speed bounty raditi s njim, ali to je manje više to). 

13 godina
neaktivan

I ja sam se isto tako mislio prije par dana al kad sam uzeo expanziju preporodio sam se :) Igra mi je napeta kao i WoW u TBc eri :)

15 godina
fanaticni gejmer kaže...

Ne oratim bas barbare ali je meni osobno zanimljiviji sad kad sam ga poceo igrat. Ali mislim da je wastes set sa ww najajci trenutno sta ne?

11 godina
protjeran
toninho kaže...
fanaticni gejmer kaže...

Ne oratim bas barbare ali je meni osobno zanimljiviji sad kad sam ga poceo igrat. Ali mislim da je wastes set sa ww najajci trenutno sta ne?

Kao AoE je najjaci WW kod barba, ali na singletarget i elite HotA rastura.

Cuo sam od kolege u igri da je i SS dobar, skoro kao i HotA.

14 godina
TomoR kaže...

Sad moram ganjati bolji Lion's Claw, ali i tako sam uspio GR60, treba sad paragone i gemove podić, pa ćemo dalje!

http://eu.battle.net/d3/en/profile/MadTom-2218/hero/65797609

TomoR zašto nemaš CDR pasiv? Meni napokon dropa RoRG pa guštam u 4-piece Uliani :) Gearam ga polagano, jedino me blizz opako zatrollao s onim da prvi Leoric kill u story modu dropa crown...Ubio Leorica u campaign modu kad sam dingao 70 i friška figa 

Btw. kako pratite s Uliana buildom Mythic Rhythm proc?

EDIT: sad vidio HF pasiv 

Endure...and in enduring grow stronger
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.9.2015 14:42 (Pixie_st).
17 godina
Pixie_st kaže...

Btw. kako pratite s Uliana buildom Mythic Rhythm proc?

Ah, to je posebna priča...

Dakle, Uliana ti daje kada 3 puta udariš EP na sve koje si udario. Kada vidiš da se to dogodilo, Dash u drugu grupu koja nema EP na sebi, nabaciš jedan EP (po mogućnosti to neka bude neki high HP mob da duže ostane živ) i tek onda nabaciš SSS - pa se dalje prenosi taj "jači, Mythic Rhytm" EP.

Ako ponovno iskoristiš 3 udarca koji sami nabacuju EP, u tom slučaju se MR EP "obriše". Realno, pokušavaš nakupiti hrpu bijelih mobova i kod njih relativno brzo napucati MR buff. 

Stvar je to koju još sam učim i moram dobro uhvatiti ritam u tome.

16 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Dakle, Uliana ti daje kada 3 puta udariš EP na sve koje si udario. Kada vidiš da se to dogodilo, Dash u drugu grupu koja nema EP na sebi, nabaciš jedan EP (po mogućnosti to neka bude neki high HP mob da duže ostane živ) i tek onda nabaciš SSS - pa se dalje prenosi taj "jači, Mythic Rhytm" EP.

..Stvar je to koju još sam učim i moram dobro uhvatiti ritam u tome.

Hvataš Mythic Ritam :)

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
14 godina
TomoR kaže...
nabaciš jedan EP (po mogućnosti to neka bude neki high HP mob da duže ostane živ) i tek onda nabaciš SSS - pa se dalje prenosi taj "jači, Mythic Rhytm" EP.

Ako ponovno iskoristiš 3 udarca koji sami nabacuju EP, u tom slučaju se MR EP "obriše". Realno, pokušavaš nakupiti hrpu bijelih mobova i kod njih relativno brzo napucati MR buff. 

Stvar je to koju još sam učim i moram dobro uhvatiti ritam u tome.

Znači, cilj je MR buff iskoristiti na EP (a ne potrošit ga na SSS?) koji manualno apliciraš? 

Zašto mora biti high HP mob? 

17 godina
Pixie_st kaže...

Zašto mora biti high HP mob? 

Ne mora, ali ga rijeđe moraš aplicirati (MR buff na EP) ako će taj high HP mob ići za tobom. Jer, sigurno će ti se desiti da u nekoj grupi nabaciš EP od Uliana seta - kad ti se to dogodi ideš na ovog high HP moba, kod njega lupiš SSS pa opet od njega proširiš dalje MR EP.

14 godina
TomoR kaže...
high HP moba, kod njega lupiš SSS pa opet od njega proširiš dalje MR EP.

Da li ovo podrazumijeva korištenje Gundo gear-a? Odnosno, MR-buffan EP se širi dalje preko SSS jedino ako imaš Gundo?

17 godina
Pixie_st kaže...
TomoR kaže...
high HP moba, kod njega lupiš SSS pa opet od njega proširiš dalje MR EP.

Da li ovo podrazumijeva korištenje Gundo gear-a? Odnosno, MR-buffan EP se širi dalje preko SSS jedino ako imaš Gundo?

Nije potreban, ali lakše se širi sa Gungdo.

14 godina
TomoR kaže...

Sad sam tek zbunjen  

Koji item/skill (mimo samog EP) širi EP po mobovima osim Gundo bracersa?

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.9.2015 17:42 (Pixie_st).
17 godina
Pixie_st kaže...
TomoR kaže...

Sad sam tek zbunjen  

Koji item/skill (mimo samog EP) širi EP po mobovima osim Gundo bracersa?

Realno, MR buff-ani EP, samo sa Gungdo, da. Ali inače, sam skill od seta, a i Madstone recimo mogu širiti EP.

12 godina
neaktivan
Hades86 kaže...

Imam barbaru sa opremom za ss, nije lose za sada. Problem je taj sto nisam nasao ni jedan solidan guide za ss, tako sa ponekim savjetom vise bi mi bilo lakse.

* koja od ove dvi rukavice radi vise stete, 75% vs 95%? nema veze sta je ancient bitan mi je samo dmg !

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.9.2015 20:11 (fanaticni gejmer).
17 godina
fanaticni gejmer kaže...
Hades86 kaže...

Imam barbaru sa opremom za ss, nije lose za sada. Problem je taj sto nisam nasao ni jedan solidan guide za ss, tako sa ponekim savjetom vise bi mi bilo lakse.

* koja od ove dvi rukavice radi vise stete, 75% vs 95%? nema veze sta je ancient bitan mi je samo dmg !

Kaže ovo da je razlika 0,8%, i to u korist ovih ancient sa 75% (s time da tu nije uračunato da imaju više dex-a, znači bolji je ancient):

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1BhS6EfrMoGJ2PH6e4xVIOeAqjEf72IVZeJfVt-no0t4/edit#gid=244818913

12 godina
neaktivan
Diablo 3

Svako poboljsanje dobro doslo! 16x reforge, no svakako bolje od onih minimalnih 75%.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Diablo 3

Ljudi pazite na svoje matse. U igri postoji bug zbog kojeg kocka guta previse (ili cak sve) death breaths.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.9.2015 18:14 (Hades86).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

I mislio sam da je tako nesto, prije par dana kasno navecer sam probao craftat weapon za hotu barba i nakon 2 ili 3 nisam vise imao matsa a bio sam siguran da sam izbrojao da imam za 20 craftova. Nisam obracao paznju mislio sam da sam ja nesto krivo prebrojo s obzirom da je bilo oko 3 ujutro

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Diablo 3

Vezano za Quina69 i njegov solo GR72 TomoR je spomenuo da je to napravio tako što je snapshot-ao Power pylon..

Evo njegovog videa u kojem objašnjava kako se to izvodi..

Koliko sam uspio skužiti blizz je bio svjestan ovoga još od druge sezone i nije poduzeo ništa.. znači po meni ovo je sasvim legitimno za koristiti..

Ali realno i treba se poklopiti dosta toga da bi se ova mogućnost moglo iskoristiti..

Kako mi se čini do kraja sezone na rang listama među prvima bi se mogla naći ekipa sastavljena od 3 U6 monkova i jednog healing monka..

Nije pošteno prema ostalim klasama ali meni drago jer osobno igram samo monka 

EDIT:

Treba napomenuti da se može još stvari snashotati kao recimo mythic rhythm..

Evo za sve one koje zanima EP Monk za speed griftove 65++

Smrt u penziji
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.9.2015 20:56 (geothia).

1 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Dobra ideja za powerlvl-at sam sebe:

Like je hrpu lvl 70 opreme stavio u cube sa lvl 25 gem of ease, pa da se može koristiti na lvl 1 liku - u kombinaciji sa gold find i XP po nađenom goldu je išao u Vault - zanimljivo za HC napraviti tako set za lvl-anje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Nije loše, al tek kad imaš opremljenog lika da nafarmaš 10 Gem of Ease (25 lvl) i skupiš određenu opremu kao i Puzzle ring. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice