Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.548.400
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
12 godina
Diablo 3

Na twitchu je bio stream razmišljanja developera vezano za nadolazeći patch.. po meni nije rečeno ništa novo..

no za one koji hoće evo link sa kratkim transkriptom onoga najbitnijeg što su rekli.. LINK

Smrt u penziji
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.8.2014 1:02 (geothia).

0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Hej ekipa ne znam jel mi se čini ili u Adventure modeu rijeđe baca legendary iteme nego u kampanji, prešao sam prvo kampanju na normal i dosta mi je često bacalo legende, nakon toga sam krenio s legom igrati adventure mode na master, i sada sam 64 lvl i dosta mi rijetko baca legendary iteme, riješili smo na 4 acta sve bountyje, zatvorili 2 rifta i ja sam dobio svega 2-3 legendary itema, doduše i žuti su dobri ali opet. I moram priznat da je na master već dosta teško, mogu mislit šta će tek na torment biti, iako ja nemam baš dobre iteme al opet :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Diablo 3
lobotomac90 kaže...

Hej ekipa ne znam jel mi se čini ili u Adventure modeu rijeđe baca legendary iteme nego u kampanji, prešao sam prvo kampanju na normal i dosta mi je često bacalo legende, nakon toga sam krenio s legom igrati adventure mode na master, i sada sam 64 lvl i dosta mi rijetko baca legendary iteme, riješili smo na 4 acta sve bountyje, zatvorili 2 rifta i ja sam dobio svega 2-3 legendary itema, doduše i žuti su dobri ali opet. I moram priznat da je na master već dosta teško, mogu mislit šta će tek na torment biti, iako ja nemam baš dobre iteme al opet :D

tako se i meni cini da mi je bolji drop rate kad igram na T3 umjesto na T4. to je sve rng, nema tu univerzalnog pravila

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Jučer sam malo zaigrao opet Riffove, igrao T4 sa crusaderom, napokon sam dobio i set kacigu i sad razmišljam kako dalje i što :P
Fire build sam al nemam baš ideja, nisam dugo igrao, sve mi je isparilo :P

0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Meni napokon dropao i Darklight, ali pocetno odusevljenje je brzo isparilo.

Naime, probao sam par kombinacija buildova i ostao na ovome tj. Firestarter build.

Ide i T6...T5 bez greske, ali to udaranje i tiltanje displaya kod udaraca mi se ni najmanje ne svida.

Kasnije sam probao opet neki holy build tj Shotgun i uvijek mi se dogodi bar sekunda bez wratha pa nije bas nesto.

Na kraju opet picnio Maximus gore i sa svojim starim custom buildom  kojega sam sam sklepao sam opet uzivao kako treba u igri...makar s njime igram T5 dok T6 nisam iskreno ni probao.

Lanac je odlican i demon radi dobar damage....za mene super i daleko bolja opcija od ona dva builda.

Znam da su ono kao neki "end game" buildovi, ali ne uzivam toliko u njima kao kada igram s Maximusom i buildom kojega sam linkao.

Mozda danas jos probam neke kombinacije s Darklightom i FotF.

P.S.

@ lovac

Zar ti ne bi bio bolji Hellskull radi CDR (jedino sto s njime gubis dosta toughnessa....ako ti to sta znaci)....no bilo bi ga dobro piknit jer navodno s 2.1 micu CDR s njega (ako je to istina uopce).

E da...i jos jedan dio ti nedpostaje za full Crimson.

Imas Akkhan glovese?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.8.2014 11:36 (win32).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
win32 kaže...
Zar ti ne bi bio bolji Hellskull radi CDR (jedino sto s njime gubis dosta toughnessa....ako ti to sta znaci)....no bilo bi ga dobro piknit jer navodno s 2.1 micu CDR s njega (ako je to istina uopce).

E da...i jos jedan dio ti nedpostaje za full Crimson.

Imas Akkhan glovese?

Nemam glovse, imao sam ih sigurno, al neke slabije rolane ja mislim pa moguće da sam ih salvagao -.-' tek sad vidim koja je to greška bila...

Crimson full set je ludilo za Crusa, al nešto moram žrtvovat onda jer nemam rukavice, al mislio sam igrat s cinderom pošto mi je ovaj oklop strašno loš i stavit čizme recimo Crimson...
Šta se Hella tiče, njega nikad nisam ni vidio, a ne da mi je dropao. Nažalost...

17 godina
Diablo 3

Malo me zbunjuje oko težine, sada mi je odjednom i na Expert postalo zeznuto...Igram barbara i prešao sam na normal kampanju bez imalo muke, potrošio sveukupno možda 5 potiona, znači baš mi prelagano bilo. Nakon toga sam s prijateljem krenuo igrati adventure mode na master jer je on na svom crusaderu imao dosta dobre iteme pa smo mogli, i sada sam 67 lvl i krenio adventure igrati solo na expert i tu dolazim do problema, dmg radim još kolko tolko solidan jer sam dobio neki dobar 2 h sword, ali imam premalo toughnesa pa čim naleti grupa jačih mobova bude šou. A najgore od svega što dobijem samo neke bzveze iteme, svi žuti i to bez mjesta za sockete pa si ne mogu ni taj toughness poboljšat. A sad ako spustim još težinu dropovi će bit lošiji kontam pa neću lika 100 godina opremit za neku ozbiljniju igru. Kako ste vi peglali dok ste lvlali, koja je optimalna težina za doć do 70-og i ujedno koliko toliko pokupiti dobre iteme? imam još ta 3 lvla samo ali mogu mislit što će biti tek kada budem 70 kad me sad već sabijaju toliko, kako stvari stoje čini mi se da ću morat opet na normal vratit :-/

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.8.2014 17:56 (lobotomac90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
lobotomac90 kaže...

Malo me zbunjuje oko težine, sada mi je odjednom i na Expert postalo zeznuto...Igram barbara i prešao sam na normal kampanju bez imalo muke, potrošio sveukupno možda 5 potiona, znači baš mi prelagano bilo. Nakon toga sam s prijateljem krenuo igrati adventure mode na master jer je on na svom crusaderu imao dosta dobre iteme pa smo mogli, i sada sam 67 lvl i krenio adventure igrati solo na expert i tu dolazim do problema, dmg radim još kolko tolko solidan jer sam dobio neki dobar 2 h sword, ali imam premalo toughnesa pa čim naleti grupa jačih mobova bude šou. A najgore od svega što dobijem samo neke bzveze iteme, svi žuti i to bez mjesta za sockete pa si ne mogu ni taj toughness poboljšat. A sad ako spustim još težinu dropovi će bit lošiji kontam pa neću lika 100 godina opremit za neku ozbiljniju igru. Kako ste vi peglali dok ste lvlali, koja je optimalna težina za doć do 70-og i ujedno koliko toliko pokupiti dobre iteme? imam još ta 3 lvla samo ali mogu mislit što će biti tek kada budem 70 kad me sad već sabijaju toliko, kako stvari stoje čini mi se da ću morat opet na normal vratit :-/

Ma polako samo. Odi na normal do 70 jer je to prvi cilj koji moraš ispuniti za dobar gear. Nakon toga fino riftove da možeš kupovati kod kadale i skupi se brzo. Joinaš se u neki guild pa nađeš ekipu ili u community baš za svoju klasa pa možda pronađeš ljude koji će ti pomoći. Sad nakon patcha ću igrati malo češće pa se javi ako hoćeš. Crusader mi je praktički skroz opremljen pa ti dam što god padne. hexfire#2244 je battletag

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
lobotomac90 kaže...

Ne brini, od Normal do Master su ti manje više isti dropovi. Odigraj na što nižoj težini (tj. na kojoj se ne mučiš previše) do lvl 70, onda par sati dok ne skupiš kakvu takvu opremu/recepte, pa malo dropova i kraftanja, eto te na T1-2, itd.

15 godina
neaktivan
Diablo 3
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina

Opet sam kao djete pred ekskurziju... :)

Dok čekao da se to montira na servere evo svih promjena u detalje LINK

Smrt u penziji
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Leoric Crown i vigilante belt su mogući bis za cooldown buildove,pogotovo jer cusaderov hellskull ne rola CDR vise.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XsX-2902/hero/44882593
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.8.2014 22:53 (XSX).

0 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...
lobotomac90 kaže...

Ma polako samo. Odi na normal do 70 jer je to prvi cilj koji moraš ispuniti za dobar gear. Nakon toga fino riftove da možeš kupovati kod kadale i skupi se brzo. Joinaš se u neki guild pa nađeš ekipu ili u community baš za svoju klasa pa možda pronađeš ljude koji će ti pomoći. Sad nakon patcha ću igrati malo češće pa se javi ako hoćeš. Crusader mi je praktički skroz opremljen pa ti dam što god padne. hexfire#2244 je battletag

Evo spustio sam težinu na hard i znatno mi je lakše, bez previše muke ih riješavam i u samo jednom bountyju sam dobio 2 legendary itema, sad jel to bila slučajnost ili ne vidjet ćemo, uglavnom na hard ću peglati dok se ne skupi neka oprema bolja,a onda ću s legom na master ili torment što nam već bude odgovaralo. Ja sam malo previše žurio s težinama kada sam vidio da je na normal prelagano, a novi je account pa nemam ništa paragorna još niti nekih itema u stashu :D

12 godina
Diablo 3

Već vidim što ću lovit sa Crusom..

Novi set za Crusa "Roland's Legacy"

- 4 komada seta podiže damage Shield Basha i Sweep Attacka za 100%

- 6 komada seta sa svakim korištenjem Shield Basha ili Sweep Attacka koji opali moba daje 20% AS-a na 3 sec i stacka se 5 puta..

Brutalan set...

Dva gema:

"Mirinae, Teardrop of the Starweaver"

- 15% chance on hit to smite a nearby enemy for 2000% weapon damage as Holy.

- Increase per Rank: +40%

- Rank 25 bonus: Smite a neary enemy every 5 sec

"Bane of the Powerful"

- Gain 20% increased damage for 20 sec after kilink an elite pack

- Increase per Rank: +1 sec

- Rank 25 bonus: Increase damage against elite by 15%

Smrt u penziji

0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Vec vidim sta cu lovit!? Golde za sve to polacat jer se polako tope! LOL

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
win32 kaže...

Vec vidim sta cu lovit!? Golde za sve to polacat jer se polako tope! LOL

Goldi neće biti problem jer dovoljan je jedan Goblin Rift i bogat si...

Na PTR sam naletio na jedan i dobio nekih 20-ak miliona i to na T1.. mogu misliti koliko se skupi na većim težinam...

Smrt u penziji
12 godina
Diablo 3

Početak prve sezone je u petak 29. u 21.00

Neznam baš koliko će igranje sezone imati smisla.. no bumo vidli :)

EDIT: LINK

Nego hoće li netko od vas igrati sezonu??

12 Da hoću, obavezno..
7 Ne pada mi na pamet..
12 Hm.. ne znam..
Smrt u penziji
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.8.2014 9:01 (geothia).

0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Ne zanima me sezona previše, ali pošto imam samo jednog lvl70 HC lika planiram krenuti sa Demon Hunterom. Ali fino polako i usporedno s time klasično na softcore. Briga me za acchievemente, conqueste i slično.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Sta ce vam ovo pa vise ne trebaju ovi materijali za craftanje.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XsX-2902/hero/44882593
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja cu vjerojatno malo igrati, ali jos ne znam da li s DH ili Crusaderom.

Do sad sam igrao najvise s DH pa njega najvise "poznam". Igrao sam i s Crusaderom, ali ne onoliko koliko sam htio pa nisam bas bio efikasan kao s DH.

Moram jos malo detaljnije pogledati promjene za DH i Crusadera. Na prvu sam vidio da su za DH dosta prebacili skilove na Cold.

Sezonu mogu igrati samo s jednim likom? Ne mogu recimo krenuti ispocetka nakon tjedan dana s novim likom?

Uh, kako sam sad ljubomoran na srednjoskolce i studente {#}

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.8.2014 13:19 (Chaky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Kažu da je patch download 300MB, ali da rekonfigurira hrpu file-ova, pa može instalacija trajati i do 30 minuta.

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/11660436838#1

Sezona 1 počinje u petak navečer, ako sam dobro skužio u 22-23h po našem vremenu:

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/11660566901#1

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Chaky kaže...
Sezonu mogu igrati samo s jednim likom? Ne mogu recimo krenuti ispocetka nakon tjedan dana s novim likom?

Dok traje sezona i dok imas char slotova možeš raditi nove likove afaik

15 godina
Diablo 3

Igra jos tko vanillu?

Imam Mempo s nekim 5,5 CHC, Lacuni-e koji su bili oko 500 M (mislim da imam dva-tri komada), odlicne Climbersice. dva fina 1h sworda, jedan EF,  nesto ringova...uglavnom gear za barba i wiza.

Gear je bio vrijedan par bilijuna (nekada davno) pa ga pozajmim kome treba jer si trebam osloboditi mjesta u stashu od likova s kojima ne igram.

Zao mi je salvage-at ga pa sam ga zato zadrzao (trebao sam ga utopiti kada je bilo vrijeme, ali ok....bilo pa proslo).

Ako netko igra, neka sibne PM.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Diablo 3
Smrt u penziji

0 0 hvala 0
17 godina

Pojacali su two-handere kako su najavili. Moj stari/novi maximus.

1 1
17 godina

Ovako. Na T6 sam dva puta za redom dobio kljuc za greater rift nakon sredjivanja bossa. Pa sam se spustio na T3 i nisam dobio kljuc. Prvi ulazak u greater rift daje borbu sa valovima mobova, koliko valova vise odradis veca je startna tezina greater rifta. Za 8 valova sam dobio pocetnu tezinu 27. Koja, koliko mogu procijeniti odgovara T6. Onda ide klasicno ubijanje mobova (koji ne dropaju nista) i elita koje dropaju neke balone koji popunjavaju progres bar. I na kraju, naravno, boss kojeg se mora srediti u odredjenom vremenu za bonuse. Evo rezultata mog prvog. Ona stvarcica za sockete je opaka. Jucer sam frendu u partiju da maximusa koji je imao 2900 bez socketa kada napravi socket sa ovime i nakon pojacanja two-handera imat ce opakog maximusa.

1 1
2 2
3 3
4 4
5 5
6 6
7 7
8 8
9 9
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2014 11:58 (Eld).
15 godina
Diablo 3

Igram upravo s crusom adventure mod i cini mi se da je igra postala laksa.

Mozda je to samo neki moj feeling, ali mi se cini sve dosta lakse...brze cistim elite i mobove i sve ide nekako glade i brze.

P.S.

Definitivno je lakse kada demon i lanac doslovno sami srezu mobove na T4, to prije nije bilo tako ako se dobro sjecam.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2014 13:00 (win32).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Naravno da ti je nesto lakse ako nosis two handera na crusaderu jer su ih pojacali. Ali odi na greater rift pa ces vidjeti da i nije sve bas tako glatko :) Svidja mi se sto su stavili da se plavi i zuti itemi mogu kod kovaca jednim klikom rastopiti. A primijetio sam da oni mali goblini, lopovi sto ih se povremeno srece sada uvijek dolaze u paru.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2014 13:09 (Eld).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

{#} imam novo oružje {#}

BTW monk jako jako jako trga sada.. t6 mi je šetnja parkom {#} swk preko 200m crittovi na elitima.

nisam još solo probao grift, sa frendovim wd-om sam završio 32..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Eld kaže...

Naravno da ti je nesto lakse ako nosis two handera na crusaderu jer su ih pojacali. Ali odi na greater rift pa ces vidjeti da i nije sve bas tako glatko :) Svidja mi se sto su stavili da se plavi i zuti itemi mogu kod kovaca jednim klikom rastopiti. A primijetio sam da oni mali goblini, lopovi sto ih se povremeno srece sada uvijek dolaze u paru.

Bas ti je vijest na Games Masteru. Uz podebljani Gold drop, podebljali su i Treasure Gobline.

Da, podebljali su 2h oruzja, ali su nerfali skill od Crusadera (onaj gdje moze nositi 2h oruzje u jednoj ruci), pa je gain ispod 10%.

Ali i sam cu probati Seasonal s Crusaderom.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2014 13:24 (Chaky).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice