Malo me zbunjuje oko težine, sada mi je odjednom i na Expert postalo zeznuto...Igram barbara i prešao sam na normal kampanju bez imalo muke, potrošio sveukupno možda 5 potiona, znači baš mi prelagano bilo. Nakon toga sam s prijateljem krenuo igrati adventure mode na master jer je on na svom crusaderu imao dosta dobre iteme pa smo mogli, i sada sam 67 lvl i krenio adventure igrati solo na expert i tu dolazim do problema, dmg radim još kolko tolko solidan jer sam dobio neki dobar 2 h sword, ali imam premalo toughnesa pa čim naleti grupa jačih mobova bude šou. A najgore od svega što dobijem samo neke bzveze iteme, svi žuti i to bez mjesta za sockete pa si ne mogu ni taj toughness poboljšat. A sad ako spustim još težinu dropovi će bit lošiji kontam pa neću lika 100 godina opremit za neku ozbiljniju igru. Kako ste vi peglali dok ste lvlali, koja je optimalna težina za doć do 70-og i ujedno koliko toliko pokupiti dobre iteme? imam još ta 3 lvla samo ali mogu mislit što će biti tek kada budem 70 kad me sad već sabijaju toliko, kako stvari stoje čini mi se da ću morat opet na normal vratit :-/
Ne brini, od Normal do Master su ti manje više isti dropovi. Odigraj na što nižoj težini (tj. na kojoj se ne mučiš previše) do lvl 70, onda par sati dok ne skupiš kakvu takvu opremu/recepte, pa malo dropova i kraftanja, eto te na T1-2, itd.

:

imam novo oružje