Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.549.393
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
GoodAngel kaže...
tako da ne znam šta ti pričaš, ko da svi imaju iste mogućnosti i nemaju svi priliku provest 100 sati tjedno pred kompom da bi opremili lika da se igra torment 1, ja igram 2-3 sata dnevno. em mi se ne da više, em radim i neke druge stvari tako da mi opremanje lika boljom opremom ide dosta sporije nego nekom tko provede 10h u komadu. a ima i takvih koliko hoćeš.

Onda igra naprosto nije za tebe, i nađi si nešto drugo što možeš igrati ovisno o svojim mogućnostima.

Blažena vremena kad nije bilo interneta za plakanje po forumima, nego su se igrači naprosto prilagođavali igrama - ne obratno.

Split your lungs with Blood and Thunder
13 godina
neaktivan
Diablo 3

I sam isprobavam svakakve kombinacije, sve solo igram, najjaci mi se wizard pokazao, trenutno Torment II s njim solo ide vise manje bez problema, naleti pokoja elita ali da se i ona rijesiti, DH ide na masteru isto ok-onako laganini, monk mi je najlosiji, trenutno igram na Normalu i nema sanse da se maknem na veci nivo tezine. Barbar, Crusader i WD na Expertu bez problema, mozda i Master bi mogli ali mi je ugodnije na Expertu. Oprema samo sto ingame mi pala na likovima. Sve u svemu svih 6 likova na lvl 70, a i zabave ne manjka. Jos da im serveri rade kako spada.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Evo i moj malji crusader u akciji, danas se prebacio na Torment 2. 

4 0 hvala 1
11 godina
Diablo 3

vidio sam negdije da ljudi dižu likove kroz adventure mod.

kako to funkcionira?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Imas 5 actova, na svakom imas 5 bountya. Neki su kratki i lagani (tipa ubij azmodana ili ubij butchera ili nesto tako), neki dugi i dosadni (tipa velika mapa, ubij 150 mobova i 1 unique moba kojeg moras trazit). Kad rijesis cijeli act (svih 5 bountya) dobijes bonus (ali mislim za samo prva 2 acta koja rijesis) tipa double bloodshards i to je to. Svaki act koji rijesis ti daje horadric stash sa hrpom random itema, uglavnom blood shardovi, crafting materijali, random item, ti zuti drekeci za otljucat rift. Padaju ti neki zuti itemi sa kojima otkljucavas riftove, 5 itema ti treba, ja sam u jednom prolazu preko 20 skupio (sa horadric stashom). U rift udjes ko u bilo koju mapu sa zutim portalom, random mapa se spawna sa random mobovima. Ima  elite mobova naravno, ubijas mobove, elitove i ides dublje u rift (svako toliko naletis na novi portal koji te vodi "dublje") i tako dok ne napunis sa desne strane ko quest bar. Onda se spawna rift guardian kojeg ubijes za random loot i zavrsen rift sto daje exp i money bonus.

Tadaaaa, to je adventure mode objasnjen.

Za levelanje se isplate bountyji jer daju hrpu expa (svaki bounty je quest, ako je bounty napravit recimo cursed chest onda su to 2 quest rewards, svaki act je quest, dobijes nakraju exp i lovu) - tako se levela. Riftove preskoci do lvl 70, dugo traje, to je u biti veliki grind dok ne ubijes guardiana... traje oko pola sata uglavnom (moze puno krace, ovisno o opremi i tezini) i u biti je namijenjen farmu vise nego levelanju. Kad sve pocistis, izadji iz igre da resetiras bountye i kreni iznova. Brze mislim da ne mozes levelat trenutno.

Moj PC  
2 0 hvala 3
11 godina
Rhodin kaže...

Imas 5 actova, na svakom imas 5 bountya. Neki su kratki i lagani (tipa ubij azmodana ili ubij butchera ili nesto tako), neki dugi i dosadni (tipa velika mapa, ubij 150 mobova i 1 unique moba kojeg moras trazit). Kad rijesis cijeli act (svih 5 bountya) dobijes bonus (ali mislim za samo prva 2 acta koja rijesis) tipa double bloodshards i to je to. Svaki act koji rijesis ti daje horadric stash sa hrpom random itema, uglavnom blood shardovi, crafting materijali, random item, ti zuti drekeci za otljucat rift. Padaju ti neki zuti itemi sa kojima otkljucavas riftove, 5 itema ti treba, ja sam u jednom prolazu preko 20 skupio (sa horadric stashom). U rift udjes ko u bilo koju mapu sa zutim portalom, random mapa se spawna sa random mobovima. Ima  elite mobova naravno, ubijas mobove, elitove i ides dublje u rift (svako toliko naletis na novi portal koji te vodi "dublje") i tako dok ne napunis sa desne strane ko quest bar. Onda se spawna rift guardian kojeg ubijes za random loot i zavrsen rift sto daje exp i money bonus.

Tadaaaa, to je adventure mode objasnjen.

Za levelanje se isplate bountyji jer daju hrpu expa (svaki bounty je quest, ako je bounty napravit recimo cursed chest onda su to 2 quest rewards, svaki act je quest, dobijes nakraju exp i lovu) - tako se levela. Riftove preskoci do lvl 70, dugo traje, to je u biti veliki grind dok ne ubijes guardiana... traje oko pola sata uglavnom (moze puno krace, ovisno o opremi i tezini) i u biti je namijenjen farmu vise nego levelanju. Kad sve pocistis, izadji iz igre da resetiras bountye i kreni iznova. Brze mislim da ne mozes levelat trenutno.

hvala na odgovoru ali mene zanima kako od lvl1 lika dizat kroz adventure mod a ne prelazit cijelu igru najprije.

možda sam malo krivo pitanje postavil sorry {#}

imam ja wiz na lvl 70(127) pabi sa crusaderom krenul

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.4.2014 8:32 (keke13).
16 godina
odjavljen
keke13 kaže...

hvala na odgovoru ali mene zanima kako od lvl1 lika dizat kroz adventure mod a ne prelazit cijelu igru najprije.

možda sam malo krivo pitanje postavil sorry {#}

imam ja wiz na lvl 70(127) pabi sa crusaderom krenul

Nikako. To nije ni namijenjeno igračima koji igraju prvi put. Ali kažeš da imaš lika lvl 70, a ne znaš kako radi Adventure mod? Huh? Jesi kupio lika ili odigrao?

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
11 godina

pa ni jedno ni drugo znam šta je adventure mod.

zanima me da li se može sa drugim likom krenut odmah u adventure ili se mora najprije preć cijely story?

16 godina
odjavljen
keke13 kaže...

zanima me da li se može sa drugim likom krenut odmah u adventure ili se mora najprije preć cijely story?

Pa jesi probao? Obično probaš prije pitanja. (i vidiš da možeš).

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
17 godina
keke13 kaže...

Dovoljno je da na jednom liku otključaš adventure mode, onda sa svim ostalim likovima, pa i novo kreiranim možeš odmah krenuti sa adventure mode-om.

Postavljaš ga na "Game Settings", naravno.

16 godina
Diablo 3

Za levelanje ti preporucam slijedece (meni se pokazalo najlaksim) - napravi najjaci ruby koji mozes (imperial nije los, ali ima i boljih) i stavi ga u lvl 1, 2, 3 weapon sa socketom (cim prije tim bolje) i deri. Letit ces kroz sve u igri. Kad god nadjes jace oruzje sa socketom (ili ga enchantas da ima socket ako ti se cini isplativim) salvegaj trenutno oruzje i iskoristi gem u novom.

Takodjer craftaj/skupljaj random gear po levelima koji ima sockete i afix "reduced level requirement" i daj ga liku koji dizes. Sa dobrom pripremom mozes JAKO brzo levelat. Frendu iz guilda je dropo lvl 70 2h sword sa 3065 dps koji ima reduced level requirement 25 i moze ga equipat u 1h na lvl 45 guardianaDa nabavi jos jedan lvl 60 item sa 1500 dps i sa slicnim afixom moze pola igre preci bez ikakvih problema, a prvu polovicu doslovce letis sa rubyem u weaponu. Takodjer ono sto sam reko, random gear sa socketima (i reduced level requirement pomaze) u koje stavljas najjace gemove koje imas. Imperial mislim da ti daje 100 na statove, socket u helmu ti daje 33-41% vise expa (iz ekspanzije gemovi).

To je najbolja priprema za levelanje sto mozes imat. Mislim da je najbrze proletit kroz story sa tako pripremljenim likom i onda adventure negdje od lvl 45-50 (tako ces imat kad zavrsis story).

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.4.2014 9:08 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
GoodAngel kaže...

ali moj je dojam da su gadno otežali igru i sasvim nepotrebno sad moram satima farmat da bi igro torment 1 i to im zamjeram, da bar mogu igrat torment 1

Nakon par dana igranja sa jednom klasom na 70-om levelu moci ces igrat t1 bez problema ne brini.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.4.2014 9:06 (AFARON).
11 godina
TomoR kaže...
keke13 kaže...

Dovoljno je da na jednom liku otključaš adventure mode, onda sa svim ostalim likovima, pa i novo kreiranim možeš odmah krenuti sa adventure mode-om.

Postavljaš ga na "Game Settings", naravno.

to me zanimalo hvala

16 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo moj WD na hardcore, s tim da nemam baš nešto puno sati igranja, jer nemam baš vremena. Ali skupilo se ponešto da ga opremim. 

Za sada igram T1, i ne usudim se više, s time da igram samo advanture mode. I uglavnom riftove farmam dok imam ključeve, ja i frend igramo uvijek zajedno, sam igram samo na lakšim težinama. 

Ali s igranjem itemi laganini padaju kao i sastojci za enčentanje pa se da složiti dobra oprema. 

Sigurno da više igram bi padale i bolje legenede, ovako samo nešto imam što sam uspio iskoristiti. 

Pošto je HC lika iznad t1 nisam niti testirao a niti nema potrebe, a i bojim se {#}

Jer i ovako me poneki elitovi iz ACT5 u rifotovima biju ko ludi pa se treba jako dobro paziti.

Ovo je lik na bnetu, i glupo je što se ne vide ono što smo mjenjali na itemima, pa valjda će i to nekad srediti.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/%C4%91uro-2155/hero/26822807

Resista skupljam, jer je jako bitan na HC, kao i sve ostalo, jer tamo se treba paziti za uvijek ono najgore. A to je smrt. A za sada imam oko 150 sati igranja s ovim mališanom da još nisam krepao. {#} 

Ova prva slika se malo lošije vidi, pa evo je u full rezoluciji: klik

Đuro#2155
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.4.2014 9:31 (Franjo15).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Super je taj HC, samo pazi da serveri ne crknu :D ..a kako je krenulo u zadnje vrijeme.

Moj online portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn II Moj Battle.net Profil - http://eu.battle.net/d3/en/profile/Gaap-2615
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Skull1989cro kaže...

evo posta koji će vjerojatno dobiti koji td ali hebiga... mijenjam steam account za diablo 3 ekspanziju, nemam love da je sam kupim a igra mi se. steam mi ne treba jer ga skoro pa i ne koristim http://steamcommunity.com/id/_TeQuila/games/?tab=all&sort=name 

ako možda ima zainteresiranih javite na private

Imas dobrih igara na acc pa vjerujem da ce se naci netko za trejd.

Zao mi je sto su ljudi sutili za ovakve stvari jer dok je bilo RMAH ne bi bilo problem skupiti 40 €, makar u gemovima.

Nego sto se tice drop rate-a legendarnih itema, kakao sam zapoceo malo igrati s DH, T1 mi je iskreno bio pretezak u pocetku pa sam par dana igrao na "Master" i u tih par dana sam mozda vidio jedan ili dva leg. itema.

Sinoc sam dobio neki malo bolji gear tj. dovoljan za T1 i u kratkom vremenu je palo par legendary itema koje sam cak i mogao iskoristit, dok na "Master" nisam vidio ni "l" od legendarnog i to danima.

Napominjem da mi je MF isti, nisam ga mjenjao na niti jednom gearu pa mogu reci da je razlika uzmedu "Master" i "T1" ogromna sto se tice drop rate-a legendarnih itema.

Mozda je to kod mene bilo sve neka puka slucajnost, ali znam da je na Master bila totalna susa no nisam imao bas nekog izbora posto mi je gear bi pre los cak i za T1.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
14 godina
Diablo 3

Da li se nađe negdje RoS po 15 eura? Možda da netko prodaje korišteni već.

Možda 20 eura ajde najviše. Iznad toga mi baš i ne vrijedi nakon dojmova originalnoga Diabla 3 :D .

Moj PC  
0 10 hvala 0
13 godina
neaktivan
tigerija kaže...

Možda 20 eura ajde najviše. Iznad toga mi baš i ne vrijedi nakon dojmova originalnoga Diabla 3 :D .

RoS ti nije samostalna igra, moras imati Diablo 3 na acc aktiviran, te dodas RoS cd-key, znaci upgrejdas Diablo na novu ekspanziju, i trenutno je jako dobro napravljen, jos nikome nije dosadio, mozda za par mjeseci se i nadje po 20€ ali cisto sumnjam.

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Wizard - nakon sta sam zapeo na lvl70/t1, stvar je profunkcionirala kad sam odbacio stare navike :)

Reducirao sam ias/cc/cd, podigao dmg i healthpool + LoH, resource reduction. Sakupio sam i craftao nesto COLD elemental dmg bonus geara i i krenuo na ice build :) Sa cold blooded imam ukupno 40% dmg bonus na cold skillove, odlican dmg boost koji nije vidljiv u dps sheetu. Skillovi su svi cold: Ice Blades, Frost Nova, Ice Black hole i Ice armor (koji usput odlicno procesira loh kad si okruzen trashom). T1 mi je trenutno facetank setnja, nisam probao dalje. Ima netko kakve savjete/ideje oko ice builda? 

Ne znam kako bi se uklapao onaj zadnji passive skill, 4 elementa. Imam legacy 6% elemental dmg  triumivriate i poison dmg na weaponu. 5% bonusa bi se dodalo samo na weapon poison dmg?

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.4.2014 12:14 (mcf).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ERM kaže...

Lajkić za video i kvalitetu rendera.

Šteta kaj je Crusader tak trom i spor. {#}

11 godina
neaktivan
ERM kaže...

Pa mi smo u istoj guildi hehe:)

11 godina
neaktivan
Chaby kaže...
ERM kaže...

Pa ako želiš izvući najviše od crusadera, koristi se 2 hander u main handu a onda se gubi 15% movement speed {#}

14 godina
SlavkecD3 kaže...
tigerija kaže...

RoS ti nije samostalna igra, moras imati Diablo 3 na acc aktiviran, te dodas RoS cd-key, znaci upgrejdas Diablo na novu ekspanziju, i trenutno je jako dobro napravljen, jos nikome nije dosadio, mozda za par mjeseci se i nadje po 20€ ali cisto sumnjam.

Aha da, korišteni RoS je RoS+D3  :D .

Imam D3. Ali mi se neda davati sad opet za RoS... Sačekat ću pa budemo vidjeli...

Šta mislite koliko će expanzija još izaći? Jedna ili dvije? Sumnjam da će raditi Diablo 4 tako brzo :D . Makar im je to mogla biti zanimljiva ideja (i profitabilna) da su odma tako krenuli. Kao i CoD :D .

11 godina
neaktivan
Chaby kaže...
ERM kaže...

Istina nazalost meni je crusader kao klasa sasvim super napravljena igrao ga odkad je ekspanzija dosla odmah krenuo levelovat,ali nazalost prespor je,nema neki mobility osim konja koji ima po 20-25 sec cd,za razliku od drugih klasa.ali sto se tice spellova survival i burst dmg je jako zabavan i doabr.Vratio se svom wizardu kojeg sam igrao jos davno prije ekspanzije,jbg brzi je:P i dosta veći dmg,ali svi znaju wizard je op trenutno

16 godina
Diablo 3

Ma wizard je uvijek bio op :) baš kao i sorc u d2.

Moj Online Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn -III- Moj Battle.net Profil - http://eu.battle.net/d3/en/profile/Gaap-2615
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Spamfish kaže...

Istina nazalost meni je crusader kao klasa sasvim super napravljena igrao ga odkad je ekspanzija dosla odmah krenuo levelovat,ali nazalost prespor je,nema neki mobility osim konja koji ima po 20-25 sec cd,za razliku od drugih klasa.ali sto se tice spellova survival i burst dmg je jako zabavan i doabr.Vratio se svom wizardu kojeg sam igrao jos davno prije ekspanzije,jbg brzi je:P i dosta veći dmg,ali svi znaju wizard je op trenutno

Konj je super skill, čak i cool down nije tak prevelik problem, ali ima jednu jako lošu stranu - ne prolazi kroz ništa. Nema mi goreg nego upalit konja i onda nemrem proći kroz vrata, najčešće u Keepsima.

Ali da je one shotanje elite packova s Bombardmentom kul - je. {#}

17 godina

Čini mi se da je sad moguća puno veća raznolikost u skill setupu. Super je. Baš sam zadovoljan.

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
16 godina
Diablo 3

Imam samo jedan problem sa novim sustavom, a to je da si OP ako build slazes oko geara, tj. bonusa koji ti daje, odnosno da si dosta slabiji bez toga. Ja recimo imam neke ideje kakav build zelim i otprilike znam koji itemi bi mi se tu uklapali, a nikak da ih dobijem/nabavim. Vidio sam ljude koji imaju ili brdo sati ili srece u igri koji to imaju i bolesnoca koliko budu jaci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ali sa enchantom si lako slozis kaj ti treba.

Nadjes, npr neki item sa 2 ili 3 stvari koje su najbitnije. Npr, za sorcu - intelligence i vitality ili crit, pa treci ili cetvrti dodas da uskladis.

Ja sam recimo na 3 itema stavio +10/+12% na black hole, ili pak +10/+12% na disintegrate.

Edit:

Btw, sa bounty na normal u grupam od 4 covjeka skupis itema i para jako brzo. Svako rjesava svoj act, zadnji act svi skupa i paf, skupis itema i itema i para.

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.4.2014 13:35 (Dachande).
11 godina
neaktivan
Chaby kaže...
Spamfish kaže...

Konj je super skill, čak i cool down nije tak prevelik problem, ali ima jednu jako lošu stranu - ne prolazi kroz ništa. Nema mi goreg nego upalit konja i onda nemrem proći kroz vrata, najčešće u Keepsima.

Ali da je one shotanje elite packova s Bombardmentom kul - je. {#}

Slazem se,mislim nisam mislio da je konj bezvezan skill super je,ali baš što kazes taman upalis ga ili naletim na neku prepreku ili od navike upalim ga pa promasim chest otvorit:))

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice