LOL pao mi legendary ring na normal u petom aktu, a da stvar bude luđa sa wizardicom pod feats of strength imam sve aktove (osim petog) na svim težinama i nijednom nisam ni došao blizu da mi padne legendary. Inače žuti itemi pljušte samo tako.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima li tko problema sa riftovima? Svaki put kad pokušam dugo mi učitava mapu, a onda taman kad se učita odmah me izbaci iz igre.
Meni palo već nekoliko legendary-ja na normal-u u prva 2 ACT-a, pa sam pred kraj 2. ACT-a prebacio na HARD jer je bilo sasvim OK za igrat s tom opremom
Sad na HARD-u brže se napreduje ali kao da podjednaki itemi ispadaju..
Kad dobijemo novog craftsman-a?
Dal je netko možda naručivao Cd-key sa ove stranice
http://base-host.com.hr/270-diablo-3-reaper-of-souls.html
Cd key je 240 kuna što je dosta jeftinije od ostalih
Brojevi u ovoj igri su otisli u qrac. Trash gear je sad nekih 250-300k dpsa, a nasao sam lika 1.6m dpsa.......mislim stvarno sta su radili oni hajvani iz blizzarda, odigrao sam expanziju, nista posebno opet. Definitivno su opet usrali jedan fenomenalan brend koji se zvao Diablo.
Ajmo sad thumb down.
Ovo ne bih dao ni ovcama da igraju
Neznam ali ja trenutno uzivam puno vise nego u D2 LoD. Drugo je to kad me uhvati nostalgija pa mi se sve iz proslosti cini boljim, kao djedu kakvom :)
Varljiv je, više ne znači nužno bolje (izdržljivije).
Ali ako se toughness racuna preko dmg reduction postotka, onda bi trebao biti poprilicno tocan i manje varijabilan. Jedina varijacija bi onda bila utjecaj LoH, Life regeneration i Life per resource spend statova (veci omjer life-a u toughnessu = manje ucinkovit Loh, LR i Lprs)
Probaj napraviti test (ako imaš viška geara), pa ćeš jako dobro vidjeti o čemu pričam.
Evo ti i formula:
Toughness = (Total HP)*(1-Armour DR)^-1*(1-Average Resist Dr)^-1*(1-Dodge)^-1
I još jedan link:
Konacno mi se DH oporavila od prodaje geara. 400k dmg, 3.8mil toughness sa 800+ ress all - i dalje koristim companion boar, ali nadam se da cu i to uskoro moc maknut i prec na cisti pew pew. Jucer mi takav gear popadao dok sam radio adventure (igram torment 1 sa frendom, iako mislim da cemo probat 2 i 3 danas jer ne umiremo).
Jel netko dobio ISTA dobro od bloodstonea? Mislim to mi dodje ko dodatni random drop/craft attempt samo za novu valutu... Ne znam ima sta pametnije za radit sa bloodstoneovima?
Kako f.cking napravit rift u 2 minute? Jel ideja otic na easy i tamo to probat napravit? Jucer smo ih cistili, nismo na tormetn ni onaj od 15 minuta uspjeli napravit, imamo jos za 4 attempta sigurno key shardova.
Za sada je igra dobila novu dimenziju u kojoj se vidi da si je blizz dao makar malo truda. Uz obicno prelazenje kampanja, reset questova i adventure mod sa bounty/rift komboima ovo vise nije toliko lose. Horadric stash mi uglavnom nedaje nis prepametno, palo mi je brdo legendary itema i crafting materijala, vec i neki planovi, digo sam sve osim jewlera na max (nikako skupit ono zuto g*vno da dignem i jewlera).
Ajde, dali su si truda, moram im to priznat... Zabavno je ponovo. Samo... zao mi je sto nisam farmao paragone sa bonusom, ovo sada je bullsh*t. Skoro 5 sati jucer, jedva 2 paragon levela.
jeli zna netko iskustveno na koji način skalira snaga elite i trash-mobova sa levelom lika?
Naime, do RoS-a sam sa svojim relativno slabašnim WD (uz malo muke) mogao odguliti Act 4 na Torment težini (Act 1 - 2 su bili walk in the park). Poslije RoS-a, i uz dizanje levela na 67 (trenutno) elite me zgaze u Act 1 na težini niže.
!?! !?!
Nije mi problem sniziti težinu, samo sam "puzzled". Prvo probam nastaviti Act5, vidim ne ide. Onda si kažem, ajd idem malo grindat Act 3 da si ojačam lika, izađem van i na bastion keep-u na stepenicama me dočeka i pregazi elita sa pratnjom. Opet izađem van i krenem u Act 1 jedan cota run odguliti i opet poginem jedno 10-15 puta na susretu s elitom. Spustim težinu za jednu razinu i kao da nisam ništa napravio. :/
WD je trenutno cca 150k dps, 1,5m Toughnessa (3600 Armor, 800 all-res, 180k Health). Any ideas?
http://www.reddit.com/r/Diablo/comments/21h4yg/buff_your_dps_greatly_monks_witch_doctors/
Za Monkove :)
Na znam iskreno, ja sam sa slicnim statovima prelazio act 5 sa DH (nesto veci dmg, manji res all, otprilike isti toughness). Ali skalira ti se sa levelom, tako da nigdje nisi siguran. Moj savjet ti je smanji na master ili expert i predji igru, dobit ces nakon mathaela hrpu dobrih itema (meni su dropala 4 legendary materijala/itema na njemu), dobit ces max lvl (svi skilovi) i onda kreni farmat adventure, bit ce ti puno bolje tako nego se sad maltretirat na act 1, 2, 3.
Koristi templara ispred sebe, daj mu max survivability gear, imas svoje mobove, neki combo napravi da nisu svi na tebi i onda deri. Barem je WD dobar u tome.
Sa tim nisi opremljen za Torment solo.
Sto si ti veci level, to ce ti bit tezi jer su i mobovi tezi ako se ne varam. Tako da ispadna da je Torment na lvl 60 laksi nego lvl 65 ili lvl 70.
Kasno, već su "hotfixali": http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/12296739652#1
I dalje daje buff, ali ne toliko kao što je u reddit postu.
@Zura: Iskreno, to ti je da prolaziš na Normal-Expert (treba ti malo napadati opreme na nižim težinama pa se onda vratiti na višu težinu).
Recimo sa svojim wizzom, 800K+ DPS (buffed), preko 2,5M toughnessa mogu igrati rift Torment 1, ali recimo Malthael na T1 mi i dalje predstavlja veliki problem (pobijedio ga jučer u 3 party-u na T1 (ostali izginuli), ali tek nakon 7-8 pokušaja.
Svjestan sam da mi treba puno bolji chest armor prije svega, ali ne da ni igra ni Kadala (dropa mi recimo DH rukavice dok igram sa wizzom: ovakve http://us.battle.net/d3/en/item/the-shadows-grasp)
Ruku na srce, tek je prvi tjedan, skupit ćemo hrpu dobre opreme.
Moj je savjet igrati nižu težinu bounty/rift, pa kako se popravlja stanje s opremom, polako dizati težinu. I ja sam lvl70 počeo igrati na normal, nije me sram...
@2 minute achievement za riftove. Pa, recimo kad ćeš imati opremu za igrati T4, i spustiš na normal mogao bi "pregaziti" rift. Druga varijanta, nabiti hrpu paragona, i sa nekim low level likom (oružje sa socketom i max ruby unutra) bi isto teoretski mogao pregaziti rift na nekoj nižoj težini. Kao što rekoh, ima vremena.
... smanji na master ili expert i predji igru, dobit ces nakon mathaela hrpu dobrih itema (meni su dropala 4 legendary materijala/itema na njemu), dobit ces max lvl (svi skilovi) i onda kreni farmat adventure, bit ce ti puno bolje tako nego se sad maltretirat na act 1, 2, 3.
Koristi templara ispred sebe, daj mu max survivability gear, imas svoje mobove, neki combo napravi da nisu svi na tebi i onda deri. Barem je WD dobar u tome.
da izgleda da ću morati spustiti težinu još niže.
Sa tim nisi opremljen za Torment solo.
Sto si ti veci level, to ce ti bit tezi jer su i mobovi tezi ako se ne varam. Tako da ispadna da je Torment na lvl 60 laksi nego lvl 65 ili lvl 70.
Ono što me zbunjuje je da kad sam krenuo u Act 5, sa 120k dps + 1,2m dalo se igrati, ali je boss fight bio zaje*an. Sad na levelu 67 i malo boljim stanjem ispada da nisam ni za nižu razinu težine, ali niti na Actu 1.
Znači, grubom matematikom, za svaki level gore trebam ojačati lika cca 15% što bi me dovelo na levelu 70 na 480dps i 4,8m toughnesa. (tj na trenutnom levelu trebam barem 300dps i 3m). Jel ima neko da igra WD da otprilike potvrdi računicu za Torment 1 težinu ? (trenutno ignoriram LoX problematiku, samo gruba računica čisto da vidim u kojem smjeru moram ići)
WD je trenutno cca 150k dps, 1,5m Toughnessa (3600 Armor, 800 all-res, 180k Health). Any ideas?
Ja sam krenuo od nule s patchom 2.0 i kada je došao ROS krenuo sam igrati T1. S vremenom je postala igra sve teža pa s obzirom da igram s zombie bearsima, dizao sam si čim više healing, i makar sam znao na nekim elitima umrijeti par pute nisam spuštao težinu. Tako sam prošao Act5 i jednaput adventure mod i rezultat je 416K dmg, 6.3 toughessa, 20k healing, 560k HP i cca 1000allressa. Tako da bi ti je preporučio igrati T1 uz visoki healing makar će ubijanje trajati dugo jer imaš veću šansu za dobar loot. Uz to pogledaj dobro koje statse imaju itemi koji ti padnu, pa ih probaj enchantati.
Enchantanje itema je must ovdje. Nac item sa 6 afixa (4 primary i 2 random/secundary) kojemu su 2 ili 3 idealna i "podesit" ostatak. Skupo, istina (u smislu materijala koje zahtjeva), ali samo tako sam si uspio podesit gear. Cekat da padne "idealan" komad je nemoguca misija... Mislim... nije nemoguce, ali od kako imamo mystic je bezveze ako imate materijale :D
Nisam jos puno enchantao i transao, kao, cekam bolju opremu :)
I jucer sam napokon digao Blacksmitha na t12, i boze kad sam vidio koji materijali trebaju, a nemam ni jedan jedini :)
Jel postoji ogranicenje koliko puta se jedan item moze enchantat? Ili koliko statova se na njemu moze enchantat?
Nisam jos puno enchantao i transao, kao, cekam bolju opremu :)
I jucer sam napokon digao Blacksmitha na t12, i boze kad sam vidio koji materijali trebaju, a nemam ni jedan jedini :)
Jel postoji ogranicenje koliko puta se jedan item moze enchantat? Ili koliko statova se na njemu moze enchantat?
Postoji jedno - finacijsko :)
Nakon većeg broja pokušaja, cifra za enchantat item dosegne i do 2,3 m. Ja sam kišo love ulupo na jedan quadfecta amulet ( dok nisam dobio crit dmg iznad 80)
Enchantas samo jedan stat, ostale ne možeš mijenjati.
U kontekstu enchantanja da li Forgotten soul dropa negdje osim preko salvage-anja legendaryja?
P.S. qq-eri hoće nerfati Normal split bounty farm
U kontekstu enchantanja da li Forgotten soul dropa negdje osim preko salvage-anja legendaryja?
P.S. qq-eri hoće nerfati Normal split bounty farm
Dropa, na bossovima u riftovima
Najs, očekujte spam za Rift farming večeras iza 11 (kad uspavam dragu).
Jel nužno da bude Torment rift ili?
Nezz, ja sam igro na T1-T2, po jedan soul dropa. Mada ne uvijek.
Nije nužno da je torment rift, ali ne dropa ni svaki put Forgotten Soul.
Onda bar T1 radi class set dropa
nakon par mjeseci neigranja , počeo sam ga eto prije dva tjedna igrat i krenuo sa wizardom i već sam na lvl 60 paragon 16 (je malo ali meni je to najveći lvl do sada )
i mogu reć da mi je sada diablo predobar!
svaka čast onome tko je uopće i došao na ideju da maknu auction house!
(dosta je bilo šugavih farmera i botova koje su po cijele dane farmali i prodavali iteme i pritom uništili čar diabla)
prvi dan igranja nakon stanke mi je palo više legendarya nego u cijelokupnom mom igranju (cca 150 sati.
ali koja je sada radost kada ti padne legendary pa to su drame.
da vas samo pitam, koji je najbolji act i run za odradit da farmaš?
meni je zasada act1 odmah na početku onaj kapetan kod ograde i dok trebaš roknut one witčarke i act 3 kill the amazdon ili kako već se zove neam pojma više, uglavnom u ta dva runa fino padaju stvarčice i nađe se i pokoji legendary.
zasada mi je još premali damage da krenem igrat torment 1 ali polako se dižem....
Upravo narucio preko D2P Diablo 3 i ekspanziju!
\o/
Koliko moram cekati kljuc na email????
Od instant do 10 minuta uglavnom. Ali danas bi trebo doc u svakom slucaju.
Netko probao crusadera?ja sam iskreno crusadera odmah poceo cim je ekspanzija krenula live,jer obozavao sam paladina u d2 pa ovo je doslovno paladin u d3:) zadovoljan sam,iako vidim da dosta njih ga nevole bas,na njemu je najteze neki dmg skupit kao opremu dok wizardu i dh i ostalima kikiriki doci do 1 milijun dps skoro,ja trenutno stojim na 620k dmg i 11 million thoughness 1100 all resist sa Thor buildom,tj ligthing hammerdin build,na t1 treba 3 sekunde ako ne i manje elite pack ubit,ali sto se tiče mobilnosti uzas kako i izgleda tako i trci sporo nazalost hehe,ali svejedno zadovoljan.ostavio magea stoji jos na 60,fokusirat se na crusadera,tek je svjeza klasa:)
Evo ja isto nakon dobrih godinu dana krenuo ponovo i stvarno je D3 doživio preporod u mojim ocima.
Igram Wizard lvl 65 paragon 25, samo mi nije jasno o kakvim vi to milijunima dmg-a pricate jer ja imam 140k buffed i 3 mil toughnessa. T1 mi i nije toliko težak ako malkice kitam (upravo treći akt privodim kraju), ali j**** treasure goblini su nemoguci za ubit kad imaju 25 M hp-a. Čak sam prva 2 akta riješio na T2 ali dalje je bilo preteško pa sam spustio na hard koji je ucinio sve prelaganim pa mi je na kraju T1 najbolje prisjeo (umro samo 2 put na fire chain/fast/arcane enchanter/horde soul riperima).
Moram reci da mi se jako svida koliko mi loota dropa u 15 h igranja = 8 legendary, 10-ak treasure goblina (ubio ih samo 5) s tim da mi je samo 4 leg bilo korisno ali nmvz.
Bio sam malkice skeptican nakon originala ali sta ces kad sam blizz fanboy pa moram imati sve njihove igare. Na kraju sam samo još jednom sebi dokazao zašto im toliko vjerujem :D
To ti je act 3, pricekaj act 5 pa probaj sa tim statsima na T1