Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.652.274
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
Re: Diablo 3
geothia kaže...
1.Lovac kaže...

geo kralju nažalost u krivu si :(

pred kraj gdje ih identificira, svi budu acc. bound. :(

je ipak sam pogriješio... :(

I ja sam mislio da može jer je neki lik bacio onom žicarošu legendarni neki ring i ovaj ga je pokupio, al nisam siguran šta se dogodilo točno jer sam totalno slučajno u tom momentu uletio na njegov stream. -.-'

12 godina
neaktivan
Diablo 3

Jel igra tko ovdje crypt runove ili zna nekoga,htio bi sta prije dizat likove.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/

0 0 hvala 0
15 godina
XSX kaže...

Baš o tome razmišljam neko vrijeme :D
Ako tko igra crypt runove nek se javi ;)

12 godina
1.Lovac kaže...
XSX kaže...

Baš o tome razmišljam neko vrijeme :D
Ako tko igra crypt runove nek se javi ;)

Igram ja... lovac tebe već imam na frend listi XSX tebe ću sutra dodati pa ćemo zaklat kojeg moba i bacit u kobasice :D..

15 godina
geothia kaže...

Igram ja... lovac tebe već imam na frend listi XSX tebe ću sutra dodati pa ćemo zaklat kojeg moba i bacit u kobasice :D..

Od utorka sam free ja se nadam pa ćemo možda utorak navečer moć lagano malo farm bacit :D

12 godina
Diablo 3

Kad smo već kod paragona ajmo bacit jednu malu anketu..

Koliko likova imate na paragonu 100?

26 od 0 do 2
2 od 2 do 4
4 od 4 do 6
0 od 6 do 8
0 od 8 do 10

0 0 hvala 0
15 godina
geothia kaže...

Moga si napisat jednostavno brojeve od 1-7 i onda 7+ :P nitko sigurno ovdje nema ni 6 likova :P
Ja imam 2 i planira sam do nove godine još jednog, al vidit ćemo :P

12 godina
1.Lovac kaže...
geothia kaže...

Moga si napisat jednostavno brojeve od 1-7 i onda 7+ :P nitko sigurno ovdje nema ni 6 likova :P
Ja imam 2 i planira sam do nove godine još jednog, al vidit ćemo :P

ja osobno poznajem jednog forumaša koji ima više od 7 likova na paragonu 100 {#}.. zato sam i postavio anketu ovako...

15 godina
geothia kaže...

ja osobno poznajem jednog forumaša koji ima više od 7 likova na paragonu 100 {#}.. zato sam i postavio anketu ovako...

Mislim da se ne isplati imat više od 4 lika na 100p. Isplati se naravno da me ne bi krivo razumjeli, al kad računam vrijeme uloženo u levelanje kako bi dobio samo 20 paragona po liku, jednostavno nije isplativo...

13 godina
odjavljen
Diablo 3

Gledanjem streama ROS-a, trenutno baš ne vidim neku veliku korist od puno paragon points-a. Puno više prednosti se dobije reloranjem statsa na itemima i postavljanje na one koje trebaš.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
formula1live kaže...

Gledanjem streama ROS-a, trenutno baš ne vidim neku veliku korist od puno paragon points-a. Puno više prednosti se dobije reloranjem statsa na itemima i postavljanje na one koje trebaš.

Ja cekam Public Betu, kazu oko Bozica ce biti dostupna svima, ovo rollanje nije lose ali koliko citam kostati ce brdo golda, a posto goldi nepadaju kao dosada biti ce zanimljivo, sve u svemu jos puno stvari do izlaska RoS ce se promjeniti, ali sve se bojim da ce opet biti kuknjave i psovanja po blizzardu, jer malo tko ima 4-5 likova na paragon 100 da odmah moze sve u jednog lika uloziti pa s njim farmati i dizati paragone (moj kolega igra evo s 4 barbarom i jos mu malo fali da i njega digne na paragon 100, kaze da ce mu se isplatiti kad RoS dodje jer se paragoni mogu kombinirati, ali tko zna)

17 godina
Diablo 3

Ja sam za crypt runove, igram ih s nekim englezom dok je online non-stop.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
SlavkecD3 kaže...
formula1live kaže...

Ja cekam Public Betu, kazu oko Bozica ce biti dostupna svima, ovo rollanje nije lose ali koliko citam kostati ce brdo golda, a posto goldi nepadaju kao dosada biti ce zanimljivo, sve u svemu jos puno stvari do izlaska RoS ce se promjeniti, ali sve se bojim da ce opet biti kuknjave i psovanja po blizzardu, jer malo tko ima 4-5 likova na paragon 100 da odmah moze sve u jednog lika uloziti pa s njim farmati i dizati paragone (moj kolega igra evo s 4 barbarom i jos mu malo fali da i njega digne na paragon 100, kaze da ce mu se isplatiti kad RoS dodje jer se paragoni mogu kombinirati, ali tko zna)

Tj. Closed betu, ovo sad je friends and family i lagano će do kraja godine doći do closed bete: izvor

"Our Friends and Family Beta is just the first step of public testing, and by the end of the year we will be moving into Closed Beta." 

Ali, možda si mislio/pomiješao s ovime:

"Around the same time we begin our Reaper of Souls Closed Beta, we will also be launching our Public Test Region (PTR) for Patch 2.0.1!" :)

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Da, ispada da se uopće ne isplati dizati paragone jer će u ekspanziji to ići 10x brže nego sada

Malo dojmova sa gledanja streamova:

1. Većina streamera se buni da treba povećati stash

2. Zbilja su pretjerali sa povećanjem statova na itemima. 800 str i 800 vit? Nema razloga za to osim da privuku nove igrače sa šarenilom i velikim brojevima. Ako tako ostane isplati se koristiti samo diamond gemove jer u odnosu na base statse na itemima oni daju koliko toliko korisne bonuse, osim za šljemove i oružje, naravno

3. Sustav napredovanja je prebrz, igrači u jednom danu levelaju lika na lvl70 i nafarmaju opremu za torment - ako ovo zadrže igra će svima brzo dosaditi

4. Shrineovi su OP, pogotovo Owepowered, trebat će nerfati iteme koju produljuju trajanje shrineova

5. Moldran je totalni fanboy i neugodno je gledati njegove streamove kako vrišti na svaki dobar item. A i što reći o čovjeku koji misli da je DH OP

6. Još ima toga ali je rano ujutro pa...

2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Dal će DH OP ili ne vidjet ćemo , biti će dosta nerfova...
Shinobi je složio DH koji topi sve pred sobom na torment6 . Lik ne može ostat bez hatreda .. tako da trenutno možda i je OP

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 12:29 (Grozota).
15 godina
Diablo 3

Moldran je uživljen u ekonomiju, statistiku i sl. čovjek uživa u igrici, sad će bit svoj na svome :D
Shinobi je kralj, uživljen je u DH i voli se igrat sa različitim buildovima i skillove mijenja non stop i isprobava svašta tako da uopće me ne čudi da je našao nešto dobro :D

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja planiram kupit i zaigrat diablo 3, pa me zanima sta mislite dal ce ovih dana bit kakvih popusta za diablo 3? vidim da su popusti na wow i starcraft pa kolke su sanse da na diablo bude neki popust da jos malo pricekam s kupnjom?

i vidim da ce reaper of souls expansion donijet neke promijene pa me zanima dal cekat izlazak RoS pa zaigrat diablo 3 zajedno s Ros ili i nema neke veze?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

S obzirom da ovdje obitava skupina ljubitelja navedene igre, preporucio bi ti da kupis D3 (ako uhvatis kakav popust dobro i jest) i izigras se te digneš likove do nekog lvl-a i dočekaš RoS.

Po meni je igra value for money tako da ukoliko si ljubitelj žanra ima itekako gameplay-a.

Isto tako kao zaljubljenik u Diablo jos od '96 možda sam malo i subjektivan.

Ako nista probaj free verziju i vidi da li ti se svidja.

13 godina
neaktivan
Grozota kaže...

Dal će DH OP ili ne vidjet ćemo , biti će dosta nerfova...
Shinobi je složio DH koji topi sve pred sobom na torment6 . Lik ne može ostat bez hatreda .. tako da trenutno možda i je OP

bilo je i vrijeme da naprave nesto s tim DH s kojim se natjeravam vec duze vrijeme, a koji je trenutno najzakinutija klasa u D3....

onaj koji jesam
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Uz ovakvo stanje igre i legova sve su klase OP, pa tako i DH ali kad nerfaju legove na neku razumnu razinu ne vidim kako će DH pratiti ostale klase. Pogotovo od kada nema Shadow Powera i LS.

Nisam nikada gledao streamove do nedavno pa sam se uznenadio nekim streamerima. Npr. Moldran me neugodno razočarao. Čovjek obožava igru i sve oko igre a nije nikada zaigrao ni jednu drugu klasu osim Barba. Uživo sam gledao kako isprobava DH, čovjek uopće ne zna kako se koristi Rapid Fire, čak nije znao ni kaj su to channeling spells {#}

Shinobia nikak da ulovim live. Pogledajte Noxiousa, čovjek igra HC WDa i testira razne buildove, jedanput je na zahtjev gledatelja testirao neki legendary ammy koji bi te trebao spasiti od smrti ali onda nestane, a u kombinaciji sa nekim itemom od kojih su ti svi itemi indestructable trebao bi postati besmrtan jer ti taj ammy nikada ne bi nestao. I tako ovaj skine svu opremu, stavi ta dva itema, ode u Cemetary i koknu ga u sekundi {#}

1 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Hmm da, šta će se desiti sa LS-om na opremi kada dođe ekspanzija/patch?

Je'l će ga pretvoriti u Life per Hit ili jednostavno obrisati? S obzirom da većina imamo takvu opremu i s njome bismo počeli igrati ekspanziju.

Ili obrisat sve likove i krenuti ispočetka (pod uvjetom da ostane paragon napredak zapamćen...)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

LS su kompletno izbacili iz igre i zamijenili ga LoHom ili postotkom tvog ukupnog lifea, npr. healaš se 5% od ukupnog svog života (ovisno o skilovima).

LS će ostati na trenutnom oružju ali će sa svakim novim lvlom gubiti na snazi. Zadnje kaj sam pročitao jest da na lvl 69 daje samo 0,1% natrag lifea (trenutno na Infernu daje 20% od ukupnog damagea, odnosno 20% od ukupnog LS), a na lvl 70 više ne djeluje. Ali ionako će sva trenutna oprema već nakon sat vremena iganja biti zamijenjena novom i jačom na kojoj ionako više neće biti LS.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.12.2013 9:43 (markinjoo).

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
markinjoo kaže...

Čovjek obožava igru i sve oko igre a nije nikada zaigrao ni jednu drugu klasu osim Barba.

ja sam do nedavno imao samo DH-a i monka.. moram priznati da mi je isprobavanje i gearanje ostalih klasa definitivno upotpunilo doživljaj igre. sada ostaje samo lvlati {#}

tko nije, definitivno preporučam da proba sve klase.

@shimeface

moram se složiti s tobom.. iako bomb build djeluje jako brutalno, na koncu je to još uvijek jako sporo i nije u skladu sa paper DPS-om.

BTW DH mi ima najveći paper DPS, a imam dojam da mu je tDPS daleko najmanji.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Slažem se, tek kad isprobaš sve klase možeš reći da si sve napravio u igri. Ja sa svim klasama farmam i na SCu i na HCu iako tako sa trenutnim paragon sustavom gubim na efikasnosti, a loot sistem ne nagrađuje igranje.

A svima bih preporučio self found mode na HCu, nema većeg mazohizma nego kada na Act 2 Hell trčkaraš sa lvl 12 bootsima {#} teški adrenalin {#}

0 0 hvala 0
17 godina
markinjoo kaže...

Slažem se, tek kad isprobaš sve klase možeš reći da si sve napravio u igri. Ja sa svim klasama farmam i na SCu i na HCu iako tako sa trenutnim paragon sustavom gubim na efikasnosti, a loot sistem ne nagrađuje igranje.

A svima bih preporučio self found mode na HCu, nema većeg mazohizma nego kada na Act 2 Hell trčkaraš sa lvl 12 bootsima {#} teški adrenalin {#}

Ja sam onda zaista napravio sve. Jer sam svih pet klasa dotjerao do 100. paragona. I to 99% vremena igrajuci solo. A namjeravao sam i napraviti sve achievementse ali sam odustao jer ih ima zaista kretenskih, a i teskih. Rasprodao sam sav visak opreme, ostavio opremljene likove i cekam expanziju. Ili open betu. Pa nastavljamo :)

15 godina
Eld kaže...

Ja sam onda zaista napravio sve. Jer sam svih pet klasa dotjerao do 100. paragona. I to 99% vremena igrajuci solo. A namjeravao sam i napraviti sve achievementse ali sam odustao jer ih ima zaista kretenskih, a i teskih. Rasprodao sam sav visak opreme, ostavio opremljene likove i cekam expanziju. Ili open betu. Pa nastavljamo :)

Ako si za obavljanje tih "retardiranih" achivmenta javi mi se.
Ja obožavam to radi i želia bi ih sve napravit {#}

17 godina
Diablo 3

I mene možeet zvati za assignmente. I ja bi ih izganjao koliko se da.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
TomoR kaže...

I mene možeet zvati za assignmente. I ja bi ih izganjao koliko se da.

Znam ja da i ti to obožavaš ;) Kolege :D

17 godina
1.Lovac kaže...
Eld kaže...

Ako si za obavljanje tih "retardiranih" achivmenta javi mi se.
Ja obožavam to radi i želia bi ih sve napravit {#}

Hvala na pozivu ali ne zasada. U dane oko tog crnog petka sam kupio par igara i dobrodosao mi je mali odmor od Diabla {#}

13 godina
neaktivan
Eld kaže...

Svaka čast za boldano. Ja nemam ni jednu na p100 jer sam od SCa davno odustao a na HCu sam najdalje došao na p37 sa svojim WDom. A i gine se podosta {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice