Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.649.564
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
Diablo 3

Pozdrav svima,imam jedno njub pitanje,jel postoji mogućnost da zavrtim neku piratsku verziju igre htio bih preći SP battlenet me ne zanima uopće,dosta površno sam pratio ali ako se ne varam igra je isključivo online,jel?

0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Igra je online, kampanja i sve je online, ne vjerujem da možeš naći krek za d3

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
geothia kaže...

NFS build wizzard.. kakva ludnica

Moze samo malo pojasnjenje? Sta bi to bio NFS wizzard buid?

Najmanje sam igrao s tom klassom i zaiste ne znam na sta se odnosi.

13 godina
neaktivan
evang kaže...

Pozdrav svima,imam jedno njub pitanje,jel postoji mogućnost da zavrtim neku piratsku verziju igre htio bih preći SP battlenet me ne zanima uopće,dosta površno sam pratio ali ako se ne varam igra je isključivo online,jel?

Iskljucivo online.

I po meni je cijena igre i gameplay-a koji se dobije uz nju - jako dobar omjer te preporucujem.

Vec godinu i po je igriva i nije mi dosadila sto niti jedna druga igra nikad nije uspjela u mom slucaju.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Pitanje dana:

da li ulagati u gemove u D3 ili ostati na zatečenom i rasprodati ih prije nego AH zatvori.

0 0 hvala 0
17 godina
Leopold_IV kaže...

Pitanje dana:

da li ulagati u gemove u D3 ili ostati na zatečenom i rasprodati ih prije nego AH zatvori.

Ma ja vjerujem da če sa ekspanzijom dropati jači gemovi nego sada u normalnom. Tako da se ne isplati kupovati jače verzije.  

13 godina
Diablo 3

Ajd onda još jedno padobransko,imam na battlenetu nekakvu D3 starter edition varijantu,pretpostavljam da je to neka ograničena verzija,ne bi ja više davao nofce blizzardu.

0 0 hvala 0
17 godina
Hummer kaže...
Leopold_IV kaže...

Pitanje dana:

Ma ja vjerujem da če sa ekspanzijom dropati jači gemovi nego sada u normalnom. Tako da se ne isplati kupovati jače verzije.  

@evang 

Igra se isplati kupiti. Ja sam evo kupio sa go2arena za 200 kn i uživam u igri. Starter edicija ima limit da možeš igrati samo do Leoricka tj prvog mini šefa u igri. I maksimalno do 13 nivoa. Dovoljno da vidiš kakva ti je igra.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 13:08 (Hummer).
15 godina
Diablo 3

Ne isplati se radit najveće gemove jer ti oni dropaju u ekspanziji, ali se ne isplati baš ni prodavat jer trebaš s nečim počet...
Inače NFS ti je "Need 4 Speed" naziv ovog builda koji je lik napravio na RoS.

PS meni se čini wizzard najboljom klasom za igrat nakon ekspanzije...

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Ne isplati se radit najveće gemove jer ti oni dropaju u ekspanziji, ali se ne isplati baš ni prodavat jer trebaš s nečim počet...
Inače NFS ti je "Need 4 Speed" naziv ovog builda koji je lik napravio na RoS.

PS meni se čini wizzard najboljom klasom za igrat nakon ekspanzije...

Kako ti se cini Crusader posto nisam nesto puno gledao ove clipove?

Sto se gemova tice necu vise ulagati u njih i cekati cu ekspanziju da dropaju sami od sebe.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

ovaj NFS build neodoljivo podsjeća na WW-anje {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
nine kaže...

ovaj NFS build neodoljivo podsjeća na WW-anje {#}

Zbog toga mi se sviđa :P
Ma podjeća na WW jer ima lik čizme s kojima može prolazit kroz mobove, inače bi zapinjao svugdje, al mislim da ukoliko se ljudi opredijele na ovaj build bi morali imat te čizme jer ako gdje zapnu, mogli bi umirat dosta lagano... Nije baš jednostavno koliko se čini jer je na elitama imao dosta problema, zdravlje mu je bilo kritično...

Šta se Crusadera tiče, lik je možda sad malo OP, ali ne znam. Ja planiram od main statova dizati samo zdravlje jer to pomaže svim likovima, a ostale statse ću na opremi skupljat, a i uvijek se to može resetirat. Sada u beti je to možda gratis zbog testiranja, al mislim da će vrlo vjerovatno stavit neku cifru.

13 godina
neaktivan
Leopold_IV kaže...

Pitanje dana:

Ja sam rasprodao sve gemove (one najjače koji padaju) prije nekog vremena dok su još držali ok cijenu , pošto će padati puno jači. Gemovima je dosta pala cijena u zadnjih par dana

Također sam prodao i preko 18000 inferno materijala za craftanje isto sjela ok lovica za to...

Još moram riješiti i brimove i to je to.. Tomes of secret ću ostavit jer navodno će se one moći prebaciti u jače (one koje će doći) vjerojatno 10:1 kako je i do sada ...

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
13 godina
neaktivan
Diablo 3

To sve drzi vodu kod rasprodaje gemova i opreme ako ce igrac uzeti ekspanziju, a ako nece onda je dobro vrijeme sad za kupovinu gemova i opreme za craftanje. Jer cijene iz dana u dan idu dolje, ne puno ali idu.

Osobno ne koristim AH, mucim se i patim, ali se makar i igram eto vec godinu i pol. Povremeno naravno, koliko stignem od obaveza.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
geothia kaže...

evo da nam ne umre tema...

ovo mi je jučer dropalo :D

sretno govno {#}{#}

12 godina
ilinko kaže...
geothia kaže...

sretno govno {#}{#}

{#}... hvala... hvala..

13 godina
neaktivan

Poceo sam dizati nove likove iz pocetka, i prodajuci usputni low level gear što mi dropa, ostao sam frapiran koliko se dobre cijene postižu i šta se sve prodaje (jučer stavio 10 itema i svih 10 prodani), total oko 1 mio.

Nekakvi smješni ringovi sa socketom i 20 intelligencea po 200.000 i onda pogledam da za istu cijenu mozes uzeti Mempo ili WH, ili maltene bilo kakav legendary/set item lvl 60, a da o rareovima ne pricamo.

Cak mislim da se moze vise golda zaraditi low level farmanjem itema i esencija nego MP10 inferno (osim baš ogromne sreće prilikom dropa).

Baš neobično. Mislio sam da je takva situacija samo na HC marketu.

13 godina
neaktivan
geothia kaže...

bezobrazno dobre...

ovo je nekad vrijedilo 2b a i sad se moze fina lova uzeti za ovo vjerujem.

Puuuno, puuuno kraftanja (ili lude sreće) treba za ovo nadmašiti.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Bas mi je nesto drago što se AH ukida. Mislim da ce ova naša tema Diablo 3 - Tabernus procvjetati i jako lijepe trgovine bi moglo biti tu.

Samo mi nije jasno šta će sada biti gold sink (ono što je prije bilo onih 15% fee-a).

Najrealnije bi bilo pregršt opcija za kraftanje.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

ništa od tabernusa.. sve što će valjati će biti account bound {#}

lovu ćeš imati na što trošiti, to se ne moraš brinuti.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Oce to cudo doci za stalno na F2p?

L0L
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
razermario kaže...

Oce to cudo doci za stalno na F2p?

Čisto sumljam. Možda Diablo 4 bude, ali ne vjerujem. 

15 godina
neaktivan
Diablo 3

hahaha ovo je presmijeh.. odlučio sam decline-ati preko 60 friend requestova od dosadnog pvpbank koje sam nakupio, i na pola puta mi igra izbaci "input limit reached" i nazad na login screen {#}

još kad dobim ban za bot-anje zbog velikog broja ponavljanja iste radnje {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2013 22:51 (nine).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
nine kaže...

hahaha ovo je presmijeh.. odlučio sam decline-ati preko 60 friend requestova od dosadnog pvpbank koje sam nakupio, i na pola puta mi igra izbaci "input limit reached" i nazad na login screen {#}

još kad dobim ban za bot-anje zbog velikog broja ponavljanja iste radnje {#}

Dobro je, ja sam napunio cijelu listu blokada... Urnebes...

15 godina
Diablo 3

Prodajem svu opremu koju ne koristim i uspia sam očistit skoro cijeli inventori i dobio sam čak i neke dobre novce :D

0 0 hvala 0
12 godina
nine kaže...

ništa od tabernusa.. sve što će valjati će biti account bound {#}

lovu ćeš imati na što trošiti, to se ne moraš brinuti.

Koliko sam uspio vidjeti po ovim videima niti jedan leg nije accound bound dok se ne rerolla... (neka me netko ispravi ako sam u krivu:)

no ovo je još uvjek rana beta faza tko zna što će sve biti do izlaska ROS-a..

15 godina
Diablo 3

geo kralju nažalost u krivu si :(

pred kraj gdje ih identificira, svi budu acc. bound. :(

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.12.2013 12:12 (1.Lovac).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Mislim da će se u grupi moći razmjenjivati dok igrate čim se izađe biti će acc.bound, dok solo odmah acc.bound.

Ovo je sa diablo foruma prije bete, možda su promijenili.

15 godina
ilinko kaže...

Mislim da će se u grupi moći razmjenjivati dok igrate čim se izađe biti će acc.bound, dok solo odmah acc.bound.

Ovo je sa diablo foruma prije bete, možda su promijenili.

Vjerovatno će primjetit jer je to vrlo vjerovatno bug...

12 godina
1.Lovac kaže...

je ipak sam pogriješio... :(

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice