Meni osobno to ništa ne vrijedi ako ne poboljšaju kako itemi rade. Path of Exile je po meni još uvijek bolja igra.
Diablo 3 izgleda fensy, ali gameplay mi je previše shallow :( .
Kroz igru skoro ništa se ne mijenja osim brojeva koji postaju veći.
Da ni je ne kužim što si htio reći ??
Htio bi iteme u igri koji se sami flipaju , karaktere koji se sami bore i trče dok ti odeš na čik pauzu.. Fakat ne kužim
nisi ti skužil uopče kaj je on mislil ........ a tebi ako se flipa idi igrat burza menađer igru pa se bavi aukcijama ....... istina je da su totalni šrot itemi u d3 naspram nekih drugih igri ...al vjerovatno su i oni iz blizz tako zaključili i budu to popravili ...jedina zamjerka im je da to sve skupa predugo traje ....d3 je puno bolji od svih tih igri kaj spominjete jedino nije bolji u itemima ... kad poprave itemizaciju baš me zanima kaj budete onda rekli svi vi koji zagovarate taj PoE ,jer meni osobno je ta igra totalno sranje, jedino kaj je dobro u toj igri je drvo skilova
PoE i Diablo su dvije dosta različite igre. Svaka ima svoju publiku. Pljuvanje po onoj koju nevolite je u rangu pljuvanja po DOTA-i ako si igrač LoL-a ili po LoL-u ako si igrač DOTA-e, znači totalno besmisleno.
A dobro to se onda može reći za bilo koje dvije igre.. Zapravo bi se baš i trebalo uspoređivati ove dvije igre jer su istog žanra (i to žanra koji je u zadnjih par godina prava rijetkost).
ESepulTribE, ako kažeš da je PoE totalno sranje, onda si upravo rekao da je Diablo 3 totalno sranje ili barem slično sranje.