Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.640.982
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Diablo 3

pozdrav dečki, imam problem odjavio sam si autenticator i sada ne mogu ući u igru, briso sam stare windowse pa me zanima dal ja mogu napravit još jedan autenticator, s novim serial numberom i atachat ha na svoj acount? pošto mi ovaj stari nije prijavljen, a svejedno me traži autentikaciju, ne znam šta blizard glumi koju kitu kada sam ga sinoć u ovo vrijeme odjavio. a opet me traži kod. dakle, mogu li napravi novi i da si njega fino atacham s novim serial numberom i ostalim?

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
GoodAngel kaže...

pozdrav dečki, imam problem odjavio sam si autenticator i sada ne mogu ući u igru, briso sam stare windowse pa me zanima dal ja mogu napravit još jedan autenticator, s novim serial numberom i atachat ha na svoj acount? pošto mi ovaj stari nije prijavljen, a svejedno me traži autentikaciju, ne znam šta blizard glumi koju kitu kada sam ga sinoć u ovo vrijeme odjavio. a opet me traži kod. dakle, mogu li napravi novi i da si njega fino atacham s novim serial numberom i ostalim?

evo LINK

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
14 godina
GoodAngel kaže...

Odes na svoj battlenet acc i canceliras autorizaciju putem mobile authenticatora i to je to, vise te ne pita pin. Meni je radilo to svaki puta, ne znam kako si ga ti odjavio?

14 godina
neaktivan
mcf kaže...
GoodAngel kaže...

Odes na svoj battlenet acc i canceliras autorizaciju putem mobile authenticatora i to je to, vise te ne pita pin. Meni je radilo to svaki puta, ne znam kako si ga ti odjavio?

pa upravo sam to napravio, i ništa opet se glupira i traži me autentikaciju, mislim da im treba neko vrijeme da to srede brijem najmanje 24 sata.  a sada će biti 24 sata, u svakom slučaju blizard sere kvake jer kompliciraju bezveze ne daju mi restore code, i još me traže autentikaciju pa ne mogu ni u igru, nisam pametan jel smijem novi autenticator napravit, pošto mogu ući na acoount i tamo mi piše da mi je maknut autenticator?

i 5-3570K
12 godina
neaktivan
XSX kaže...

Cizme na 2.18 i trifecta belt na 3.01 {#} ovo je za konzole al se nadam da ce slicno bit i za pc

bolesno ...to se čeka {#}

14 godina
GoodAngel kaže...

ja sam retardiran, pa ne znam za ovo što je on meni linkao, stvarno svakakvih kretena ima u ovome svijetu. pito sam lijepo, jel mogu napravit novi pošto na acount mogu, a ne mogu u igru jer me traži autentikaciju, ja ko da pričam japanski. a on mi gore uvali onaj link, i misli da je jako pametan.

A nista, kontaktiraj support onda. Citao sam na forumu da su ljudima cancelirali authenticator u roku od 24 sata nakon sto su to zatrazili putem blizz supporta.

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
mcf kaže...
GoodAngel kaže...

ja sam retardiran, pa ne znam za ovo što je on meni linkao, stvarno svakakvih kretena ima u ovome svijetu. pito sam lijepo, jel mogu napravit novi pošto na acount mogu, a ne mogu u igru jer me traži autentikaciju, ja ko da pričam japanski. a on mi gore uvali onaj link, i misli da je jako pametan.

A nista, kontaktiraj support onda. Citao sam na forumu da su ljudima cancelirali authenticator u roku od 24 sata nakon sto su to zatrazili putem blizz supporta.

da, ali evo ja sam riješio problem tako što sam napravio novi, i najnormalnije ušo u igru, a ponavljam onaj stari sam sinoć oko 1 ujutro odjavio, dakle nije još prošlo 24 sata brijem da je to razlog zašto me traži. jer neki dan nije, pa sam ga ponovo rego prije nego reinstaliram windowse, ali evo problem riješen hvala bogu. bitno mi je to, jer mi se ne da hebat s suportom, dok njih dobijem pa dok oni to riješe komplikacije nepotrebne. aj uživaj, poz.

i 5-3570K
15 godina
neaktivan
Diablo 3
My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
3 0 hvala 2
13 godina
odjavljen
EraserHead kaže...

Bezveze, znači samo likovi koji umru poslije paragona 2.0. Bar su mogli uzeti exp od likova koji su još mrtvi na accountu.

15 godina
Diablo 3

Aissss...kakav je to loot na konzolama!?!

Presirovo!

Makar, ne svida mi se jedna stvar, a to je sto mi sve izgleda sareno u PM....a mozda mi se samo cini.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
win32 kaže...

Aissss...kakav je to loot na konzolama!?!

Presirovo!

Makar, ne svida mi se jedna stvar, a to je sto mi sve izgleda sareno u PM....a mozda mi se samo cini.

Ja mislim, tj. uvjeren sam 90% da su povećali sve vrijednosti zato šta je diablo teže igriv na konzoli nego na pc-u, pa da "olakšaju" igru, a pošto tamo nema AH, jedini način za upgrade dobit je da se kupi s poda...

12 godina
neaktivan
Diablo 3

Ako ce uvest mp20 onda ce i iteme buffat,tako da ce skoro svako solidno oruzje bit bolje od echoa koji se prodaju sad po 2b...a o drugim itemima da ne govorimo.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Volio bih ga imati i za konzolu jer nema AH sto je nesto najbolje sto su izostavili...

Moj PC  
3 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rodić kaže...

Volio bih ga imati i za konzolu jer nema AH sto je nesto najbolje sto su izostavili...

Sto ce ti AH ako su onakvi dropovi.

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Pa naveo sad da sam sretan sto su izostavili AH, da sse mene pita izbacio bih ga i iz PC verzije...

Moj PC  
3 2 hvala 0
15 godina
XSX kaže...

Ako ce uvest mp20 onda ce i iteme buffat,tako da ce skoro svako solidno oruzje bit bolje od echoa koji se prodaju sad po 2b...a o drugim itemima da ne govorimo.

Definitivno ce morati staviti i brutalne iteme s obzirom na MP20.

Mislim da je Crix par stranica prije postavio i par slika od nekih itema gdje se vidi presirov DPS, ali za MP20 i mora tako izgledati.

Slazem se za EF, vec sam 6rekao kako mi je zao sto toliko geara nije optimizirano pa se svaki setup svodi na uvijek isti gear.....mislim da ce sada to ispraviti s ekspanzijom i loot 2.0-

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
12 godina
Diablo 3

U 2 dana san odigra 11 sati D3 na konzolama i igra predstavlja točno ono šta je tribalo biti day 1 na PCu. Nema AH, loot je dosta bolji, povečan mob density na nižim težinama, igra se skoro jednakom brzinom kao i na PCu. Sučelje je jednostavno i brzo se nauči koristi, sredili su pick loot tako da kad ima masu geara na hrpi prvo dižete rare i magic iteme tek onda kasnije se prikažu vanille. Razrada i customizacija bi mogla biti problem na većim težinama jer nema full statsa kao i na PCu tako da će igračima koji dosad nisu igrali biti problem to sve pohvatati , fali i kvalitetna usporedba itema. Uz to još jedan minus je hrpa manjih bugova, ne ćine igru neigrivom ali bi patch narednih dana dobrodošao. Eto ukratko moje iskustvo. Pišem na mobu pa ne mogu lipo editirat post.

Gadget freak
Moj PC  
5 1 hvala 1
13 godina
neaktivan

ima li ono ka na PCu da igras s vise igraca ? ili mora bas bit igraci iz kuce sa drugog joysitcka ...
I koje si drzavljanstvo uzea posto nema ponudenog croatia ? 

Suba
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Postoji lokalni multi za do 4 igrača (svi na istom ekranu), online multiplayer (s tim da može više igrača na jednoj konzoli igrati), LAN, itd. itd.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo digao sam Monka ponovno na HC, 3 ili 4 preko lvl 60, niti ne sjećam se više :)

Imam i WD prvi puta sam ga i isprobao na HC i cool je, ali monk mi je ipak najdraži.

Jel ima ekipa koja piči HC da ovih dana malo zaigramo na inferno, MP1 

Đuro#2155
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Franjo15 kaže...

Evo digao sam Monka ponovno na HC, 3 ili 4 preko lvl 60, niti ne sjećam se više :)

Imam i WD prvi puta sam ga i isprobao na HC i cool je, ali monk mi je ipak najdraži.

Jel ima ekipa koja piči HC da ovih dana malo zaigramo na inferno, MP1 

Ja igram samo HC proteklih 1-2 mjeseca. Prošao sam inferno sa svih 5 klasa, ali zadnjih dana malo igram D3, više pokušavam prodati iteme (neuspješno) koje sam mislio da ću moći okrenuti {#}.

15 godina
Diablo 3

Evo ja napokon sklepao nekog "polovnog" wizza.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nino-2482/hero/29133828

Nisam imao nesto previse golda pa sam ga jeftino sklepao te je s obzirom na potrosene golde jos ok i ispao.

Kraftao sam cca 100 glovesa i na kraju sam slucajno skuzio da su najbolji glovesi oni koje sam prije imao na barbu! LOL

Za sada cu vidjeti mogu li ovako igrati na niskim MP (trenutno picim na ultralosim MP3) te cu ici na visi MP dok se malo vise upoznam s mehanikom cijelog ovog builda.

Probao sam par buildova (recimo nikakav archon build mi se nikako ne svida) i ovaj trenutni mi za sada najbolje odgovara.

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#VQXhYT!ghW!YZccYc

Ima netko od ekipe koja pici s wizzom koji savjet oko skillova?

Mozda da neki zamjenim ili nesto sl.?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
win32 kaže...

Evo ja napokon sklepao nekog "polovnog" wizza.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nino-2482/hero/29133828

Nisam imao nesto previse golda pa sam ga jeftino sklepao te je s obzirom na potrosene golde jos ok i ispao.

Kraftao sam cca 100 glovesa i na kraju sam slucajno skuzio da su najbolji glovesi oni koje sam prije imao na barbu! LOL

Za sada cu vidjeti mogu li ovako igrati na niskim MP (trenutno picim na ultralosim MP3) te cu ici na visi MP dok se malo vise upoznam s mehanikom cijelog ovog builda.

Probao sam par buildova (recimo nikakav archon build mi se nikako ne svida) i ovaj trenutni mi za sada najbolje odgovara.

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#VQXhYT!ghW!YZccYc

Ima netko od ekipe koja pici s wizzom koji savjet oko skillova?

Mozda da neki zamjenim ili nesto sl.?

Pa imaš skroz solidnu opremu. Skoro bolju od moje skupe -.-'
S ovim gearom možeš sigurno mp8 igrat bez problema...

15 godina
Diablo 3

Akone volis Archona onda odi standardni cm/ww build.  

http://diablo.somepage.com/popular/wizard#builds

Max dps build bio bio da na Crystal Shell stavis Diamond Shards, a ukoliko ti treba vise All Resistenca jer koliko vidim fali ti toga odi na Energy Armor -Prismatic Armor ali gubis dosta dpsa onda tako.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 20:19 (toninho).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Diablo 3

Kazu na Blizz forumu da mi nedostaje APOC (arcane power on hit), sto bi trebalo biti oko 20 te definitivno LOH (da mi treba oko 800) i CC (bar 50).

Znaci da bi trebao promjenit npr. pantse i uzeti BT poantse s visokim inteligence/vitality/armor te 400+ LOH (dva free socketa se podrazumjevaju).

Mempo mi je ultralos pa ce ici dolje i umjesto njega dolazi Storm crow s 6 CC, 9-10 APOC i 400+ LOH (life on hit).

Sto se tice ringova, kazu da bi trebao imati jedan s LOH/IAS/CHC/CHD (nisam ni gledao ima li uopce rare ringova s tom kobinacijom i koja im je cijena) te ganjati IAS na amuletu i glovesima.

Ima li mozda nekih ok legendary glovesa s IAS za wizza ili da trazim neke rare glovese?

Posto Inna's idu dolje radi LOH, gubim MS pa svakako moram uzeti Lacuni-e da popunim MS.

Blah.....kemijanje totalno, a taman sam zavrsio koliko-toliko sa sredivanjem barba.

Pokusati cu sve to nekako sto povoljnije izvesti jer ne bi ulagao puno love, ali sve mi se cini da ce opet puno otici na sve to...a to nikako ne bi htio.

Mislio sam da sam bar nesto koliko-toliko ok slozio, kada ono nisam upce pazio na LOH. Damn.

Tako je to kada sam slagao wizza, a nisam prije toga proveo odredeni broj sati uz njega da se upoznam sa samom mehanikom builda (inace ovo je onaj prvi build koji se nalazi na ovoj stranici)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

http://eu.battle.net/d3/en/profile/freakz-2443/hero/20906292

Evo moj profil, vratio se igri ima tjedan dana nakon skoro godine. Malo sam pounaprijeđivao iteme zadnja 2 dana sa AH bidanjem (stvarno se može džabe nać stvari), prebacio sam se sa dual wieldanja Bul-Kathosa na Skorn i moram se požalit da mi nekako presporo ide...Činilo mi se da sam brže farmao dok sam wieldao Kathose...

Za sada od unaprijeđenja prioriteti su mi gloves/bracers/helm, a poslije šta bude. Radim Alkaizerove runove + Stonefort + Azmodan, dosad sam farmao mp2, danas sam probao mp4 presporo mi ide.

Savjeti?

0 0 hvala 0
15 godina
Zeromaxy21 kaže...

Evo moj profil, vratio se igri ima tjedan dana nakon skoro godine. Malo sam pounaprijeđivao iteme zadnja 2 dana sa AH bidanjem (stvarno se može džabe nać stvari), prebacio sam se sa dual wieldanja Bul-Kathosa na Skorn i moram se požalit da mi nekako presporo ide...Činilo mi se da sam brže farmao dok sam wieldao Kathose...

Za sada od unaprijeđenja prioriteti su mi gloves/bracers/helm, a poslije šta bude. Radim Alkaizerove runove + Stonefort + Azmodan, dosad sam farmao mp2, danas sam probao mp4 presporo mi ide.

Savjeti?

Jel ti ovo 1. account i 1. put da igraš, preloša ti je oprema, nemoj se uvrijedit, al za tipa 10m se može bolesno dobra oprema za barbara nać...
Evo ti build za 1m golda koji može odlično farmat :D

15 godina
neaktivan
Diablo 3

danas se više ne igra alkazier.. isplativije je act 1 ili 2.

što se tiče rukavica i bracera a i shouldersa i amuleta također, njih ti je najisplativije craftati.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
win32 kaže...

Kazu na Blizz forumu da mi nedostaje APOC (arcane power on hit), sto bi trebalo biti oko 20 te definitivno LOH (da mi treba oko 800) i CC (bar 50).

Znaci da bi trebao promjenit npr. pantse i uzeti BT poantse s visokim inteligence/vitality/armor te 400+ LOH (dva free socketa se podrazumjevaju).

Mempo mi je ultralos pa ce ici dolje i umjesto njega dolazi Storm crow s 6 CC, 9-10 APOC i 400+ LOH (life on hit).

Sto se tice ringova, kazu da bi trebao imati jedan s LOH/IAS/CHC/CHD (nisam ni gledao ima li uopce rare ringova s tom kobinacijom i koja im je cijena) te ganjati IAS na amuletu i glovesima.

Ima li mozda nekih ok legendary glovesa s IAS za wizza ili da trazim neke rare glovese?

Posto Inna's idu dolje radi LOH, gubim MS pa svakako moram uzeti Lacuni-e da popunim MS.

Blah.....kemijanje totalno, a taman sam zavrsio koliko-toliko sa sredivanjem barba.

Pokusati cu sve to nekako sto povoljnije izvesti jer ne bi ulagao puno love, ali sve mi se cini da ce opet puno otici na sve to...a to nikako ne bi htio.

Mislio sam da sam bar nesto koliko-toliko ok slozio, kada ono nisam upce pazio na LOH. Damn.

Tako je to kada sam slagao wizza, a nisam prije toga proveo odredeni broj sati uz njega da se upoznam sa samom mehanikom builda (inace ovo je onaj prvi build koji se nalazi na ovoj stranici)

Krasno, ubijah se od pisanja i ovo mi je hvala! Iznenadjen sam i uvrjedjen! :p

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/diablo-3/876.aspx?page=426&jumpto=3577204&sort=asc&view=flat

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/diablo-3/876.aspx?page=450&jumpto=3633090&sort=asc&view=flat

Lacuniji ti ne trebaju. Wormhole tuce i ww barba.

18+ APOC.

Inna's pants su smece... osim onih vrhunskih, a i tada ih nosis samo zato sto ti je ostatak opreme vrhunski. Rare ili blackthorne.

Evocation je DPS, ako dobro slozis wiza ne treba ti UA.

Naganjas IAS i CC, nakon toga CC i IAS, a uz to skupljas rese, armor i loh. Nakon toga IAS i CC. Po potrebi CC i IAS.

Mempo ti nije los, dugo sam nosio slican, lose je sto nemas APOC source. A APOC source kosta - dakle preostaje ti samo Stormcrow + nonAPOC source.

Glovesi rare ili eventualno Tasker and Theo... ali rare su bolji.

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 22:44 (Ged).
13 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
Zeromaxy21 kaže...

Savjeti?

Jel ti ovo 1. account i 1. put da igraš, preloša ti je oprema, nemoj se uvrijedit, al za tipa 10m se može bolesno dobra oprema za barbara nać...
Evo ti build za 1m golda koji može odlično farmat :D

Imam 4.5% CC, 162% CDI, 22k lifea, 13k dps više, a 700 armora i 156 all resa manje. 

Svjestan sam nedostataka na gearu i mišljenja sam kad popravim gore navedene nedostatke da ću biti mnogo bolji, iako se nisam uvrijedio, mislim da nisam zaslužio takvo pranje hehe.

EDIT: A da ne spominjem da cijene nisu baš tako bajne, treba se lovit po AHu, kopam ga već 2-3 dana intenzivno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 23:12 (Zeromaxy21).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice