Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.553.211
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
GoodAngel kaže...
Test user kaže...
GoodAngel kaže...

jedno pitanje, ovaj loot runs i taj paragon sistem, jel to dolazi samo s ekspanzijom ili ću ja i na oriđiđi D3 bez ekspanzije, dobiti taj content?

pretpostavljam da od levela 70 bez exp neće biti ništa, ili hoće? mislim vjeorjatno ću kupit exp, ali ako će mi to doći u nekom patchu sačeko bi barem godinu dana da malo cijena padne, ali kako vidim D3 i dalje 400 kuna. tako da je izgledno da ću ja tu exp odmah kupit, ali volio bi malo sačekat tko zna kakva će bit i kakvih će opet bugova i čega sve ne bit, pa bolje ono barem par mjeseci sačekat. šta vi mislite, jel se isplati tu exp prolongirat na neko vrijeme ili odmah navalit na nju? s crusaderom svim silama tame, je.at mamitu. {#}

Loot 2.0, paragon 2.0, Loot runs i Nephelam Traits ce svi dobit besplatno...nece ti trebat expanzija...i paragoni postaju unlimited.....

Za sve ovo gore navedeno neces trebat kupovati expanziju.

Exp. ce ti dat Crusadera,lvl70,act5,Mystic artisan i ko zna sto jos....

ak ti se svidi ovo sto ti daju besplatno ...kupi expanziju.....

jel to nešto ko nephalem valor, ili je o nečemu drugom riječ?

To su ti portali koji će se random otvarati u svijetu.. Unutra će biti valjda razni challenge-i kao npr. valovi sve jačih monstera i što ih efikasnije ubiješ dobiješ na kraju veću nagradu (više chestova).

Priča iz toga je: Nephelam-i se međusobno testiraju kroz njih, tako nešto..

12 godina
neaktivan
Diablo 3

http://eu.battle.net/d3/en/profile/mArkoman-2887/hero/12518671 Sta vi mislite dal mi se isplati dizat monka na paragon 100 ili da sve prodam sa njega? Mislim da mi se bolje isplati na barbu dizat paragone jer imam puno bolju opremu na barbu i bit ce puno brze s barbom

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja od sad samo farmam DE,zamislite samo amulet lvl 70 i sve ostalo kaj se da craftat,jos u kombinaciji s onim novim oruzjima to ce bit bolesno dobro.Treba skupit par tisuca DE.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/

1 0 hvala 0
17 godina
XSX kaže...

Ja od sad samo farmam DE,zamislite samo amulet lvl 70 i sve ostalo kaj se da craftat,jos u kombinaciji s onim novim oruzjima to ce bit bolesno dobro.Treba skupit par tisuca DE.

A sad zamisli - bit će novi materijal za kraftanje koji nije DE... To samo razmišljam naglas, nisam ništa načuo po tom pitanju.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
15 godina
neaktivan
mArkoman kaže...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/mArkoman-2887/hero/12518671 Sta vi mislite dal mi se isplati dizat monka na paragon 100 ili da sve prodam sa njega? Mislim da mi se bolje isplati na barbu dizat paragone jer imam puno bolju opremu na barbu i bit ce puno brze s barbom

Kad si "blizu" 100 paragonu, bilo bi ti bolje njega dignit do 100 :D

12 godina
neaktivan
TomoR kaže...
XSX kaže...

A sad zamisli - bit će novi materijal za kraftanje koji nije DE... To samo razmišljam naglas, nisam ništa načuo po tom pitanju.

Bit ce jos mislim ghost essence...al barem necu morat farmat DE

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/
13 godina
neaktivan
GuitarMaster kaže...

To su ti portali koji će se random otvarati u svijetu.. Unutra će biti valjda razni challenge-i kao npr. valovi sve jačih monstera i što ih efikasnije ubiješ dobiješ na kraju veću nagradu (više chestova).

Priča iz toga je: Nephelam-i se međusobno testiraju kroz njih, tako nešto..

Nigdje ne spominju kako će to izgledati na HCu. Kaj ak su valovi sve jači i teži i ti radi toga pogineš? I da li se pod paragon pointse računa i EXP koji si nabio sa davno poginulim herojima?

btw. danas u 30 minuta na HCu, lvl 27, na Normal težini sa 0% MF padnu tri lega... za neke nikad čuo {#}

13 godina
neaktivan
XSX kaže...
TomoR kaže...
XSX kaže...

Bit ce jos mislim ghost essence...al barem necu morat farmat DE

farmat će se na isti način, neš ti razlike

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozdrav!

Ima li tko ovdje DH-a s blizu 300K DPS (bez SS-a)?

Trenutno sam na oko 220 s kompletnim Natalya setom + Manticore, nekako mi se ne čini izglednim toliko dići DPS bez pustih milijuna (a para kronično nikad nemam).

Kompletno mijenjati opremu (što baš ne bih, navikao sam se na 55 Discipline - ali ako nema druge ..), ići na 2 crossbowa, nešto treće?

Nisam igrao mjesecima, najava ekspanzije me nabrijala da si konačno dignem lika na Paragon 100 - pa kad sam već tu, da malo i DPS pojačam :)

Evo lik:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/pleonazaM-2235/hero/9721123

(Hellfire ring je gore dok skupljam Exp)

Split your lungs with Blood and Thunder

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fler kaže...

Pozdrav!

Trenutno sam na oko 220 s kompletnim Natalya setom + Manticore, nekako mi se ne čini izglednim toliko dići DPS bez pustih milijuna (a para kronično nikad nemam).

Kompletno mijenjati opremu (što baš ne bih, navikao sam se na 55 Discipline - ali ako nema druge ..), ići na 2 crossbowa, nešto treće?

Nisam igrao mjesecima, najava ekspanzije me nabrijala da si konačno dignem lika na Paragon 100 - pa kad sam već tu, da malo i DPS pojačam :)

Evo lik:

Ne igram DH-ra toliko, al ne znam odakle da počmem :(
Kraftaj rukavice, tvoje su ultra loše... kraftaj nove bracere i sholderse, isto su loši... (braceri su još i dobri, al daleko bolje možeš dobit) Zamijeni taj loš Nat chest za Innas chest, nabavi WH belt, taj Innas belt je LOŠ! Onda kaciga ti je ULTRA LOŠA, nema CC, nema AS, onda bolje bi ti bilo da si kupio običan Mempo koji dođe cca 200k golda otprilike. Amulet čak može proć, dok druge stvari ne popraviš, Manticore također...
Eto počmi od nečeg, da sam na tvom mjestu kraftao bi rukavice dok ne dobijem nešto pametno... DE i nije teško skupit, 100 DE možeš na nižim mpovima u cca 6-7 sati igranja sigurno skupit...

Evo moj DH u kojeg je uloženo jako malo truda...

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 20:35 (1.Lovac).
17 godina
fler kaže...

Pozdrav!

Evo lik:

Evo ti moj DH. Rare ring mi je jos od monka ostao. Nedavno sam zakljucio da se mogu rijesiti nesto all resista i vitalitija pa sam umjesto mempa stavio andariel visage i to radi bez problema. MP9 igram glatko, mogu i MP10 ali ipak teze a ne da mi se zamarati pa mi je dosta i MP9 za dizanje paragona. I kao sto kaze kolega: kraftanje kraftanje, kraftanje. Ako imas bar nesto golda samo biti uporan i iskraftat ces nesto kako spada. Ja imam sve dobre kraftove pa svejedno ponekad potrosim koji milion na kraftanje. I zaovog DH nisam potrosio nesto posebno puno golda. Samo treba cesce na AH i nadje se uvijek nesto povoljno. Ja stalno kupujem prodajem isprobavam ...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zeepday-2714/hero/7251206

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 20:47 (Eld).
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Hvala obojici,

zanimalo me tek da vidim kakve kombinacije rezultiraju velikim DPSom.

Jasno da je sve više-manje truljavo kad nemam para za bolje (ne znam da sam ikad imao više od 20ak milijuna), a od početka igranja nisam za DH-a dobio nešto što bi bilo upotrebljivo.

Na craftanje sam potrošio brdo novaca, ni tu ništa bolje nije ispalo od ovih što su trenutno gore.

Kupovanje zlata na RMAH ne dolazi u obzir, trošenje vremena na flipanje također (mislim, igram Diabla, ne AH).

Split your lungs with Blood and Thunder

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Eld kaže...

Evo ti moj DH. Rare ring mi je jos od monka ostao. Nedavno sam zakljucio da se mogu rijesiti nesto all resista i vitalitija pa sam umjesto mempa stavio andariel visage i to radi bez problema. MP9 igram glatko, mogu i MP10 ali ipak teze a ne da mi se zamarati pa mi je dosta i MP9 za dizanje paragona. I kao sto kaze kolega: kraftanje kraftanje, kraftanje. Ako imas bar nesto golda samo biti uporan i iskraftat ces nesto kako spada. Ja imam sve dobre kraftove pa svejedno ponekad potrosim koji milion na kraftanje. I zaovog DH nisam potrosio nesto posebno puno golda. Samo treba cesce na AH i nadje se uvijek nesto povoljno. Ja stalno kupujem prodajem isprobavam ...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zeepday-2714/hero/7251206

Eld ti si ipak imao jako velike sreće s tim kraftanim itemima, odličan amulet i gloves imaš!

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo koga zanima sve što se za sad zna o ekspanziji (i patch-u prije nje):

http://www.diablofans.com/news/1984-the-massive-expansion-recap-everything-we-know-so-far/

Jako lijepi sažetak.

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Diablo 3

"Dying in Hardcore does not take away from your earned Paragon Points"

Što im to točno znači. Da li će se zbrojiti sav exp od likova koji su već mrtvi, ili samo od onih koji će umrijeti nakon patcha? Što je sa onima koji imaju više od 10 likova mrtvih pa su ih morali izbrisati?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
formula1live kaže...

Što im to točno znači. Da li će se zbrojiti sav exp od likova koji su već mrtvi, ili samo od onih koji će umrijeti nakon patcha? Što je sa onima koji imaju više od 10 likova mrtvih pa su ih morali izbrisati?

Vjerojatno će biti retroaktivno, znači nakon patcha, kao što su napravili sa patchevima koji su mijenjali iteme - svi likovi koji će odapeti prije patcha, njihovi paragon leveli će propasti.

Potemkinhr#2800
17 godina
neaktivan
formula1live kaže...

Neće se sigurno gledati exp. od mrtvih likova. S tom rečenicom misle na to kada nakon patch umreš, neće se ništa dogoditi s paragon lvl jer vrijedi za cijeli account.

15 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...
Test user kaže...

nemoguce!!! ja na ovom ali sa centrino duo na 1,6GHz na najslabilim detaljima al ne na nativnoj rezuluciji igram bez problema u 4 player game-u. Svi detalji su na najnize i FPS je od 25 -35 FPS...sasvim igrivo......

Jedino gdje igra gotovo stane je naravno na mostu , quest "Bridge of Korsic"

zamjeni drivere od garficke...morti je tam nesto....

Ja igram diablo na dell n5010 star neke 2 godine, prva generacija i3 i neka grafička 1gb 128bit, ništa posebno. 

I ide diablo na njemu, ganjam neki fps oko 40-50 a kad je gusto pada i na manje od 10 pa šteka, a rokam i na stolnom i5 3570 i gtx660 pa mi i tamo zna padati fps ispod 20 što me toliko naživcira da je užas, imam nove drivere i ostalo sve, ali jednostavno na nekim mjestima ima taki frame drop da je to koma.

A na ostalima mi zaucava 100fps bez problema. Jer sam ga na toliko blokirao, ne treba mi više.  

Pa hebemu u čemu je problem, dvaput sam formatirao i sve nanovo instalirao, drivere nikako nać za grafu osim na samsungovom cdeu ili nekim žnj stranicama... Koje god da settings izaberem perfomance je manje više isti, na WH neigrivo, fps 5-10. Imam osjećaj da uopće ne switcha na 7670 nego ga cijelo vrijeme gura na integriranoj.

Inače igram diablo 95% vremena na desktopu iz Moj Pc, nikad problema... na laptopu samo nekada ako sam van grada, al od silnog trzanja boli glava.

Btw bilo je u biosu namješteno power save mode: enabled, ni nakon disabled situacija se nije promjenila.

My global position systems are vocally addressed
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 16:40 (EraserHead).
16 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Što ti piše u kojem profilu si kad klikneš na bateriju. 

Što god da jesi, stavi HIGH PERFORMANCE,  to je meni par puta promaklo pa sam bio lud kad sam igrao. 

Taj laptop bi trebao do dobro gutati. 

Ja na svoj dellu imam i3 370m i 5470m ako se ne varam. 

I to nije neki setup. Ali jako dobro se igra diablo na tome. 

Đuro#2155
17 godina
Diablo 3

Ja povremeno igram na laptopu: i5 sa integriranom Intel HD3000, na 1366x768 i/ili 1280x1024, manje više bez problema (povremeni dropovi Low/Med detalji). 

Stavljen je na High Performance.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
EraserHead kaže...

Pa hebemu u čemu je problem, dvaput sam formatirao i sve nanovo instalirao, drivere nikako nać za grafu osim na samsungovom cdeu ili nekim žnj stranicama... Koje god da settings izaberem perfomance je manje više isti, na WH neigrivo, fps 5-10. Imam osjećaj da uopće ne switcha na 7670 nego ga cijelo vrijeme gura na integriranoj.

Inače igram diablo 95% vremena na desktopu iz Moj Pc, nikad problema... na laptopu samo nekada ako sam van grada, al od silnog trzanja boli glava.

Btw bilo je u biosu namješteno power save mode: enabled, ni nakon disabled situacija se nije promjenila.

Da li si probao staviti zvuk na low ili ga u potpunosti ugasiti?

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Da na High Perfomance je namješteno...sound je ugašen, jer je sa zvukom (iz nekog razloga) još gore...

Tomo jel to na solo ili u grupi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Koliki ti je windows experience index, ako ti dobro pokazuje sve ocjene, onda nekih drugih problema imaš, jel ti u d3 uključeno low FX?

I koje windowse imaš i koliko rama? 

Đuro#2155
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

5.2, 4 gige rama.

Da uključen mi je low fx. Sad ću baš testirati sa 3dmarkom11, pa okačim rezultate.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

5.2, 4 gige rama.

Da uključen mi je low fx. Sad ću baš testirati sa 3dmarkom11, pa okačim rezultate.

5.2 hard ili grafika, ali svejedno je, znači da je ok sve s grafom. 

jer ponekad zna biti 1.0 na 3d grafici, jer ili krivi driveri ili nešto nije dobro poštelano.

Ja sam imao hp dv6-3040m, i dok sam imao osmicu na njemu d3 je bio koma, štekao kao lud, a došao je bio s original home premium 7.

I ništa stavio ja nazad HP jer sam ga išao prodavati i probao slučajno d3, i radio super spram osmice, nisam vjerovao. taj laptop sam koristio par tjedana, i to s windowsima mi je bilo malo začuđujuće.  

Đuro#2155
17 godina
EraserHead kaže...

Da na High Perfomance je namješteno...sound je ugašen, jer je sa zvukom (iz nekog razloga) još gore...

Tomo jel to na solo ili u grupi?

Solo, ali sa jednim u party-u uglavnom isto OK radi.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Kakve se to price pricaju da ce Blizzard stavit lokot u bravu na AH?

Jesu to samo neke bezveze glasine ili je mozda ima nesto u tome?

Meni to osobno nema smisla i ne vjerujem u to jer mislim da previse love dizu na tome da bi ukinili AH.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

I meni je D3 bio neigriv na laptopu sve dok nisam u d3prefs fileu ( nisam siguran napamet da je točno ime ) nisam promijenio hardware klasu iz 4 u 1. Odonda puno bolje radi.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

kužim da je tebi vjerojatno problem u tome, ali meni je problem što mi nije uvijek isti gameplay. ne znam dal ste vi ostali primjetili, ali nije mi uvijek ista brzina igre, vjerojatno ovisi do servera ne znam do čega bi drugo bilo? npr sad sam maloprije igro, i to na mp6 pa to nije normalno skoro neigrivo koliko mi sporo ide, a piše dolje 100 fps-a, nije sigurno do grafe nego do nekog servera, onda izađem van uđem ponovo u igru kad gle čuda ide osjetno brže. zato mrzim on. line igranje, jer ne ovisi ti sve o tvom pc-u već i do interneta i servera na koji se prikopčaš, vjerojatno kad je puno igrača na istom serveru sporije igraš. tako ja brijem, ili je u nečem drugom kvaka? sve u svemu, ovaj tvoj problem mi je jasan, zato uvijek igram na pc-u jer u laptopove kad je gaming u pitanju nemam povjerenja ma koliko dobri i hvaljeni bili.

i 5-3570K
13 godina
neaktivan
mArkoman kaže...

Isplati ti se jer likovi na paragon 100 ce jos neke bonuse dobit (kao nagrada za grindfest) ali onaj ko nema ni jednog lika na 100 a ima sve likove na lvl60 vise mu se isplati dici ih sve do paragon 50, pa eventualno jednog do 100 ak bu vremena :D

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice