jedno pitanje, ovaj loot runs i taj paragon sistem, jel to dolazi samo s ekspanzijom ili ću ja i na oriđiđi D3 bez ekspanzije, dobiti taj content?
pretpostavljam da od levela 70 bez exp neće biti ništa, ili hoće? mislim vjeorjatno ću kupit exp, ali ako će mi to doći u nekom patchu sačeko bi barem godinu dana da malo cijena padne, ali kako vidim D3 i dalje 400 kuna. tako da je izgledno da ću ja tu exp odmah kupit, ali volio bi malo sačekat tko zna kakva će bit i kakvih će opet bugova i čega sve ne bit, pa bolje ono barem par mjeseci sačekat. šta vi mislite, jel se isplati tu exp prolongirat na neko vrijeme ili odmah navalit na nju? s crusaderom svim silama tame, je.at mamitu.
Loot 2.0, paragon 2.0, Loot runs i Nephelam Traits ce svi dobit besplatno...nece ti trebat expanzija...i paragoni postaju unlimited.....
Za sve ovo gore navedeno neces trebat kupovati expanziju.
Exp. ce ti dat Crusadera,lvl70,act5,Mystic artisan i ko zna sto jos....
ak ti se svidi ovo sto ti daju besplatno ...kupi expanziju.....
jel to nešto ko nephalem valor, ili je o nečemu drugom riječ?
To su ti portali koji će se random otvarati u svijetu.. Unutra će biti valjda razni challenge-i kao npr. valovi sve jačih monstera i što ih efikasnije ubiješ dobiješ na kraju veću nagradu (više chestova).
Priča iz toga je: Nephelam-i se međusobno testiraju kroz njih, tako nešto..