Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.554.069
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Diablo 3

neznam jel netko vec postal ovaj inteview al izgleda da nema potrebe radit sell-out jer ces trenutno moc poboljsat postojece iteme to nekog lvl a dropovi ce osigurat da ti bude upgrade.

Brijem da ce mystic imat lvl-e koje ce odredivati vrstu/jacinu re-rolla. Tipa: ilvl58 ces moc re-rolat max na ilvl63, ilvl63 na ilvl65...itd....

sam je pitanje jel se mogu rollat postojeci BoA? Kolio puta se moze jedan item rerollat?......

Poprilicno su rezervirani o davanju dodatnih infomacija o Mysticu....

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Kak funkcionira ovo s paragon bodovima,ja npr imam monka preko 70 par levela i huntera preko 30 jel to sad 100 bodova?I jel mogu to sve prenest npr na barbara?Koji ce bit max paragon lvl?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/

1 0 hvala 0
16 godina
Re: Diablo 3
XSX kaže...

Kak funkcionira ovo s paragon bodovima,ja npr imam monka preko 70 par levela i huntera preko 30 jel to sad 100 bodova?I jel mogu to sve prenest npr na barbara?Koji ce bit max paragon lvl?

Likovi s manjim paragon levelom će se podići na max paragon lvl kojeg imaš na accountu, barb ti je na 100 i to ide account wide pa su fino i ostali na stotki i odmah resetiraš bodove koje si dobio s paragonima i klikaš po želji. A max paragona nema, level raste koliko igraš, nema capa kak se čini. 

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2013 12:56 (amanar).
15 godina
neaktivan
amanar kaže...
XSX kaže...

Likovi s manjim paragon levelom će se podići na max paragon lvl kojeg imaš na accountu, barb ti je na 100 i to ide account wide pa su fino i ostali na stotki i odmah resetiraš bodove koje si dobio s paragonima i klikaš po želji. A max paragona nema, level raste koliko igraš, nema capa kak se čini. 

Mislim da nije tako... To nigdje nije rečeno, rekli su da ćeš bodove koje dobiješ po paragonu i odabereš ić svim likovima, nisu rekli da će svi likovi dobit isti paragon level...

17 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
amanar kaže...
XSX kaže...

Mislim da nije tako... To nigdje nije rečeno, rekli su da ćeš bodove koje dobiješ po paragonu i odabereš ić svim likovima, nisu rekli da će svi likovi dobit isti paragon level...

Paragon će biti vezan za cijeli account. Dakle svi će biti isti paragon. Ako imaš jednog lika na 100, a drugog na 30, onda će se experience zbrojiti tada da ćeš na kraju imati npr. paragon level 105. (sad to ovisi o krivulji experiencea)

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Dobro, znači ako ja imam 2 lika na 100 to već može bit nešto dobro :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kalidor kaže...

pozz svima...vidim ode neke komentare  kao npr jedva cekam da izadje ekspa odma cu je kupit itd.. ali ljudi ne razume da sve ovo sta su oni nabrojali dosad i sta ce predstavit u sljedecem periodu da je to vec tribalo bit u obicnom d3 jel kad malo bolje pogledate sta je d3 vanila ponudila igracima osim novih skilova sve ostalo je cisti promasaj..diablo je uvik bia loot game i uvik je samo bia 1 cilj a to je ic ubit diabla s tim da ti on mora bacit najbolje stvari a recite vi meni kad ste u d3 isli ubit diabla a da niste prelazili tezinu igre.... bzvz jednostavna igra s velikom dozom pohlepe koja zivi na staroj slavi...nemojte mislit da ce blizz napustit rmah digli jako puno novaca i to namjeravaju i dalje  unajmili su dosad 2 game directora koji nemaju pojma sta je d1 i d2 tako da od d3 nismo mogli ni puno ocekivat jel..d1 i d2 za svoje vrimena su sto puta bolji od d3 za sadasnje vrime...vidit cemo sta dalje nude u sljedecim mjesecima ali zasad me nije nista impresioniralo i triba dobro razmislit jer ekspanzija ce po mojoj procjeni kostat oko 250 do 300 kn sta nije malo jel...

Definitivno je malo novaca s obzirom koliko dugo cu je igrat. 

Kome se ne svida, neka je ne kupi i to je to.

Da, napraviti cu preorder cim ce biti moguc bez nekog prevelikog kemijanja kako je D3 trebao izgledat (vec mi je muka od tih redovitih gluposti kako je D1 i D2 bio "bog i batina u odnosu na D3").

Uostalom, kakav si imao odabir ovakvih igara kada se igrao D1 i D2? Ajde reci, kakav izbor je bio u ono vrijeme?

Kome se ne svida D3, neka ga ne igra, ali vec je svim ljudima koji igraju lagano dosta slusanja sranja o tome kako je igra trebala izgledati.

Svi mi bi nesto mjenjali (mislis da se meni svida svaka sitnica? Bas i nije tako.), svatko ima neke ideje, ali nismo mi ti koji razvijaju igru i zato je ili igraj ili nemoj...stvar je jednostavna.

Ako imas neke super ideje, javi se Blizzardu kao neki ljudi pa ih iznesi te ih mozda poslusaju (koliko mi se cini s loot 2.0 i s ekspanzijom su imali sluha oko toga sta igraci hoce).

Ne moze uvijek sve biti savrseno, ali ovo slusanje o tome kako je D3 trebao izgledati i sve vezano uz to je vec postalo pretjerano.

Nije bas da imam ne znam koliko love, ali s obzirom koliko sati igranja mi je do sada dao D3 i koliko ce mi tek dati, ne zalim ni lipe, a spadam medu one koji su igru kupili cim je dosla i kada je bila cca 400 kn.

Isto tako mi nije zao ni lipe od tih navedenih "250-300" kn za ekspanziju jer znam da ce mi dati stotine tj. tisuce sati gameplaya.

P.S.

S obzirom da igram vise od 20 godina, vjerojatno nesto i znam o igrama koje smo prije igrali, a i o onima koje danas igramo.

Sorry ako post izgleda malo grubo, nije mi namjera vrijedat ni bilo sta slicno. no mislim da se razumijemo.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Jel ima ko slućajno iskustva sa Diablo na ovom notebooku ili nekom sličnom

http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=014670014

U grupi od 4 čovjeka, na najnižim detaljima, kada zagusti fps pada i do 5 sličica ( posebno u weepingu), koju god rezoluciju da promjenim uvijek bude isto, problem u procesoru?

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hoće li PvP patch ikad ugledati svjetlo dana?

"Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu" Oly_E3
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Pa PvP vec postoji, LOL...

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rodić kaže...

Brawling nije konačna inačica d3 PvP-a... nije ni blizu

Čeka se Arena Mode.

"Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu" Oly_E3
14 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

U grupi od 4 čovjeka, na najnižim detaljima, kada zagusti fps pada i do 5 sličica ( posebno u weepingu), koju god rezoluciju da promjenim uvijek bude isto, problem u procesoru?

Možda pucam u prazno, no probaj pogledati u BIOS-u da li ima neka opcija u stilu "eknomični rad procesora", ili možda u Power Options.

Kod mene je to predstavljalo problem kod naglih padova FPS-a.

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
14 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

nemoguce!!! ja na ovom ali sa centrino duo na 1,6GHz na najslabilim detaljima al ne na nativnoj rezuluciji igram bez problema u 4 player game-u. Svi detalji su na najnize i FPS je od 25 -35 FPS...sasvim igrivo......

Jedino gdje igra gotovo stane je naravno na mostu , quest "Bridge of Korsic"

zamjeni drivere od garficke...morti je tam nesto....

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2013 18:02 (Test user).
14 godina
neaktivan
momak kaže...
Rodić kaže...

Čeka se Arena Mode.

nebu toga bilo....kak je sheban pvp u D2 bio, nisu htijeli napravit isto sranje u d3.....

Ovaj Brawling mi se cini kao "pranje ruku" od obecanog PvP iz razloga njihovi obecanja "imao je i D2 PvP pa ce imati i D3"

17 godina
neaktivan
Test user kaže...
momak kaže...
Rodić kaže...

Čeka se Arena Mode.

nebu toga bilo....kak je sheban pvp u D2 bio, nisu htijeli napravit isto sranje u d3.....

Ovaj Brawling mi se cini kao "pranje ruku" od obecanog PvP iz razloga njihovi obecanja "imao je i D2 PvP pa ce imati i D3"

Arenu su prikazali na xy eventu prije preko godinu dana, znači postoji... sumnjam da će je samo tako odbaciti

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2013 18:05 (momak).
13 godina
neaktivan
Rodić kaže...

ako je ovo pvp za tebe......................................

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
17 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Pa... Mislim da su malo računali, i ti bi trebao imati paragon lvl oko 115.. Tako da mislim da nije neka velika razlika, ako tako bude (a postoji velika sansa da oce)..

15 godina
neaktivan
GuitarMaster kaže...
1.Lovac kaže...

Pa... Mislim da su malo računali, i ti bi trebao imati paragon lvl oko 115.. Tako da mislim da nije neka velika razlika, ako tako bude (a postoji velika sansa da oce)..

Premalo je to 115, to nema nikakvog smisla...

17 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
GuitarMaster kaže...
1.Lovac kaže...

Pa zapravo ima. Samo su produžili krivulju experience-a nakon lvl 100. Pogledaj koliko ti treba od npr. 90 do 100.. A pošto se dodaje content i dolazi lvl 70, experience će se moći dizati puno brže. A još i dolaze Loot Runs..

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma to im je greška onda velika... Jer onda sad uopće nema smisla levelat likove, kad će se tamo ti likovi puno brže moć levelat u odnosu na sada...

0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Objasnio je koliko lvla ak imas 2-5-10 likova 

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

On uvijek nešto računa, pogađa, do sada je svašta bio u krivu, al recimo kad bi ova teorija njegova bila točna, onda se tehnički ne isplati dizat likove, jer puno će brže ić exp s eksanzijom.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Test user kaže...
EraserHead kaže...

nemoguce!!! ja na ovom ali sa centrino duo na 1,6GHz na najslabilim detaljima al ne na nativnoj rezuluciji igram bez problema u 4 player game-u. Svi detalji su na najnize i FPS je od 25 -35 FPS...sasvim igrivo......

Jedino gdje igra gotovo stane je naravno na mostu , quest "Bridge of Korsic"

zamjeni drivere od garficke...morti je tam nesto....

Ja igram diablo na dell n5010 star neke 2 godine, prva generacija i3 i neka grafička 1gb 128bit, ništa posebno. 

I ide diablo na njemu, ganjam neki fps oko 40-50 a kad je gusto pada i na manje od 10 pa šteka, a rokam i na stolnom i5 3570 i gtx660 pa mi i tamo zna padati fps ispod 20 što me toliko naživcira da je užas, imam nove drivere i ostalo sve, ali jednostavno na nekim mjestima ima taki frame drop da je to koma.

A na ostalima mi zaucava 100fps bez problema. Jer sam ga na toliko blokirao, ne treba mi više.  

Đuro#2155
17 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

On uvijek nešto računa, pogađa, do sada je svašta bio u krivu, al recimo kad bi ova teorija njegova bila točna, onda se tehnički ne isplati dizat likove, jer puno će brže ić exp s eksanzijom.

Ali ovisi što znači "isplati se".. Zapravo se jedino to i isplati raditi do ekspanzije. :) Jer što god drugo radio, neće ništa vrijediti tada.. Jedino paragoni kužiš?

17 godina
GuitarMaster kaže...
1.Lovac kaže...

Da li netko moze ovo (nagadjanje) jos malo pojasniti? Sta to znaci? Da ces sa sadasnjih 2 100-paragon lika u expanziji imati mogucnost da jednom (koji igras) dodijelis paragon 115? Pa se prebacis na novi lik pa njemu dodijelis paragon 115 tj. poene koji se dobijaju za paragon? Ja sam blizu 4. lika a dok dodje expanzija prilicno sam siguran i da cu svih 5 klasa imati na 100. paragonu.

17 godina
neaktivan
Eld kaže...
GuitarMaster kaže...
1.Lovac kaže...

Da li netko moze ovo (nagadjanje) jos malo pojasniti? Sta to znaci? Da ces sa sadasnjih 2 100-paragon lika u expanziji imati mogucnost da jednom (koji igras) dodijelis paragon 115? Pa se prebacis na novi lik pa njemu dodijelis paragon 115 tj. poene koji se dobijaju za paragon? Ja sam blizu 4. lika a dok dodje expanzija prilicno sam siguran i da cu svih 5 klasa imati na 100. paragonu.

Ne, ovako. Kad dođe ekspanzija, paragon sustav vrijedi za cijeli account. Dakle skupljaš paragon exp. sa svakim likom i svi su taj paragon level. Što se tiče pointova, svaki lik će imati svoje (najvjerojatnije, to je jedino logično). Ako je tvoj account paragon level 168, svaki lik će imati npr. 168x5 pointova. E sad, što se tiče prelaska na taj sustav, zbrojit će se sav paragon experience od svih likova te dodijeliti odgovarajući level. Streamer Moldran je izračunao da će 2 level 100 lika na kraju dati oko lvl 115 paragon.

14 godina
neaktivan
GuitarMaster kaže...
1.Lovac kaže...
GuitarMaster kaže...
1.Lovac kaže...

Pa zapravo ima. Samo su produžili krivulju experience-a nakon lvl 100. Pogledaj koliko ti treba od npr. 90 do 100.. A pošto se dodaje content i dolazi lvl 70, experience će se moći dizati puno brže. A još i dolaze Loot Runs..

jedno pitanje, ovaj loot runs i taj paragon sistem, jel to dolazi samo s ekspanzijom ili ću ja i na oriđiđi D3 bez ekspanzije, dobiti taj content?

pretpostavljam da od levela 70 bez exp neće biti ništa, ili hoće? mislim vjeorjatno ću kupit exp, ali ako će mi to doći u nekom patchu sačeko bi barem godinu dana da malo cijena padne, ali kako vidim D3 i dalje 400 kuna. tako da je izgledno da ću ja tu exp odmah kupit, ali volio bi malo sačekat tko zna kakva će bit i kakvih će opet bugova i čega sve ne bit, pa bolje ono barem par mjeseci sačekat. šta vi mislite, jel se isplati tu exp prolongirat na neko vrijeme ili odmah navalit na nju? s crusaderom svim silama tame, je.at mamitu. {#}

i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2013 22:54 (GoodAngel).
14 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

jedno pitanje, ovaj loot runs i taj paragon sistem, jel to dolazi samo s ekspanzijom ili ću ja i na oriđiđi D3 bez ekspanzije, dobiti taj content?

pretpostavljam da od levela 70 bez exp neće biti ništa, ili hoće? mislim vjeorjatno ću kupit exp, ali ako će mi to doći u nekom patchu sačeko bi barem godinu dana da malo cijena padne, ali kako vidim D3 i dalje 400 kuna. tako da je izgledno da ću ja tu exp odmah kupit, ali volio bi malo sačekat tko zna kakva će bit i kakvih će opet bugova i čega sve ne bit, pa bolje ono barem par mjeseci sačekat. šta vi mislite, jel se isplati tu exp prolongirat na neko vrijeme ili odmah navalit na nju? s crusaderom svim silama tame, je.at mamitu. {#}

Loot 2.0, paragon 2.0, Loot runs i Nephelam Traits ce svi dobit besplatno...nece ti trebat expanzija...i paragoni postaju unlimited.....

Za sve ovo gore navedeno neces trebat kupovati expanziju.

Exp. ce ti dat Crusadera,lvl70,act5,Mystic artisan i ko zna sto jos....

ak ti se svidi ovo sto ti daju besplatno ...kupi expanziju.....

14 godina
neaktivan
Diablo 3

ima neka dobra duša da mi powerlvla wd-a od 30 do 60 ? mogu dati i 1 mil, bi i više al trenutno nisam baš pun love 

IGN - LoL armenx3m --- BF3 armenx3m --- Diablo 3 armenx3m#2790 --- GW2 armen.3512

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test user kaže...
GoodAngel kaže...

Loot 2.0, paragon 2.0, Loot runs i Nephelam Traits ce svi dobit besplatno...nece ti trebat expanzija...i paragoni postaju unlimited.....

Za sve ovo gore navedeno neces trebat kupovati expanziju.

Exp. ce ti dat Crusadera,lvl70,act5,Mystic artisan i ko zna sto jos....

ak ti se svidi ovo sto ti daju besplatno ...kupi expanziju.....

jel to nešto ko nephalem valor, ili je o nečemu drugom riječ?

i 5-3570K
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice