jel itko uspio išta golda prodati po 0,25 na ah-u da novci sjednu na autentikator?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
molten meni nije ni približno problem kao reflect.. mp10 nema šanse da ne poginem ako elite ima reflect, što god radio.. probao sam i sa 2 LS weapa uz sve ostalo od regena što imam i no friggen way. sa standardnim setupom se često spalim i na mp8.. ispod mp8 ide
BTW baš sam se nekidan epično 1-hitao sa exploding palm-om na mp10 reflect dmg eliteu par milja HP-a u minus LOL
evo description skilla:
Cause a target to Bleed for 745% weapon damage as Physical over 9 seconds. If the target dies while bleeding, it explodes and deals 30% of the target's maximum Life as Physical damage to all nearby enemies.
jel itko uspio išta golda prodati po 0,25 na ah-u da novci sjednu na autentikator?
Ja bas gledam cijene golda jer ga imam ko u prici i vidim da je zadnjih par dana skocila cijena. Cekam patch u nadi da ce skocit jos....:) http://www.d3rmt.com/auction-house/gold/eu/
Ja bas gledam cijene golda jer ga imam ko u prici i vidim da je zadnjih par dana skocila cijena. Cekam patch u nadi da ce skocit jos....:) http://www.d3rmt.com/auction-house/gold/eu/
pa cijena je ostala već tjednima 0,25? zar ne?
Cisto da se javim u temi da mi bude na popisu aktivnih :D
Cekam patch, neda mi se skidati PTR, pa onda opet malo upaliti.
pasivi kao npr. hydra i bleed dobro idu na reflect , pa uzmite u obzir to
Pa nisu baš puno bolje, al tu su li-la, mislim da bi realna cijena bila oko 30-40m
pa o tome bi se dalo raspravljati koliko su bolje, uglavnom life regen nije zabaciti ima ga puno, crit dmg nije strašan, speed je ok, ima ga
Stavio sam 60M bid /90M buy out, pa nek stoji, vidjeti ćemo pa polako spuštati cijenu, možda ne vrijedi toliko ali nikad se ne zna, nema baš s dobrih life regenom na AH
EDIT:
tako nešto i ja mislim 40M minimalno, ali nek stoji sad ovako, možda netko uleti :)
ako je netko za neku partiju, nek se javi, tag u potpisu
ako je netko za neku partiju, nek se javi, tag u potpisu
Aj igrat ćemo ovih dana ;)
E jel imo netko problema sa error 3 (krivi unos podataka) kada su resetali sifru??? kak su rijesili???
Ja sam upravo kupio preko kinguin-a Diablo 3 key, stavio ga skidati preko Teamviewera s posla i od 15h počinjem udarat'! Neki savjet za početnika? Inače platio sam samo 270kn ključ, to je najjeftnije što sam našao na netu
Neki savjet za početnika?
Pročitaj malo na netu opise klasa, abilitye koje imaju/koriste pa procijeni što ti se najviše sviđa i odaberi to.
Sve klase su ok, neke možda jesu malo lakše ili jače od drugih al to je jako jako relativna stvar.
Levelanje ide brzo, tako da nije problem ako na lvl 30 , 40 , 50 pa čak i 60 zaključiš da ti ta klasa nije fun pa probaš s nekom drugom.
Dobre low lvl iteme za neke druge klase si sačuvaj ako misliš dizat drugog lika ili prodaj, na low level itemima se čak da i lijepo zaradit za početak.
Dok levelaš obrati pažnju na socketed iteme obzirom da gemovi nemaju lvl requiremente tako da možeš jako pojačat opremu sa gemovima iako su inicijalni statsi na opremi nešto niži.
E jel imo netko problema sa error 3 (krivi unos podataka) kada su resetali sifru??? kak su rijesili???
ma kod blizza ti to ništa ne radi kako treba, unos šife ti od početka loše napravaljen, mala velika slova ti nisu bitna, možeš sve pisati s velikim, ili sve s malm slovima, sve prima :)
A kod tebe možda krivu šifru pišeš :)
Ja sam upravo kupio preko kinguin-a Diablo 3 key, stavio ga skidati preko Teamviewera s posla i od 15h počinjem udarat'! Neki savjet za početnika? Inače platio sam samo 270kn ključ, to je najjeftnije što sam našao na netu
ok je cijena, možda malo sitno možeš negdje na nekim drugim portalima nabaviti, ali tako oko toga se kreće cijena,
a zavisi koja ti se klasa sviđa, ja sam sad nakon paragon 60 i više DH i barbara skoro na 20paragon, odlučio igrati s monkom, i jako mi se sviđa.
Puno bolje i lakše mi je igrati s njime.
Sretno u igri, ima tu ekipe koja igra stalno, pa javi se, naći ćemo koji gold i za tebe da te poguramo u igri. Samo se javi kad ti istekne 3 dana one neke zabrane ili šta je već
Cijeli akt 3, mf 350, niti jedan legendary a kamo li dobar rare..
taj mf ti apsolutno ništa ne znači, igrao na mp0 ili mp10 isto baca. ja sam stalno mp3 i dnevno padne po 20-ak legenda
taj mf ti apsolutno ništa ne znači, igrao na mp0 ili mp10 isto baca. ja sam stalno mp3 i dnevno padne po 20-ak legenda
koliko vremenski igraš da ti padne dnevno 20 legendi?
ovisi kako mi se da, ali samo radim brze runove radi xp-a otprilike 4h.
super, ako ti pada 20 legendi u 4 sata
nemoramo svi farmati alkaizer run po sat vremena
Ja (na MP 3 -5 - 7) nikako ne mogu reći da mi dnevno padne po 20 legendi jer nekog pravila jednostavno - nema...nekada padne po 30 legendi dnevno a nekada jedva 5. Uz isto vrijeme igranja.
U zadnje vrijeme igram malo mp10, mogu reći da mi je skoro svaki run pala barem jedna legenda, ali runovi jako dugo traju, a barem je i puno zanimljivije igrati nego na malim mpovima jer je dosta teže.
Cijeli akt 3, mf 350, niti jedan legendary a kamo li dobar rare..
LOL ja sam u subotu cijeli dan na mp5, 5runova/h, ugrubo oko 40 runova, dobio 3 legendarija
kolko mf-a kad pada tolko legendi ?
mp5 kao da je katastrofa igrati radi legendary setova u usporedbi sa drugim mp-om (nižim ili višim) - jel to još netko primjetio?
a opet kod mp5 u usporedbi sa mp3-4 mi padne u prosjeku oko 70-tak % više amuleta/ringova
mp5 kao da je katastrofa igrati radi legendary setova u usporedbi sa drugim mp-om (nižim ili višim) - jel to još netko primjetio?
a opet kod mp5 u usporedbi sa mp3-4 mi padne u prosjeku oko 70-tak % više amuleta/ringova
To ti se samo čini. Meni pada gotovo isto na svim MP-ima. Kao što je kolega iznad rekao sve je samo sreća, ponekad padaju legende kao lude, a ponekad ih nema ni za živu glavu :)
da vas obavijestim....... nemojte slučajno ako dobijete neku obavijest da ste koristili macro , bot(Tomor sad dobro) ili nekave hackove da se logirate na neku zmišljenu batlnet stranicu koja je identična ko i original, jer ako to napravite ostali budete bez svih itema , kradu tako izgleda frendu su počistili cijeli akunt ostao bez svih itema na svim herojima i torbama
da vas obavijestim....... nemojte slučajno ako dobijete neku obavijest da ste koristili macro , boots ili nekave hackove da se logirate na neku zmišljenu batlnet stranicu koja je identična ko i original, jer ako to napravite ostali budete bez svih itema , kradu tako izgleda frendu su počistili cijeli akunt ostao bez svih itema na svim herojima i torbama
Hvala na informaciji ;)