Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.542.320
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozdrav svima nije me bilo nekih mjesec dana ovdje pa me zanima kako ide vama sa paragon levelima, jel ima netko tu kod nas da je doguro do 100 levela. :)

Ja sam trenutačno 63 paragon level sa sorcom i brzo čistim act 3 ali slabo legendarnih pogotovo set itema pada u zadnja 2 tjedna. :( (inače imam dps 146 k.)

Evo moj battle net tag pa me dodajte u igri tko hoće   Zokz#1738   pa da se možemo i tamo čut kada padne nesto. :) a i ako imate kakvih pitanja pa pitajte ili tu ili tamo. :)

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Diablo 3
Zokz kaže...

Pozdrav svima nije me bilo nekih mjesec dana ovdje pa me zanima kako ide vama sa paragon levelima, jel ima netko tu kod nas da je doguro do 100 levela. :)

Ja sam trenutačno 63 paragon level sa sorcom i brzo čistim act 3 ali slabo legendarnih pogotovo set itema pada u zadnja 2 tjedna. :( (inače imam dps 146 k.)

Evo moj battle net tag pa me dodajte u igri tko hoće   Zokz#1738   pa da se možemo i tamo čut kada padne nesto. :) a i ako imate kakvih pitanja pa pitajte ili tu ili tamo. :)

Vidim da se ljudi pomalo zale da pada malo ili nista legend i set itema. Kod mene je obratno. Pada (da kucnem u drvo) jaaako dobro. Prekjucer 2 legend 2 seta, jucer 2 legend 2 seta, danas 2 legenda (zasada) Ali ... Tako je otkada igram sa maximalnim MF-om (399) i temeljito cistim runove koje odradjujem. Znaci da pobijem sve sto se krece, prevrnem svaku lesinu i svaku hrpu kostiju, otvorim svaki kovceg ... Vecina toga palo mi je od obicnih mobova a 1 set i 1 legend iz obicnih chestova, a imam cak i dva dropa od onih malih lopova. Znaci najmanje toga je od elite-a. Otako pomalo obracam pozornost na to mislim da je od zadnjih 10 legenda i set itema samo 3 bilo od elite.

Moj zakljucak je da veliki MF vrijedi. Ali mozda treba zaista veliki po mogucnosti maximalan, to ne znam a ne da mi se experimentirati jer zasada dobro ide.

Sto se paragona tice, na njih ne obracam previse pozornost. Polako se pune. Jos malo pa 40.

13 godina
odjavljen
Eld kaže...

Vidim da se ljudi pomalo zale da pada malo ili nista legend i set itema. Kod mene je obratno. Pada (da kucnem u drvo) jaaako dobro. Prekjucer 2 legend 2 seta, jucer 2 legend 2 seta, danas 2 legenda (zasada) Ali ... Tako je otkada igram sa maximalnim MF-om (399) i temeljito cistim runove koje odradjujem. Znaci da pobijem sve sto se krece, prevrnem svaku lesinu i svaku hrpu kostiju, otvorim svaki kovceg ... Vecina toga palo mi je od obicnih mobova a 1 set i 1 legend iz obicnih chestova, a imam cak i dva dropa od onih malih lopova. Znaci najmanje toga je od elite-a. Otako pomalo obracam pozornost na to mislim da je od zadnjih 10 legenda i set itema samo 3 bilo od elite.

Moj zakljucak je da veliki MF vrijedi. Ali mozda treba zaista veliki po mogucnosti maximalan, to ne znam a ne da mi se experimentirati jer zasada dobro ide.

Sto se paragona tice, na njih ne obracam previse pozornost. Polako se pune. Jos malo pa 40.

MF pomaže, ali je sve samo sreća, pa ja već tjedan dana ništa od legendarnih itema, a na CAP-u sam kao i ti (399)

12 godina
protjeran
Eld kaže...
Zokz kaže...

Vrijedi MF itekako, ali Zok moraš računati na to da ne igraju svi isto vremena Diablo, neki igraju sat dva dnevno i nemaju MF gear pa se žžale da im ne pada, a neki igraju 6-7 sati sa MF gearom pa se čude zašto se ovi žale. Ima tu nekoliko faktora.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Joso1000-2396/hero/11403177
17 godina
formula1live kaže...
Eld kaže...

MF pomaže, ali je sve samo sreća, pa ja već tjedan dana ništa od legendarnih itema, a na CAP-u sam kao i ti (399)

Ne bih rekao da je (samo) sreca u pitanju. Bez MF opreme ili sa polovicnom MF opremom sam isto tako kao i drugi po 3-4 dana i vise igrao a da pod milim Bogom nista ne dropne. A isto tako kako i kolega veli vjerojatno treba igrati i malo vise od sat-dva. Ja trenutno igram dosta (mozda 5 sati dnevno) a vjerojatno cu i vise kako se blizi hladno i zima i nema vise toliko bicikla i trcanja.

13 godina
odjavljen
Eld kaže...
formula1live kaže...
Eld kaže...

Ne bih rekao da je (samo) sreca u pitanju. Bez MF opreme ili sa polovicnom MF opremom sam isto tako kao i drugi po 3-4 dana i vise igrao a da pod milim Bogom nista ne dropne. A isto tako kako i kolega veli vjerojatno treba igrati i malo vise od sat-dva. Ja trenutno igram dosta (mozda 5 sati dnevno) a vjerojatno cu i vise kako se blizi hladno i zima i nema vise toliko bicikla i trcanja.

Pa ja sam imao vremena i u tih tjedan dana odigrao oko 50 sati pa ništa, tako da je sreća.

EDIT: evo suša je prestala.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.10.2012 23:48 (formula1live).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

hvala vam na informacijama. e a koji ste vi ostali paragon level?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Dečki, ki je ovo u zagradi kraj levela lika? Ovo npr. 60(1) Demon Hunter. Jel to za Paragon, ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

da da to u zagradi plavo sto ti pise je paragon level. :)

13 godina
protjeran
Diablo 3

po mom iskustvu mf oprema nevalja ništa od kad su uveli paragon lv. , imao sam 400% mf i tri dana igrao cirka 12 sati na dan  i ništa mi nije dropalo , čim sam skinuo sun kipera s mf-om počelo dropat ko ludo , eto Hedrick može potvrdit jer njemu linkam svaki item ,  u 6 dana sam dropao oko 35 legendi i od toga samo 5 da su dobri bili i lijepo se prodali ...to je moje iskustvo ;):)

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.10.2012 1:35 (Sepultribe).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sepultribe kaže...

po mom iskustvu mf oprema nevalja ništa od kad su uveli paragon lv. , imao sam 400% mf i tri dana igrao cirka 12 sati na dan  i ništa mi nije dropalo , čim sam skinuo sun kipera s mf-om počelo dropat ko ludo , eto Hedrick može potvrdit jer njemu linkam svaki item ,  u 6 dana sam dropao oko 35 legendi i od toga samo 5 da su dobri bili i lijepo se prodali ...to je moje iskustvo ;):)

Daj link od accounta :P

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
16 godina

Do sada nisam išao u kupnju na AH (lvl 53 barb). Mučio sam se na hell težini i dobro morao razmislit za svako plavo fire chain trojstvo (umirao x puta).

I onda reko ajde da vidim što ima za kupit.

Kupio ovo za 100k Vigilance sa requirements -6? naravno. I od onda samo gazim sve pred sobom. Prešao III acta u dva dana bez problema. Ovo je D III na easy mode ;).

Svima koji se muče na većim lvl-a kao ja prije- preporučujem AH.

13 godina
protjeran
1.Lovac kaže...
Sepultribe kaže...

Daj link od accounta :P

nekužim kaj če ti  a ako te veseli eto http://eu.battle.net/d3/en/profile/Sepultribe-2818/hero/11525839

12 godina
neaktivan
Diablo 3

poz svima ja sam novi igram tek 2 dana...ak me neko bude htjeo dodat ja sam Grozni#2252

igrat ću oko 10 sati dnevno pa se nadam da ću brzo napredovat

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.10.2012 10:29 (Grozni).

0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

kad će patch? već mi je dosadila igra ovako,  patch je bar malo dić opet.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja sam prije igrao ne frendovom account-i i to sam napravio lika na Americkom serveru, da ne petljam po njegovom europskom.

Jucer sam mjenjao svoj GW2 za D3 tako da sad imam svoj na Europskom, uglavnom:

Cijene na EU i US su neusporedive, na US ima toliko boljih item-a i jeftinije, recimo na Wizarda sam tamo za inferno potrosio oko milijun golda, na europi oko 3 milijuna, al onaj na americkom serveru mi je daleko bolji. Ovdje jednostavno ni ne mogu nac recimo off hand source ni za ogromne pare kakav sam tamo platio 100k.

Jos sam tu citao da svi preporucate farmanje act 3 inferna, evo probao sam to sa monkom koji je dosao na account-u, prosao sam cijeli bastion keep i one levele dole ispod 2x, mislim da sam dobio 2 rare drop-a.

Sto je najgore, za cijeli run po bustion keepu nisam ni inventorij mogao napunit makar skupljajuci i plave iteme, pare su uzasno slabo padale isto. Mislim vise zaradim farmanjem act 1 inferna iskreno.

Mislim ne igram ja ovo puno niti zelim bas farmat nego sam eto htio probat da vidim malo kad postoji mogucnost.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Diablo 3

ovo moram s vama podijelit , to mi se prvi puta dogodilo da sam u istom ranu pokupio dva potpuno ista itema ... da su bar bila neka bjesna legendarna onda ..hehhe

http://beta.xfire.com/videos/5b6fb6

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja sam se već iskreno zasitio D3-a , ako je netko zainteresiran za kupnju ovdje je oglas ( mislim da je cijena razumna ) :

http://www.bug.hr/forum/topic/konzole-oprema-igranje/prodaja-diablo-3/166146.aspx .

http://www.norgems.com

0 0 hvala 0
13 godina
astraldemon kaže...

Ja sam prije igrao ne frendovom account-i i to sam napravio lika na Americkom serveru, da ne petljam po njegovom europskom.

Cijene na EU i US su neusporedive, na US ima toliko boljih item-a i jeftinije, recimo na Wizarda sam tamo za inferno potrosio oko milijun golda, na europi oko 3 milijuna, al onaj na americkom serveru mi je daleko bolji. Ovdje jednostavno ni ne mogu nac recimo off hand source ni za ogromne pare kakav sam tamo platio 100k.

Jos sam tu citao da svi preporucate farmanje act 3 inferna, evo probao sam to sa monkom koji je dosao na account-u, prosao sam cijeli bastion keep i one levele dole ispod 2x, mislim da sam dobio 2 rare drop-a.

Sto je najgore, za cijeli run po bustion keepu nisam ni inventorij mogao napunit makar skupljajuci i plave iteme, pare su uzasno slabo padale isto. Mislim vise zaradim farmanjem act 1 inferna iskreno.

Mislim ne igram ja ovo puno niti zelim bas farmat nego sam eto htio probat da vidim malo kad postoji mogucnost.

Dati GW za Diablo... lol no comment.

JA ne igram to do patcha koji ce kolko tolko popraviti stvari...

13 godina
odjavljen
Diablo 3

Da treba čim prije taj patch. Dobra stvar kod patch je da već od MP1 svi monsteri postaju lvl 63 i to na svim actovima i drop itema je isti na svima, tako da više neću morati farmati samo act3

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.10.2012 13:44 (formula1live).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grozni kaže...

poz svima ja sam novi igram tek 2 dana...ak me neko bude htjeo dodat ja sam Grozni#2252

dat cu ti jedan savjet:

skupljaj svaki novcic i nastoj skupit par 150K golda do lvl25. Kad dodes na lvl25, kupi si 3 set itema iz seta: "Cain's Fate".Taj set ce ti dat 30% na exp, i u roku keks ces biti overpowered za level koji igras i puuuno brze ces doci do lvl60!

npr: ja sam lvl 55 na Hell Act2 (ubio Magdu)

15 godina
astraldemon kaže...

Pa to nije ni pola Acta 3, neznam sta ocekujes, ali svejedno, nemoguce je da si dobio samo 2 rare drop-a sa 5 stackova NV-a, morao si ih dobiti barem 20-ak, cak i ako ti je MF = 0.

12 godina
protjeran
Test user kaže...
Grozni kaže...

dat cu ti jedan savjet:

skupljaj svaki novcic i nastoj skupit par 150K golda do lvl25. Kad dodes na lvl25, kupi si 3 set itema iz seta: "Cain's Fate".Taj set ce ti dat 30% na exp, i u roku keks ces biti overpowered za level koji igras i puuuno brze ces doci do lvl60!

Da tako sam ja kad sam bilo lvl 43 kupio one hander sa level reduced 17 i jednostavno prolazio kroz sve kao nož kroz putar hehhe

12 godina
neaktivan
Diablo 3

175 sati igre i jos nijedan legendary ni set item (pomalo frustrirajuce).

U toku igre sam nasao THE BLACK ROCK LEDGER PAGE 4 I 15. Za sta oni sluze?

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
sauronas kaže...

Mislim da je to lore ako se ne varam..........znači priča ti priču, nek me netko ispravi ako griješim

12 godina
neaktivan
Kralj Situacije kaže...
Test user kaže...
Grozni kaže...

dat cu ti jedan savjet:

Da tako sam ja kad sam bilo lvl 43 kupio one hander sa level reduced 17 i jednostavno prolazio kroz sve kao nož kroz putar hehhe

Već sam kupio neke stvari ..za moj lvl žute iteme po 10-20k ima..sad sam lvl 25 i sve stvari mi daju po bar 20 na snagu...i prodajem sve što imalo valja bar za 5k il 10k sam da skupim golda..imam blizu 100k a stvari za moj level su zasad jeftine i bez problema solo prolazim sve zasad al većinom igram u partyu..čini mi se ko da onda više stvari dropa?

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.10.2012 17:01 (Grozni).
13 godina
odjavljen
sauronas kaže...

Pa nemoj ih još niti očekivati. Meni je za prvi legendarni item trebalo više od 500-600 sati. Ali to je bilo prije ovih patcheva.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.10.2012 17:22 (formula1live).
16 godina

To ti je easter egg na foru serije Lost

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Napokon dropao nešto šta valja, Skorn. Ima 300 dexteritia, pa me zanima za koliko bi mogao otić?

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
14 godina
1.Lovac kaže...

Napokon dropao nešto šta valja, Skorn. Ima 300 dexteritia, pa me zanima za koliko bi mogao otić?

Meni free. Kao dobrodošlica nazad na D3. Idem zaigrat malo nakon mjesec dana ili dva.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice