Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.554.907
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
Diablo 3

Ekipa planira ko zaradivat na ovome ako ide ? Prodavat legendary iteme i te sheme ? :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

jel ima neki max odredjeni broj legendary itema koje ti igra moze dati? 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Diablo 3

Jeli tko od vas naručio sa game.co.uk? Meni su poslali mail da je igra shippana 10.5 i nije još došla. Polako postajem nestrpljiv :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 11:08 (AlterEgo).
16 godina
neaktivan
Diablo 3

E sad, zašto mi instalacija stane na 1% sa ovog DVD-a i neide dalje??

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

0 0 hvala 0
13 godina
skank666 kaže...

jel ima neki max odredjeni broj legendary itema koje ti igra moze dati? 

Pa kaj nebi bilo glupo da to ima ? 

15 godina
Diablo 3

mislim da ima ali ionako se patchevima bude dodavalo još stvari tako da nebu falilo :)

znam da da ti u craftingu recimo imaš neki rare  item za napraviti , koji ima par fiksnih atributa +još 3,4,5,6,x random

edit : vidim da to vrijedi i za Legendary iteme...

bacite oko tu ->

http://eu.battle.net/d3/en/item/

napokon dočekao DNF!
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 11:12 (vrx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Kako su meni pojedini ljudi smijesni - normalno da nije Blizzardova krivica sto ljudi igraju njihovu igru a oni nemaju tehnickih mogucnosti ponuditi za to jer ocigledno svima lagga, to je problem u ljudima koji su igu kupili i zele ju igrat, Blizzard je ipak savrsen.

Meni je zao sto cu vas razocarat, ovo jest Blizzardov propust, meni je takodjer zao sto cu to reci, ali tome sluzi beta, a ne release da se sreduju neki veliki propusti poput ovih.

Cinjenica da se tisuce ljudi pokusavaju ulogirat u isto vrijeme ne bi smjele imati veze sa gameplay serverima koji sluze ljudima koji vec jesu ulogirani, a upravo na njima jesu problemi vezani sa laggom.

Cinjenica je i da postoji hrpetina bugova koji nisu poput "nisam mogao ubiti creepa jer je stalno bio invoulnerable" vec "stavio sam novi stit na templara, skrsilo mi igru i ne mogu vise koristiti main lika dok ne dobijem GM-a da mi makne sve sa templara" ili ko u aziji "kupio sam digital download verziju i ne mogu pristupiti igri, moram cekat GM-a da mi rucno omoguci pristup igri" i slicno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
AlterEgo kaže...

Jeli tko od vas naručio sa game.co.uk? Meni su poslali mail da je igra shippana 10.5 i nije još došla. Polako postajem nestrpljiv :D

ja sam par puta naručivao preko njih i nikad mi nije došla ispod 10 dana ,općenito iz VB mi nije dolazilo unutar 7 dana, redovito preko.

mislim da se budeš morao strpiti još koji dan.

napokon dočekao DNF!
16 godina
vrx kaže...
AlterEgo kaže...

ja sam par puta naručivao preko njih i nikad mi nije došla ispod 10 dana ,općenito iz VB mi nije dolazilo unutar 7 dana, redovito preko.

Ja sam redovito narucivao preko sendit.com i uvijek je doslo unutar 3-5 radnih dana.

15 godina
Rhodin kaže...

Kako su meni pojedini ljudi smijesni - normalno da nije Blizzardova krivica sto ljudi igraju njihovu igru a oni nemaju tehnickih mogucnosti ponuditi za to jer ocigledno svima lagga, to je problem u ljudima koji su igu kupili i zele ju igrat, Blizzard je ipak savrsen.

Meni je zao sto cu vas razocarat, ovo jest Blizzardov propust, meni je takodjer zao sto cu to reci, ali tome sluzi beta, a ne release da se sreduju neki veliki propusti poput ovih.

Cinjenica da se tisuce ljudi pokusavaju ulogirat u isto vrijeme ne bi smjele imati veze sa gameplay serverima koji sluze ljudima koji vec jesu ulogirani, a upravo na njima jesu problemi vezani sa laggom.

Cinjenica je i da postoji hrpetina bugova koji nisu poput "nisam mogao ubiti creepa jer je stalno bio invoulnerable" vec "stavio sam novi stit na templara, skrsilo mi igru i ne mogu vise koristiti main lika dok ne dobijem GM-a da mi makne sve sa templara" ili ko u aziji "kupio sam digital download verziju i ne mogu pristupiti igri, moram cekat GM-a da mi rucno omoguci pristup igri" i slicno.

a čuj jest da je propust,

ali recimo ,moj buraz je upao (15.05) oko 15h do 02h i nikakvih problema nije ,niti lag,niti templar problem...

meni je sinoć par puta zaštucalo, ali ostatak sve uredno radi.

jest da je bilo porođajnih muka,da sam prvi dan pokušavao skoro pol sata da upadnem,ali osim togazasada nemam primjedbu, a niti još par ljudi s kojima igramo...

napokon dočekao DNF!
17 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...

Da li će ljudi sa guest passom, moći nastaviti igrati gdje su stali, kada kupe igru?

Da.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
13 godina
neaktivan

Dečki su zapeli na 2 sata već. :D

heilige
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Lol WTF na DVD-u, kad ga otvorim, piše da postoji samo jedna datoteka, koja je installer. DVD je prazan wtf?? Čini se da ću morati skidati sa neta...

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

PRIPREMA, POZOR, GUEST PASS!!!6K4P49-2J42-CDYVEK-BJC9-D72KRY! {#}    Drugi će te dobit, ako mi prijatelj ne bude zainteresiran, još čekam njegov odgovor. {#}

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

evo ubio sam skeletona upravo i dobio sam nekakav armor za tijelo ali onako je pod upitnikom...i kada ocu staviti pise: this item can not be equipped until it is identified...zanima me di moram otici da bih mogao to koristiti :) hvala

EDIT: eco skuzio sam..ali necu ga koristiti jer mi oduzima -80 life...ide na craft :) to je rarely item

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 11:41 (strbi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Desni klik na njega u inventoryju. To će ti ga identificirati.
Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
13 godina
Diablo 3

ljudi imam skinut diablo 3 collectors edition i sad sam od frenda dobio quest pass i pise mi da diablo 3 nema licence za moj acc kaj je to..??
jel moze bit sto frend nema collectors edition neg ima obican pa da je zbog toga..?? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

ljudi imam skinut diablo 3 collectors edition i sad sam od frenda dobio quest pass i pise mi da diablo 3 nema licence za moj acc kaj je to..??
jel moze bit sto frend nema collectors edition neg ima obican pa da je zbog toga..?? 

mislim da moras skinut starter edition.....

15 godina
tomislavivic kaže...

u opcijama stavi regiju europe

16 godina
neaktivan
vrx kaže...
AlterEgo kaže...

ja isto još čekam.

Nestrpljivo sam zvao poštu jučer nek malko provjere da li je stiglo kod njih. Ljubazna žemska mi je provjerila i još nema.

Strpljen spašen

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
17 godina
Diablo 3

Kapnuo prvi Legendary sell or equip pitanje je sad. . . {#}

http://us.battle.net/d3/en/item/scrimshaw

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
D3ViL kaže...

http://us.battle.net/d3/en/item/scrimshaw

Mali je leve da bi te zanima, prodaj za golde jer sumnjam da ćeš nešto dobit za njeg kad se mogne prodavat za eure/dolare.

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Stiglo. Fuck yeah :)

3 0 hvala 1
15 godina
Diablo 3

baš tako, to su još pre slabi itemi, pa bili legendary...

ja nemam namjeru prodavati za lovu dok ne doguram do nightmare/hell....

za silu, trejdaj za gold... stavi nekih 3000 i probaj.

napokon dočekao DNF!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

PRIPREMA, POZOR, GUEST PASS!!!F2P2WF-6NEC-2MFFNF-CZ62-FG2ZRY! {#} Eto momci, želim vam sretno rasturanje svih smradova sila tame. {#}

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

PRIPREMA, POZOR, GUEST PASS!!!F2P2WF-6NEC-2MFFNF-CZ62-FG2ZRY! {#} Eto momci, želim vam sretno rasturanje svih smradova sila tame. {#}

Lucky me  {#}

17 godina
vrx kaže...

baš tako, to su još pre slabi itemi, pa bili legendary...

ja nemam namjeru prodavati za lovu dok ne doguram do nightmare/hell....

za silu, trejdaj za gold... stavi nekih 3000 i probaj.

Gledao sam malo po AH low lvl zute stavljaju za 20k golda. Ako nista nek mi stoji u banci jer eto ima nesto nasvrljano ispod itema. A sto se tice tih prica "mali je lvl ko ce za to dat golde/$$$" pusti to. Ja sam prije par mjeseci prodao na WoW-u Tabard of Lightbringer za 300k golda 10 dana su me trolovi spamali kako sam kreten, kako sam glup, kako trazim previse, dali sam ja normalan to ne vrjedi toliko a onda je naisao lik i pljunuo G {#} isti princip ako stoji dovoljno dugo naice neko kupit ce.

http://www.wowhead.com/item=52252/tabard-of-the-lightbringer

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
14 godina
neaktivan
Diablo 3

ovi legendary armori i weaponi dolaze random u igri?

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
D3ViL kaže...

Gledao sam malo po AH low lvl zute stavljaju za 20k golda. Ako nista nek mi stoji u banci jer eto ima nesto nasvrljano ispod itema. A sto se tice tih prica "mali je lvl ko ce za to dat golde/$$$" pusti to. Ja sam prije par mjeseci prodao na WoW-u Tabard of Lightbringer za 300k golda 10 dana su me trolovi spamali kako sam kreten, kako sam glup, kako trazim previse, dali sam ja normalan to ne vrjedi toliko a onda je naisao lik i pljunuo G {#} isti princip ako stoji dovoljno dugo naice neko kupit ce.

http://www.wowhead.com/item=52252/tabard-of-the-lightbringer

Ima ali neće ih prodat, stavio sma dosta rare itema po 1000-1500 golda pa ih nemogu prodat.

Što se tiče tog tabarda o tom pojma nemam, ali eto zna se desit i da te izvuču na lotu... nekom se mora desit i to. :)

17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Itemi se ne bindaju na lika, stoga dilema je nepostojeća...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice