evo ja dobio guest key od rodjaka i odmah kad sam istalirao odmah je uslo nije bilo nikakvih problema a sutra mi dolazi igra tako da cu i ja podilit vam :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vidim da smo svi zaredali s molbama za guess pass Pa, khm.. ako još ima nekoga s guess passom "viška" a nema ga kome dodijeliti.. spremno čekam akciju
, evo nažalost ne mogu reći da uskoro kupujem pa da mogu vratiti uslugu no u svakom slučaju hvala i zato mogu dati neke iteme iz d2 nonladder :) Eto, pa ako se netko sjeti, thx još jednom a u svakom slučaju neki screen/filmić je uvijek dobrodošao :)
Ja i frend jucer igrali i sad krenemo igrat i pridruzim se ja nekom drugom u party i on isto, i izađemo mi iz tog partya i da cemo nastavit naš quest od jučer(jer sve igramo u coopu) i on nam da quest kojeg smo još prije prelazili, nači ne onaj na kojem smo stali nego neki sat i pol prije tog. Zašto se to događa?!
I ja bi se pridružio žicanju jednog guest passa ... Nema se trenutno za igru, nažalost, a htio bi probati, stvarno bi :) Pa eto ako ima netko da nezna kaj bi sa passom, molim nek me ima na umu :) Hvala.
vecer, pridružujem se zamolbama za guest pass key, ako je netko voljan ustupiti bio bih mu zahvalan, pozdrav
corto04maltese10@gmail.com
NP nisi mi dužnik isprobaj igru isplati se
Ja sam sa CE dobija 2
Molio bih dobru dušu za guest pass, unaprijed zahvaljujem.
Eto ubio sam i zadnjeg boss-a(diablo) sada se ide nightmare tj. sutra za danas je dosta:)
Good Angel igra vrijedi svake lipe neces pozaliti :).
Eto ubio sam i zadnjeg boss-a(diablo) sada se ide nightmare tj. sutra za danas je dosta:)
Good Angel igra vrijedi svake lipe neces pozaliti :).
Jesi baš sve sam roknuo ili su ti se povremeno joinali ?
Ukoliko postoji koja dobra duša da podijeli Guest Pass bio bih jako zahvalan!
Igra tko na Hc?
Level cap sa guest passom je znači 13, dok dobijem igru jel ču onda morati počet lika odpočetka ili ču moć nastaviti s njim dalje od lvl 13?
Ja sam čak završio i prije levela 13.
Igrao sam Monk-icu,i kad sam završio bio 10. level.
Isti vrag,kao da igraš Beta inačicu.
Eto,to je to....
daj ljudi recite mi malo o WIZARDU ako ga iko igra jel mu se svidja kakav je kako je igrat s njime jel dosasdno ili zabaavno. I da cekan da onaj links dobije sljedecu posliljku a nadas se da ce do subote nedilje :(
evo ja ti igram sa wizardom
dakle, ako si igrao wow - ovo ti je šala - jedino se moraš malo priviknuti na komade - no logika je vrlo slična
drži odstajanje koliko je god moguće u melee baš nije nešto efikasan
ja sam sad dogurao do 18 levela
osnovni napad - arcana missile - jako je zgodan kad dobiješ 3 rakete paralelno
rezervni napad - arcana orb - aoe bomba, vrlo efikasno kad se treba riješiti velike količine protivnika
diamond skin - oh kako ovo volim - niko ti niš ne može tih par sekundi, sve apsorbiraš
wave of force - skok i onda slijedi zabava
uglavnom drži odstojanje koliko god možeš, za pratnju si uzmi templara - (ako ti i da scoundrela ili enchantera - teleportiraj se u grad i zamijeni ih) - on će te najbolje štititi - i može te hilati - templar je najbolja pratnja magu
kaj se tiče borbi na otvorenom pazi da ih ne navučeš baš previše - nisi neuništiv, ali po mom osobnom iskustvu do prvog bossa, uopće ne bi trebao imati problema
e a kad su bosovi u pitanju tu sad moraš malo taktizirati - ovdje ne očekuj da će ti biti baš prelagano jer te boss prisiljava na melee - a magu to baš i nije specijalnost - neću ti spoilati kako da ih prođeš - no prvi mi je zadao najviše muka - jer sam još bio slab - ali uz dobru taktiku te dobar odabir spellova prolazi se
oprema - skupljaj sve kaj možeš - ne libi se uzeti mač, mace i štit kao opremu - jako su korisni da se preživi što dulje na niskim levelima, ne zaboravi ni na pratioce i njima možeš dati bolje oružje - ako su oni jači i tebi će biti veselije
jedino kaj me u cijeloj igri razočaralo je AH - neznam zakaj nisu iskopirali onu iz wow-a, ovo je katastrofa - no ne moraš ništa kupovati, drop je sasvim dovoljan da se pređe kampanja
uglavnom, wizard je zabavan - jer je sa njime teže igrati - a ono što me najviše frustiralo je činjenica da mi dropa na kile opreme za demon huntera - a skoro ništa za maga
od ostalog....
što dulje igram igra mi se više sviđa, atmosfera je malo previše premračna za moj osobni ukus, ali to nije neka mana, iako se ne može uspoređivati direkno sa velikim bratom WOW-om, nakon 20 levela diablo mi jako vuće na to
još nisam probao grupno igranje, ali diablo iako nije isti žanr ima priliku da ozbiljno uzdrma wow na tronu vladara mrežnih igara - dovoljno je sličan wowu, a opet dovoljno različit - jednostavno je osvježenje i nešto novo, a ne čista kopija (gledano iz kuta WOW igrača)
ono što mi je jedino hendikep je kamera i pozicioniranje (to mi jako fali iz wow-a)
za sad čista 10-ka za izvedbu
Sto se tice companiona meni najvise odgovara Templar, dobar dmg, moze tenkat neko vrjeme, heal. Scoundrel ima dobar dmg ali mi ne odgovara "ki osoba" a ona zenska mi je totalno smece, dok ona kasta svoj spelic ja sa vec chargo i sve pobio. A da ne spominjem situacije gdje ju cujem kako stenje umiruci za ledjima pa netrebam jos bit i bebsiter. . .
ljudi nes me zbunilo jel ima i dalje da se igra solo ili je sad sve bazirano prek interneta..??
HM, čini mi se da mi se lik obrisao. Smiješno...
Danas sam igrao. Ugasio sve normalno. I sad idem probati i nema lika -.-' .
Primijenilo se na America. Primijenio nazad na Eu...
ljudi nes me zbunilo jel ima i dalje da se igra solo ili je sad sve bazirano prek interneta..??
možeš solo illi u grupi
ali moraš imati i net, sad je to hibrid lokalne i klasične net igre
edit:
@Tigerija
da nisi fulao server - USA - EU ?
nekuzim al nmvz ak dobim neki guest key probat cu ak ne onda nis jel mi se neisplati uzimat na slijepo..
ili jel se moze jos probat beta verzija..??
Danas kupio digitalnu verziju za , instalirao i igrao :)
Diablo k'o Diablo! Malo mračna atmosfera, grafika ok.Nekako mi nedostaje onaj štih što su imali jedinica i dvojka. ili mi se čini...
Malo mi je zbunjujuće sučelje ali valjda će i to sjesti!!
Gdje mogu naći taj guest pass pa da ga nekome dam?
Ne nije, odi na battle.net i vjv ti je na US tako da prebaci na global ili EU ugl. samo to promjeni i bit ce ti lik.
Hrvoje ZG - Jesi baš sve sam roknuo ili su ti se povremeno joinali ?
Ha? pa igram solo sa barbarianom a što se tice bossova imas ih 4 glavna 1 act,2 act, 3 act, 4 act
Dok sutra krecem sa frendovima co-op pošto njima kasni kutija (sa novim charom)
ako imas kutiju imas negdje u kutiji, digital edition mislim da nemas, pozdrav, posalji 1 ako nades hehe, hvala
Danas kupio, instalirao i igrao :)
Diablo k'o Diablo! Malo mračna atmosfera, grafika ok.Nekako mi nedostaje onaj štih što su imali jedinica i dvojka. ili mi se čini...
Malo mi je zbunjujuće sučelje ali valjda će i to sjesti!!
Gdje mogu naći taj guest pass pa da ga nekome dam?
ako si kupio kutiju onda u njoj imaš 2/5 kartice na kojima piše, ako si kupio digitalno izdanje onda nemaš... (ako imaš nabaci meni jedan)
nekuzim al nmvz ak dobim neki guest key probat cu ak ne onda nis jel mi se neisplati uzimat na slijepo..
ili jel se moze jos probat beta verzija..??
Guest Pass ti je u biti kao da si dobio pozivnicu za Betu.
Samo je mrvicu drugačije nego Beta.
Imaš limit levela do 13. i završava ti isto kao i u beti,na istom mjestu.
Više o svemu na ovom linku:
http://www.cinemablend.com/games/Diablo-3-Starter-Edition-Detailed-42508.html
Text sadrži lagani spoil,ne znam koliko si na to alergičan i u kojoj mjeri....
pa,ograđujem se...
Ne nije, odi na battle.net i vjv ti je na US tako da prebaci na global ili EU ugl. samo to promjeni i bit ce ti lik.
Hrvoje ZG - Jesi baš sve sam roknuo ili su ti se povremeno joinali ?
Ha? pa igram solo sa barbarianom a što se tice bossova imas ih 4 glavna 1 act,2 act, 3 act, 4 act
Dok sutra krecem sa frendovima co-op pošto njima kasni kutija (sa novim charom)
Ma znam znam. Nego meni je bila označena opcija da mi se drugi mogu spojiti u moj game pa me to iživciralo. Sutra krećem baš solo bez ikoga. A kasnije co-op skupljanje itema i sl :)
probao sam guest keyem igrati, igra je zakon, ali imam slab laptop za to :D
a i bas me ne ceska tih 60 eura
Sad sam malo igro sa witch doctorom, neznam, okej je, nista specijalno, barem na početku, nadam se kasnije da će bit bolji i bolji, zasad, deamon hunter RULA!:)
E da probo sam i monka, on je dosadan strašno, samo onim rukama maše:)
Ako netko ima guest key,isprobo bih prije kupovine.
Unaprijed hvala.
Guram dva lika paralelno - demon huntera i which doctora, jer je puno lakše i do para i do opreme doći ako se gura više likova. Razmišljao da i trejćeg lika napravim i guram ih 3 - monk. Napravio, startao i počeo pišati od smijeha - ruski naglasak je epic, Rade Šerbeđija stil.
Evo pao mi legendary armor. Koje su šanse haha.
Slika.
http://img703.imageshack.us/img703/632/screenshot002eqb.jpg
p.s. Mi može netko reć na pm kako da stavim onaku lijepu malu slikicu thx