onda je to to al opet cu ja napravit svoje screenove a mozes i ti svoje bas me zanima kako to radi na tvom stroju sa tom grafom ajde sam cist radi usporedbe me zanima .ipak je hd4870 zvijer nekih 30% jaca od 9800gtx
onda je to to al opet cu ja napravit svoje screenove a mozes i ti svoje bas me zanima kako to radi na tvom stroju sa tom grafom ajde sam cist radi usporedbe me zanima .ipak je hd4870 zvijer nekih 30% jaca od 9800gtx
Ova tema je otišla kvragu, al eto samo da se zna, meni je igra zakon. Priće kako je igrivost loša su za malu djecu. Je, loša je ako imate preslab komp, pa vam igra zatrza svaki put kad zapucate. Onda je nemoguće ubit neprijatelje, nemoguće se brzo kretat, nemoguće je taktički rušiti zgrade na neprijatelje i tako dalje. Al guess what, to nije kriva igra. Osobno sam ju prvi put prešao na 7800GS medium/low shadows i bila je sasvim igriva, čak i nivoi s ledom i brodom. Dakle te priče o prevelikoj zahtjevnosti su za ljude koji imaju mentalnu barijeru pa moraju sve slidere povuć do kraja. To je samo igra, ne treba s njom dokazivat ko ima većeg (miša).
P.S.
Sad imam HD4850 i sad sve radi glatko na high postavkama. Igra i tako izgleda bolje od bilo čega drugog na tržištu, pa komentari zašto ne igraš na very high nemaju smisla.
A di cu ja na 24 incha monitoru igrat igru na 1024x768 samo da igram na high postavkama?!Stari Half life ljepse izgleda :S Gameplay cisti chuck norris style.Skaces,trcis,ubijas niko ti nista nemoze.Igra ko da je napravljena za ljude kojima pucacine nisu jaca strana.Mogao bi doktorat napisati sto sve nevalja ali igru svi favoriziraju jer je koristena najnaprednija tehnologija pokretaca pa su svi napaljeni kad raznese benzinsku ili kad kosi drvece.Mislim da bi igra mogla biti vjezba za buduce vrtlare u nekoj vrtlarskoj skoli(ako takva postoji). :D
Meni ruzno izgleda na 19" a kamo tebi na 24 :D na 1024x768
Igra mi je jedno vrijeme bila najdraža ali sam odigrao bioshock i pala je na drugo mjesto.
Evo testirao sam Crysis na svojem kompu nije mi dozvoljavao forum neznam zasto da stavljam slikice pa eto uplodao sam na rapid pa ko hoce neka pogleda
http://rapidshare.com/files/134963661/crysis_benchmark.rar.html
Slikica ti nesmije bit veca od 2MB, pise ti sve negdje kad uploadas...
A sto se tice rezultata nije lose iako mislim da se igranje ispod 30fpsa ne isplati
Igranje ispod 50 fpsa je lose po meni, ovo je samo bio test da vidim kako se crysis ponasa u dx9 sve na high na najvisoj rezi sa svim aa i aa off i isto tako na 1024 x 768 , e sada mislim da je u dx10 modu igra jos dodatno zahtjevnija pa eto ne vjerujem da se moze sve na veryhigh dx10 aa 8x ili 4x i reza na 1024x768 dobit 60 fpsa
Mislim na single kartice tipa hd4850 ,8800gts 512 , 9800gtx(na njoj sam ja testiro) pa cak i hd4870
Pa, igra mi je dobra, ali mi je previše "teška" za moj PC(Radi mi samo na medium i low grafici)! Kako će tek biti kada će izaći Crysis 2...
Tehnicka dostignuca na papiru - od 1 do 5 --> 5
Tehnicka dostignuca gotovog proizvoda ukljucujuci kvalitetu proizvoda - od 1 do 5 --> -2
Atmosfera, prica i "ufuravanje" u igru - od 1 do 5 --> 0
Zalim ljude koji su izdvojili novce za ovaj naslov, odnosno nasjeli EA marketingu...no ti isti ce kupiti i Warhead
Da slažem se.
Naime,zanima me vaše mišljenje o ovoj igri...
Po meni je igra definitivno obilježila godinu šta se tiče tehnoloških dostignuća...
A di cu ja na 24 incha monitoru igrat igru na 1024x768 samo da igram na high postavkama?!Stari Half life ljepse izgleda :S Gameplay cisti chuck norris style.Skaces,trcis,ubijas niko ti nista nemoze.Igra ko da je napravljena za ljude kojima pucacine nisu jaca strana.Mogao bi doktorat napisati sto sve nevalja ali igru svi favoriziraju jer je koristena najnaprednija tehnologija pokretaca pa su svi napaljeni kad raznese benzinsku ili kad kosi drvece.Mislim da bi igra mogla biti vjezba za buduce vrtlare u nekoj vrtlarskoj skoli(ako takva postoji). :D
Ja ne znam što fali ovoj igri. Meni je super. Izigravati heroja u nano odijelu je zabavno iskustvo, no nisam prešao cijelu igru, ali za sad mi se sve čini ok.
Grafika 9/10
Priča 9/10 (zasad)
AI 7/10
Igrivost 8/10
To je moje skromno mišljenje.
A vi svi što pljujete po igri jer ju jedva igrate na low se gonite!
EDIT: Evo prešao. Dojmovi:
Grafika: 9/10
Priča 8/10
AI 7/10
Igrivost 8/10
najtrenutak: kad aliena uhvatim za vrat pa ga izbubam šakama! :D
Mogli bi napraviti crysis bug server ko je za da.
Ja sam za da.
Ja sam za da.
I ja sam za da
Često sam došao u priliku da vidim na videima Crysisov gameplay. Postoje razlike na videu na Youtubeu gdje se objašnjava igra
, i igra koju, ja mislim, svi igramo. Razlike su u HUD-u, tactical ammo, gameplay (mala razlika), i još neke stvari. Dali netko zna zašto viđamo te razlike? Jeli neka druga verzija Crysisa ili što?Vjerojatno je to neka beta ili tome slicno, pa ovo sto mi igramo je malo usminkan interface, ono prije relesea su to malo usminkali i promijenili, ali kolko vidim u videu to je vise vizualno samo nego gameplay promjena
To sa šmisnkom si najvjerovatnije u pravu, ali sa gameplayem; ja sam primjetio dosta razlika na nivoima. Zato sam ja gavorio da ima Crysis za X360. Thx na info
Može mi netko reći koliko levela ima Crysis i kako se koji točno zove?
Znam nazive prva četiri levela:
Contact
Recovery
Relic
Assault
EDIT: Ne treba, evo našao sam:
Crysis LevelsMene interesuje kako da na pravim Crysis mapu.Ako mozete possaljite mi text na e-mail dmilicevic@my-its.net
Šta reci za Crysis, odlicna prica sa odlicnom grafikom - kratko, jasno.
Upravo je prelazim...
Meni se u igri svaki put VTOL sruši (u exodusu ili onoj poslije toga misiji) kada letim kraj one sfere bijele. ne znam kak da to prijeđem.
Igra je super, grafika odlicna, sve odlicno
samo kaj trebas imat *ebeno jaku masinu da ju pokrenes kak treba
Meni se u igri svaki put VTOL sruši (u exodusu ili onoj poslije toga misiji) kada letim kraj one sfere bijele. ne znam kak da to prijeđem.
I obavezno koristi afterburner koji ti daje dodatan boost motorima.