Crysis

poruka: 330
|
čitano: 83.111
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Crysis

onda je to to al opet cu ja napravit svoje screenove a mozes i ti svoje bas me zanima kako to radi na tvom stroju sa tom grafom ajde sam cist radi usporedbe me zanima .ipak je hd4870 zvijer nekih 30% jaca od 9800gtx

17 godina
neaktivan
toxic kaže...

onda je to to al opet cu ja napravit svoje screenove a mozes i ti svoje bas me zanima kako to radi na tvom stroju sa tom grafom ajde sam cist radi usporedbe me zanima .ipak je hd4870 zvijer nekih 30% jaca od 9800gtx

Mze napravit cu.
imam jedno pitanje kako napravit TEMU NA FORUMU
AMD Opteron 1214 2,2GHz(OC 3,2 /Zalman 8700LED/), DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, Club3D Radeon 4870, Hiper 730W.
17 godina
neaktivan
Crysis

Ova tema je otišla kvragu, al eto samo da se zna, meni je igra zakon. Priće kako je igrivost loša su za malu djecu. Je, loša je ako imate preslab komp, pa vam igra zatrza svaki put kad zapucate. Onda je nemoguće ubit neprijatelje, nemoguće se brzo kretat, nemoguće je taktički rušiti zgrade na neprijatelje i tako dalje. Al guess what, to nije kriva igra. Osobno sam ju prvi put prešao na 7800GS medium/low shadows i bila je sasvim igriva, čak i nivoi s ledom i brodom. Dakle te priče o prevelikoj zahtjevnosti su za ljude koji imaju mentalnu barijeru pa moraju sve slidere povuć do kraja. To je samo igra, ne treba s njom dokazivat ko ima većeg (miša).

P.S.

Sad imam HD4850 i sad sve radi glatko na high postavkama. Igra i tako izgleda bolje od bilo čega drugog na tržištu, pa komentari zašto ne igraš na very high nemaju smisla.

Why so serious???

0 0 hvala 0
17 godina
Crysis

A di cu ja na 24 incha monitoru igrat igru na 1024x768 samo da igram na high postavkama?!Stari Half life ljepse izgleda :S Gameplay cisti chuck norris style.Skaces,trcis,ubijas niko ti nista nemoze.Igra ko da je napravljena za ljude kojima pucacine nisu jaca strana.Mogao bi doktorat napisati sto sve nevalja ali igru svi favoriziraju jer je koristena najnaprednija tehnologija pokretaca pa su svi napaljeni kad raznese benzinsku ili kad kosi drvece.Mislim da bi igra mogla biti vjezba za buduce vrtlare u nekoj vrtlarskoj skoli(ako takva postoji). :D

:))
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Meni ruzno izgleda na 19" a kamo tebi na 24 :D na 1024x768

17 godina
Crysis

Igra mi je jedno vrijeme bila najdraža ali sam odigrao bioshock i pala je na drugo mjesto.

http://img237.imageshack.us/img237/8337/801214821455cj9.png http://img440.imageshack.us/img440/1372/341214821329xd0.png http://img237.imageshack.us/img237/8337/801214821455cj9.png

0 0 hvala 0
17 godina

Evo testirao sam Crysis na svojem kompu nije mi dozvoljavao forum neznam zasto da stavljam slikice pa eto uplodao sam na rapid pa ko hoce neka pogleda

http://rapidshare.com/files/134963661/crysis_benchmark.rar.html

17 godina
neaktivan

Slikica ti nesmije bit veca od 2MB, pise ti sve negdje kad uploadas...

A sto se tice rezultata nije lose iako mislim da se igranje ispod 30fpsa ne isplati

17 godina

Igranje ispod 50 fpsa je lose po meni, ovo je samo bio test da vidim kako se crysis ponasa u dx9  sve na high na najvisoj rezi sa svim aa i aa off i isto tako na 1024 x 768 , e sada mislim da je u dx10 modu igra jos dodatno zahtjevnija pa eto ne vjerujem da se moze sve na veryhigh dx10 aa 8x ili 4x i reza na 1024x768 dobit 60 fpsa

Mislim na single kartice tipa hd4850 ,8800gts 512 , 9800gtx(na njoj sam ja testiro) pa cak i hd4870

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.8.2008 11:50 (toxic).
16 godina
odjavljen
Crysis

Pa, igra mi je dobra, ali mi je previše "teška" za moj PC(Radi mi samo na medium i low grafici)! Kako će tek biti kada će izaći Crysis 2...

Goodbye
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis

Tehnicka dostignuca na papiru - od 1 do 5 --> 5

Tehnicka dostignuca gotovog proizvoda ukljucujuci kvalitetu proizvoda - od 1 do 5 --> -2

Atmosfera, prica i "ufuravanje" u igru - od 1 do 5 --> 0

Zalim ljude koji su izdvojili novce za ovaj naslov, odnosno nasjeli EA marketingu...no ti isti ce kupiti i Warhead Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da slažem se.

17 godina
darkswordwarrior kaže...

Naime,zanima me vaše mišljenje o ovoj igri...

Po meni je igra definitivno obilježila godinu šta se tiče tehnoloških dostignuća...

ma stvarno zbubaju ludu grafiku s ogromnim zahtjevima svakako obiljezi godinu to zna svaka budala napravit cryis bi po meni bil neko i nes(al opet nebi obiljezil godinu)da je imo zatjeve ko novi crysis warhed
17 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...

A di cu ja na 24 incha monitoru igrat igru na 1024x768 samo da igram na high postavkama?!Stari Half life ljepse izgleda :S Gameplay cisti chuck norris style.Skaces,trcis,ubijas niko ti nista nemoze.Igra ko da je napravljena za ljude kojima pucacine nisu jaca strana.Mogao bi doktorat napisati sto sve nevalja ali igru svi favoriziraju jer je koristena najnaprednija tehnologija pokretaca pa su svi napaljeni kad raznese benzinsku ili kad kosi drvece.Mislim da bi igra mogla biti vjezba za buduce vrtlare u nekoj vrtlarskoj skoli(ako takva postoji). :D

Aj igraj na najteže pa reci da ti nitko ništa nemože.
Tak mogu i ja igrat PES na najlakše i govorit kako je glupa igra jer je prelagano.

svi napaljeni kad raznese benzinsku ili kad kosi drvece.

Baš je zakon raznesti benzinsku :D
Ovo s drvecem mi je predobro, optilim drvo i pobjegnem u sumu i sakrim se i držim drvece u ruci a debili hodaju oko mene koda sam nevidljiv LOL
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.8.2008 21:08 (nadimak888).
17 godina
Crysis

Ja ne znam što fali ovoj igri. Meni je super. Izigravati heroja u nano odijelu je zabavno iskustvo, no nisam prešao cijelu igru, ali za sad mi se sve čini ok.

Grafika 9/10

Priča 9/10 (zasad)

AI 7/10

Igrivost 8/10

To je moje skromno mišljenje.

A vi svi što pljujete po igri jer ju jedva igrate na low se gonite!

EDIT: Evo prešao. Dojmovi:

Grafika: 9/10

Priča 8/10

AI 7/10

Igrivost 8/10

najtrenutak: kad aliena uhvatim za vrat pa ga izbubam šakama! :D

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.00 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.9.2008 21:46 (crystal6).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Crysis

Mogli bi napraviti crysis bug server ko je za da.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis

Ja sam za da.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Hex kaže...

Ja sam za da.

Također!
Goodbye
17 godina
neaktivan
Crysis

I ja sam za da

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis

Često sam došao u priliku da vidim na videima Crysisov gameplay. Postoje razlike na videu na Youtubeu gdje se objašnjava igra

, i igra koju, ja mislim, svi igramo. Razlike su u HUD-u, tactical ammo, gameplay (mala razlika), i još neke stvari. Dali netko zna zašto viđamo te razlike? Jeli neka druga verzija Crysisa ili što?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Vjerojatno je to neka beta ili tome slicno, pa ovo sto mi igramo je malo usminkan interface, ono prije relesea su to malo usminkali i promijenili, ali kolko vidim u videu to je vise vizualno samo nego gameplay promjena

Q6600 @ 3.1Ghz // 4GB DDR2 Kingmax MARS // 8800GTX
17 godina
neaktivan
Crysis

To sa šmisnkom si najvjerovatnije u pravu, ali sa gameplayem; ja sam primjetio dosta razlika na nivoima. Zato sam ja gavorio da ima Crysis za X360. Thx na info

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis

Može mi netko reći koliko levela ima Crysis i kako se koji točno zove?

Znam nazive prva četiri levela:

Contact

Recovery

Relic

Assault

EDIT: Ne treba, evo našao sam:

Crysis Levels
  1. Contact
  2. Recovery
  3. Relic
  4. Assault
  5. Onslaught
  6. Awakening
  7. Core
  8. Paradise Lost
  9. Exodus
  10. Ascension
  11. Reckoning
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2008 16:53 (Prison Breaker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mene interesuje kako da na pravim Crysis mapu.Ako mozete possaljite mi text na e-mail dmilicevic@my-its.net

16 godina
neaktivan

Šta reci za Crysis, odlicna prica sa odlicnom grafikom - kratko, jasno.

Upravo je prelazim...

Nitko nikada nije postigao nešto zaista veliko, a da se nije izložio riziku. Denis Waltley
16 godina
neaktivan
Crysis

Meni se u igri svaki put VTOL sruši (u exodusu ili onoj poslije toga misiji) kada letim kraj one sfere bijele. ne znam kak da to prijeđem.

Hrc the man

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis

Igra je super, grafika odlicna, sve odlicno

samo kaj trebas imat *ebeno jaku masinu da ju pokrenes kak treba

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jordan04 kaže...

Meni se u igri svaki put VTOL sruši (u exodusu ili onoj poslije toga misiji) kada letim kraj one sfere bijele. ne znam kak da to prijeđem.

E to se i meni desavalo(BTW taj level mi je najdosadniji bio). Mislim da je problem u tornadu, ali nisam siguran. Probaj ga nekako zaobic(barem se meni rusio VTOL kad sam prolazio pokraj tornada i mislim da je to bilo odmah prije nekog mosta(ili odmah nakon:)).
17 godina
neaktivan
Jordan04 kaže...

Dosta zeznuta misija i na laksim postavkama, meni najiritantnija jer nekad idalje zapnem za tornado. Najbitnije ti je izbjegavati tornada, to moras obavezno leti uz sam rub planine jer tornada imaju dosta velik range...
P35-DS4 // Q6600 @ 3.5Ghz // Corsair DDR2-1066 // 8800GTX
17 godina
neaktivan
Crysis

I obavezno koristi afterburner koji ti daje dodatan boost motorima.

Michael Schumacher World championships:7,Grand prix wins:91,Pole positions:68 http://www.velika-nagrada.hr

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice