Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 926.137
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Crysis 2
calypso kaže...

Ali nije tako.

Ono što već dugo vremena naglašavaju je vertikalnost.

Horizontalnu slobodu iz Far Crya 1 i Crysisa, zamjenili su vertikalnom slobodom.

Čak će se moći, dok je igrač u Power modu, uloviti za ledge (izbočina) i podići gore tako da će to biti svojevrsno penjanje po zgradama.

Vidjet ćemo kako će to funkcionirat, tu nomad? na jednoj slici stoji na balkonu znači da će biti moguće se donekle penjati.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
17 godina
Crysis 2

Što se tiče okoliša, mislim da čuvaju nešto u tajnosti.

Gotovo sigurno će se dio igre odigravati u Central Parku i tu ćemo vidjeti okoliš kao u onim prezentacijama engine-a.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
wyks kaže...

Gotovo sigurno će se dio igre odigravati u Central Parku i tu ćemo vidjeti okoliš kao u onim prezentacijama engine-a.

U videu koji prezentira CryEngine 3 bile su prikazane neke šume, a i bilo je par slika sa šumom, dakle ne tropska šuma kao u originalnom Crysisu nego obična pa mislim da bi se radnja kasnije u igri mogla preseliti iz New Yorka u neke šumovite krajolike. Nadam se da će toga biti da nebi cijela igra bila od "betona".

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn BC2 ingame: Dorjan_CRO
15 godina
neaktivan
Dodinho kaže...
wyks kaže...

U videu koji prezentira CryEngine 3 bile su prikazane neke šume, a i bilo je par slika sa šumom, dakle ne tropska šuma kao u originalnom Crysisu nego obična pa mislim da bi se radnja kasnije u igri mogla preseliti iz New Yorka u neke šumovite krajolike. Nadam se da će toga biti da nebi cijela igra bila od "betona".

druga slika prezentira fotorealizam

vidim crytek si je dao truda ali dali dovoljno je pitanje

17 godina
neaktivan
Crysis 2
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!

2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Stvarno nas fino navlače. Već vidim da će ovo biti instant buy, ipak je Crysis serija jedan od glavnih razloga zašto sam kupio novi komp.

Baš gledam malo najave za igre koje izlaze u to vrijeme i bit će stvarno brutalno za bankovni račun - 27.8 izlazi Mafia 2, a 24.9 Crysis2 i Max Payne 3. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Stvarno lijepo izgleda. Bolje nego Metro 2033 i DiRT2 što se tiče DX11 i bolje nego prva dva dijela Crysisa! Sve u svemu napravit će jako lijep posao sa ovim nastavkom pogotovo ako naprave dobar scenarij obzirom da se environment mijenja (iz džungle u pustaru New Yorka nakon invazije) i ako Crytek programira CryEngine 3 na bolje mis pritom na optimizaciju PC resursa gdje se igra najviše očekuje i gdje i izgleda najimpresivnije. Samo neka to bude u okviru nekih C2D 3GHz i HD5850 pa ćemo lako reć zbogom 350 kuna za original...Cool

free speech for the dumbxD
16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Stvarno lijepo izgleda. Bolje nego Metro 2033 i DiRT2 što se tiče DX11 i bolje nego prva dva dijela Crysisa! Sve u svemu napravit će jako lijep posao sa ovim nastavkom pogotovo ako naprave dobar scenarij obzirom da se environment mijenja (iz džungle u pustaru New Yorka nakon invazije) i ako Crytek programira CryEngine 3 na bolje mis pritom na optimizaciju PC resursa gdje se igra najviše očekuje i gdje i izgleda najimpresivnije. Samo neka to bude u okviru nekih C2D 3GHz i HD5850 pa ćemo lako reć zbogom 350 kuna za original...Cool

Hah iz tvojih usta u Božje uši, al čisto sumnjam.Prije pod preporučenu(za DX11) vidim GTX470 i HD5870.

I'll be back
17 godina
Crysis 2

Iskreno se nadam da ćemo mi na na pc-u moći igrat igru na prosječnoj konfiguraciji (Dual Core, 2-4Gb ram, DX10 grafička) jer će igra ipak izaći na PS3 i X360.

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn BC2 ingame: Dorjan_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Pa moći ćeš na DX10.1 samo čemu kad se navučeš na novije DX11 stvarčice malo-pomalo.Smijeh Po meni će HD5850 biti optimalno, a HD5770 OC za neke DX11+High postavke

15 godina
odjavljen
Dodinho kaže...

Iskreno se nadam da ćemo mi na na pc-u moći igrat igru na prosječnoj konfiguraciji (Dual Core, 2-4Gb ram, DX10 grafička) jer će igra ipak izaći na PS3 i X360.

Vrtit ce DX10 mod sve grafe bez vecih poteskoca, no DX11 mod ce vjerovatno rasturati sve... Ja se nadam ni manje ni vise nego Very High DX10 postavkama na svojoj GTX260 i 1920x1080 rezolucij.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali
17 godina
protjeran
Weky kaže...
Dodinho kaže...

Dual Core, 2-4Gb ram, DX10 grafička) jer će igra ipak izaći na PS3 i X360.

Vrtit ce DX10 mod sve grafe bez vecih poteskoca, no DX11 mod ce vjerovatno rasturati sve... Ja se nadam ni manje ni vise nego Very High DX10 postavkama na svojoj GTX260 i 1920x1080 rezolucij.

To će i bit tako po meni samo ne baš bilo koja DX10 grafulja. Ne ide to tek tako... ipak je to CrysisCool A šta ti kažeš Weky ja sam igrao DX10+High na HD4870 sa 30 FPS, ali na manjoj rezi (1680). Hmm

15 godina
odjavljen

Meni se vuče nekako jedva na Very High DX10 sa GTX260 OC.... Prije je isao dobro na 1680x1050 rezolucij. Buduci da su rekli da ce Crysis 2 na istim postavkama kao i prvi crysis biti malo manje zahtjevan, ja se nadam glatkom igranju na max bez AA na nativnoj rezolucij.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.5.2010 17:17 (Weky).
17 godina
protjeran

Hehe Zato ja potegnem na 30FPS na Very High, 1680, AAX4, AFX16Cool

16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Hehe Zato ja potegnem na 30FPS na Very High, 1680, AAX4, AFX16Cool

Probaj ubojicu FPS-a zvanog AAx8 i zaledit će ti se smiješak zadovoljstva. Barem je tako bilo kod mene, dižem ja dižem, sve very high, i uvijek stabilnih 25-30, igrivo. I onda BAM, 8xAA i jedva 10-12. Vjerojatno jedino neki 5970, 295 ili SLI od dvije GTX 285 može to izvući. Ali to je najnapredniji engine, što mi očekujemo, da nam leti i na prosječnim konfiguracijama? Nemaju u Cryteku armiju ljudi koja godinu dana optimizira za sve moguće kombinacije.

17 godina
protjeran

Krivo sam citirao, mislim na AAX8Cool Ne razumijem kako? Pa ti imaš jaču grafu od moje? Ja jesam svoju clockao, ali ipak je i onda HD5870 jača dosta! Kojih 10-12 na Crysisu?

16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Krivo sam citirao, mislim na AAX8Cool Ne razumijem kako? Pa ti imaš jaču grafu od moje? Ja jesam svoju clockao, ali ipak je i onda HD5870 jača dosta! Kojih 10-12 na Crysisu?

Nisam probao na 1680, ovo je bio test na 1920x1200. Ma dobar je i 2xAA. Inače, kod nekih levela na početku zna štekati jer rošta po hardu, kasnije kad sve naloada u memoriju, onda ide glatko. Dakle, jednom proći i trzavo poginuti, nakon toga ide super.

17 godina
protjeran

Na 1920 nea šanse izvuč 30FPS na very high+aa+af max. Ni sa tvojom ni sa mojom kartušom... To znam jbg 8) crysis je crysis i to znaju svi koji igraju. A mis da to ne može izvući niti danas najjači single gpu na svijetu GTX480 sa svim uključenimNeodlučan

16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Na 1920 nea šanse izvuč 30FPS na very high+aa+af max. Ni sa tvojom ni sa mojom kartušom... To znam jbg 8) crysis je crysis i to znaju svi koji igraju. A mis da to ne može izvući niti danas najjači single gpu na svijetu GTX480 sa svim uključenimNeodlučan

Pa to sam i rekao. Jedino neki dvoglavi 5970, 295 ili SLI rješenja. Namjerno izostavljam Crossfire jer mislim da on Crysisu ne pomaže previše.

U svakom slučaju, igra je i nakon 3 godine etalon za mjerenje jačine sustava. Bilo bi je gušt probati na 2560x1600, ali strah me pomisliti koja bi to zvijer trebala pogoniti.

17 godina
protjeran

Haha. Da mi je to doživjeti ili makar sa Crysisom 2 odmah čim izađe 24.9.2010.!Smijeh

16 godina
Crysis 2

Ma samo neka oni naprave single i multiplayer kako spada, ako treba i na 800x600 će se igrati(ali zato postavke na highBelji se) Volio bi da ne bude opet piratizirana igra godine(mada za sada MW2 ima tu titulu ako se ne varam) ali i da ju dosta ljudi kupi da ne bude nakon par mjeseci da imaš par stotina ljudi koji ju igraju u cijelom svijetuNeodlučan 

Nekako mi se čini da stalno naglašuju taj SP a ključ da uhvate srca i novčanike pc-aša je MP, to BC2 i MW2 lijepo pokazuju koji i nemaju neki super-duper SP naprema MP-u. Za C2 možda ne bi bila loša ideja da imamo rankove gdje kroz njih otključavamo oružja ali i neke nano-pointse koje možemo utrošiti na upgrade nanosuita - slično kao što su najavili da će biti u SP-u. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Crysis 2

Kada sam modificirao advanced postavke super se vrtilo na 1680x1050, 4xaa , no znao je fps pasti nisko.

Probam ja uključit 8xAA i potopi mi TOTALNO fps-e. Nevjerovatnih 8fps-a sam imao.

No nakon malo igranja isključio sam AA skroz, a kada sam došao na onu drugu misiji i imao pogled na ono koreansko oveće selo sa benzinskom, fps je opet pao. Popi*dio sam i maknuo custom config i sada ću ovak normalno igrat sa 2xAA i super, neda mi se više s tim postavkama zezat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

pa šta ima crysis u advanced aax8 :S

15 godina
odjavljen

Čemu 8xAA, dosta i 2xAA, ja vise od 2x jako slabo primjetim, a udar na perfomanse je jako velik. 1680x1050 VH DX10 2xAA = 30-40 (mislim na tvoju 5850) FPS = Perfektna grafika i gladak gameplay.

17 godina
protjeran

više 30 neg 40 ali neka ti bude samo neka ostane tako mi i sa nastavkom...Belji se

17 godina
neaktivan
Crysis 2

Onaj link što sam pred neko vrijeme ovdje postao bila je najava Q&A sa Richardom Morriganom (glavnim piscem priče).

Forumaši sa inCrysis.com-a mogli su postati pitanja, od kojih su neka trebala biti odgovorena.

Evo, sad je Q&A vani pa evo link:

http://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=877&Itemid=1

If they can make penicillin out of mouldy bread, they can sure make something out of you. -Muhammad Ali
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
stoncin3 kaže...

više 30 neg 40 ali neka ti bude samo neka ostane tako mi i sa nastavkom...Belji se

To možemo samo sanjat kak bi se reklo DREAM ON

17 godina
protjeran

IMO ja sam optimistaŠutim

17 godina
calypso kaže...

Onaj link što sam pred neko vrijeme ovdje postao bila je najava Q&A sa Richardom Morriganom (glavnim piscem priče).

Forumaši sa inCrysis.com-a mogli su postati pitanja, od kojih su neka trebala biti odgovorena.

Evo, sad je Q&A vani pa evo link:

http://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=877&Itemid=1

Najjača mi je ova:

"When Writing Crysis 2, did you have many restrictions due to the capability of the CryENGINE 3?

Not really. Or, put it this way, thinking back, I can’t recall a point at which I was ever told no, we can’t do that, the game engine won’t stand it. One of the benefits of writing for Crytek seems to be that they don’t really talk about limitations in the tech; once something’s agreed upon for the narrative or the game-play, they just go away and build it.

Cool

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.5.2010 21:38 (Hyperion).
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Video interview sa Nathanom Camarillom

http://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=878&Itemid=1

EDIT: Na toj stranici je i link na drugi, pisani interview.

If they can make penicillin out of mouldy bread, they can sure make something out of you. -Muhammad Ali
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.6.2010 18:46 (calypso).
Moj PC  
1 0 hvala 4
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice