Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 926.144
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Crysis 2

Mene isto to zeza sa nanitima, stalno ih imam nula. A koliko sam skužio, kada se ubije alien, ti naniti se odmah moraju pokupiti? Jer bio sam njih par iz daljine ubio i video neštoiznad njihovih tijela kako leprša, međutim dok sam došao do njih to je nestalo...sa takvim tempom neznam kako ću skupiti da otključam one zanimljive stvari koje dođu i po 12000{#}

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Crysis 2 potvrđen!
djdomi kaže...
Cherina15 kaže...

Haha djdomi, komp ti neće moć ni blizu pokrenit crysis ko ni moj. Možda da je troduplo jači možda bi i vrtia crysis.

ma mi imamo tu najjače mašine Smijeh
sve će ići na high.
ja sam imo na kompu warhead i štekao je na low!
sad vidiš kak je jadan.
za koju godinu si kupim na neki dobar za 7000kn.(npr. 5800 konfa+1200 monitor) ili ak bude više para uložio bi te pare u grafičku(neku jaku) ili neku periferiju. a čak možda kupim wlan router(da se spojim s dva kompa). ma nabrijat ću mašinu totalka. i kasnije stavim grafu u crossfire. Smijeh uf kak mi ide ONtopic :)

Joj domi sjecam se da sam i ja imao takav pa smo u mw2 temi govorili kako cemo kupiti novu konfu.Vidim da si ti ostao jos na istoj xD

BTW dosla igrica sa Shopto.net-a (jos cekam sa game.co.uk).

Odmah instalirao i prelazim kampanju.Zasad sve 5 bas mi je odlicna :)

Dobio sam i limited edition kupon :))

Prodaja svih mogucih botova za lockerz!Kontakt na PM
17 godina
neaktivan
Re: Crysis 2
Stoja kaže...

Mene isto to zeza sa nanitima, stalno ih imam nula. A koliko sam skužio, kada se ubije alien, ti naniti se odmah moraju pokupiti? Jer bio sam njih par iz daljine ubio i video neštoiznad njihovih tijela kako leprša, međutim dok sam došao do njih to je nestalo...sa takvim tempom neznam kako ću skupiti da otključam one zanimljive stvari koje dođu i po 12000{#}

Nikako...Dobra ideja, ali ljestvica je previsoko postavljena.

15 godina
protjeran
Crysis 2

Sta kenjate vi,u zivotu nisam vidio bolje grafike u igri !

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Stoja kaže...

hehehe. ja aliene stealth killam... dosta brzo sam skupio dosta nanita za ono sto mi treba. nekako mi je aliene lakse stealth killat nego vojnike, ko da su gluplji u tom pogledu.. nikakve zamjerke nemam AI-u, mislim da se dosta dobro ponasa... ok tu i tamo se nadje neki pametnjakovic koji baci bombu sebi pod noge...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
Crysis 2

heh, blesavo su to izveli, ja lijepo se skrivam i snajpam i dok ih sve satram prošo voz, baš ga oće forsirati da se krećem a?{#} A baš želim onaj air stomp već sam imao gomilu prilika da ga upotrijebim ali ga nemam...

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

hehehe. ja aliene stealth killam... dosta brzo sam skupio dosta nanita za ono sto mi treba. nekako mi je aliene lakse stealth killat nego vojnike, ko da su gluplji u tom pogledu.. nikakve zamjerke nemam AI-u, mislim da se dosta dobro ponasa... ok tu i tamo se nadje neki pametnjakovic koji baci bombu sebi pod noge...

Samo se treba iza njih došuljati i zabiti im nož u vrat. Dobro je također imati pušku T-Volt i ispaliti dva hica da ga malo prodrma, dok se on trese dođeš do njega i stisneš F da ga zagutiš.

Ili najednostavnije snajperom metak u vrat i to je to. Meni muke zadaju jedino one mrcine na tri noge. Potrošim jedno tri bazuke i još mu nije dosta.

Sa druge strane ljudi nisu baš previše pametni, njih poskidam ko muhe, a budale kao da neznaju koristit zaklon nego mi još poklone svoju glavu na moj scope.

I'll be back
16 godina
odjavljen

je8ate. krenuo ti odgovorit na por pa se izgubio... da, naniti nestaju nakon cca 1min... mozda malo vise ali mozda

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
protjeran
ja ove obicne aliene zaletim se sa armorom u njih i onda v da ih uhvatim i ubijem...one velike pobacam sve granate i onda jos sa felinom izresetam i scarom dok ne crkne:DD
19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
16 godina
neaktivan
Crysis 2

DX11 patch navodno izlazi danas što je već poznato, no ono što nije poznato jest da će navodno biti isključivo rezerviran za Nvidia GPU-ove.

LINK

They believed that Crytek will launch the badly expected DirectX 11 patch for PC Crysis 2 as Nvidia exclusive tomorrow.

I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
odjavljen
Crysis 2

hvala ali LOL... sto je sad to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

hvala ali LOL... sto je sad to?

Očito nije Nvidia bezveze investirala u Cryteka.

I'll be back
16 godina
odjavljen
Crysis 2

bas vrhunski potez.. ko da vole radit sranja

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Crysis 2

Ehhh..meni paše{#}.Kad pomislim da nekada nisam mogao podnijeti Nvidiju...a Ati,više nije Ati...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

bas vrhunski potez.. ko da vole radit sranja

Ocito je Crytek u prvobitnom planu imao isključivo DX9.

I'll be back
17 godina
neaktivan
microman kaže...

DX11 patch navodno izlazi danas što je već poznato, no ono što nije poznato jest da će navodno biti isključivo rezerviran za Nvidia GPU-ove.

LINK

They believed that Crytek will launch the badly expected DirectX 11 patch for PC Crysis 2 as Nvidia exclusive tomorrow.

Šanse za to su nikakve. To je glasina koja je suluda.

15 godina
protjeran
Crysis 2

Gdje ima dima...možda će samo bolje koristiti Nvidijin hardware...

0 0 hvala 0
17 godina
linuxjuzer kaže...

Gdje ima dima...možda će samo bolje koristiti Nvidijin hardware...

Gdje ima dima zna biti i rostilja...

A kakve rostilj ima veze s Crysisom, Nvidiom i DX11 stvarno pojma nemam...

...dakle, mozemo zakljucit da je tvoj post krajnje neumjesan

17 godina
protjeran
Crysis 2

Šteta jer imam dobar komad hardvera samo je to ipak AMD card:-(( Iako sumnjam da bih igrao na Extreme sa DX-om 11 jer sada sa HD6950 unlocked imam svega 45FPS-ova u prosjeku. Btw Cpu mi se grije preko 75° u igri znači dobro zagrijava quadove, još sam ga downclockao na 3.2GHz zarad tog jer na 3.6GHz ne bi ni u igru ušao sa tim temperaturamaxD

Inače dosta se lako prolazi na Recruit levelu. Sada sam na nivou gdje treba Gouldu dostaviti onaj alien tissue koji ste na početku tamo pokupili u onom first alien encounter kod alien war ship-a (tectonic shift). Igram već dva sata, Crysis 2 je zakon samo se grafika ne nalazi na nivou prvog dijela i warheada. Ipak se osjeti DX9 i zamućene textures.

Štete. too Bad kad sam već kupio igricu. I sad još piše neće biti DX-a 11 za AMD-ove GPU-ove. Omg{#} Nez volio bih probat malo igrati Extreme graphics na DX11 sa tesselation+AA+AF kada ih uključe u igricu nakon drugoga patcha:P

Metro2033 imam oko 35AVG na maxed oou 1680X1050, ovdje mislim bi ipak bilo nešto niže samo me zanima jer je to u mene izazov za mene i moju karticu:D btw Što se hardvera tiče CPU mi još dosta dobro goni igru na 3.2GHz, nemam uopće framedropove unutar gameplaya, tek jedva zamjetno.

So much from me dok ne završim igru. I nadam se patchu i za nas AMD-ovce uskoro barem prije nego je završim u DX9 da još i na DX11 probam jer mislim ju 2 put prolazit to sigurno. Dobra je. Dosta liči na nove CoD-ove MW i MW2, grafikom je nešto jača od njih pa još ktome u prilog.{#}

i know i know a dirty word hello how low?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

I za prvi crysis govore da vrti bolje na nvidiji nego na amd karticama , a evo opet izgleda da "stara" 5870 ide nesto sitno bolje od nove gtx-ice 570.

LINK

Look, if you had one shot, or one opportunity To seize everything you ever wanted-One moment Would you capture it or just let it slip?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 2
STONCIN: WTF? Samo 45FPS-a na Extreme ppstavkama i to na 1680x1050 rezi? Ja na FULL HD sa GTX560ti imam oko 56FPS-a avg,stime da imam preko advanced menia ukljucen MSAA na 4x i AF na 16x,sa 3D imam 45FPS-a. E da i za sve vlasnike Radeonki HD6xxx serije :Ako imate 3D naocale ukljucite 3D u izborniku jer igra podrzava Nvidia 3Dvision kao i obican Stereoscopic 3D.
I'll be back
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
razorst3 kaže...

I za prvi crysis govore da vrti bolje na nvidiji nego na amd karticama , a evo opet izgleda da "stara" 5870 ide nesto sitno bolje od nove gtx-ice 570.

LINK

ha-ha-ha, ovo mi se cini namjesteno da nebre biti jace XD al stvarno 

15 godina
neaktivan
microman kaže...

LINK

Teško.

To je suluda ideja bez obzira na kesh u kasici prasici.

No kako god okreneš, DX11 (ako ga bude) će se sigurno vrtiti na AMD karticama, službeno ili neslužbeno.

stoncin3 kaže...
...

45 FPS avg mi se čini premalo, meni se uglavnom vrti oko 60, samo u žešćim fajtovima se spušta do 45+-

xyan kaže...

Crysis po svim izvorima ide bolje na AMD-u.

15 godina
neaktivan
Crysis 2

Jel zna netko koja je razlika između "Standard" i "Classic" game modifiera u multiplayeru?

Znam da je "Pro" = Hardcore

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
xyan kaže...

je, je, vidim XD

nema problema sa igrom, linus,  nego sa karticom XD (amd naravno {#})

http://www.anandtech.com/bench/Product/300?vs=310

http://www.anandtech.com/bench/Product/294?vs=306#

http://www.anandtech.com/bench/Product/294?vs=309

evo iz izvora na koji se svi pozivaju inace, i dovoljno vjerodostojan.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2011 15:22 (xyan).
15 godina
neaktivan
xyan kaže...

je, je, vidim XD

nema problema sa igrom, linus nego sa karticom XD (amd naravno {#})

Lega, ne izvrći moje riječi {#}

16 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...

Teško.

To je suluda ideja bez obzira na kesh u kasici prasici.

No kako god okreneš, DX11 (ako ga bude) će se sigurno vrtiti na AMD karticama, službeno ili neslužbeno.

Možda bude, a možda nebude. Uglavnom činjenica jest da je Crysis2 debelo podređen Nvidijinim karticama. GTX590 duplo brža u odnosu na HD6990 u toj igri, štoviše i GTX580 je brža.  GTX560Ti brža od HD6970, pa kad je već tako zašto nebi bio i DX11 Nvidia only, mislim ionako je cjela igra Nvidia only.

Cjela igra je zamišljena da bude u DX9 API-u, a pošto izlazi DX11 patch očito da je Cryteka nešto zadnji čas potaklo na naglu promjenu, a to je po svemu sudeci Nvidijina "donacija". Mislim nije Nvidia iskeširala tolike pare samo da igra ima Nvidijin LOGO u igri.

Osobno me briga za koga će biti DX11, bitno je samo da cim prije izađe.

I'll be back
16 godina
neaktivan
xyan kaže...
xyan kaže...

je, je, vidim XD

nema problema sa igrom, linus,  nego sa karticom XD (amd naravno {#})

http://www.anandtech.com/bench/Product/300?vs=310

http://www.anandtech.com/bench/Product/294?vs=306#

http://www.anandtech.com/bench/Product/294?vs=309

evo iz izvora na koji se svi pozivaju inace, i dovoljno vjerodostojan.

Problem je što se svi vole pozivati na Avg FPS u Crysisu gdi su AMD-ove grafe u istom rangu brže u odnosu na Nvidiu, no nitko se nevoli pozivati na Min FPS(koji je daleko bitniji) gdi je Nvidia u istom rangu brža u odnosu na AMD. 

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2011 15:37 (microman).
17 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Šteta jer imam dobar komad hardvera samo je to ipak AMD card:-(( Iako sumnjam da bih igrao na Extreme sa DX-om 11.

Nemaš i dobro sumnjaš. Ja ni sa GTX580 ne maštam previše o DX11 s teselacijom (ako to uopće podržavaju, što sumnjam).

microman kaže...

Možda bude, a možda nebude. Uglavnom činjenica jest da je Crysis2 debelo podređen Nvidijinim karticama. GTX590 duplo brža u odnosu na HD6990 u toj igri, štoviše i GTX580 je brža.  GTX560Ti brža od HD6970, pa kad je već tako zašto nebi bio i DX11 Nvidia only, mislim ionako je cjela igra Nvidia only.

Cjela igra je zamišljena da bude u DX9 API-u, a pošto izlazi DX11 patch očito da je Cryteka nešto zadnji čas potaklo na naglu promjenu, a to je po svemu sudeci Nvidijina "donacija". Mislim nije Nvidia iskeširala tolike pare samo da igra ima Nvidijin LOGO u igri.

Sad baš duplo bolja? Hmm. A i CE3 nije 'zamišljen za DX9'. DX9 je samo jedan od najmanje 5 (DX9, DX10, DX11, PS3, XBOX360) renderera za engine.

15 godina
neaktivan

Kao prvo ja nisam govorio o Warheadu, kao što nisam rekao da je 5870 brža od GTX480.

Original i Warhead dijele engine međutim Warhead je vidno okrljašen pa se teksture na oko izoštravaju. Pogledaj gdje god hoćeš da Crysis ide bolje na AMD-u. Warhead također no s nešto manjom razlikom. Framerate također ovisi i o mapi tako da nema smisla dokazivati da je nešto fake putem drugog reviewa.

microman kaže...

CF zasad ne funkionira u Crysisu 2, kao ni SLI.

GTX590 funkcionira kako treba, iako je i to u principu SLI.

microman kaže...

Problem je što se svi vole pozivati na Avg FPS u Crysisu gdi su AMD-ove grafe u istom rangu brže u odnosu na Nvidiu, no nitko se nevoli pozivati na Min FPS(koji je daleko bitniji) gdi je Nvidia u istom rangu brža u odnosu na AMD. 

AMD je izlaskom 6xxx serije drastično popravio min FPS, osobito s porastom rezolucije.

http://www.anandtech.com/show/4061/amds-radeon-hd-6970-radeon-hd-6950/13

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice