Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 926.512
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Crysis 2

jos dvadesetak dana... pfff, treba to docekat

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Crysis 2
IRebic kaže...

je i to retardirano da vama sa G35-itcama nema zvuka a meni ove od 20 kuna rade bez problema...{#}

Ma igra ne podrzaba u demo-u (nadam se da ce u full verziji podrzavati) Surround sound pa onda hebe i kad prebacis na Stereo mod!

Prodaja svih mogucih botova za lockerz!Kontakt na PM
14 godina
neaktivan
Crysis 2

Što je ovo? Call of Crysis?

Ne sviđa mi se multiplayer uopće. Prati posljednje nametnute trendove u stopu, no oni nisu nužno dobri. Experience, otključavanje oružja, tagova, perkova. Doslovno prekopirana Call of Duty multiplayer mehanika da ti pozli.

Očekivao sam bar trunku taktičnog pristupa, tim više što ima oklop i nevidljivost, no ispada da je potrebno uzeti tešku mašineriju i počinje spray 'n' pray. Dogodilo mi se gomilu puta da sam nasumičnim pražnjenjem šaržera ubio nevidljive neprijatelje ili napravio zalutali headshot.

11 7 hvala 0
16 godina
IRebic kaže...

je i to retardirano da vama sa G35-itcama nema zvuka a meni ove od 20 kuna rade bez problema...{#}

A da vidiš ozvučenja na kućnom kinu...malo fali da se počnem cimat da netko iza hoda i da me hoće zaklat da peder dobije više bodova :P

http://www.youtube.com/user/zgd2006
16 godina
odjavljen

istina... male mape su uzas. kvragu, sto li je samo uzrok tome?

vidi kako je to bilo prije lijepo 

i onda kad dobijes nulkearku kaboooom. vidis bas sam mogao to igrat...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2011 10:26 (skank666).
15 godina
Crysis 2

evo registrirao sam se u igri ( ali sam lazni mail morao stavit jer mi je reklo da se moj koristi ,jel se moze mijenjat mail kasnije btw )? multi klizi na 1920 1080 hardcore i izgleda odlicno , al kasnije cu igrat sad nemam vremana , jel ima neki server na kojem vi igrate da mozemo zajedno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Vidim da i jutros serveri za registraciju uredno rade.

Sarcasm off.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 2

HOLY MEGA FREAKIN' SHIT O_o

Zaljubio sam se. Multiplayer me je oduševio. Ostajem pri odluci i kupit ću igru.

Igrao sam dok nisam došao do lvl10 i mogu reć da mi je cloak jako dobro napravljen, pogotovo oni upgradeovi (da nema sjene kad si u cloaku, samo taj sam otključao za sad)

EDIT : Kad bih samo mogao isključit ono Nanovision Engaged, prečesto to čujem {#}

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2011 11:23 (Looka).

6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 2

Koliko su igrači na BOL-u mlađahni kad nemaju GameSpy account? Prije deset godina je taj račun bio više pravilo nego iznimka.

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
Crysis 2

ajde drago mi je da vam se svida  , ima da na xfireu po satim igranosti pređe cod4 i da se konacno pocnu odrzavat lanpary-i u necemu osim ovoga smeća od  cod-a .

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
16 godina
Looka kaže...

(da nema sjene kad si u cloaku, samo taj sam otključao za sad)

Ma koji je to modul?{#} Ja imam 3 komada, jedan da brže uđem u cloak, jedan da ti utiša korake, i jedan da ti pokaže lokaciju di protivnici blizu tebe ušli u cloak...

Stoja
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...
Looka kaže...

Ma koji je to modul?{#} Ja imam 3 komada, jedan da brže uđem u cloak, jedan da ti utiša korake, i jedan da ti pokaže lokaciju di protivnici blizu tebe ušli u cloak...

Prvi, da brže uđeš u cloak. Ali potrebno je ispuniti onaj challenge da ubiješ 30 neprijatelja u 8 sekundi od korištenja cloaka. 

EDIT: Ne mislim svih 30 od jednom. {#}

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2011 11:29 (Looka).
16 godina
odjavljen
Stoja kaže...
Looka kaže...

lol... di se to uopce mijenja?! vidio sam nesto radar jaming, ovo ono.. di, sto kako? 

16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

lol... di se to uopce mijenja?! vidio sam nesto radar jaming, ovo ono.. di, sto kako? 

Kod kustomiziranja klase imaš dolje 3 perka, i kod svakog još module.

16 godina
neaktivan
Nakon malo igranja multija nije mi se svidio... Nekako previše... Dođem kraj protivnika, ispalim okvir i ne pogode ga 5-6 metaka... Di je POWER udarac??? Zašto je armor onako slab??

Lijep demo... CAK nema dx11... -.-"
Čekam punu igru...
16 godina
Looka kaže...

Prvi, da brže uđeš u cloak. Ali potrebno je ispuniti onaj challenge da ubiješ 30 neprijatelja u 8 sekundi od korištenja cloaka. 

EDIT: Ne mislim svih 30 od jednom. {#}

Aha znači to dođe sa nadogradnjom, ja ga isto koristim pa dok skupim 30 killova, tek sam sada počeo intenzivnije koristiti cloak{#}

Stoja
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Aha znači to dođe sa nadogradnjom, ja ga isto koristim pa dok skupim 30 killova, tek sam sada počeo intenzivnije koristiti cloak{#}

Da, ima i nadogradnja za 100 killova, ali to ću kasnije.

A i ne moraš ga baš koristit dugo, dovoljno je samo da ga uključiš i isključiš kad vidiš neprijatelja.

16 godina
pod009 kaže...
Nakon malo igranja multija nije mi se svidio... Nekako previše... Dođem kraj protivnika, ispalim okvir i ne pogode ga 5-6 metaka... Di je POWER udarac??? Zašto je armor onako slab??

Čekam punu igru...

Power udarac imaš kada si u armor modu, malo blesavo ali je tako...I po meni armor nije slab samo što obično dosta energije ode na šprintanje/skakanje i onda te ne drži dugo armor, ali kada ga sa 100% energije upalim znam da umrem jedino ako dvojica idu protiv mene i to me dosta dugo mlate.

Stoja
16 godina
Crysis 2

A kako da prebacim na šake?

Jel se baš mora rokat s oružjem?

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Možeš sa šakom ako imaš pištolj (onda drži pištolj u jednoj ruci, a sa drugom tuče), ali nisi na to mislio :D

Idem ja dalje sa cloakom nastavit, cya guys :D

16 godina
xxxxx kaže...

I možeš nogom dok kliziš udariti(drito u jaja{#})

Jel vas sada muči da uđete na server i ne ulazite u igru? Probao par servera uđeš i samo stojimo i chatamo, nema onog countera da odbroji kada počinje igra...

Stoja
17 godina
pod009 kaže...
...
Čekam punu igru...

Izašla vest, ni puna igra neće imati DX11 odmah na izlasku. <link> No grafika je stvarno i ovako dobra + čini mi se da igra nije zahtevnija od prethodnih nastavaka.

15 godina
Crysis 2

hehe sad sam igrao 2 runde , preeedobro jeeeeeee , i stvarno usiluje komp kako bog zapovida haha.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Jel vas sada muči da uđete na server i ne ulazite u igru? Probao par servera uđeš i samo stojimo i chatamo, nema onog countera da odbroji kada počinje igra...

Meni se to događa kod servera kojima je ping 0.

Tu sam jednom pošteno (odma sam naletio na takav server) odigrao FPS Chatroom igru. Bilo je fenomenalno.

15 godina
neaktivan
Crysis 2

Što je više igram postaje mi sve bolja i bolje..HUUH.:D

aj dodajte me: tommy_142

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2011 12:43 (Tommy_123).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Evo i par mojih dojmova.

Lean i prone mi ne fale, ionako su manje mape i brza akcija.

Osjećaj kada pucaš je čudan i puške mi se ne sviđaju. Hitbox također, maknem se sa jednog mjesta dok me neprijatelj puca, a još mi daje damage.

Grafička prezentacija - odlično! Vrtim na advanced bez problema.

Što se tiče nanosuita, super mi je što automatski sprinta i skače, mučno bi to bilo mijenjati stalno. Ne troši se prebrzo ako ne trčiš previše, pa nećes cijelu mapu provesti u stealthu?

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Crysis 2

Igra je stvarno odlicna ne znam kako da to objasnim ali evo probat cu.Nema ni sekunde vremena stalno je neka akcija jednostavno EPIC !

Kupio sam preko steam-a Battlefield Bad Company 2 i bio je 40 eura sad ne znam kako ali ovo jednostacno moram kupit.Nesmeta mi upoce sto je 6vs6 zamisli na mapi skyline 10vs10 pa to bi samo respawn i kill to bi bilo dosadno.Ovako je odlcino.

A da ne spominjem kad se nade dobar team koji ti cuva leda ma igra je EPIC!!!

Ovo je moja FPS igra godine.Pozdrav svima :)

Moj PC  
6 1 hvala 0
15 godina
Puls3 kaže...

Igra je stvarno odlicna ne znam kako da to objasnim ali evo probat cu.Nema ni sekunde vremena stalno je neka akcija jednostavno EPIC !

Kupio sam preko steam-a Battlefield Bad Company 2 i bio je 40 eura sad ne znam kako ali ovo jednostacno moram kupit.Nesmeta mi upoce sto je 6vs6 zamisli na mapi skyline 10vs10 pa to bi samo respawn i kill to bi bilo dosadno.Ovako je odlcino.

A da ne spominjem kad se nade dobar team koji ti cuva leda ma igra je EPIC!!!

Ovo je moja FPS igra godine.Pozdrav svima :)

moja također , jos da vidim kakav ce bit battlefield 3 i izdvojit cu pare za jedan od to 2.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice