ja koliko znam datum izlaska je premješten na mart ne znam tačno koji 2011.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo kako izdržati do izlaska ove igre
nemojte ići na ovu temu jer ima puno videa i slika
nemojte puno spominjati Crysis 2
zabavite se igrama koje već imate i čime god se zabavite
jooooooooooooooj valja toliko izdržat jošsamo da datum izlaska ne bude 1.1.3000.
Datum izlaska je 25.3.2010 za Europu :)
ja koliko znam datum izlaska je premješten na mart ne znam tačno koji 2011.
Ne kužim zašto uvijek igraju sa jedno te istom puškom u MPu...
Jedino se sniper pojavio na 5 sekundi u prvom MP videu.
A čuj SCAR je na neki način i zaštitni znak crysisa Puška je kvalitetna, jaka, precizna, brzo puca, veliki spremnik, mogućnost nadogradnje...zar ti treba druga puška? Iako to je na neki način nemaštovito ali opet i logično, jer ne vjerujem da recimo američka vojska koristi milijun modela puški, koriste samo razne tipove tipa assault,msg, lmg... a od modela koriste valjda najnovije i najbolje. Takvu podjelu imat ćeš i ovdje. Lmg ti je ona fiksirana strojnica koju možeš otkačiti i nosati u rukama i pucati. Iako u singleplayeru su još pokazali sačmu, i grenade launcher pa će i to isto biti u MP-u.
A opet gledaj to sa vedrije strane: manje oružja, lakše balansirati razlike između njih nego između desetke modela u BC2 gdje je nakon svakog većeg patcha jedno oružje postalo owerpowered i svi bi onda samo to koristili...ovdje imaš za svaki tip borbe po oružje-dva, znaš im prednosti i mane i znaš što ćeš uzeti.
u crysis warsu meni je kombinacija scar+silencer+laser+sniper scope bila maximum pwnage kombinacija, jedino po noći bi micao laser
pregledao sam sad sve te videoe i trailere i skuzio sam nesto
crysis 1 za svoje vrijeme je ima nevjerojatnu grafiku
crysis 2 blago iznad prosjecnu
nema vise te impresije kao kod crysisa 1
znam sad da ce se fanovi okomiti na mene al eto smatram da grafika nije nista posebno te nije nimalo bolja od jedinice a trebala bi biti posto smo svi to ocekivali
znam sad da ce se fanovi okomiti na mene al eto smatram da grafika nije nista posebno te nije nimalo bolja od jedinice a trebala bi biti posto smo svi to ocekivali
Jedna riječ: konzole!
I ja bi tako nešto rekao, ali hebemu još nije ni izašla. Dok nezaigram neću ništa govorit.
Verzija za konzole nema veze s onom za PC, bit će totalno drukčija tj. puno bolja grafika na PC verziji.
A čuj to je točno, ali isto tako shvati da crytek nije humanitarna organizacija već žele zaraditi lovu kao i svi ostali. I shvatili su da neće dobiti ogromnu lovu ako naprave igru samo za pc-e koji koštaju 20000kn da bi ga mogao igrati u punom sjaju, već su se okrenuli masi(konzole) i igrivosti(poboljšan multiplayer). Jednostavno logičan korak(barem meni) se vidi da grafika nije nešto što im je glavni cilj. Opet, nema ni nekih fullHD pc isječaka niti neznamo na kojim postavkama je igrano i koje konfe su korištene tako da u vezi pc-a i dalje puno nepoznanica.
Uglavnom crysis je imao i još uvijek po meni ima odličnu grafiku. Ako su oni postigli da se ta ista ili malo pojačana grafa može vrtiti i na slabijim konfama(kako oni tvrde) to je onda još bolji posao, jer će još više ljudi moći igrati igru i potaknuti će da ju kupe. Ako se ne varam, 2007. godine crysis je bio najpiratiziranija igra, očito zato jer nitko lud nije bio da plati igru koju nemože pokrenuti...
Iako možda ovako na prvi pogled grafika i nije nešto posebno, engine je i dalje vrlo napredan. Ono što recimo crysis 2 tuče većinu igri po grafici sada je onaj deffered lighting i sjene, gdje recimo popularne igre kao BC2 uopće nema, pa čak ni banalne sjene igraći nemaju što je meni apsurdno. U singleplayer isječcima se super vidi kako razni izvori svjetlosti sami osvjetljaju oko sebe i vidiše refleksiju te svjetlosti na drugim tijelima. Iskreno, nemogu se sjetiti neke pucačine(za druge žanrove neznam) koja recimo ima to tako super naglašeno. Eventualno stalker ali tamo dodatni izvori svjetlosti ne bi prikazivali sjenu(recimo kad tipovi sjede pored vatre, nitko nema sjenu, a na suncu je imaju). Tako da su to sitni detalji koji po meni dižu ukupni dojam po pitanju grafike(kao i metro), samo što ovdje kako kažu neće trebati čudo od kompa(meni je metro glatko išao na 1024x768 na low a sve ostalo iznad je rezultiralo framedropovima u jačim borbama)
Po meni na fps sceni jedini koji za sada može konkurirati crysis 2 bi bio metro2033 a ostalo sve mu je dosta daleko od njega.
Iako možda ovako na prvi pogled grafika i nije nešto posebno, engine je i dalje vrlo napredan. Ono što recimo crysis 2 tuče većinu igri po grafici sada je onaj deffered lighting i sjene, gdje recimo popularne igre kao BC2 uopće nema, pa čak ni banalne sjene igraći nemaju što je meni apsurdno. U singleplayer isječcima se super vidi kako razni izvori svjetlosti sami osvjetljaju oko sebe i vidiše refleksiju te svjetlosti na drugim tijelima. Iskreno, nemogu se sjetiti neke pucačine(za druge žanrove neznam) koja recimo ima to tako super naglašeno. Eventualno stalker ali tamo dodatni izvori svjetlosti ne bi prikazivali sjenu(recimo kad tipovi sjede pored vatre, nitko nema sjenu, a na suncu je imaju). Tako da su to sitni detalji koji po meni dižu ukupni dojam po pitanju grafike(kao i metro), samo što ovdje kako kažu neće trebati čudo od kompa(meni je metro glatko išao na 1024x768 na low a sve ostalo iznad je rezultiralo framedropovima u jačim borbama)
Po meni na fps sceni jedini koji za sada može konkurirati crysis 2 bi bio metro2033 a ostalo sve mu je dosta daleko od njega.
UT3 Engine; Mass Effect 1 & 2, UT3, vecina igara na njemu izgleda fenomenalno po pitanju osvjetljenja (Deffered Shading) i korištenja soft shadowsa. Inače po meni Metro po pitanju sjena i osvjetljenja izgleda daleko bolje nego Crysis 2.
BC2 uopce nekoristi Defered Shading vec vlastitu metodu sjenčanja koja je prilagodenja vise stvaranju realizma u otvorenim prostorima.
Crysis (1) još uvijek najbolje izgleda ukupno kad se sagleda. Ali Metro ga pere u nekim segmentima.
Doom 3 ima još uvijek najnaprednije rješeno izračunavanje sjena (Carmack's Reverse).
UT3 Engine; Mass Effect 1 & 2, UT3, vecina igara na njemu izgleda fenomenalno po pitanju osvjetljenja (Deffered Shading) i korištenja soft shadowsa. Inače po meni Metro po pitanju sjena i osvjetljenja izgleda daleko bolje nego Crysis 2.
BC2 uopce nekoristi Defered Shading vec vlastitu metodu sjenčanja koja je prilagodenja vise stvaranju realizma u otvorenim prostorima.
Crysis (1) još uvijek najbolje izgleda ukupno kad se sagleda. Ali Metro ga pere u nekim segmentima.
Doom 3 ima još uvijek najnaprednije rješeno izračunavanje sjena (Carmack's Reverse).
Mass effect nisam igrao pa nisam vidio iako sam čuo da je grafika dobra, ali da i UT3 je imao to osvjetljenje što je odlično ali zato ostatak svega je ništa ekstra pa mi konačna grafika nije toliko kao u drugim igrama.
Za BC2 neznam za to, ali znam da ljudi u pustinji na direkt suncu nemaju sjene, mislim da je to dovljan prikaz realizma u otvorenim prostorima
Doom3 imam trenutno instaliranog na kompu ali ga uopće ne igram, možda bi mogao upaliti pa da malo proučim sjene
Uglavnom ima idrugih igri/engina koji nude dosta, ali bar meni crysis ima dosta toga sve zajedno ukomponirano da je na visokom nivou: znači i sjene i osvjetljenje i fizika(iako je to u jedinici zapravo najgore i bilo, iako engine nudi dosta po tom pitanju) pa stvari tipa vegetacija i slično, jednostavno onaj prizor na prvoj stazi kad izađeš iz džungle i taman sunce izađe i imaš pogled na otok nikoga ne ostavi ravnodušnim
hoće li crysis 2 za pc imat opaku fiziku ko trenutno mafia II?
Crysis je 2007. morao biti to što je onda i bio. Postao je legenda gaminga za PC-je.
To je ono što se kaže: moralo dogoditi kao sve ostale stvari u životu!
Crysis 2 ni pod razno ne može doseći slavu prethodnika kao što nije učinio Crysis Warhead.
Stoga nisam ni očekivao da če to biti ona bomba iz 2007 bačena ponovo samo 2011.
Iako ljudi bi voljeli takvo što.
Takve se stvari gotovo nikad ne ponove.
hoće li crysis 2 za pc imat opaku fiziku ko trenutno mafia II?
Ne bi trabao imati ipak je za mafiu 2 opako rađena fizika.
Kao za tu Mafia II treba nVidia ili? Jer to štogod dostojno nove grafe? Taj Physix!
Mis ne kanim kupovat na ovu ništa samo pitam!
lol!! pa crysis 1 ima bolju fiziku od mafie
nemojte padat na one glupe physx fore
sve se to da odradit bez toga
Jer ipak je igrivost i baza igraca sto igru cini, a grafika je nesto sto poboljsava ukupni dojam same igrivosti i atmosfere. Crysis grafiku ima, samo trebaju vecu bazu i bolju igrivost i uradit ce dobar posao(i zaraditi ogromnu lovu usput za crysis 3 :D)

Očito nije probao mapu Physis 3 za crysis...
Očito nije probao mapu Physis 3 za crysis...
da ocito nije
bas me zivcira ta nvidia sa tim glupostima
taj physx jos nije nista novoga donio
izgleda da to postoji sam da sjebe ati
Da rade konkurenciju ATI Eyefinitiju
Nešto moraju i oni izbacit
da ocito nije
bas me zivcira ta nvidia sa tim glupostima
taj physx jos nije nista novoga donio
izgleda da to postoji sam da sjebe ati
Jbga njih nebriga dali ce zivcirati korisnike.
PhysX je donio novog - To je kompletna revolucija kad je u pitanju akceleracija fizikalnih efekata. ATi još uvijek nema ništa slično. To je revolucija jer ce za par godina svi preci na takav način akceleracije fizikalnih efekata - Nece biti PhysX, ali pretpostavljam Microsoftov DirectCompute, koji je intergiran u DX11 i podrzavat ce ga sve kartice što je super stvar. nvidijin PhysX je samo njihova tehnologija za istu tu stvar i radi se o najobičnijem GPGPU programu.
Da, nvidia je kupila Ageiu upravo zbog ovoga. Marketing, ništa drugo nego da ogule prodaju ATi-u, što je potpuno logično za nvidiju i ati bi muljao da ima prilike, i ja i ti bi muljali da prodajemo nešto slično. Jer hebiga nitko nece protiv sebe.
@stoncin3: Sorry, ali ja mislim da ti nekuzis bas razliku izmedu te dvije tehnolgoije
Nez jer neko več postao ovaj gameplay ali meni osobno se ovakva grafika čini degradacija u odnosu na prvijenac serijala.
Jedino ako ovo nije verzija za PS!?
Bolje mi istini za volju liči MW2 na DX9 ili Metro2033 na Very High sa DX11.
I čine mi se igrivije?
Nez jer neko več postao ovaj gameplay ali meni osobno se ovakva grafika čini degradacija u odnosu na prvijenac serijala.
Jedino ako ovo nije verzija za PS!?
Bolje mi istini za volju liči MW2 na DX9 ili Metro2033 na Very High sa DX11.
I čine mi se igrivije?
Mislimd da je to s konzola. Svejedno i tu grafika izgleda definitivno dobro.
Dobro. Da dobro izgleda. Istina. A ovo s konzola dao bih se kladit da je istina.
Nego ono dobro izgleda ja sam ipak očekivao nešto natprosječno od nastavka Crysisa
Mis da ni verzija za PC neče izgledati daleko ljepše?
Kako to uopće možeš pomisliti, Mafia 2 ima bolju fiziku od crysisa 1 i 2 čak i sa isključenom fizikom.
Ma daj. Mafia 2 ima sasvim soldnu grafiku, ali Crysis je nju pojam, kao i za sve ostale igre. Jedino Metro mu može kako tako parirati iako su velike razlike u engineu.
Grafika i fizika nisu jedno te isto
Fizika Mafije 2 je solidna, ništa više. Baš kao i Crysisova - Danas zastarjela.
Grafika i fizika nisu jedno te isto
Znam da nije, ali sve je to u biti karakteristika grafike i kako igra izgleda. Fizika Mafie 2 ne vrijedi tolikog pada FPS-a. Niša više nego solidna, kao i grafika.