Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 926.965
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Crysis 2
Dado_ZG78 kaže...
dturko kaže...

Ali morat ce se imat bolju graficku jer se ovi iz Cryteka hvale kako ce Crysis 2 imati najbolju graficku ikada vidjenu.

Što nije igra za dx11?

pa ja mislim da ce bit za dx11. Zato se mora imat ATI radeon HD 5xxx jer ce biti objasnjen svaki detalj, pa mozda cak i vezice na cipelama. Bas sam uzbudjen zbog ove igre. Crysis i Crysis Warhead su mi izmucili svaki dio kompa, ali mislim da kod Crysisa 2 to nece biti tako. Jedva cekam

http://www.youtube.com/beleudovice
16 godina
odjavljen
Stoja kaže...
microman kaže...

Ja bi rađe sa prophet-tom, al hebiga nemože ovce i novce, al definitivni bolje nomad nego onaj ludi psiho koji mi je totalno antipatičan i onaj njegovi zadrti engleski nagglasak.

Psiho je dobar, samo je on  previše agresivan, mora da su ga klinci kao malog maltetiraliBelji se

I'm British you muppet!

ali.... psiho ima i visoke moralne vrijednosti... lud je ko kupus ali u dusi je curica

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
16 godina
protjeran
Crysis 2

eto bar  je craytek napravi da svaki novi  naslov bude bolji od starog jedva čekan da vidimo je može zagrijat grafulju

I Jadantisi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Volio bi vidjet Psychoa samo zbog njegovog glasa. Ja sam bio sto posto uvjeren da mu je Jason Statham posudivao glas, ali ipak nije, ali svejedno jako podsjeca na njega. Bas je nekako ugodno tijekom igre cut njegov glas.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Prison Breaker kaže...

Volio bi vidjet Psychoa samo zbog njegovog glasa. Ja sam bio sto posto uvjeren da mu je Jason Statham posudivao glas, ali ipak nije, ali svejedno jako podsjeca na njega. Bas je nekako ugodno tijekom igre cut njegov glas.

osobno mi je psiho puno bolji i zivopisniji lik... da se mene pita bolje da je on u glavnoj ulozi...

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
16 godina
Crysis 2

Ma bitno da je gameplay odilican da se sve ne svede na grafu ipak.Ceka se.

I'm a weapon that fires Lyrical projectiles with no mercy I'm cold blooded like reptiles
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo ti pravi Psycho :)

17 godina
skank666 kaže...

osobno mi je psiho puno bolji i zivopisniji lik... da se mene pita bolje da je on u glavnoj ulozi...

Da kad o nomadu nemamo blage veze, neznamo ni kak izgleda...

Priča je počela s Nomadom, a nadam se da će se i dalje odvijati i završiti s njime.

Ajd dobro neka i za vas ljubitelje psyho-a izbace crysis warhead 2...Belji se

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion | Downloading High Definiton Content
16 godina
protjeran
Moj PC  
6 0 hvala 8
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Predobra najava, podsjeca me na film Cloverfield. Sve mi se cini da ce ovaj Crysis 2 po pitanju gameplaya biti puno bolji od jedinice. Mislim da mi je sad ovo najiscekivanija nova igra. :)

Predobro izgleda New York, sva ona razaranja, cudovista, bas nekako atmosfericno, stvarno. Jedva cekam kad ja budem tim ulicama setao i ubijao cudovista. Eh, samo treba docekat...

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sta je na kraju Alcatraz ili Nomad? Inače bih volio da je Nomad jer mi je on bio najdraži od svih do sada Cool. Ja imam neki non-stop osjecaj da ce zahtjevati 5850 ili 5870 samo za rezoluciju 1280x1024. Igra mi inače izgleda malo pre futuristički. Sada se više ubijaju čudovišta nego ljudi.

Prison Breaker kaže...

Predobra najava, podsjeca me na film Cloverfield. Sve mi se cini da ce ovaj Crysis 2 po pitanju gameplaya biti puno bolji od jedinice. Mislim da mi je sad ovo najiscekivanija nova igra. :)

Predobro izgleda New York, sva ona razaranja, cudovista, bas nekako atmosfericno, stvarno. Jedva cekam kad ja budem tim ulicama setao i ubijao cudovista. Eh, samo treba docekat...

Da i mene isto malo podsjeca na Cloverfield koj sam platio sam 3 funte u Engleskoj Belji se.

16 godina
neaktivan
Crysis 2

WTF? Gdije su koreanci, gdije su ljudi, gdije su headshootovi?

U ovom trileru sam vidio punu hrpu nekakvih robota, punu hrpu explozija i punu hrpu razaranja i sve mi liči na SF Call of Duty.

Mislim da če ovo biti dobro za ljubitelje COD-a i sličnih akcijskih pucačina, Al ja oču dobri stari taktički Crysis gdi sam se divio svakom Headshootu.

I'll be back
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Evo novi video, otkriva detalje o priči

http://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=889&Itemid=1

I evo što piše

"We will not be playing as Jake 'Nomad' Dunn from Crysis but as a soldier named Alcatraz who inherits Nanosuit 2.0 to become a supersoldier with the main objective to save New York."

Znači, ipak nećemo igrati sa Nomadom, kako se prije mislilo.

The Game - You just lost it
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Crysis 2

Mršti se

Valjda ćemo u trećem dijelu igrat s njim.Smijeh
Ionako mi je cijelo vrijeme bilo čudno kako je došao sa onog otoka u new york uzimajući u obzir da im je ostao jedan VTOL i da je cijela flota uništena, a komunikacije sigurno nemaju zbog ometanja koja uzrokuju ALIENA. Sigurno će biti neki hint oko toga šta se desilo s nomadom,prophetom i ekipom.

Što se tiče onog trailera od hrvatskafarkasevec -> safe zone hahaha

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion | Downloading High Definiton Content
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.6.2010 13:36 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Crysis 2

ova današnje igre postaju prenakrcane sa alienima,vojnicima,mnoštvom svakakvih detalja da mi ovaj monitor od 22" postaje skroz premaliViče

previše je detalja u igrama,a i previše tipaka koje moraš koristit za jedan FPS žanr

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
M4X kaže...

ova današnje igre postaju prenakrcane sa alienima,vojnicima,mnoštvom svakakvih detalja da mi ovaj monitor od 22" postaje skroz premaliViče

previše je detalja u igrama,a i previše tipaka koje moraš koristit za jedan FPS žanr

Upravo tako, zato treba kupiti 27" full HD monitor i Razor/Logitech multimedia keyboard tipkovnicu sa gaming mišem pa raspali! Smijeh

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
Crysis 2

http://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=891&Itemid=1

Crysis 2 je dobio i neke nagrade za E3

"Crytek's upcoming first-person shooter Crysis 2 has brought Crytek several E3 "Best of" awards and nominations as well.

The multiplatform sequel to Crysis impressed GameSpy so much that the site awarded it for Best Shooter, Best Graphics and Best 3D Experience."

Nobody expects the Spanish Inquisition!
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Crysis 2

A to je prije nego je uopce izisla igra, tko zna koliko ce jos nagrada igra dobit kad izađe.

Everybody wants to go to heaven, but nobody wants to die.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Ja sam malo prije gledao neke intervju sa 2 glvna dizajnera i oni su rekli da se Nomad vratio. Meni sada nije ništa jasno. Na E3 sajmu govore da je Alcatraz, a dizajneri da je Nomad...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Nije vam palo na pamet da bi mogli igrati sa oboje? Mislim, čisto ovako kao ideja...

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 17:15 (Minoza).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Minoza kaže...

Nije vam palo na pamet da bi mogli igrati sa oboje? Mislim, čisto ovako kao ideja...

Ili igramo samo sa Nomadom ali zato nitko nema pojma da smo mi nomad, već misle da smo taj alcatraz a neki misle da smo prophet...vidi se da će priča biti nešto zapetljanija i zanimiljivija nego što je bilaSmijeh

Stoja
17 godina
neaktivan
Crysis 2

A što je bitno s kojim likom se igra (razlike u sposobnostima ili što)?

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

A što je bitno s kojim likom se igra (razlike u sposobnostima ili što)?

Bitno je da neki vole Nomada više, neki Propheta, neki Psycha itd. Namigiva

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
17 godina
neaktivan
Looka kaže...

Bitno je da neki vole Nomada više, neki Propheta, neki Psycha itd. Namigiva

Aha..   a onda šteta kaj se ne može igrati sa Monicom Belucci Belji se

Lijep pozdrav ;)
16 godina
Dado_ZG78 kaže...

Ženski nanosuit?? Hmm to bi bilo zanimljivo za vidjeti...Nevinašce

Stoja
17 godina
odjavljen
Stoja kaže...
Dado_ZG78 kaže...

bmk koji će lik bit...to uopće nije važno

inače mogu stavit i žensku u nanosuit,sa posebnom snagom u sisama

17 godina
neaktivan
Stoja kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Valjda bi bilo bolje vidjeti žensku bez nanosuita :)

16 godina
Crysis 2
Za to imas 24 sata a crytek nek osmisli zenski suit koji pwna nomada i propheta zajedno :P
Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

MAXIMUM TITTIES

Moj PC  
19 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
calypso kaže...
Stoja kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Valjda bi bilo bolje vidjeti žensku bez nanosuita :)

QFT

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice