Sutra se moze kupit na kioscima tiska igra Cro Cop kosta 49kn pa ak neko ima viska para nek kupi pa javi dozivljaje
Sutra se moze kupit na kioscima tiska igra Cro Cop kosta 49kn pa ak neko ima viska para nek kupi pa javi dozivljaje
Vidia san na slici.
Grafika je fenomenalna i svi koji nemaju min. P2 400Mh neka ni ne pomišljaju zaigrati takvu igru.
I crocap nosi neke žute pederske gaće.
Vidia san na slici.
Grafika je fenomenalna i svi koji nemaju min. P2 400Mh neka ni ne pomišljaju zaigrati takvu igru.

Vidia san na slici.

Jeli je tko igrao da iznese svoje dojmove
Igrica izgleda koda je sa Comodorea 64 ispala ili jos nes starije.
LINK:http://24sata.hr/sport/clanak/cro-cop-beyond-reality---adrenalinom-nabijena-igra/93408/?&_no_browse=1
Nisam ni znao da su napravili igru o njemu ,daj zamisli kada bi se prodavale igrice kao cod 5 ,cod4 ugl.sve novije za 45 kn mislim da bi se ljudi ubijali da dodu do reda i kupe igricu .
Nisam ni znao da su napravili igru o njemu ,daj zamisli kada bi se prodavale igrice kao cod 5 ,cod4 ugl.sve novije za 45 kn mislim da bi se ljudi ubijali da dodu do reda i kupe igricu .

Fak izgleda ko HR verzija mortal combata ;D
Ma igra izgleda kao da je radena u kucnoj radinosti dok je pio pivu i jeo pizzu i previse traze za tu igricu.
Misilim da bi oni trebali platiti nekome da je kupi :D
1. Napravite bolje
2. Napravite JEDNAKO lose pa prodajte pola od primjeraka u koliko ce ovo biti prodano kad klinci vide "CroCop"
1. Napravite bolje
2. Napravite JEDNAKO lose pa prodajte pola od primjeraka u koliko ce ovo biti prodano kad klinci vide "CroCop"
istina.
Igra je mrak
Za neupućene, ovo je ustvari "Chaos Warrior", igra hrvatskog razvojnog tima Dreamatrix (poznatijeg pod starim nazivom - Provox).
Osim imena, promijenjen je samo glavni lik. CW je vrlo nepoznata igra, sve što sam uspio pronaći je nekoliko redaka na stranicama Dreamatrixa - http://www.provox.hr/games/
24 sata:
"ako ukratko glasi sinopsis priče na temelju koje je nastala vrhunska PC borilačka igrica Cro Cop: Beyond Reality. U suradnji s Orlando filmom i Provoxom, 24sata vam predstavlja ovu adrenalinsku zabavu"
Ne zelim podcjenjivat autore ove igre, ali nemozes ovako nesto napisati. Vidio kod prijatelja (covjek se napio i kupio), nintendo dir. Ali komentar me odusevio.
hoce li iko praviti torrent za ovo ? mislim, isplatili se i to ?
Sudeći prema screenshotovima, i danasnje flash igrice na internetu imaju bolju grafiku
koji tek fensi naslov ima
takvog se nebi postidili ni blizzard..............
Kaj se vi svi drogirate ili kaj :) ?
Pa igrica zgleda ko Mortal Kombat, prvi dio :)
Bolje zgleda Contra na Master Games-u :)

ah... gdje su ona vremena kad su naši napravili Seriuos Sam-a... to je stvarno bila majstorski napravljena igra- proslavila se po dobrom engineu (humor da ni ne spominjemo), koji je omogućavao puno neprijatelja na 1 mapi (što je za ta vremena bilo praktički nezamislivo), pa je u jednom trenutku bila jako važna za cijelu povijest igara...