ja jos nisam nasao a i neznam zasto nema nikoga kad stalno vidam hrvate kako igraju arms race ili demolition cak i na serverima sam ih dosta vidio!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Jedini server koji je pun je susjedni UYA pub, negdje su 80 na Gametrackeru.
bio sam i na crohq nekoliko puta....takođe zjapi prazan......šteta
Jedini server koji je pun je susjedni UYA pub, negdje su 80 na Gametrackeru.
Ja igram na UYA ili na slovenskom.
Ma Hrvati ko Hrvati. Svi lijeni... Nemoš se s njima ništa dogovoriti :D .
Samo da najavim ak neko nije vidio, stigo je CS:GO na ESL.hr. Ladderi su u pogonu, a već su najavljene i EMS kvalifikacije. http://www.esl.eu/hr/csgo/5on5/news/204105/
Bilo nas 10tak sinoć na serveru pa vas ovim putem pozivam da nam se večeras pridružite, u nadam se većem broju na serveru CroHQ.org, ip: 178.63.97.68:27032. Od 21h nadalje bi nas trebalo sigurno biti
ako budem mogao naletit cu
Da li je u BUG-u bio review ove igre?
Posto sam novi registrirani nemogu napraviti temu na podforumu za prodaju
Zagrizen sam fps igrac i jos od bete se mucim da dodem do keya,otkad je izasao trazim poznanika da mi kupi cs:go na steamu, jer sam maloljetan i nemam karticu nikakvu
Ako netko ima za prodati steam sa cs:go ili da mu ja posaljem postom ili uplatim na racun bio bih jako zahvalan da mi se javi.
email: lovro-profi@hotmail.com
fb: lovro rhymes
pozdrav ekipa!
Ohohho Vertigo :D
odlična mapa za skakati iz nebodera :P
Od 21.30 bi trebali biti na CroHQ CS:GO serveru ( connect 178.63.97.68:27032 ) i ts-u ( 178.63.97.68:9987 ) pa nam se pridružite i zapucajte s nama..
Možete naravno posjetiti i našweb, regati se i družiti se..
Lp
Od 21.30 bi trebali biti na CroHQ CS:GO serveru ( connect 178.63.97.68:27032 ) i ts-u ( 178.63.97.68:9987 ) pa nam se pridružite i zapucajte s nama..
Možete naravno posjetiti i našweb, regati se i družiti se..
Lp
Zadnji puta nije nikog bilo. Ako nema ljudi onda skini server da en plačaš BZVZ. Slovenski server je stalno puni. Ima jedan srbski na kojem zna biti igrača. Na Hr još nikad nikog nisam vidio...
Evo Vertigo gameplay.
Subscribeate rechyyya, uglavnom stavlja videa od svih FPSeva, njegov kanal https://www.youtube.com/user/clayman90
Top komentari su vrh.
Nisu loše nove mape, no treba se naviknuti. Novi matchmaking će biti odličan kada se bude ubrzo i optimiziro. U prosjeku mi baš ne radi kako su oni zamislili. No ima vremena i vremena da ova igra postane odlična.
Pozz, zanima me za CS-GO di da nabavim najeftinije jer gledao sam preko neta videje , reviewe i tako to i igra me zainteresirala, iako mi pucacine nisu NO.1 ova igra me zaintrigirala.
Isto tako, ako tko oce mjenjat se, imam Sleeping Dogs za PC pa bi ga dao za CS-GO. Hvala
Pozz, zanima me za CS-GO di da nabavim najeftinije jer gledao sam preko neta videje , reviewe i tako to i igra me zainteresirala, iako mi pucacine nisu NO.1 ova igra me zaintrigirala.
Isto tako, ako tko oce mjenjat se, imam Sleeping Dogs za PC pa bi ga dao za CS-GO. Hvala
83 kn vrlo jeftino što se tiče mene, odavde sam ja uzeo.
A tolika je cijena i na samom steamu
Pošto sam imao problema sa betom, nisam mogao skinuti nezz....
Jel ću ja moći pokrenuti ovu igru, pod službenim system req konfa mi prolazi, a pošto nema demo-a neda mi se sad skidati jogurt verziju. Barem fluidan high fps na med???
Jer polako gubim povjerenje u Vavle i njihove neoptimizirane igre, TF2 sam igrao prije par mjeseci na all high fluidan fps, i sad igram s low fps na ultra low settingsima.....
Jer vidim da je igra odlična, samo nema baš neki velik broj igrača.. :S. Valjda će doći kad dodje workshop...?
Jel ću ja moći pokrenuti ovu igru, pod službenim system req konfa mi prolazi, a pošto nema demo-a neda mi se sad skidati jogurt verziju. Barem fluidan high fps na med???
Jer polako gubim povjerenje u Vavle i njihove neoptimizirane igre, TF2 sam igrao prije par mjeseci na all high fluidan fps, i sad igram s low fps na ultra low settingsima.....
Jer vidim da je igra odlična, samo nema baš neki velik broj igrača.. :S. Valjda će doći kad dodje workshop...?
Itko?

Itko?
Moći ćeš normalno igrat bez beda, pa to je CS pobogu...
kakvo je stanje na serverima,igrali se uopće? i ima li tko možda viška key za prodati po promoitvnoj cijeni,zamjeniti ili nešto? :)