cl_disablefreezecam 1
bi trebalo radit, ali navodno ak' je na serveru
sv_pure 1
a većinom je, onda se mož'š slikat, tj. ovog što te upucao.
cl_disablefreezecam 1
sv_pure 1
cl_disablefreezecam 1
sv_pure 1
Hvala,ali mislim da to neradi..Probat cu kad dodjem sa posla,ali mislim da vec jesam pokusao sa tom komandom.. Sinoc sam negdje procitao da je najbrzi i najlaksi nacin taj da bindas F5 za nesto drugo onda te vise nesmara sa pitanjem hoces li spremiti.. ;)
Zna netko gdje ima za kupit za PS3 ili se moze preko steama nekako?Da ne trazim sad :D
Zna netko gdje ima za kupit za PS3 ili se moze preko steama nekako?Da ne trazim sad :D
Ja msilim da ima na Storeu.
Napokon namjestio bindove za kupnju. Zezale su me neke tipke ali rezultat je zadovoljavajući, čitav numpad je iskorišten. Naravno, nije uredu držat to samo za sebe .
Aliase dodajte u autoexec.cfg a bindove u config.cfg
Gdje se nalazi taj autoexec.cfg?
moras ga sam napravit i stavit u folder di su ostali cfg.
Ok, riješio sam to u konzoli već.
Alo kraljevi. Jel community počeo delat mape?
Zanima me jedna mapa koju sam igrao u cs1.6. ct kreće iza nekih zgrada, a t je u hangaru nekom. Hostagesi su u prostorijci maloj iza. Imaš jedan ulaz desno sa stepenicama, lijevo veliki ulaz. Imaš ventilaciju i bila je zimska izvedba kad priđeš hostagesima svira muzikica let it snow. Mogao si gađati žaruljice po zgradi, prenjat se na zgradu i kampati sa nje.
Ugl. tu mapu sam stalno igrao, jel zna netko kako se zove da je probam sad nać i igrat?
HVALA:
cs_assault ?
vjerojatno neka christmas verzija cs assault mape
dadadada to je ta, jel ima ta za igrat nekako? Kako da searcham te community server sa takvim mapama ili će ta mapa doć u rotaciju klasičnih?
hvala
pozz ljudi jel postoji neki cd go hrv klan ili tako neš sa kime bi se moglo igrat preko ts-a ili sl
pozz ljudi jel postoji neki cd go hrv klan ili tako neš sa kime bi se moglo igrat preko ts-a ili sl
Ja sam pokušao skupit ekipu za mix al se premalo ljudi javilo.
Na CroHQ communityu se okupljamo. Ima i TS za svih 178.63.97.68
CroHQ ima svoj server na Global offensivu.
IP servera: 178.63.97.68:27032
Imamo i War server kad se treba mixati. Nedavno smo se skupili 5vs5 i igrali bez problema.
S toga, svi su dobrodošli na teamspeak i server!
Server će vrtiti i nove mape od večeras samo da se namjesti fastDL i onda je zabava zagarantirana.
Vidimo se na serveru i čujemo na ts-u ;)
fala..i može li mi neko reć azašto mi se TS full stiša kad sam u igri to mi se dešava samo u CS-u
Neki problem sa igrom. Jednostavno nakon što uđeš u igru izađi iz TSa i opet uđi u TS.
dadadada to je ta, jel ima ta za igrat nekako? Kako da searcham te community server sa takvim mapama ili će ta mapa doć u rotaciju klasičnih?
hvala
Iskreno sumnjam da će netko napraviti tu mapu. Nisam je primijetio ni na CS:S, tako da je još manje očekujem na CS:GO. A što se tiče community mapa - o da - počelo se..
Najbolji ZOMBI server na balkanu!!
Pozurite,dodela VIP-ova!!!
FASTDL + FREE VIP najbolja kombinacija!!
Uskoro se otvaraju konkursi za admine
193.104.68.2:27035 193.104.68.2:27035 193.104.68.2:27035
Kaj nitko ne igra na Bugu ? Jedino je onaj UYA pun stalno. Ako netko želi igrat mixeve na CSSMixes su dodali CS:GO.
ljudi...kako mogu lockat fps-ove u igri??
Tipka ¸¨ , pokraj broja 1 otvara konzolu i kucaj fps_max (broj fpsa koji želiš).
Primjer
fps_max 101
hvala
Iskreno sumnjam da će netko napraviti tu mapu. Nisam je primijetio ni na CS:S, tako da je još manje očekujem na CS:GO. A što se tiče community mapa - o da - počelo se..
To mi je prežao, ta mi je bila vrh.
Novi update. Čekamo video od ESEAe ili Hattona da nam malo vizualiziraju to sve.
THIRD PERSON FLINCHING!!!
http://blog.counter-strike.net/
Release Notes for 9/14/2012
[ GAME ]
- Added third-person gunshot flinch reaction animations for all players
- Molotovs and incendiary grenades now explode in mid air if they haven't touched the ground after a small amount of time has passed
- Molotovs and incendiary grenades now no longer throw shorter than the other grenade types
- Fixed grenades bouncing really high if you threw them straight at the ground
- Fixed grenades that don't have a timer (like the smoke) not detonating if they found a spot to continually bounce and not touch what was considered "the ground"
- Fixed a bug in bullet penetration where a bullet would penetrate walls much thicker than intended when the first brush the bullet hit was a detail brush.
- Fixed a rare case when server reservation would not load correct map on official servers
- Flipped MP7 viewmodel fire selector from safety to full-auto
[ UI ]
- Fixed spectator glows not updating state often enough which could allow glows to show at the wrong time
- Fixed player target ID names not showing properly in some cases when observing/spectating
- Fixed the spectator UI showing in Arms Race
- Fixed player not auto observing their killer after the death camera if no bot was available to take over
- Fixed round in spectator screen not updating if you connected mid round
- If all players on a team share the same team tag, the scoreboard and spectator team names will display the players' team name (steam group name)
- Improved rendering performance of text UI elements
[ COMMUNITY ]
- Added default loading screen for direct connects and custom maps that shows loading progress
- Fixed server console say command to deliver text to all connected clients
- sv_password can now be set on community dedicated servers when they have no players connected and will be enforced.
- Matchmaking: blocking relationships do not prevent direct server joins, they only filter during matchmaking
- sv_pure: VPK files contain the necessary hashes so the dedicated servers do not need to compute them at startup but can be checked with the command “sv_pure_checkvpk”
kako se igra ovaj blesavi zombie mod?
igra mi je bila cudna na prvu posto sam sa css-a presao ali je dobra to jest drugacija! Vrijedi sigurno 10eura,modovi su dobri jedino me kupovina oruzja zeza sve mi naopako ali to je dok se naviknes :-)! ako netko kupuje i misli da ce dobiti novi cs 1.6 ili css neka se nerazocara igra je mjesavina svega po malo cak i COD-a ali mi je bolja od njega...