Company of Heroes 2

poruka: 1.259
|
čitano: 268.595
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Company of Heroes 2

Mislio sam da bi te finske trupe mogle imati specijalna svojstva FSjgra iz CoH OF (spawnanje iz zgrada, kamuflaža itd.). Kad sam rekao "finski Fallschirmjaegeri" mislio sam samo na čista svojstva/perkove tih jedinica, a ne na rod vojske kao takav.

17 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Ništa se iz THQ-a ne spominje u vezi razvoja igre vezano uz njihov nedavni bankrot.

Ne znam da li je to dobro te znači da je sve i dalje (po pitanju razvoja) po planu

ili je loše jer im se firma raspala taman kad se radi na beti.

Nije CoH upitan, prevelika je to franšiza i previše fanova ima da bi samo tako otpala. Vjerojatno će za nju biddati netko od najzainteresiranijeg trojca (Warner, EA, Ubisoft) i završiti je.

Osim toga, razvoj je pri kraju.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
Company of Heroes 2

par dana do place,razmisljam dal da ju uzmem ili opet stipendiram konobarice.. 

preorder da upad u betu? koliko ojra i di je najbolje uzet? 

igral sam sve,pirate(jbg,dosle su nove konobarice,mora se pogledat),plus COHO,to je bilo mjesec dana bez opijanja..

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Završni čin THQ-a će biti 22.1.

http://www.pcgamer.com/2013/01/08/thqs-franchises-and-studios-to-be-auctioned-off-on-a-title-by-title-basis/

Čini se da će Relic promijeniti vlasnika i da će CoH ipak ići pod drugim izdavačem.

KILL! Have no fear!
Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
animosity_frenzy kaže...

Čini se da će Relic promijeniti vlasnika i da će CoH ipak ići pod drugim izdavačem.

Samo da to ne bude EA

Can I get an amen?!

Out of the blue and into the black.
13 godina
odjavljen
forzzuk kaže...
animosity_frenzy kaže...

Samo da to ne bude EA

Can I get an amen?!

A nisu ni ostali puno bolji

jedini ok mi se cini Valve

http://revohd.com
14 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Još jedan u nizu preview-a:

https://docs.google.com/file/d/0B7kwLbBRYkefcHVIY0xHQUNHc2M/edit?pli=1

4 stranice iz PC Gamera za 2. mjesec. Nema nešto puno novo, ali opet se isplati pogledati. Najzanimljiviji mi je bio zadnji dio preview-a u kojem govore o grandioznim planovima za DLC-e. Te mape za multiplayer, te skinovi, te singleplayer misije (koje navodno ne moraju biti vezane za istočno ratište), itd... Nadam se da neće sve završiti kao lijepa priča s obzirom na sve.

KILL! Have no fear!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
animosity_frenzy kaže...

4 stranice iz PC Gamera za 2. mjesec. Nema nešto puno novo, ali opet se isplati pogledati. Najzanimljiviji mi je bio zadnji dio preview-a u kojem govore o grandioznim planovima za DLC-e. Te mape za multiplayer, te skinovi, te singleplayer misije (koje navodno ne moraju biti vezane za istočno ratište), itd... Nadam se da neće sve završiti kao lijepa priča s obzirom na sve.

da bar da dode dlc sa misijama na pacifiku ili na balkanu :)

17 godina
neaktivan

Lol, "Neretva DLC"

14 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

igra li iko company of heroes multiplayer (imam sve ekspanzije), bilo bi mi drago kad bi mi neko pomoga i nauičia me kako igrat

EUW: dunyo

0 0 hvala 0
14 godina
Imam ja,ali ni otvaranje portova nije pomoglo
robimarko@gmail.com
16 godina
neaktivan
animosity_frenzy kaže...

Kako si predio taj dio o COHu iz Pc Gamera u taj oblik?

General, we are surrounded! Great, we can attack from any direction! ;)
14 godina
neaktivan

Samo sam prenio link sa drugog mjesta. :-)

Nemam pretplatu niti kupujem PC Gamer.

KILL! Have no fear!
16 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

A gdje si našao te linkove.

Htjeo bih pogledati jedan stariji broj.

General, we are surrounded! Great, we can attack from any direction! ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Company of Heroes 2

Vjerovatno je ko god je to stavio na svoj google drive samo skenirao iz časopisa, i bacio u pdf format, tsar.

ne mogu dočekat betu, pogotovo sad kad sam ovaj članak pročitao.

zna se što više ili moramo čekat 22. ili 23. kad je već aukcija?

fck it, moram ić instalat jedinicu.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.1.2013 13:31 (fila2208).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Company of Heroes 2

Sjetio sam se zašto sam prestao igrat jedinicu.

10 igara sve su schledt ili hochwald annihilate high resources...to nije coh to je bezglavi spam.

Pola igara se nemožemo ja brat spojit...koma, nemrem dočekat tu betu više :(

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Sjetio sam se zašto sam prestao igrat jedinicu.

10 igara sve su schledt ili hochwald annihilate high resources...to nije coh to je bezglavi spam.

Pola igara se nemožemo ja brat spojit...koma, nemrem dočekat tu betu više :(

Igraj automatch,ima dosta igrača..Na automatchu ima samo do 2v2,sve gore nije balansirano..

Nemoj igrat s cpu-om,to je kao da sam igraš u slučaju da je pc easy/medium.Dok u slučaju high i gore,vara i to dosta.

A u vezi nespajanja,kupi novi modem.Ne imat Thomson TG78i/i stariji thomson,stariji Siemens se515 ok,isko kak i ovaj Tplink od optime kojeg imam.U odnosu na Thomson Tg782i.ovaj Tp Link se spaja na 80/90% igra i na automachu isto brzo..Dok s Thomson grdo,valjda već znaš kak..

Ak netko hoće igrat,moj nick je nsoul.Trebate puno vježbat samo,ja baš sad imam vremena kad nemam ovaj tjedan fax pa mogu :)

15 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Po četvrti put mi THQ šalje mail da sam primljen u Alphu?!

Dafuq is wrong with theese people?

Yaaay, tri godine gubljenja vremena ovdje.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Sve je u redu. Šalji duplić amo! :)

13 godina
HR_The_Butcher kaže...
forzzuk kaže...

Sve je u redu. Šalji duplić amo! :)

Alpha je zatvorena....

Ubi bene, ibi patria.
15 godina
Company of Heroes 2

E jel ima kakvih novisti za betu? Za prodaju thq i to?

ta beta će bit odgođena pun rac onda :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...
forzzuk kaže...

Alpha je zatvorena....

I know, igrao sam je dok je trajala, znaš i sam ako si pratio/ sudjelovao u temi...

Traže me da se registriram doslovno po četvrti put i nakon svih uspješno

ukucanih podataka mi izbacuje da 'can not register at this time'.

Uglavnom, fubar su.

15 godina
Company of Heroes 2

prenosim post forumaša darkride:

THQ je "potpisao" kapitulaciju i "konacni" bankrot...upitan izlazak najnovijeg Metroa..odnosno izaci ce al vjerovatno pod nekim drugim nakon drazbe, osim ako se nesto drugo ne "smisli"...

Sve ide na dražbu...od licenci, studija, postojecih naslov akoju su u izradi itd itd.

Pitanje je tko je voljan preuzet Relic Entertainment, Volition, THQ Montreal, Vigil Games..kao i Darksiders, Saints Row Company of Heroes Warhamera i jos nekih franšiza...

Steta...jedan "div" manje...

neam izvora, ali po netu čitam da je to to.

RIP thq meni osobno top 5 :(

nadajmo se da će netko sposoban uzeti coh izavršiti ga da bude fenomenalan.

Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

THQ je "potpisao" kapitulaciju i "konacni" bankrot...

nadajmo se da će netko sposoban uzeti coh izavršiti ga da bude fenomenalan.

Potpisujem u nadi.

13 godina
neaktivan

Da, fila je citirao moj post u temi THQ propao koju se moze nac pod PC kategorijama. Nadajmo se da ce se COH zavrsit kako spada i kako treba...jer tu igru cekam jos od od prvog i najboljeg COH-a :)

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
15 godina
TheDarkSide kaže...

Da, fila je citirao moj post u temi THQ propao koju se moze nac pod PC kategorijama. Nadajmo se da ce se COH zavrsit kako spada i kako treba...jer tu igru cekam jos od od prvog i najboljeg COH-a :)

a da, sry ako nisam smio :)

ali tužan dan svakako, thq mi je uvijek bio drag još od prvog dana kad sam upalio dawn of war i onda ono relic ona podvodna bomba pa ono kad ratuju i onda ispod prašine THQ

čudi me da su se tako jako syebali...milsim pa da je tako loše išlo, a imaju jako dobre igre...ne kužđim se u plotike tih velikih kuća...ali šteta

13 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

jel neko zna u kojem bi mjesecu trebala igra izać?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
kizve kaže...

jel neko zna u kojem bi mjesecu trebala igra izać?

31.3...ali tko zna oće ikad izać

14 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Iako je narazini glasina još uvijek, nadajmo se dobre vijesti. Navodno ponuda Sege za Relic iznosi 26M $. Nije EA! :-)

Izvor:

http://www.gamersglobal.de/news/63674/thq-verkauf-sega-kauft-relic-koch-evolve-crytek-homefront

Na službenim forumu CoH2 još se može naći i ovo (preneseno sa http://www.giga.de/unternehmen/thq/news/thq-sega-derzeitiger-hochstbieter-fur-relic-entertainment/):

South Park: The Stick of Truth – Ubisoft
Relic Entertainment + Company of Heroes – Sega
Volition Inc. + Evolve – Koch media
Homefront – Crytek

KILL! Have no fear!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Company of Total War! 

:drool:

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice