nemogu nigdje naci pomoc,molim vas pomozite!
nemogu nigdje naci pomoc,molim vas pomozite!
Prestani spamati. Ako ti je takva panika, imaš službeni support proizvođača.
ah samo sranj* sa igrom.Na visti x64 sam donekle mogao igrati(izzbacivalo ali ne tako cesto) .U nadi da ce mi valjati na xp-u sad cim mi loada igru me izbaci na desktop :S
Dali ima lijeka za to?
POZZ
I , kakav je multiplayer decki?
Igra je fenomenalna.
Sad, nakon malo više igranja tek vidim kolka je kvaliteta same priče i izvedba iste; baš ko neki vestern film.
Nisam doduše još prošel igru ali prolazim lagano jer uživam u prelijepim krajolicima, pogotovo sad kad sam u Meksiku i napadam onaj rudnik.
ALi propust ti je sto nisi igrao prvi dio :) Jako je bitan za pricu, a meni je nekako drazi, pogotovo level gdje ides po orlovo pero :) Obavezno probaj, a i drugi koji nisu. Ja sam 2 puta presao prvi dio, mogao bi opet.
ALi propust ti je sto nisi igrao prvi dio :) Jako je bitan za pricu, a meni je nekako drazi, pogotovo level gdje ides po orlovo pero :) Obavezno probaj, a i drugi koji nisu. Ja sam 2 puta presao prvi dio, mogao bi opet.
Sjećam se te misije...Odlična je bila! A jako dobro mi bilo ono upoznavanje s lukom i strijelom, (lov na zečeve)
baš prije početka te misije. Taj orao je baš gadan bio! A zakon je i prva misija s Rayem...
Svakako treba probati i prvi dio, inače to nije to.
I , kakav je multiplayer decki?
ja sam igro sa jednim frendom a igrat ce ih jos.......za 1vs1 cak i nije lose...sam da nas je vise
trebali bi se mi sa foruma skupit da nas je barem 5vs5 il vec kolko
ova igra zaslužuje recenziju u bugu, ali novi broj izlazi tek u rujnu...tako da je to malo vjerojatno.
Ne spominji mi tu misiju
Orao
Puno puta me rušil
Ak cu opet to igrat moram ga ubit ako je moguće
Ali je super misija, krajolik, grafika...
Tak trebaju cijelu igru napravit, slobodno u divljem zapadu se napucavat, pljackat banke, imat svoju bandu...
Ne spominji mi tu misiju
Orao
Puno puta me rušil
To ti problem bio? :) Gle sta se meni desilo: Vec sam bio na vrhu stijene i onaj kamen sto se odlomi kad preskocis, padne dole i ubije mi konja !!! Morao sam ponavljati od pocetka penjanja, ali ovaj put ostaviti konja malo dalje :)))
Ne spominji mi tu misiju
Orao
Puno puta me rušil
To ti problem bio? :) Gle sta se meni desilo: Vec sam bio na vrhu stijene i onaj kamen sto se odlomi kad preskocis, padne dole i ubije mi konja !!! Morao sam ponavljati od pocetka penjanja :)))
Dobro to je i mene nekad zezalo
Ta misija me podsjeca na onaj film Zamalo Heroji sa Chrisom Farlyem
Ova scena
Evo, ja bas "nabavljam" igricu - jedva cekam da je zaigram.
Ne spominji mi tu misiju
Orao
Puno puta me rušil
To ti problem bio? :) Gle sta se meni desilo: Vec sam bio na vrhu stijene i onaj kamen sto se odlomi kad preskocis, padne dole i ubije mi konja !!! Morao sam ponavljati od pocetka penjanja, ali ovaj put ostaviti konja malo dalje :)))
lol, meni se to dogodilo kod drugog prolaska, ali ja sam bio pošten i vraćao se pješice
upravo je skidam sa free zone
Jel moguce da je igra teska svega nekih 3.5 GB ????????????
Da, to se zove optimiziranost a ne kao gta4 recimo.
Da, to se zove optimiziranost a ne kao gta4 recimo.
Hvala...
A sto se tice optimizacije je*i ga ljudi naprave extra dobru igru sa extra dobrom grafikom koja trazi jako slab stroj za igranje i pri tome cijela igra zauzima skoro samo jedan DVD ja bi ovu igru prije nazvao gotovim proizvodom a ne poluproizvodom kao milion drugih igara na kojim je grafika jedva pa prosjecna a ZDERU ram,gpu,cpu i ostale komponente...
Zapravo, nikakve to veze s nikakvom optimiziranošću nema, već se radi isključivo o količini sadržaja, kojeg je negdje više, a negdje manje. Call of Juarez 2 ima puno, puno manje sadržaja od GTA4, pa je i razlika u veličini sasvim logična i očekivana.
Ove igre bi se mogli postidjeti 99% proizvodjaca video igri
Sve na max radi savrseno
Grafika za 10
Igrivost isto za 10
Mislim da bi neki drugi proizvodzaci igara mogli komotno koristiti ovaj engie i raditi malo optimizovanije igre sa jako dobrom grafikom koja je po meni odmah iza Crysisa...
po meni je ovo jedna od najboljih igrica radi na sve max na fullHD bez problema dx10 optimizacija je i predobra 11/10 ;D
oprostite sto pitam ali ja sam instalirao igricu i meni se starta sve normalno samo zvuka nema jel ima kakav fix za to ili nesto slicno!!
Ovo se treba nabaviti.
Zapravo, nikakve to veze s nikakvom optimiziranošću nema, već se radi isključivo o količini sadržaja, kojeg je negdje više, a negdje manje. Call of Juarez 2 ima puno, puno manje sadržaja od GTA4, pa je i razlika u veličini sasvim logična i očekivana.
hmm
farcry2 ima vise sadrzaja od gta4 pa je tezak oko 3gb
Nema.
a dobro onda ima skoro, opet je 4x manji.
Nema. Probaj razmisliti koliko površine i sadržaja imaš u FC2 i GTA4. FC2 je otočić s pretežno istim teksturama svugdje i ponavljajućim sadržajem. GTA4 je skoro cijeli Manhattan i okolica s jako puno različitog sadržaja, voiceovera, likova... Na isti način je i Call of Juarez znatno manji od GTA4, kao i svaki FPS.
daj nemojte mi raspravljat tu o farcry2 i gta4 nego recite mi kako da na Call Of Juarez Bound In Blood namjestim da mi ima zvuka
daj nemojte mi raspravljat tu o farcry2 i gta4 nego recite mi kako da na Call Of Juarez Bound In Blood namjestim da mi ima zvuka
Za početak pročitaj cijelu temu, u temi je već spominjan zvuk nekoliko puta; koliko se sjećam, problem je u kvaliteti zvuka podešenoj u driverima kartice.
da ali pise za vistu ali ja nemam vistu lol imam xp professional u tome je problem