Imate li problema s matchmakingom? Sinoć sam igrao s dva frenda i svaki game kad dovršimo morali smo svi izaći iz lobbyija i ponovno u party jer nije htjelo naći novi match.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imate li problema s matchmakingom? Sinoć sam igrao s dva frenda i svaki game kad dovršimo morali smo svi izaći iz lobbyija i ponovno u party jer nije htjelo naći novi match.
Da, to je poznati problem.
Jep...kad nas 2 igra sve sve ok,cim nas je vise skoro nakon svakog gamea moras izac iz partya pa ponovo.
I onda se kao gift uzme za moj pravi acc?
Mislim da kenjaju da su uzeli preko rusije (izvinjavam se) jer sam oprobao na par razlicith nacina i ne prolazi uplata uopce,a to za gift ti isto nece proc jer javi gresku da nije podrzano za tu valutu kupovat kao gift.
Imam blizard acc gdje je drzava rusija tada ti prikaze cijene u njihovoj valuti i dodjes do placanja sve se cini da si uspio ok,kad odaberes paypal logiras se bude ti paypal na ruskom i kliknes plati odbije te.
Probano s karticom takodjer ne prolazi odbije uplatu,dodje sve do kraja i odbija.
Prije nekad sam tako uzimao preko meskika fifu sebi idrugima,pa bf i prolazilo je ok,ali ovdje ne,a i mozda bolje da nije proslo naigra sam se ove bete iskreno bf4 je bolji i sada od ovog.
Ovde ko spajdermeni,skacu,ligaju,sleginju se,klizeci,pucaju sve u isto vrime...koji k...usrali su s tim zesce.
Radi upravo sam uzeo.
I onda se kao gift uzme za moj pravi acc?
Mislim da kenjaju da su uzeli preko rusije (izvinjavam se) jer sam oprobao na par razlicith nacina i ne prolazi uplata uopce,a to za gift ti isto nece proc jer javi gresku da nije podrzano za tu valutu kupovat kao gift.
Imam blizard acc gdje je drzava rusija tada ti prikaze cijene u njihovoj valuti i dodjes do placanja sve se cini da si uspio ok,kad odaberes paypal logiras se bude ti paypal na ruskom i kliknes plati odbije te.
Probano s karticom takodjer ne prolazi odbije uplatu,dodje sve do kraja i odbija.
Prije nekad sam tako uzimao preko meskika fifu sebi idrugima,pa bf i prolazilo je ok,ali ovdje ne,a i mozda bolje da nije proslo naigra sam se ove bete iskreno bf4 je bolji i sada od ovog.
Ovde ko spajdermeni,skacu,ligaju,sleginju se,klizeci,pucaju sve u isto vrime...koji k...usrali su s tim zesce.
Radi upravo sam uzeo.
Kako?
Meni prebaci u € čim se ulogiram? Treba novi acc?
Ravno na svoj account, koji NIJE podešen na Rusiju, bez ikakvih poklona?

Novi acc koji je otvoren u Rusiji. Ned radi Gift.
I mene zanima. Rado bih prošao povoljnije.
No opet, gledam mogu za 48€ na Kinguinu (uz popust/kupon browser addona Honey), dam 5€ više za zaštitu kupca (?!) i to je već 53€.
Onda gledam, dam 7€ više i imam bezbrižno kupljenu igru na BattleNetu. Vel'ka razlika 380 vs 440 Kn.
Cyber, hoćeš Revolut da ti poklonim s 50 Kn? Dođe ti ko popust na igru...
Znači ako sam dobro shvatio vi bi ste htjeli sporiju taktičkiju i realniju igru gdje vas prone spašava u 1v1 situacijama i gdje se stignete okrenuti ako vam netko puca u leđa?
Je ne kuzim zasto se ekipa zali na TTK, meni je ovo predobro...2 v 2 mi je predobro bilo igrat. No mozda zato sto ne mogu izgubit 2 vs 2... To mi je nekada davno u cod 2 i 4 bio zastitni znak. Obozavao sam igrato 1 v 1 ili 2 v 2
stoposto se slažem s tobom. pa kad se sjetim MW2, čim izviriš glavom na krivo mjesto mrtav si odmah, ttk bio još manji, ja sam se baš uživao u igri sad za vikend. većinu oivih problema koji se ovdje navode ja uopćže nisam imao, osim 2 kriva spawna
ma skužio sam da je zapravo stvar u tome da ove matorce s buga ubijaju klinci pa su onda oni frustrirani i ljuti na cijeli svijet
Iskreno kako su neki pojedinici na you tube pumpali ovu igru, očekivao sam da ćemo dobiti nešto svježe malo drugačije nego prijašni naslovi.
Nažalost što više igraš sve se više vidi da to nema veze sa starim MW, nego je po brzini i mehanici puno sličniji novijim naslovima COD(IW, BO4).
Da ne govorimo da igra ima užasnih problema sa hit reg, net code. Same mape su solidno napravljene, ali tu imao isto problema na mračnijim dijelovima
mape se igraći postaju nevidljivi, gdje ih jedio primjetiš kada poćnu pucati po tebi.
GW mode od kojeg sam puno očekivao ostao dosta razočarna. Nekakav pokušaj da bude kao BF, ali opet drugačiji je dosta loše ispalo.
Tako da definitivno ovaj naslov preskačem.
Znači ako sam dobro shvatio vi bi ste htjeli sporiju taktičkiju i realniju igru gdje vas prone spašava u 1v1 situacijama i gdje se stignete okrenuti ako vam netko puca u leđa?
Je ne kuzim zasto se ekipa zali na TTK, meni je ovo predobro...2 v 2 mi je predobro bilo igrat. No mozda zato sto ne mogu izgubit 2 vs 2... To mi je nekada davno u cod 2 i 4 bio zastitni znak. Obozavao sam igrato 1 v 1 ili 2 v 2
stoposto se slažem s tobom. pa kad se sjetim MW2, čim izviriš glavom na krivo mjesto mrtav si odmah, ttk bio još manji, ja sam se baš uživao u igri sad za vikend. većinu oivih problema koji se ovdje navode ja uopćže nisam imao, osim 2 kriva spawna
ma skužio sam da je zapravo stvar u tome da ove matorce s buga ubijaju klinci pa su onda oni frustrirani i ljuti na cijeli svijet
Imam osjecaj da ekipa nije igrala nikada HC ili su se previse razmazili s koje kakvim blue, purple gold shieldovima itd??
Mislim da im nije radio skill based matchmaking, mene je uvijek stavljalo s nekim lošim igračima. Uživao sam jer mi je bilo previše lagano igrati. Ovo mi je trebalo.
Taman sam počeo misliti da sam ostario, da više ne mogu biti dobar u modernim pucačinama, da su mi refleski kao krepana kokoš, a onda je došao MW i pokazao mi da nisam za bacit.
Mislim da im nije radio skill based matchmaking, mene je uvijek stavljalo s nekim lošim igračima. Uživao sam jer mi je bilo previše lagano igrati. Ovo mi je trebalo.
Taman sam počeo misliti da sam ostario, da više ne mogu biti dobar u modernim pucačinama, da su mi refleski kao krepana kokoš, a onda je došao MW i pokazao mi da nisam za bacit.
Kako sustav moze znati kolko si dobar ili ne?
Npr sjecam se prve partije lvl 1, 2 v 2 lik 30+ level oba, naprasio sam ih kao da sutra ne postoji...
Po levelu sigurno ne moze.
KDR nije bitan uopce pogotovo ne u timskoj igri, kako pravilno rangirati ?
Ajde da ima nesto ko u WOT-u sto se zove wn8 ali on se moze bez problema povisiti tako da igras non stop low tier matcheve..
Znaći igra prema postovima ne valja?
Ti mora da si novi?
Pa niti jedna igra ne valja po Bug Forumu.

To sam ja malo parafrazirao, dapače to što si gore napisao slažem se sa dosta toga, ali nemoguće je pogoditi svačiji ukus i želje.
Meni se određeni game modovi sviđaju i igrat ću igru dok ne dođe nešto bolje (nadam se Bad Company 3).
Zaboravljate da je ovo Infinity Ward samo po imenu i po nazivima igara koje izbacuju. Glavne face zadužene za prve CoD-ove su davno napustile studio (Respawn Entertainment anyone?), spojilo se tu nešto s Treyarchom, Raven software, ovo-ono...
Ja bi dao IW da radi nagodinu AVP 2020.
..... sad kad znam kako kupiti jeftilen, a beta mi se svidja..... u finalu samo da ne diraju ttk i snajpere (pogotovo 50 cal).... za gw treba uvest neki sistem koji ce tjerat squad da igra ko squad, trenutno se iskljucivo solira..... nakon apexovog ping sustava ne kuzim zasto ga nema i ovdje, jel to tesko napravit, a spotanje je onda must i to je to..... previse kampiranja??? ono LOL, u drugim naslovima ga nema? bf snajpanje, 500 metarski headshotovi insta killovi, pa serveri sa ogranicenjima i snajpera i bacaca i raketa pa cak i nejdova..... sve je to u ovom codu prvi put vidjeno, spamanje i kempanje.... how yes no..... gw su svi cekali kao zamjenu za..... cyber attack ili hq su odlicno napravljeni.... i samo se nadam da je revive sistem dio neke buduce price, necu na glas reci koje, osim da je jos uvjek najpopularnija.....
jebiga sad za vikend ti je bila prilika za probati, ako imaš jako dobar internet možeš i danas stići nabacit sat do dva
preporučio bi ti igru 100%, ali kad čitam ove sve komentare ne znam jel uopće igramo istu, tasko da bi trebao probati svatko. meni je stvarno igra odlična
Ma upravo suprotno. Samelju sve protivnike gdje god se pojave, pa uopće nemaju neki osjećaj ratovanja, nego ko da igraju gađanje glinenih golubova
Pa se vrate na BFV, jer ih tamo bar igra ubija. U pojam.

80 ojra u pdže
zvuči kao da si ih zaradio, a zapravo na nuli
a čuj sigurno cu ih pametnije potrosit nego da stoje bezveze ;)
Naravno da neznaš, jer si se naravno upecao na prvu udicu i okinuo prvo link za *odrasle*, pa onda se našao u opisu dotičnog, i skužio da shvaćaš ove video klipove koje je lik snimio u zajebanciji, i općenito cijelu betu jedne igre kao *Serious Business*
Upravo o takvima lik priča ; Try Hard go Pro ,kempaj u kutu dok ne okineš 30:5 KD ratio na Ground War da dobiješ Nuke ili Juggernaut killstreak pa onda svrši od sreće i umri sretan, jer uz ovakav netcode i balans igre jedino i imaš neke šanse ubiti nešto na mapi a da zna držati miš ili kontroler u ruci i ima pola mozga i reflexa u glavi.
Na kraju krajeva, kome je super neka igra, koga boli kurac ali iskreno, samo odjebi mi sa tim forama da onima kojima se igra ne sviđa ,a usput rečeno imaju tisuće i tisuće sati utučene u jedno 4-5 CoD naslova još od 2004 godine, odigranih clan warova ,dobivenih LAN turnira, godine školovanja njubova po publicu, da nemaju pravo reći da je igra smeće ili šta nevalja sa njom.
Tko ima problema da netko sere po beti, ima gadnih problema koji prelaze granice virtualnog svijeta u onaj pravi.
Ja neznam tko moze biti triggered na kritiku bete bilo da je realna ili zajebancija.
Trolanje i rant na stranu , stari shvati, ova igra nema veze sa CoD Modern Warfare titulama osim po imenu. Ovo nit je Cod nit je BF, na kraju će ispasti kao neko neželjeno dijete ta dva serijala nakon sexa za jednu noć (uzmi pare i bježi) Refundi pršte na sve strane, i ništa od toga nebi bio problem da ne stoji činjenica da final release neće izgledati puno drugačiji od ovoga što se igra sad. Cod je nekad imao gameplay za oba stila igranja, kempere-snipere ali i agresivne push igrače te kombinacije ta dva stila. Ovo sad je kemper raj sa broken net codom i balansom oruzja koje neće spasiti ni 10 patcheva taman da dođe orginalni IW team i osobno im sve pokrpaju. Uokviri ovaj moj post pa se vrati mjesec dana nakon izlaska igre.
Mi stariji se već sjećamo kako priča ide i šta slijedi, vi što tek pijete Activision cedevitu sa novim divljim okusom, tek morate malo dozrijeti dok skužite da je to loše za jetru i novčanik.
Nitko nije triggered na kiritku bete,nego mi se ne gleda takav isprdak koji zivi u maminom tavanu i sa svojim ponasanjem moze jedino biti fora klincima ili ljudima koji su glupi,pa da
sa svoje 32 godine slusam toga lika neugodno bi mi bilo pital bi se kaj nije u redu s menom.
Ne kuzim tu kuluturu u zadnje vrijeme da nitko ne moze sam svoj zakljucak donesti i svi moraju neke kvazi youtubere,skillere i koje sta slusati a ubiti te budaletine vjerojatno znaju manje nego vi.
Ovaj COD ima dobre ideje ali i dalje je to COD, igra napravljena da se svako osjeca ko MLG NO SCOPER PRO i svako ima sansu a ubiti je izrazito nizak skill ceiling, dali je to lose ?
Naravno da nije onome ko uziva u tome ili netko zeli malo mozak na pasu i ludog napucavanja i to je to, a za kompetitivan fps i dalje je tu CS i uvijek ce biti #1 kompetitivni fps.