Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.191.351
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina

https://www.youtube.com/watch?v=ETK_vY5lf7A&feature=related

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
Kill Frenzy kaže...

kvaliteta je loša ali poanta je bitna.

Svaka treća partija takva. Imam još videa ali spor mi je upload pa jbg

Dragi, nabavi si vezu na Internet kako valja. Nije to problem igre, nego smeća od T-Coma i njihove pljačkaške politike davanja nikakvog uploada i često odvratne veze. Kum (ili tko god) ti je u T-Comu? Pa neka ti fino taj kum namjesti na DSLAM-u profil za MaxTV i dobit ćeš 512kb/s uploada. To će biti puno zdravije vjerojatno.

Ja imam B.net na 512 i nikad problema. Svjedoci mi pola foruma s kojim igram navečer.

BannedOnThisForum kaže...
CANABIS kaže...

Evo nešto novo COD4  igra se sa mapama od COD MW2 evo par SS pa tko želi može probati kako je to

Ček malo, kako si prebacil mape drugog formata u igru totalno drugog formata?

Igre su identične. Sve je to isti format mapa još od Quakea 1.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina

Cod4,cod2,company of heroes tov,empire total war,team fortress2... bez ikakvih problema radi...dragi

Kupujem afričkog tvora.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Cod4,cod2,company of heroes tov,empire total war,team fortress2... bez ikakvih problema radi...dragi

Zato što je drugi model rada igre. Igra u P2P modu zahtijeva kvalitetniju vezu, odnosno veći upload, koji ti očito nemaš. Kod većih potrebnih uploada, dovoljno je da imaš nešto nekvalitetniju vezu i da puca i lag-spajka svako malo - to se zovu trenutna zagušenja koja ne moraš imati na svojoj liniji direktno, možeš i na centrali.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2009 19:12 (naxeem).
16 godina

eo,sad sam probao igrat i od pet pokušja četiri su bila neuspješna a peti je bio ok dok nije sve počelo biti slow motion(svima a ja nisam host). Nebude samo meni loše nego svima u igri. E ako su oni napravili igru za koju nitko nema dobru vezu onda jbg :D

Kupujem afričkog tvora.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
Kill Frenzy kaže...

eo,sad sam probao igrat i od pet pokušja četiri su bila neuspješna a peti je bio ok dok nije sve počelo biti slow motion(svima a ja nisam host). Nebude samo meni loše nego svima u igri. E ako su oni napravili igru za koju nitko nema dobru vezu onda jbg :D

Tebe nešto drugo muči,ja imam t-scum 4mb/256kbps upload i igram skoro bez lagga(desi se ali jako rijetko)

Ako je istina to gore što si napisao ti si u večim problemima nego Republika HrvatskaOsmijeh

15 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...

Stvarno zanimljivo, jer imao sam vise laga u TFu i L4Doba, nego u MW2. Amis 4/768 :)

Kimi - the King of Spa.
15 godina
neaktivan

odlična priča 

ja sam vidio mw2 malo ali prvi nivo je najžešći prvi nivo ikad

a ono sa teroristima u airodromu je strava

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dal se moze igrat MP sada da nije origigi?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Ma daj ne pričaj gluposti. Igram s Piratom, Thalasseom, DannyHR-om, nekoliko BUG-ovaca i još cirka 20-tak ljudi i jedino ti i Doxy se žalite ili imate probleme. Doxy živi u nekom selu, a i ti vjerojatno. Očito imate problem s vezom, jer ja svake večeri skoro igram (ponekad i po danu i ujutro) i nikada nikakvih problema.

Kada se i dogodi lag, host se brzo switcha.

Nedavno sam vidio da određeni DevilHimself, ima problema jer ga je kickala igra konstantno, ali to je bio prvi i zadnji put.

Tako da, ne, nije točno. Igra svima s kojima igram radi OK.

17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

E ako su oni napravili igru za koju nitko nema dobru vezu onda jbg :D

Sorry ali ovo je žešća glupost. Igra mi rijetko kad zalaga, a imam t-com 4/256. Imam laga otprilike kao što sam imao u COD 4 i ponekad u TF2. Kao što je netko rekao u postovima iznad moga, vas dvoje (doxy) očigledno imate problema kod sebe, s tima da doxy živi u selu, tako da nije ni čudno da doxy ima problema ako se uzme u obzir da se radi o P2P sustavu.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2009 20:16 (MegaMass 2000).
16 godina

Živim u Osijeku. koliko znam grad smo. Bah,nerazumijem zašto nemožete podnijeti kritiku na igru. Nevjerojatno,ili nemožete neki prihvatit tudje mišljenje tj mišljenje koje nije isto kao i vaše. Čuj igram masu igara preko neta i niti s jednom nemam problema kao s ovom. Igram s ekipom koja ima i bolju vezu i imaju problema,masa ljudi se žali ali ne Naxeem glumi ma..... i neželi prihvatit da igra nije savršena. Debilana.. Želita da kažem da je igra savršena tj IWNet. Eto pa je. Valjda će vam bit drago što ste još jednog pridobili koji će skladat hvalospjeve na igru ."God bless IWNet"

Borba sa vjetrenjačam koliko vidim ,glupim  vjetrenjačama

MegaMass 2000:

Po naxeemovim riječima to tako ispada

Kupujem afričkog tvora.
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2009 20:14 (Kill Frenzy).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

Ali nemamo samo doxy i ja problema, već ljudi koji igraju i vani. Kad igram nemam samo ja u igri problema nego kompletnih 12 igrača. o bože pa jel se mora nacrtat. nikad mi se nije dogodila igra da samo ja imam problema. Ako imam problema ja onda imamo svi.!!!

To sam napisao kao odgovor na naxeem post!

Kupujem afričkog tvora.
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2009 20:21 (Kill Frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

MegaMass 2000:

Sorry ali nema to veze sa Naxeemom. Igrao sam sve do nedavno (dosadilo jebiga) Dawn of War 2 koji također koristi P2P sustav, pa da tamo vidiš laga. Majstore nešto je do tebe.

15 godina
neaktivan

Po cemu je MW2 bolji od ostalih ?

- Ima dosta akcije

- Bolja grafika

- Dosta mapa

- Nova oruzja

Po cemu je gori?

- Nema dedicated servera

- Nema conzole

- Previse laGGa

- U pol igre se mjenja host (ne cesto ali svejedno zivcira)

- Puske nemaju recoila.. uopce

- Neke puske su prejake .. npr. one dvije sacmarice ... ko zna igrat je s tim chuck norris 

- Previse retarda po serverima

- Sniperi su nikakvi

- Nuklearke, topovi, avioni, helici itd.

Mogo bi jos nabrajati ali mi se ne da...ali to je samo moje misljenje ...

Hvala Vam :D

xF: rebelsy
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2009 20:26 (rebelsy).

2 3 hvala 1
16 godina
MegaMass 2000 kaže...
Kill Frenzy kaže...

MegaMass 2000:

Sorry ali nema to veze sa Naxeemom. Igrao sam sve do nedavno (dosadilo jebiga) Dawn of War 2 koji također koristi P2P sustav, pa da tamo vidiš laga. Majstore nešto je do tebe.

Ok. Ako je do mene zašto onda u većini partija lagga i drugima a ja nisam host i zašto samo u ovoj igri.Reci pa ću riješiti

Kupujem afričkog tvora.
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
MegaMass 2000 kaže...
Kill Frenzy kaže...

MegaMass 2000:

Ok. Ako je do mene zašto onda u većini partija lagga i drugima a ja nisam host i zašto samo u ovoj igri.Reci pa ću riješiti

Bolji upload možda?

Meni bi bolji upload definitivno dobro došao u DOW 2, a ovako i onako planiram uzeti drugi model, jer mi brži upload ne treba samo zbog igara.

Btw, da li si probao "obarati" kvalitetu prikaza u igri? Znači detalji na medium ili low, rezolucija na 1440x900, 1280x1024 itd....

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2009 20:33 (MegaMass 2000).
15 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...

Živim u Osijeku. koliko znam grad smo. Bah,nerazumijem zašto nemožete podnijeti kritiku na igru. Nevjerojatno,ili nemožete neki prihvatit tudje mišljenje tj mišljenje koje nije isto kao i vaše. Čuj igram masu igara preko neta i niti s jednom nemam problema kao s ovom. Igram s ekipom koja ima i bolju vezu i imaju problema,masa ljudi se žali ali ne Naxeem glumi ma..... i neželi prihvatit da igra nije savršena. Debilana.. Želita da kažem da je igra savršena tj IWNet. Eto pa je. Valjda će vam bit drago što ste još jednog pridobili koji će skladat hvalospjeve na igru ."God bless IWNet"

Borba sa vjetrenjačam koliko vidim ,glupim  vjetrenjačama

MegaMass 2000:

Ne razumijem, ne mozete - tak se to pise.

Nisi pricao o kritici kolko kuzim nego o tehnickim problemima koje ima nekolicina ovdje, ali vecina na srecu, ne. Shvati da ima ljudi koji igraju bez laga. Ja sam recimo imao laga za na prste jedne ruke nabrojat. Ne znam jel ovo sreca ili sta, ali ti ocito imas s necim problema. Losa veza, firewall, antivirus.... moze bit puno toga. 

Kimi - the King of Spa.
16 godina

Hvala što si me podučio hrvatskom jeziku. Prvi glas da se "ne razumijem" piše odvojeno. Zaista prvi glas.

Kužim ja da neki igraju bez problema i drago mi je ali neki ne žele(vidiš da sam naučio) skužit da neki imaju problema i to radi igre a ne radi nekih gluposti.

MegaMass 2000: fps mi je 91 konstantno(max detalji)

Domet 1887 sačme su smanjili

Kupujem afričkog tvora.
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2009 20:41 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Bez obzira na visoki fps, probaj spustiti detalje ili barem rezoluciju pa vidi. Ovako ti veza mora više podatak poslati pa ti to može stvarati probleme. Inače, ja multi igram na 1680x1050 i nisu mi svi detalji na max (neki su samo na high), i to ne zato jer moj komp ne može to podnjeti, nego zato jer sam primjetio da mi igra puno ćešće laga kad mi je rezolucija na 1920x1200 i sve na ultra ili kako se već zovu max. detalji.

Btw, ovo isto primjenjujem na DOW 2 premda u ingame benchmarku i u samoj igri nemam fps ispod 30.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2009 20:48 (MegaMass 2000).
16 godina

:D. Zbog čega ako se fps ne mrda?

Kupujem afričkog tvora.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ok nisam bas u toku ... pa nisam znao da su smanjili domet ... ali opet puske nemaju recoila ... i opet su neke puske premocne ... npr. AUG

0 0 hvala 0
16 godina

Što se samog gameplaya tiče trenutno mi više ništa ne smeta :D

Kupujem afričkog tvora.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
MegaMass 2000 kaže...
Kill Frenzy kaže...

Bez obzira na visoki fps, probaj spustiti detalje ili barem rezoluciju pa vidi. Ovako ti veza mora više podatak poslati pa ti to može stvarati probleme. Inače, ja multi igram na 1680x1050 i nisu mi svi detalji na max (neki su samo na high), i to ne zato jer moj komp ne može to podnjeti, nego zato jer sam primjetio da mi igra puno ćešće laga kad mi je rezolucija na 1920x1200 i sve na ultra ili kako se već zovu max. detalji.

Btw, ovo isto primjenjujem na DOW 2 premda u ingame benchmarku i u samoj igri nemam fps ispod 30.

Kakve veze ima to s laggom?

lololol, neće grafičke postavke popraviti OVO.

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

Kakve veze ima to s laggom?

lololol, neće grafičke postavke popraviti OVO.

Čemu lol? Ti si poseban slučaj sa t-comom u svom selu. Na kraju krajeva, nisam tebi savjetova da spuštaš rezoluciji i kvalitetu detalja. Nego, jesi li ti zvao t-com u vezi svoje veze da vidiš u čemu je problem?

Veća grafička kvaliteta prikaza slike automatski znači i veću količini podataka koju ti šalješ. Ako on nema problema kakve ti imaš, možda mu manja rezolucija i manji detalji pomognu da se riješi laga.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2009 21:16 (MegaMass 2000).
17 godina
protjeran

Količina detalja ne utječe na vezu NIKAKO...lol...postavio ti sve na low ili high, svejendo ti je, ti dobiš istu količinu podataka, a ove postavke su samo stvar kak će komp prikazat te podatke koje primiš. Stručno se neznam izrazit, al pogodio sam "problematiku" ... naxeem zna "ljepše" ispričati to.

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

Količina detalja ne utječe na vezu NIKAKO...lol...postavio ti sve na low ili high, svejendo ti je, ti dobiš istu količinu podataka, a ove postavke su samo stvar kak će komp prikazat te podatke koje primiš. Stručno se neznam izrazit, al pogodio sam "problematiku" ... naxeem zna "ljepše" ispričati to.

Pa nek se čovjek javi (vidim da je online), jer sam ja prilično siguran da sa većom kvalitetom prikaza dolazi i više pologina, a više poligona znači i veću količinu podataka koju ti šalješ. Vidio sam da ti imaš katastrofalnih problema sa vezom, međutim to je problem t-com.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2009 21:21 (MegaMass 2000).
16 godina
protjeran

opet ce pirati na orginal servere

Anti-depressants; controlling tools of YOUR system...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

opet ce pirati na orginal servere

Hmm, od kud ti ovo? Imaš li kakav source?

15 godina
neaktivan

istina da... opet cu ja na orginalne servere :D

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice