odigrao specops, fenomenalno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja sam baš juče 'otključao' onaj Echo...sad jurim po onom levelu sa 15 juggernaughta
koja je to glupa fora da na hardcore tdm-u moraš tolko čekat na respawn? nekad čak i 15 sec... da nema toga non stop bi španal hc...
ja sam baš juče 'otključao' onaj Echo...sad jurim po onom levelu sa 15 juggernaughta
ja deltu i nije mi se dalo više, sutra se borim za echo.
pomaže mi rođo.
pozzz...narucio sam igru i nije mi jos dosla...cekam ju vec tjedan dana...pa bih molio za danas je bio najavljen neki patch ako bi mi mogao reci...ja sam zaboravio kako se zove ona stranica...pozzz molio bih da ne dobijem ban
meni danas stigla igra.mp je odličan,samo me živcira što se nikako nemogu nać sa frendom na serveru.kak da igram s njim zajedno ?
I još nešto, da li je moguće minimizirati ekran kad si u igri ?ja nemogu..jedino kad sam u meniu onda mogu
meni danas stigla igra.mp je odličan,samo me živcira što se nikako nemogu nać sa frendom na serveru.kak da igram s njim zajedno ?
dodas ga na steamu i na private match sad nezz jel mos kak drukcije
Uđi u igru(MP)stisni "PLAY" i onda "INVITE" (dozoveš frenda)i kad se on spoji k tebi onda "FIND GAME" :)
2 challengea od 10000 i još neki sitni znači oko 28000 exp u jednoj rundi i 1 mi je falio kill za ac130 i sruši se server,pa nabijem one koji kažu da iwnet radi dobro.
naravno ništa exp,a neki teški su bili za napraviti...jao iw...jao iw...sranje!
ja deltu i nije mi se dalo više, sutra se borim za echo.
pomaže mi rođo.
eh, mučim se za Echo već 4 dana... fale mi 3 zvjezdice, prelazio svega na veteran i bilo je nekih koje neće pa neće
Kada dode crack za 33 sata gdje da ga skinem ili nabavim.
Vi koji kenjate da je IWnet dobar LAŽETE!!
Ja danas nisam odigrao pet partija bez problema cijeli dan pokušavam igrat. Server disconected,couldnot migrate server,lobby closed, lagggggggggg....svakakve poruke dobijam.
pa ti kupi original igru
ja igro bez problema u više navrata i sta cemo sad
Vi koji kenjate da je IWnet dobar LAŽETE!!
Ja danas nisam odigrao pet partija bez problema cijeli dan pokušavam igrat. Server disconected,couldnot migrate server,lobby closed, lagggggggggg....svakakve poruke dobijam.
pa ti kupi original igru
moglo je i gore
pogledajte dragon rising mp
btw ja isto dobim tu i tamo kakvih 5 puta zaredom error al iz 6-7 pokušaja uđem na server
Evo i sad opet i opet. lagg samo taki i server disconected non stop. nađe 12 igrača pa ih odjednom nema,pa neke ubaci ,pa ih opet nema i tako. o bože do danas je sve bilo kako treba
tebe uopće nesmatram mjerilom ičega
pogledajte ovu
Hahaha...Prejako
tebe uopće nesmatram mjerilom ičega
Ali zato bi tebe svi trebali smatrat mjerilom cega? Osim nekulture naravno.
ovo je bilo jos kad si mogao u konzolu i slozit brojcani ping a ne one idiotske crtice
i sad da cujem nekog da veli da nema lagga i da mu je ping 50
Mislim da je negdje u prijasnjim postovima Naxeem objasnio da je taj mrezni kod napravljen dobro da je igrivo do 180 ping i da ne laguje s obzirom na visoke pingove.
Ja cijelo vrijeme imam ping od 50-120.
ovo je bilo jos kad si mogao u konzolu i slozit brojcani ping a ne one idiotske crtice
i sad da cujem nekog da veli da nema lagga i da mu je ping 50
da vidis one crte zu dobra maska za stvaran ping vidim zasto ga sakrivaju
Te crte imaju svoju brojčanu vrijednost koju možete podešavati.
Opet glupavi izrazi... ali čini mi se da je prilično dobar :) Možeš li ti snimiti video gdje si tako dobar? :)
Dosta dobar video. Jos malo pa mi doslo da zaplacem kada sam vidio sve ono u CoD4, jos crno-bijelo, ona glazba... Onda sam pocrkao od smijeha kada sam vidio CoD:WaW 2008-2008, haha, jos uvijek se nasmijem na to. I onda, za kraj, normalno MW2, mada se ne slazem bas forever, jer ce sigurno doci novi MW, a ako se za neki moze reci forever, onda je to prije CoD4, mada je to samo moje misljenje.
Dosta dobar video. Jos malo pa mi doslo da zaplacem kada sam vidio sve ono u CoD4, jos crno-bijelo, ona glazba... Onda sam pocrkao od smijeha kada sam vidio CoD:WaW 2008-2008, haha, jos uvijek se nasmijem na to. I onda, za kraj, normalno MW2, mada se ne slazem bas forever, jer ce sigurno doci novi MW, a ako se za neki moze reci forever, onda je to prije CoD4, mada je to samo moje misljenje.
Pa mogao bi biti i COD 2...