Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.180.419
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
15 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
Jebasu123 kaže...

pa kako onda vratis perkove?? to me zanima i oruzja jer trebas bit poseban lvl da dobijes neki weapon za attachmente je normalno uzmes tu pusku i skupljaj al za perkove i oruzja nez kako ces ih dobitNeodlučan

Perkove i atache dobijes na isti nacin na koji ih dobio i prvi puta. Uzmes oruzje i udri.

http://profile.xfire.com/dejanzg
16 godina
moderator
Jebasu123 kaže...

pa kako onda vratis perkove?? to me zanima i oruzja jer trebas bit poseban lvl da dobijes neki weapon za attachmente je normalno uzmes tu pusku i skupljaj al za perkove i oruzja nez kako ces ih dobitNeodlučan

Pa sve ti je isto kao da igraš prvi put mw2,kao da krečeš ispočetka.

btw jučer sam pitao Bowlinga dali če svaki put se resetirati kad ideš na prestige 10x

evo što je odgovorio:Prestige is not for the weak. You have to reset everytime you do it, but you won't lose everything. You'll keep Callsign unlocks!

Malo je krivo shvatio pitanje al sam ga opet pitao "Dali če i drugi put se sve resetirat kad se ide na prestige"pa sad čekam odgovor...

17 godina
neaktivan
pirat kaže...

evo što je odgovorio:Prestige is not for the weak. You have to reset everytime you do it, but you won't lose everything. You'll keep Callsign unlocks!

Malo je krivo shvatio pitanje al sam ga opet pitao "Dali če i drugi put se sve resetirat kad se ide na prestige"pa sad čekam odgovor...

Što ti nije jasno kod prvog odgovora? Lijepo je rekao da se sve resetira osim callsing unlockova(tojest titlova i emblema). To isto su rekli već parsto puta, i tako je bilo u svakom CoDu dosada, u čem je problem? 

inb4  "ali možda drugi puta nije tako..."  obrati pozornost na boldano.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.11.2009 13:21 (dekstroza).
17 godina
neaktivan
Dakle: za svaki od 10 prestige nivoa, igras 1-70 izniva, osim za titlove i embleme, sto bi znacilo da igru ukupno mozes proci, mp levelanje, 11 puta, a za svaka dva prijelaza dobijes 1 custom class slot.
Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
Tallahasee kaže...

A ozbiljni igraci igraju zbog toga a ne sigurno zbog pubova.

Koliko si novaca zaradio ozbiljnim igranjem?

Nije u pitanju financijska korist to ti je kao kada dobies loptu ali mozes da igras jedino neorganizirano s nepoznatim ljudima, i kada imas svoj tim gdje ti s njima razradjujes taktike i nacine igre pa se suocavas s drugom grupom koja isto primjenjuje svoju taktiku.

Znaci nije bitna financijska korist nego dizanje jedne igre na visi nivo organizacije i kvalitete gaminga gdje svaki clan tvog tima ima odredjenu ulogu i ako jedan ne saradjuje 100% s vama poraz je neizbjezan, o tome covjek govori.

Ali objasnjavat to PUB herojima i donedavnim crack igracima je prilicno beskorisno. Namigiva

Bravo tocno si mi uzeo rijeci iz usta.  Izrazio si moje  misljenje.Cool

When you are halfway up,you are always halfway down
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.11.2009 13:41 (carcharodon).
17 godina
pirat kaže...

Nisi ti dobro shavtio njegov odgovor, lijepo ti je rekao da gubis sve sem callsign kad resetas prestige svaki put.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
15 godina
neaktivan

Cek, nisam dobro skuzio, kada dodjem u prestige 1 lvl 70, onda ide Prestige 2 ili???

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dub0x kaže...

Cek, nisam dobro skuzio, kada dodjem u prestige 1 lvl 70, onda ide Prestige 2 ili???

Da i sve tako do Prestige 10. Znaci moras napredovati 770 lvl-a. LOL

BTW:

Nakon chopera falio mi jedan kill za NUKE. NEEEEEEEEEEEEEE

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.11.2009 14:05 (TopGun).
15 godina
neaktivan

Naxeem prilicno si se navukao na mw2Cool

Koliko imas do sad sati odigrano??

When you are halfway up,you are always halfway down
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.11.2009 14:17 (carcharodon).

0 0 hvala 0
16 godina

e sry ak je bilo postano.... od skole nemam vremena za BOL... pa evo pitanja:

e kak zgleda kad bacis nuke..... 

kaj ima neki SS

Hvala ! 

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

čemu taj prestige uopće?...šta je to

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.11.2009 14:11 (dr. zlo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jack Sparrow kaže...

I što se iz ovoga što ste se pravdali da zakljućiti?

Zaključak je da češ ovu igru ili zavoljeti ili zamrzjeti, nekima se ne sviđa, nekima sviđa. Ne vidim u čemu je opče rasprava, ako se tebi ne sviđa jbg, meni se sviđa i boli me ona stvar za tebe i što se tebi ne sviđa. Isto tako neki vole wow, ja ga ne volim i boli njih k*** za mene i što ja ne igram wow.

Većina ljudi ovdje na forumu igra ovu igru i sviđa im se, manjinji se ne sviđa. Zato ako nežalite dobivati thumdownove nemojte kenjati po igri jer će ona većina kojima se igra sviđa dati TD.

Meni osobno je igra jako dobra, ali bi i ja isto tako želio da ima DS, kick itd. jer bi mi onda bila još bolja.

Zabole me za thumdownove

17 godina
neaktivan
Kao i u stvarnosti: snažan udarac, bljesak jači od sunca, enormna vrućina i smrt.
Vrućinu ne osjetiš u igri, ali...
Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
15 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

čemu taj prestige uopće?...šta je to

Prestige mode je tu samo da se mozes bahatit kako si ti doso na prestige lvl-e. sala naravno.

U biti nije nista posebno jedino sto dobijes su novi bedževi (za svaki lvl prestiga novi bedž, a ima ih 10) i jos 5 custom class-a.

17 godina
neaktivan

se u prestigu dobije level čim počnem prestige il moram završit tih 70 lvl prestigea?

najjači su mi oni, 70 lvl prestige 10 haha.

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TopGun kaže...
dub0x kaže...

Da i sve tako do Prestige 10. Znaci moras napredovati 770 lvl-a. LOL

BTW:

Nakon chopera falio mi jedan kill za NUKE. NEEEEEEEEEEEEEE

LOL?

17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Nije u pitanju financijska korist to ti je kao kada dobies loptu ali mozes da igras jedino neorganizirano s nepoznatim ljudima, i kada imas svoj tim gdje ti s njima razradjujes taktike i nacine igre pa se suocavas s drugom grupom koja isto primjenjuje svoju taktiku.

Znaci nije bitna financijska korist nego dizanje jedne igre na visi nivo organizacije i kvalitete gaminga gdje svaki clan tvog tima ima odredjenu ulogu i ako jedan ne saradjuje 100% s vama poraz je neizbjezan, o tome covjek govori.

Ali objasnjavat to PUB herojima i donedavnim crack igracima je prilicno beskorisno. Namigiva

Svaka čast na postu. Izvrsno sročeno. Jednostavno nije to to bez dedi servera. Zato ja i dalje svaki dan redovno CoD4 u MP-u igram sa poznanicima i frendovima. Ne mozete se naci na serveru, pa onako zajedno razbaciti, to nije taj osjecaj. Nije isto kad se naigras i budes prvi medu poznanicima i medu strancima. Ovo prvo je neponovljiv osjecaj.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
17 godina
naxeem kaže...
Kao i u stvarnosti: snažan udarac, bljesak jači od sunca, enormna vrućina i smrt.

Koliko sam ja gledao procitao ni u stvarnosi ljudi bas ne osjete "vrucinu" BooM bljesak. . ., wush prah i to je to Smijeh

15 godina
neaktivan

je tko od vas forumaša dobio tactical nuke?

Najnovija fora u 2r. srednje:Gle kak si MOKER!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja sam ga dobio, doslovce, bio sam na primajucoj strani Smijeh

15 godina
protjeran

Ja dobivam CoD MW 2 za Bozic. Mene zanjima ocu ja moc igrat CoD 6 ako nemam steam. Imam steam ali nije aktiviran tj. skinuti sa interneta...Ocu ja moc igrat multi?

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...
D3ViL kaže...

Svaka čast na postu. Izvrsno sročeno. Jednostavno nije to to bez dedi servera. Zato ja i dalje svaki dan redovno CoD4 u MP-u igram sa poznanicima i frendovima. Ne mozete se naci na serveru, pa onako zajedno razbaciti, to nije taj osjecaj. Nije isto kad se naigras i budes prvi medu poznanicima i medu strancima. Ovo prvo je neponovljiv osjecaj.

Ne znam zašto, ali postoji urbani mit (dakle, posve netočna stvar) da se u MW2 ljudi ne mogu naći. Dakle, MOGUĆE je nalaziti se u MW2. Ili kao grupe s random grupama ili kao grupe s određenim grupama ili kao pojedinci.

Dakle, ako ja i moj klan želimo odigrati protiv drugog klana, jednostavno odigramo. Ako ja i D3ViL želimo odigrati zajedno u timu, ali sa slučajnim partnerima, možemo. Ako ja i D3ViL želimo odigrati istu partiju, ali na stranama slučajno odabranima, možemo.

D3ViL kaže...
naxeem kaže...

Koliko sam ja gledao procitao ni u stvarnosi ljudi bas ne osjete "vrucinu" BooM bljesak. . ., wush prah i to je to Smijeh

Pa sigurno osjete u nekom trenutku, nije to tako brzo. U uskom području je i snažan udarni val, pa usisni val nazad prema središtu eksplozije, pa onda vrućina na puno širem području. Naravno, u samom centru i blizini, temperatura je tako visoka da praktički živi organizmi doslovno ispare (nema ni praha), a temperatura je niža kako se odmiče od točke udara.

mislav_01 kaže...

ja sam ga dobio, doslovce, bio sam na primajucoj strani Smijeh

OMFG!

17 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...

Koliko si novaca zaradio ozbiljnim igranjem?

Kolega se nije odnosio na neki profesionalni gaming, nego na casual team play. Jako mi se svidjela analogija s nogometom, pa ću to malo iskoristiti. Naime, jedna je stvar doći na školsko igralište i ako vidiš tamo ljudi nekako se podjeliti samo da svi igrate, neovisno koliko vas ima (paran, neparan broj, 5 ili 15 ljudi), dok je totalno druga stvar kad par ljudi, prijatelja igraju u klubu (ne zarađuju ništa) čisto da igraju protiv drugih također organiziranih ljudi (štoviše, ne mora se ni u klubu igrati, može 20 ljudi zakupiti dvoranu u kojoj igra svake nedjelje). Dakle, niko se ne igra pr0, haxX0r, l33t spikama, nego samo želi organizirano igrati. Mrzim kad vidim flejmanje zbog nekih normalnih stvari.

Međutim public igranje odgovara većini ljudi, jer su zatrpani drugim stvarima u životu da im se ne da razmišljati o nekoj organizaciji - dovoljno im je da je pristupačno, mogu se malo napucati nakon posla i na spavanje. Pošteno.

IMHO, koliko god htio ih vidjeti, dedi serveri se neće pojaviti. Prvo, ne ispalti se, drugo, ovo funkcionira za većinu (konzolaši i pub igrači).

Još jedan razlog zašto ne vidim dolazak dedija je jer Activision-Blizzardu i Infinity Wardu nije u interesu stvoriti toliki nivo dugotrajnosti kod igrača da bi neki preskočili idući CoD jer im je ovaj dovoljno dobar.

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
17 godina
naxeem kaže...

Ne znam zašto, ali postoji urbani mit (dakle, posve netočna stvar) da se u MW2 ljudi ne mogu naći. Dakle, MOGUĆE je nalaziti se u MW2. Ili kao grupe s random grupama ili kao grupe s određenim grupama ili kao pojedinci.

Dakle, ako ja i moj klan želimo odigrati protiv drugog klana, jednostavno odigramo. Ako ja i D3ViL želimo odigrati zajedno u timu, ali sa slučajnim partnerima, možemo. Ako ja i D3ViL želimo odigrati istu partiju, ali na stranama slučajno odabranima, možemo.

Sve je to jasno i sve ja to znam, naravno da se ti mozes naci i napraviti privatni match sve to sto ti kazes stoji.

Ali igras sa svojim Hr klanom ligu i dobijes recimo ljude iz Britanije, kakva ce biti razlika u pingu i uzitag igranja tada kad je u pitanju war, a ne skakutanje po publicu? Kako ces se osjecati kada ti Brtanci skrse klan jer imaju prednost konekcije i bolji ping?

Lige poput Eurodomination nude svoje servere u Njemackoj Poljskoj itd, tako da klanovi mogu naci neku zlatnu sredinu gdje ce konekcija biti pravedna prema svima, pa koliko sam puta krenuo odigrati s prijateljima war na nasem serveru, usao bi neki Britanac, Spanjolac, Portugalac itd i rekao ping to high bye!

Za casual gaming vjerujem da si upravu ovo je odlicno rjesenje, za clan neces me nikad uvjerit da je ovo bolje od dedicated i tacka.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.11.2009 15:49 (D3ViL).
15 godina
protjeran

E ovo cu si ja prvi kupit. Nije laž pogledajte video:

http://www.gamebox.hr/zanimljivosti/7732-call-of-duty-modern-warfare-3-a-ne-2.html

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
Moj PC  
0 14 hvala 1
17 godina
neaktivan

Naxeem, nisi dobro shvatio moj post, nisam ja rekao da se u MW2 ne mozete naci, nego nema dedi servera. Nema recimo, eto da bubnem neki server, HES servera gdje se mozete naci i odigrati. Tamo znas da su nasi i razbacite. Odes kad hoces, naigras se i to je to. A ovdje sve automatski, to mi nikako ne odgovara, a da ne spominjem ovo oko pingova sto je kolega iznad spomenuo.

Tebi, vidim, jako odgovara, onda ti mogu reci sretno i naigraj se i za mene. Meni jednostavno to nije to bez dedi servera, nije isti gust igrati, sve je to u redu, MP ima puno vise mogucnosti, ali nije mi taj osjecaj, to zadovoljstvo, jednostavno to nije to. Evo nakon 858 h odigranih  u CoD4 i nakon sto sam dosao do lvl 23 u MW2, mogu reci da mi je na dedijima kud i kamo zabavnije. I sve te mogucnosti i sve te novotarije, to mi ne moze nadoknaditi izostanak dedija.

Kazem jos jednom, citajuci tvoje postove, vidim da si ti zadovoljan, i sretno ti u igranju, ali ja osobno vise uzivam igrajuci CoD4 na dedi serverima, nego MW2 preko IWneta. I pri tome ne pljujem na igru, dapace, odlicna je, ali samo iznosim svoje osobno misljenje, i ono sto meni osobno najvise smeta.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Daj prestanite vise sa tim videom za MW3 viđeno vec previše puta....
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
naxeem kaže...

Sve je to jasno i sve ja to znam, naravno da se ti mozes naci i napraviti privatni match sve to sto ti kazes stoji.

Ali igras sa svojim Hr klanom ligu i dobijes recimo ljude iz Britanije, kakva ce biti razlika u pingu i uzitag igranja tada kad je u pitanju war, a ne skakutanje po publicu? Kako ces se osjecati kada ti Brtanci skrse klan jer imaju prednost konekcije i bolji ping?

Lige poput Eurodomination nude svoje servere u Njemackoj Poljskoj itd, tako da klanovi mogu naci neku zlatnu sredinu gdje ce konekcija biti pravedna prema svima, pa koliko sam puta krenuo odigrati s prijateljima war na nasem serveru, usao bi neki Britanac, Spanjolac, Portugalac itd i rekao ping to high bye!

MW2 funkcionira tako da je osoba X host, a ostali klijenti. To znači da svi oni koju su mu blizu imaju bolji (manji) ping, nego oni udaljeni. Nema toliko veze s udaljenosti uvijek, koliko s infrastrukturom mreže; ja imam najbolji ping sa Slovenijom, Švicarskom, Francuskom, Španjolskom i Italijom, dok na T-Comu imam najbolji s Njemačkom, Švedskom, Engleskom...

Da, istina, bilo bi pravednije da i engleski klan i moj hrvatski klan imamo pingove od ~50ms prema serveru X, ali kolike su šanse da se to nađe? Hoće li svi u klanu imati isti ping? Neće, jer nisu svi na T-Comu i nisu svi na British Telekomu, pa da imaju jednak ping prema serveru u Munchenu. Netko će imati ping od 20ms, a ja ću imati 80. I što onda? Razlika ogromna, iako realno ne baš velika.

Radi se o tome da prednost realno ima host i tu priča završava. Koliko jedna tisućinka ili deset tisućinki sekunde znače uistinu u igri? - Ovisi. U izrazito preciznim situacijama 3-4 stotinke znače dosta, pogotovo kod izrazito uskog hitboxa i s lošijim prediction algoritmima.

Međutim, nisu te situacije tako česte, nekih 20% svih situacija u igri. Modern Warfare 2 ima znatno proširene hitboxe i daleko naprednije algoritme predikcije kretanja, lag smoothinga i sl. i kompenzacije pinga su itekako kvalitete i to toliko da sam u nekih 4000 ubojstava i 5000 smrti, tek možda u stotinjak ukupno K/D-ova izgubio ili dobio zbog prednosti ili lošeg položaja uzrokovanog pingom.

Da, za određene pojedince, dedicatedi su bolji, za određene situacije većini su bolji, ali većini je većinu vremena svejedno, jer se pokazalo da je MW2 uglavnom otporan na visoki ping i na slabije veze.

Možda na više od 12 igrača laga više, ali ionako me te orgije ne zanimaju. Warove sam uvijek igrao sa max 5v5 ili 6v6, a ponekad i 4v4 i to je dovoljno. Više od toga je sumanuto spamanje granata, mina i mahnito trčanje po mapi i nema veze s taktikom. HC S&D 5v5 je zakon. Sve ostalo je sasvim nebitno.

Prison Breaker, dugo sam pisao ovo jer radim, pa nisam vidio tvoj post, ali evo ti odgovora

Prison Breaker kaže...

Naxeem, nisi dobro shvatio moj post, nisam ja rekao da se u MW2 ne mozete naci, nego nema dedi servera. Nema recimo, eto da bubnem neki server, HES servera gdje se mozete naci i odigrati. Tamo znas da su nasi i razbacite. Odes kad hoces, naigras se i to je to. A ovdje sve automatski, to mi nikako ne odgovara, a da ne spominjem ovo oko pingova sto je kolega iznad spomenuo.

Tebi, vidim, jako odgovara, onda ti mogu reci sretno i naigraj se i za mene. Meni jednostavno to nije to bez dedi servera, nije isti gust igrati, sve je to u redu, MP ima puno vise mogucnosti, ali nije mi taj osjecaj, to zadovoljstvo, jednostavno to nije to. Evo nakon 858 h odigranih  u CoD4 i nakon sto sam dosao do lvl 23 u MW2, mogu reci da mi je na dedijima kud i kamo zabavnije. I sve te mogucnosti i sve te novotarije, to mi ne moze nadoknaditi izostanak dedija.

Kazem jos jednom, citajuci tvoje postove, vidim da si ti zadovoljan, i sretno ti u igranju, ali ja osobno vise uzivam igrajuci CoD4 na dedi serverima, nego MW2 preko IWneta. I pri tome ne pljujem na igru, dapace, odlicna je, ali samo iznosim svoje osobno misljenje, i ono sto meni osobno najvise smeta.

Ma shvatio sam. Ali tko ti brani da uđeš u igru koju trenutno igra osoba X?

Kako sam uopće ulazio u klanove? Birajući one s najmanjim pinogm (uglavnom 50-80ms jer je u HR nemoguće ići ispod toga, a 60-70 je prosjek). Došao bih na HES server, osim dobrog pinga našao zabavne ljude, nema cheatera itd. i fino dolazim redovito smještajući server u favorite.

Nakon nekog vremena upoznaš se s ekipom ili čak uđeš u klan. Npr. onda bih došao na HES server (npr.) i server bi bio prazan... nema nikoga, jer većina radi u 8 ujutro do popodne, a ja, kako radim 90% vremena po noći, igram se uglavnom ujutro. Užas. Tražim pakleno rijetke servere sa smećem od pinga tijekom jutra. Dođem popodne na HES server i ima ljudi. Igram s poznatima i sve je OK... Zaigramo koji klan war i to je to.

Sada kad god želim mogu igrati. Mogu i klan war odigrati kao što igram i pubove, jer u praksi velike razlike nema. Pingovi jesu malo veći, ali nije strašno.

Dedicated bi bili odlična stvar, ali mislim da bi najbolja bila kombinacija kao što je u L4D: imaš dedicatede kao hostere i matchmaking kao ovdje. Idealno.

Btw, onaj hacker je jučer dobio bančinu na Modern Warfare 2. Uljepšalo mi je dan.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.11.2009 17:22 (naxeem).
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Warove sam uvijek igrao sa max 5v5 ili 6v6, a ponekad i 4v4 i to je dovoljno. Više od toga je sumanuto spamanje granata, mina i mahnito trčanje po mapi i nema veze s taktikom. HC S&D 5v5 je zakon. Sve ostalo je sasvim nebitno.

Dallas domination server 48/48 igrača, pa da vidiš veselja. Zapravo, nikad na tom serveru ili na bilo kojem drugom serveru sa više od 24 igrača nisam vidio da je netko dobio dominirajući, nego je sve završavalo sa istekom vremena.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.11.2009 16:42 (MegaMass 2000).
16 godina
neaktivan

dečki ne želim otvarati novu temu ali imam jedan problem u COD4 i ne znam kako ga riješiti...evo slike pa bi molio za pomoć...hvala unaprijed!!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.11.2009 16:53 (barca).

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice